talált süllyedt...ez a fő rigmusa a kis szurkolói csportunknak(Andy,Clarmont,Én)Clarmont írta:Ezt mar orokke meg fogom kapni...szpecnaz írta:Fasszopóóóók..

Mas erenyem sincs...ToreAndre írta:Te meg jól tudsz káromkodni!;)
A szerencse csak a jokhoz partol, ezert volt nalunk mikor ment a jatek, es amikor meg nem erdemeltuk meg, semmi sem jott ossze.ToreAndre írta:ha az összes meccsünket szerencsével nyernénk meg, nem érdemelnénk bajnokságot!:)
Te meg jól tudsz káromkodni!;)Clarmont írta:Ja, akkor alapveto dolgokban nem ertunk egyet Tore...ToreAndre írta:Ez sajnos nem így van!
Semmi gond. Ettol meg szep hajad van...
az tény és való hogy nem vagyunk a toppon....DE..megérdemelné a MU a bajnoki címet???....az év közepén ők sem játszottak nagyon rózsásan....szerintem az van amit még Zirko mondott..el lettünk kurvulva....ToreAndre írta:Igen, sajnos. Sőt, ha a következő meccseken is ilyen gyalázatosan játszunk majd, az fogom akarni, hogy veszítsük el a bajnokságot.Norbert írta:Tore, ennyire temeted a csapatot?ToreAndre írta:Chelsea - West Ham United 1-2
Lampard
Bocs fiúk, lányok, hogy ezt mondom. De szerintetek feltétel nélkül megérdemeljük a bajnokságot?? Most még igen talán. De, ha így játszunk tovább is....nem.
Tudom-tudom, a pontok számítanak... de a 2006-os produkciónkkal az UEFA-s helyekért kéne harcolnunk.
Remélem a nyáron megújulnak a fiúk.
(Norbert üzenete a tippverseny topikban volt, csak átmásoltam)
Igen, sajnos. Sőt, ha a következő meccseken is ilyen gyalázatosan játszunk majd, az fogom akarni, hogy veszítsük el a bajnokságot.Norbert írta:Tore, ennyire temeted a csapatot?ToreAndre írta:Chelsea - West Ham United 1-2
Lampard