legelső védő.putthelime írta:Ivanovic!?pulci03 írta:Megvan az utazó keret reméljük addig nem sérül le már senki!
http://www.goal.com/en/news/1776/club-w ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Klubvilágbajnokság
Re: Klubvilágbajnokság
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Ivanovic!?pulci03 írta:Megvan az utazó keret reméljük addig nem sérül le már senki!
http://www.goal.com/en/news/1776/club-w ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
They do now.
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Megvan az utazó keret reméljük addig nem sérül le már senki!
- bádika
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
A hivatalos oldalon még egyik meccsnél sincs ott a pontos kezdési időpontmikel12 írta:faszom reggel lesz a meccs dec13..nem fogom tudni nézni mert suli viszont ha továbbjutunk a döntőt vasárnap reggel játszák!
http://www.facebook.com/TheSpinFireCompilations" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
faszom reggel lesz a meccs dec13..nem fogom tudni nézni mert suli viszont ha továbbjutunk a döntőt vasárnap reggel játszák!
Ohh Chelsea we love you..
- Blueflag
Hatalmas fucking disgrace, hogy ezt a klubvébét még nem Di Matteo irányításával futhattuk le... ennyit megadhatott volna neki a vezetőség. Ferguson mondta, hogy Benítez az Inter után a Chelsea-vel is úgy nyerhet klubvébét, hogy semmi köze hozzá. Igaza van.
- Николаевич
Japán bajnok lett a Hirosima, így kvalifikálták magukat a decemberi Klubvilágbajnokságra.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2194109" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ek-2194109" onclick="window.open(this.href);return false;
Idén már elbuktunk két szuperkupát. Legalább ez legyen meg...
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
Jaja, de ezt az egyet be kéne húzni a szezonban, mert minden kupából van már, kivéve ez az egy. És ezt behúzni nagyon nehéz és ritka (BL ami egy szerencsejáték + még ezt is utána)Mister írta:Igen,nagy égés lenne ha nem nyernénk meg.És én ha szabad ilyet mondani,kinézem belőlük,hogy félvárról/nagy mellénnyel is kifuthatnak valamelyik meccsen,(nem ez lenne az 1. meccs)és ebben benne van így akkor egy zakó...
Nyugodj bekeben Mister !
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
Igen,nagy égés lenne ha nem nyernénk meg.És én ha szabad ilyet mondani,kinézem belőlük,hogy félvárról/nagy mellénnyel is kifuthatnak valamelyik meccsen,(nem ez lenne az 1. meccs)és ebben benne van így akkor egy zakó...
One Life,One Love,One Club
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Pont ezért lenne nagy égés és kellemetlen, ha ez sem sikerülne. Egyedül a brazilokkal lehet némi probléma, őket annyira nem becsülném le. (bár tavaly a Barca nagyon simán elkalapálta a Santost)tru23 írta:Nevetségesen gagyi ez a "bajnokság", sztem könnyebb megnyerni mint a megye kettőt...
6+8+5+4+1+1+2+1
- tru23
- Kedvenc játékos: David Luiz
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Nevetségesen gagyi ez a "bajnokság", sztem könnyebb megnyerni mint a megye kettőt...
José Mourinho, forever a Chelsea blue!
- Szabi
Remélem és is, hogy behúzzuk, hiába nem egy nagy dobra vert trófea, azért ha megnézzük a korábbi győzteseket, az utóbbi 5 kiírást mindig európai csapat nyerte.Mister írta:Király,bár semmit se tudok róluk! Szerintem behúzzuk az egészet,illene,bár a Szuperkupáról is ez volt a véleményem...Talmaszabi írta:A dél-koreai Ulsan Hyundai nyerte meg 3-0-ra az Ázsiai BL-döntőt, így eldőlt, hogy az elődöntőben (ahol automatikusan ott vagyunk) az Ulsan-Monterrey (mexikói) meccs győztesével találkozunk.
Corinthians lehet a legnagyobb ellenfél, de őket is simán ütni kéne a valószínűsíthető döntőben.
Gyorsan megnéztem, a Monterrey 9. helyen a Clausura/Apertura (sajnos nem tudom, éppen melyik zajlik) bajnokságban igencsak az idény végén, a koreai csapat pedig ötödik jelenleg hazája bajnokságában, 22 pontra lemaradva az elsőtől.
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
Király,bár semmit se tudok róluk! Szerintem behúzzuk az egészet,illene,bár a Szuperkupáról is ez volt a véleményem...Talmaszabi írta:A dél-koreai Ulsan Hyundai nyerte meg 3-0-ra az Ázsiai BL-döntőt, így eldőlt, hogy az elődöntőben (ahol automatikusan ott vagyunk) az Ulsan-Monterrey (mexikói) meccs győztesével találkozunk.
One Life,One Love,One Club
- Szabi
A dél-koreai Ulsan Hyundai nyerte meg 3-0-ra az Ázsiai BL-döntőt, így eldőlt, hogy az elődöntőben (ahol automatikusan ott vagyunk) az Ulsan-Monterrey (mexikói) meccs győztesével találkozunk.
6+8+5+4+1+1+2+1
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
Ha jól tudom a klub vb hétközben reggel szoktak lenni, és az eurosport 2 szokta adni..azt a napot már most leigazolom amikor lesznek a meccsek
Ohh Chelsea we love you..
-
- Kedvenc játékos: drogba
- Kedvenc exjátékos: deco
uruguay-ban nincs ilyen csapat, mexicóban igen.marknagy írta:December 13-án kezdjük meg a Klub VB-t:
http://www.nb1.hu/hirek/klubvilagbajnok ... ra-chelsea" onclick="window.open(this.href);return false;
A klubvilágbajnokság programja:
december 6., csütörtök (Jokohama):
selejtező-mérkőzés:
Auckland City (új-zélandi)-Japán bajnoka
december 9., vasárnap (Tojota):
negyeddöntők:
Ázsiai BL győztese-Monterrey (uruguayi)
Afrikai BL győztese - selejtező-mérkőzés győztese
december 12., szerda (Tojota):
az ötödik helyért:
1. negyeddöntő vesztese-2. negyeddöntő vesztese
elődöntő:
Corinthians (brazil)-2. negyeddöntő győztese
december 13., csütörtök (Jokohama):
elődöntő:
Chelsea (angol)-1. negyeddöntő győztese
december 16., vasárnap (Jokohama):
a 3. helyért:
1. elődöntő vesztese-2. elődöntő vesztese
döntő:
1. elődöntő győztese-2. elődöntő győztese
Ezt azért már illene komolyan venni, ilyen kupánk még úgysincsen...
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
December 13-án kezdjük meg a Klub VB-t:
http://www.nb1.hu/hirek/klubvilagbajnok ... ra-chelsea" onclick="window.open(this.href);return false;
selejtező-mérkőzés:
negyeddöntők:
az ötödik helyért:
elődöntő:
elődöntő:
a 3. helyért:
döntő:
selejtező-mérkőzés:
negyeddöntők:
az ötödik helyért:
elődöntő:
elődöntő:
a 3. helyért:
döntő:
We are the famous, the famous Chelsea!
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
A Corinthians megnyerte ezen a héten a Libertadores Kupát ami azt is jelenti a brazil klub számára, hogy indulhatnak a Klub Világbajnokságon, ahol a Chelsea képviseli Európát.
"Még mindig követem a brazil focit és a legtöbb mostani Corinthians játékos ellen még én is játszottam." - mondta leendő ellenfelünkről Ramires.
"Ha RDM kikéri a véleményem akkor örömmel tudok neki segíteni a csapat összeállításában. Van egy pár dolog amit tudok róluk, hogy mik az erősségeik és a gyenge pontjaik. Azonban ezt nem fogom nyilvánosságra hozni, mert másokat nem szeretnék segíteni."
"Senkinek nincs garantálva a döntő a klub vébén sem, azonban remek találkozó lehetne, ha ez a két csapat játszaná a finálét."
"Sok ismerősöm és barátom a Corinthians-nak szurkol, ám azon az estén remélem nem lesz kérés számukra, hogy melyik csapatot kell buzdítani." - viccelődött a brazil szélső.
"Úgy nőttem fel, hogy láttam, hogy mennyit jelent ez a trófea a braziloknak, úgyhogy nekem is egy álom válna valóra, ha sikerülne megnyernünk."
"Ez egy része a futball kultúránknak. 2009-ben közel jártam már a trófeához (a Cruzerio-val), ám akkor nem sikerült. Most viszont újra itt a lehetőség, és mindent meg is fogok tenni, hogy megnyerjük a kupát. Jól mutatna az önéletrajzomban."
"Még mindig követem a brazil focit és a legtöbb mostani Corinthians játékos ellen még én is játszottam." - mondta leendő ellenfelünkről Ramires.
"Ha RDM kikéri a véleményem akkor örömmel tudok neki segíteni a csapat összeállításában. Van egy pár dolog amit tudok róluk, hogy mik az erősségeik és a gyenge pontjaik. Azonban ezt nem fogom nyilvánosságra hozni, mert másokat nem szeretnék segíteni."
"Senkinek nincs garantálva a döntő a klub vébén sem, azonban remek találkozó lehetne, ha ez a két csapat játszaná a finálét."
"Sok ismerősöm és barátom a Corinthians-nak szurkol, ám azon az estén remélem nem lesz kérés számukra, hogy melyik csapatot kell buzdítani." - viccelődött a brazil szélső.
"Úgy nőttem fel, hogy láttam, hogy mennyit jelent ez a trófea a braziloknak, úgyhogy nekem is egy álom válna valóra, ha sikerülne megnyernünk."
"Ez egy része a futball kultúránknak. 2009-ben közel jártam már a trófeához (a Cruzerio-val), ám akkor nem sikerült. Most viszont újra itt a lehetőség, és mindent meg is fogok tenni, hogy megnyerjük a kupát. Jól mutatna az önéletrajzomban."
We are the famous, the famous Chelsea!
- Zsolti_6
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba
Chelsea vs. Chelsea? érdekes lennehardiadam írta:Az afrikai BL-ben a ghánai Berekum Chelsea még versenyben van...
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München