Aktuális meccsek
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Aktuális meccsek
Addig kellene eldönteni a meccset amíg Rangnick le nem cseréli Telles-t.
Olyan gyenge ez a united hogy egyre biztosabb hogy nyerni fognak
Na hát eddig a forgató könyv a szokásos. Várom mikor jön a United gól a semmiből
Havertz kezdi visszeszerezni azt a formáját amikor mindent kihagy
- Dante
Ebből is látszik, hogy milyen különleges csapat a Pool. Ahogy a City is. Pep és Klopp is nagyobb szerepet kap a játékosok kiválasztásában, és a sok év előny is nagy faktor. A Pool-nak is a City-nek is volt olyan éve, mint idén nekünk, amikor a legfontosabb játékosaik dőltek ki hosszú hónapokra és hasonló szezont zártak.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Poolnak miert nem esik vissza az intenzitas a meccsein? Nagyon elbasztak ezek szerint Tuchelek az alapozast.Dante írta: ↑2022. április 24., vasárnap 19:30Mindenkin meglátszik a rengeteg lejátszott meccs, nagyon visszaesett a játék intenzitása. Tekintve, hogy ebben a szezonban két időszak nevezhető jónak, valami félre ment az alapozáskor, vagy nem elég jó a felkészülés. A formaidőzítés sem jött ki olyan jól, mint tavaly, pedig biztos benne van Tuchel rotálásában ez is.
Azt sem tartom kizártnak, hogy Werner és Mount játéka azért tudott javulni, mert a fáradtság magával hozta a kevésbé domináns játékot, több teret hagyva az ellenfél mögött. Cserébe rengeteg folt is kapunk, jó lenne jövőre kiegyensúlyozottabb csapatot látni, illetve Tuchel-nek jobban felmérni, hogy adott meccsen milyen eredményre kell játszani. Van amikor a döntetlen jobb, mint a fifti-fifti győzelem, vagy vereség.
- Dante
Mindenkin meglátszik a rengeteg lejátszott meccs, nagyon visszaesett a játék intenzitása. Tekintve, hogy ebben a szezonban két időszak nevezhető jónak, valami félre ment az alapozáskor, vagy nem elég jó a felkészülés. A formaidőzítés sem jött ki olyan jól, mint tavaly, pedig biztos benne van Tuchel rotálásában ez is.
Azt sem tartom kizártnak, hogy Werner és Mount játéka azért tudott javulni, mert a fáradtság magával hozta a kevésbé domináns játékot, több teret hagyva az ellenfél mögött. Cserébe rengeteg folt is kapunk, jó lenne jövőre kiegyensúlyozottabb csapatot látni, illetve Tuchel-nek jobban felmérni, hogy adott meccsen milyen eredményre kell játszani. Van amikor a döntetlen jobb, mint a fifti-fifti győzelem, vagy vereség.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Én is azt terveztem, mert az F1 sokkal jobban érdekel, mint ez a szenvedés hétről hétre, de valamilyen perverzióból kifolyólag csak kibírtam, hogy ne nézzek rá az eredményre és én visszanéztem a meccset, de óriási hiba volt.BlueBlood1993 írta: ↑2022. április 24., vasárnap 17:30 Szerencsére kihagytam a meccset és az olvasottak alapján Ez egy igen jó döntés volt
Hányingerem van Jorginhotól, már a tiziket se lövi be, akkor tényleg minek van a pályán... Inkább játszana Barkley vagy Saúl, legalább friss arcok... Havertz is kezd visszaesni, ma játékban is ugyanolyan nulla volt, mint a gólerős periódusa előtt. Nem lehet rá alapozni kezdő centerként egy szezont, bármennyire is szimpatikus egyeseknek, ahogyan megy minden labdáért, meg jó az összjátékban.
Chalobah, Sarr nem megoldás hátra, pedig jövőre ezeket kell majd sajnos nézni Silva párjaként.
6+8+5+4+1+1+2+1
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Szerencsére kihagytam a meccset és az olvasottak alapján Ez egy igen jó döntés volt
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Alonso lett a Motm, őt se hagyjuk ki, jó meccse volt ma. Ha a szidást megkapja mindig, akkor néha dicsérni is szabad.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Én régóta támogatnám azt, hogy az rúgja a büntetőt aki kiharcolja.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
Lukaku most jól játszott nagyon. Hajtott , letamadott, helyzetbe került stb. 11est oda adtam volna neki.
Rajta kívül Rlc nagyon jól hozta a jobb hátvédet ma.
Ha esetleg Lu meg formába jönne így év végére, az jó lenne kövi szezon elején.
Rajta kívül Rlc nagyon jól hozta a jobb hátvédet ma.
Ha esetleg Lu meg formába jönne így év végére, az jó lenne kövi szezon elején.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Merész hogy elvállalta, azok után hogy az olaszok is gyakorlatilag az ő kihagyott tizenegyese miatt nem jutottak ki a vbre. Szerintem itt az ideje átadnia másnak a tizenegyesek elvegzését. Közben Puli góóól!!!
2012.05.19
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Na jó, azért Mount is elmehet már a picsába a lövéseivel. Most jogosan mutogatott Lukaku. Vagy akkor gyakorolja a lövéseket, de kb egyszer nem talál kaput a mai meccsen.
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Eltakarothatna már lassan Jorginho. Az olasz valogatottban is nagyot ment ezekkel a tizikkel. Ha okos a kapus, nem mozdul be és lazán védi.
bakkecskét kihagyták a tizit ezen a hétvégén
-
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Szerintem az lett volna a csoda ha gól lesz
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Bravo Jorgi
- Dante
Erre az emberre nem lehet mit mondani. Mi a f.szt képzelt..?