Átigazolási pletykák
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Átigazolási pletykák
Bár a klub a megszűnéshez közelebb áll, mint a nagy nyári bevásárláshoz, de azért remélem, hogyha minden kiegyenesedik, akkor Pau Torres-t mihamarabb elfelejtik az átigazolásokért felelősek. Kb Christensen szintű szerencsétlenség amit ma mutat a Liverpool ellen és sok helyen azt írják róla, hogy nyomás alatt rengeteget hibázik, tehát nem csak egyszeri alkalom a mai meccs.
Ha közte és Gvardiol között dőlne el az új baloldali középhátvéd sorsa, akkor sokkal inkább a horvátot preferálnám - de leginkább Colwill-t nézném meg.
Ha közte és Gvardiol között dőlne el az új baloldali középhátvéd sorsa, akkor sokkal inkább a horvátot preferálnám - de leginkább Colwill-t nézném meg.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Én is elgondolkoztam Rashfordon, de ha csak nem most jár le a szerződése én nem hiszem, hogy elengednék. Ha még is akkor vagy hülyék vagy van valami baja ami miatt ilyen szarul játszik.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Rashford nagy vétel lenne. Miattam jöhet. Nagyon motivalt és tényleg a sportra és a focira koncentral, kevés az ilyen manapság.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Veron. Bar sokra vele nem mentunkbroduer írta: ↑2022. május 3., kedd 17:20Mikor adott el a Mu nekünk valaha játékost? Én nem emlékszem hogy lett volna egy db is. Legalább mi odaadtuk Matát meg Maticot.
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Mikor adott el a Mu nekünk valaha játékost? Én nem emlékszem hogy lett volna egy db is. Legalább mi odaadtuk Matát meg Maticot.
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Nekem is ő a perverzióm az utóbbi néhány hétben. Ez a szezonja valóban nem túl kiemelkedő, de ne csodálkozzunk a teheneknél uralkodó állapotot tekintve.
A pályán kívüli tevékenységeit is nagyra becsülöm, amiért a marketing értéke sem lenne rossz.
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Egyes hírek szerint Rashford távozna a Unitedből és nem is állnak az útjába. Nem élete formájában van, de szerintem nagyon jó játékos, csatárként és szélen is megállja a helyét, Lukaku helyére meglehetne próbálni elhozni, ha nem lesz túl drága.
Chelsea are still considering Jules Koundé as one of the potential targets, he’s among 3/4 options on the CB list. Tuchel’s big fan of Koundé since two years. #CFC
Sevilla always asked for €80m as release clause price - while Chelsea will lose both Rüdiger & Christensen.
Fabrizio Romano
Ha ezt a srácot elbasszuk...Nagyon nálunk akar játszani és Tuchelék is nagyon szeretnék.
Sevilla always asked for €80m as release clause price - while Chelsea will lose both Rüdiger & Christensen.
Fabrizio Romano
Ha ezt a srácot elbasszuk...Nagyon nálunk akar játszani és Tuchelék is nagyon szeretnék.
Alonso már elég komolyan gondolja a távozást, vissza akar térni Spanyolországba.
More on Marcos Alonso. He's respectful with Chelsea - but his priority is to come back to Spain this summer. Barcelona have already started direct contacts to explore intentions and potential price.
Fabrizio Romano
Részemről nagyon örülnék ha elmenne, bármennyire is hoz gólokat, védekezésben gyenge, dög lassú és egy picit gyorsabb ember már szétszopatja. Nem wingback alkat, nem is értem miért ezt játszik, 4 védös rendszerben meg garantált a vereség ha játszik.
Remélem ha igazolhatunk jön valaki helyette Chilly cseréjének.
More on Marcos Alonso. He's respectful with Chelsea - but his priority is to come back to Spain this summer. Barcelona have already started direct contacts to explore intentions and potential price.
Fabrizio Romano
Részemről nagyon örülnék ha elmenne, bármennyire is hoz gólokat, védekezésben gyenge, dög lassú és egy picit gyorsabb ember már szétszopatja. Nem wingback alkat, nem is értem miért ezt játszik, 4 védös rendszerben meg garantált a vereség ha játszik.
Remélem ha igazolhatunk jön valaki helyette Chilly cseréjének.
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Jamest nem először boronálják össze a Reallal, de semmi esélyt nem látok a távozásukra. Remélem, jövőre valamelyikük kezén landol majd a karszalag.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Eleg nagy bullshit. Pont a két legjobb kekveru játékos hagyna el minket. De nagyon vigyázni kell rájuk, főleg James ő lenne az igazán nagy érvágás.
- Gaba
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
A The Athletic is honnan rángat elő ilyen híreket? Azt nem tudják hogy jelen pillanatban érvényes szerződéssel rendelkező játékosokat nem tudunk eladni? Májusig le fog zajlani a tulajdonos váltás, és szerencsére olyan tulajdonosokat fogunk kapni, akik nem fognak ilyen kincseket eladni.. 1000% hogy Mount és James is új szerződést fog kapni! Amúgy meg valószínűleg ők lennének az utolsók akik innen lelépnének...
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Mondjuk ezekből Alonso áldás.emsanya írta: ↑2022. április 30., szombat 22:48 The Athletic has learnt that 3 of the biggest English Clubs plus others from aboard are already putting plans in place to sign Mason Mount.
@SJohnsonSport
Barcelona are working on a deal for #Chelsea’s Marcos Alonso.
@FabrizioRomano
Not only Rudiger, very very close to Real Madrid.
Reece James is one of the main goal for Carlo Ancelotti for the next season.
@Angelo Mangiante
Fasza kis hírek ma...
Mountot 3 top angol klub is leigazolná es kulfoldiek is szeretnék. A barcelona dolgozik már Marcos Alonso leigazolásán. Reece Jamest pedig már következő szezonra szeretné a Real Madrid, ő a főcélpontjuk a nyárra.
Sajnos ezek nem gagyi forrasok, meg Athleticen van egy cikk hogy a jatekosaink hogy bukhatjuk (Rudigert elbuktuk) azzal hogy elhuzodik a tulajdonos valtas.
Mount meg James nem hiszem, hogy távozna. Két legnagyobb kincsünk kb, ha ők elmennek, lehuzhatjuk a rolót de (lehet túlzott optimizmus) én erre semmi esélyt nem látok
The Athletic has learnt that 3 of the biggest English Clubs plus others from aboard are already putting plans in place to sign Mason Mount.
@SJohnsonSport
@FabrizioRomano
@Angelo Mangiante
Fasza kis hírek ma...
Mountot 3 top angol klub is leigazolná es kulfoldiek is szeretnék. A barcelona dolgozik már Marcos Alonso leigazolásán. Reece Jamest pedig már következő szezonra szeretné a Real Madrid, ő a főcélpontjuk a nyárra.
Sajnos ezek nem gagyi forrasok, meg Athleticen van egy cikk hogy a jatekosaink hogy bukhatjuk (Rudigert elbuktuk) azzal hogy elhuzodik a tulajdonos valtas.
@SJohnsonSport
@FabrizioRomano
@Angelo Mangiante
Fasza kis hírek ma...
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
A bajnokság egyik legjobb középpályása, a bőven elvárás felett teljesítő WHU legfontosabb embere, csapatkapitánya. Vannak angol játékosok, akiknél valóban 2x-es a szorzó a nemzetük miatt, nála nem.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
Én is szeretem Ricet, nagyra tartom, de szerintem nála rátesz pár lapáttal az hogy angol és hogy a mi nevelésünk. Nem ér annyit amennyit kérnek érte.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Az akkor megint nagy öngól lenne nekünk. Riceról köztudott, hogy szívesen jönne hozzánk. Évek óta bizonyít, nem egy egyszezonos csoda. Már akkor le kellett volna igazolni, amikor Lampard kérte.paliczandras írta: ↑2022. április 28., csütörtök 9:45 Hihetetlen, hogy a City valószínűleg Rice-t is elviszi, ugyanazt csinálják, mint a Bayern a Bundesligában, ha van értelmes játékos a ligában azt viszik.
Mondjuk arra kíváncsi lenék, hogy a City egyébként, hogy is tartja be az FFP-t.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Covid óta fel van függesztve az FFP és a pandémia előtti formájában valószínűleg nem is tér vissza.paliczandras írta: ↑2022. április 28., csütörtök 9:45 Hihetetlen, hogy a City valószínűleg Rice-t is elviszi, ugyanazt csinálják, mint a Bayern a Bundesligában, ha van értelmes játékos a ligában azt viszik.
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Hihetetlen, hogy a City valószínűleg Rice-t is elviszi, ugyanazt csinálják, mint a Bayern a Bundesligában, ha van értelmes játékos a ligában azt viszik.