Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

Re: Aktuális meccsek

#561 Hozzászólás Szerző: Izland »

Szabi írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:37
Izland írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:18 Most nézem, Disasi a csapatkapitány. :lol: :lol:
Tavaly alapember volt, van benne egy kis light Rüdiger mentalitás is, alkalmasabb csk-nak, mint Caicedo vagy a rasszista argentin.
Ezen nem veszünk össze, ebből a szempontból egyetértek veled.
Nekem az ő csk szerepük is vicces mindig, de azt már megszoktam. Disasi még friss. :mrgreen:

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#562 Hozzászólás Szerző: Bubi »

BlueBlood1993 írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:30
Moldván írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:26 Meglepődnék, ha Mudryk játszana még az idén..
Miért, Neto jobb? Most is agyatlanul futott a jobbon úgy hogy egy csomoan várták bent, erre kiment róla végül a labda.

Egyelőre a két játékos között annyi a különbség hogy az egyik 1.5 évvel később érkezett, de mèg az áruk is ugyanaz volt kb.
Nekem Mudryk még jobbnak is tűnik. Aggasztó Netoban, hogy egyáltalán nincsenek cselek a repertoárjában, de még egyszerű testcselek se. Tipikusan az a fajta aki picsánrúgja a labdát és fut utána. De nem akarom bántani, akkor se fogom teljesen leírni ha idén nem mutat semmit. Le kell nyugodnia és beilleszkednie.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#563 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Izland írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:18 Most nézem, Disasi a csapatkapitány. :lol: :lol:
Tavaly alapember volt, van benne egy kis light Rüdiger mentalitás is, alkalmasabb csk-nak, mint Caicedo vagy a rasszista argentin.
6+8+5+4+1+1+2+1

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#564 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Moldván írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:26 Meglepődnék, ha Mudryk játszana még az idén..
Miért, Neto jobb? Most is agyatlanul futott a jobbon úgy hogy egy csomoan várták bent, erre kiment róla végül a labda.

Egyelőre a két játékos között annyi a különbség hogy az egyik 1.5 évvel később érkezett, de mèg az áruk is ugyanaz volt kb.

BlueBlood1993

#565 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Izland írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:15
BlueBlood1993 írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:14 Közvetíti valami vagy neten nezitek?
ARENA4
Köszi. Durva hogy ilyen mèly a keret, hogy ez a cserepadunk...

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#566 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Jó kis sörmeccs feelingje van. Sérülés ne legyen

Moldván
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard

#567 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Meglepődnék, ha Mudryk játszana még az idén..

Izland

#568 Hozzászólás Szerző: Izland »

Most nézem, Disasi a csapatkapitány. :lol: :lol:

Izland

#569 Hozzászólás Szerző: Izland »

BlueBlood1993 írta: 2024. szeptember 24., kedd 21:14 Közvetíti valami vagy neten nezitek?
ARENA4

BlueBlood1993

#570 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

Közvetíti valami vagy neten nezitek?

Izland

#571 Hozzászólás Szerző: Izland »

Régen volt már 8-0-s meccsünk. Hátha. :mrgreen:

Moldván
Kedvenc játékos: Mount

#572 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Sindu írta: 2024. szeptember 24., kedd 20:55 Milyen megoldás Félixtől :shock: :shock:
Na és most Nkunkutól. :o :D

Sindu
Kedvenc játékos: James

#573 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Milyen megoldás Félixtől :shock: :shock:

Bubi

#574 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Crap írta: 2024. szeptember 24., kedd 8:44
Bubi írta: 2024. szeptember 21., szombat 15:30 Caicedo legjobb meccse kékben, nálam MOTM.

Régi új érzések, amikor idegenben nyerünk hárommal, nem tudunk irányítani, de végig érezni hogy így is simán nyerünk. Amikor bejönnek a cserék és azt érzed hogy a kövi meccsen akárhogy is selejtezel minimum 15 játékossal kéne kiállni mert ennyien érdemlik meg...:D

Nagyon tetszett ahogy lekapta Jacksont, szart a mesterhármasra és az is ahogy Cole értetlenkedett. Jó ha tudja ő is, hogy van egy Félix mögötte aki elég penge, senki sem pótolhatatlan. Meg kell dögleni a pályán és az edzésen, nem érdekes, hogy mi a neved.

Remélem Madueke padozik legközelebb, nem érdemelte meg hogy végig a pályán volt.
Egyébként Madueke, szerintem kvázi büntetésből maradt fent. 55. percben már totál kivolt és alig tudott sprintelni. Egy támadás után ő kocogott vissza még mellette Palmer sprintelt.
Kb. kérte már a cseréjét, meg a 60. percben ő el is akart indulni lefelé, aztán mutatták, hogy ő marad fent. Az nagyon látványos volt.
Lehet merész elképzelés, de én szerintem azért hagyta fent, hogy végig baszogassa, kifuttassa a belét is és éreztesse vele, hogy neki még bőven küzdenie kell a helyéért ezen a meccsen / nincs vége a meccsnek, nem úgy mint a Palmer, Jacko, Sancho hármasnak.
Lehet benne valami, meg is érteném. Nekem szimpatikus eddig a mester, tetszik, hogy egyenesek a nyilatkozatai és hogy ugyan ilyen őszinte a játékosokkal is.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Crap

#575 Hozzászólás Szerző: Crap »

Bubi írta: 2024. szeptember 21., szombat 15:30 Caicedo legjobb meccse kékben, nálam MOTM.

Régi új érzések, amikor idegenben nyerünk hárommal, nem tudunk irányítani, de végig érezni hogy így is simán nyerünk. Amikor bejönnek a cserék és azt érzed hogy a kövi meccsen akárhogy is selejtezel minimum 15 játékossal kéne kiállni mert ennyien érdemlik meg...:D

Nagyon tetszett ahogy lekapta Jacksont, szart a mesterhármasra és az is ahogy Cole értetlenkedett. Jó ha tudja ő is, hogy van egy Félix mögötte aki elég penge, senki sem pótolhatatlan. Meg kell dögleni a pályán és az edzésen, nem érdekes, hogy mi a neved.

Remélem Madueke padozik legközelebb, nem érdemelte meg hogy végig a pályán volt.
Egyébként Madueke, szerintem kvázi büntetésből maradt fent. 55. percben már totál kivolt és alig tudott sprintelni. Egy támadás után ő kocogott vissza még mellette Palmer sprintelt.
Kb. kérte már a cseréjét, meg a 60. percben ő el is akart indulni lefelé, aztán mutatták, hogy ő marad fent. Az nagyon látványos volt.
Lehet merész elképzelés, de én szerintem azért hagyta fent, hogy végig baszogassa, kifuttassa a belét is és éreztesse vele, hogy neki még bőven küzdenie kell a helyéért ezen a meccsen / nincs vége a meccsnek, nem úgy mint a Palmer, Jacko, Sancho hármasnak.

Bubi

#576 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Dante írta: 2024. szeptember 21., szombat 20:55
Bubi írta: 2024. szeptember 21., szombat 15:30...hogy van egy Félix mögötte aki elég penge, senki sem pótolhatatlan.
Azon az egy gólon kívül eddig pont azt a haszontalan semmit hozzá, amit előzetesen várni lehetett tőle. Szomorú, ha Palmer-nek Joao-tól kell féltenie a kezdő helyét.
Szerintem a világon nem sok játékos van aki úgy érezné egy Félixel a háta mögött, hogy bérelt helye van a kezdőben. Ő még mindig egy nagy név és nem volt rossz szezonja a barcában.

Egyébként lehet, hogy felfújom, de nem tetszett ahogy ma Palmer értetlenkedett a lecserélésénél. Ő a legfontosabb játékosunk és mindig játszik, megvolt a gólja, ott van Félix a padon aki eddig nem kapott elég időt. Szerintem teljesen érthető, hogy lekapta.

Egyébként a számai jók és új poziban játszik + minden csapat szorosan fogja, de nem vagyok hanyattesve az idei teljesítményétől. Többet kellene hozzátennie a játékhoz, gondolom majd ezt is meg fogja ugrani.

Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

#577 Hozzászólás Szerző: Dante »

Bubi írta: 2024. szeptember 21., szombat 15:30...hogy van egy Félix mögötte aki elég penge, senki sem pótolhatatlan.
Azon az egy gólon kívül eddig pont azt a haszontalan semmit hozzá, amit előzetesen várni lehetett tőle. Szomorú, ha Palmer-nek Joao-tól kell féltenie a kezdő helyét.

Bubi

#578 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Caicedo legjobb meccse kékben, nálam MOTM.

Sindu
Kedvenc játékos: James

#579 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Izland írta: 2024. szeptember 21., szombat 15:03
Gyengék eddig a szezonban. Ha a forduló hátralévő meccsei úgy alakulnak, visszaesnek a 17. hely környékére.
Ettől függetlenül szerintem jól játszunk ma, nekem tetszett a játékunk.

Szokásosan, ugyanazzal a játékossal vagyok ma is elégedetlen. Van egyébként olyan oldal, ahol meglehet nézni, hogy kinek mennyiszer passzoltak, illetve ki? A meccsen még mindig néha olyan érzésem volt, hogy sokan nem passzolnak a fekete játékosok közül Enzonak direkt, akkor sem, ha totál szabadon van. Aztán lehet ezt csak beleképzelem.
Hogy tényleg így van-e, azt nem tudom, de 58-szor ért labdába, amivel nem lóg ki lefelé a csapatból. És Cucurellán és Palmeren kívül csak fekete játékosunk volt a kezdőben :mrgreen:

Izland

#580 Hozzászólás Szerző: Izland »

Pityee írta: 2024. szeptember 21., szombat 14:57 Amúgy ez a WHU úgy játszik ma, mint vmi negyedosztályú szedett vedett bagázs, akik kb egy hete ismerik egymást :D
Gyengék eddig a szezonban. Ha a forduló hátralévő meccsei úgy alakulnak, visszaesnek a 17. hely környékére.
Ettől függetlenül szerintem jól játszunk ma, nekem tetszett a játékunk.

Szokásosan, ugyanazzal a játékossal vagyok ma is elégedetlen. Van egyébként olyan oldal, ahol meglehet nézni, hogy kinek mennyiszer passzoltak, illetve ki? A meccsen még mindig néha olyan érzésem volt, hogy sokan nem passzolnak a fekete játékosok közül Enzonak direkt, akkor sem, ha totál szabadon van. Aztán lehet ezt csak beleképzelem.

Válasz küldése