Az a baj, hogy Viniciust nem nagyon lehet fogni, James az egyik legjobb a posztjan, de Vinicius parszor siman otthagyta eselye se volt Jamesnek. Ezzel nem Jamest akarom lehuzni, hanem Vinicius olyan sebesseggel es dinamikaval kozlekedik, hogy ha megindul 10/8 megver barkit.AwayRoller írta: ↑2023. április 13., csütörtök 11:24Ezt egy kissé Lampardnak is a nyakába varrom. Rendben van, hogy a Bernabeuban biztonsági játékra mentünk és 3/5 védővel kezdtünk, de Fofana tegnapi formáját elnézve, 1 gólos hátrányban, legkésőbb félidőben meg kellett volna lépni a 4 védőt és James-t fixen ráállítani Vinire. Így kb. soha nem voltak tisztában a franciával, hogy épp melyikőjüknek kéne felvenni az embert. Remélem tanult belőle és a visszavágón, otthon, kb. tét nélkül csak megpróbálkozunk egy aktívabb formációval.Bubi írta: ↑2023. április 13., csütörtök 9:28 Szerintem nem a hozzáállásukkal volt a legnagyobb gond. Általában igen, csapatszinten nem melóznak eleget, de tegnap inkább a felismerés lehetett nagyon demoralizáló, hogy a Real szintekkel jobb CSAPAT. Azok a védelem mögé betett labdák, mintha 3 Enzo lett volna a középpályájukon. Vinit pedig egy rémálom fogni, James és fofana se lassú és megszokták ezeket oldani, de most mindkettő szenvedett.
Hogy ne csak a negatívumok legyenek kiemelve, tetszett, hogy nem betojva bekkeltünk a 16os vonalán, hanem magasan volt a védelmi vonal. Ha Fofana, Kanté, Kova és Sterling nem az egyik legrosszabb performanszát rakja le Chelseas karrierje során, akkor működhetett volna az elképzelés. Nincs mese, 1 hét alatt meg kell tanulni gólt lőni, akkor még összejöhet egy izgalmas visszavágó.
Aktuális meccsek
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Re: Aktuális meccsek
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Ezt egy kissé Lampardnak is a nyakába varrom. Rendben van, hogy a Bernabeuban biztonsági játékra mentünk és 3/5 védővel kezdtünk, de Fofana tegnapi formáját elnézve, 1 gólos hátrányban, legkésőbb félidőben meg kellett volna lépni a 4 védőt és James-t fixen ráállítani Vinire. Így kb. soha nem voltak tisztában a franciával, hogy épp melyikőjüknek kéne felvenni az embert. Remélem tanult belőle és a visszavágón, otthon, kb. tét nélkül csak megpróbálkozunk egy aktívabb formációval.Bubi írta: ↑2023. április 13., csütörtök 9:28 Szerintem nem a hozzáállásukkal volt a legnagyobb gond. Általában igen, csapatszinten nem melóznak eleget, de tegnap inkább a felismerés lehetett nagyon demoralizáló, hogy a Real szintekkel jobb CSAPAT. Azok a védelem mögé betett labdák, mintha 3 Enzo lett volna a középpályájukon. Vinit pedig egy rémálom fogni, James és fofana se lassú és megszokták ezeket oldani, de most mindkettő szenvedett.
Hogy ne csak a negatívumok legyenek kiemelve, tetszett, hogy nem betojva bekkeltünk a 16os vonalán, hanem magasan volt a védelmi vonal. Ha Fofana, Kanté, Kova és Sterling nem az egyik legrosszabb performanszát rakja le Chelseas karrierje során, akkor működhetett volna az elképzelés. Nincs mese, 1 hét alatt meg kell tanulni gólt lőni, akkor még összejöhet egy izgalmas visszavágó.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Egyre inkább hajlok Lucho felé. Ezekhez a semmirekellőkhöz tényleg egy idősebb sokat megélt ember kell. Nagelsmannál úgyis vizsgálják, hogy mi volt a kirúgás oka, elvileg a fiatal Gravenberchel nem is beszélt akit az Ajaxtól igazoltak nyáron. Olyan edzőt nem fognak hozni aki nem szereti a fiatalokat használni.
10 embert kb akkor is el lehet küldeni ha senkit nem igazolunk, mivel heti 1 meccsel kell számolni így nem lesz szükség nagy keretre. Annyi használható játékosunk meg azért van hogy egy normális edzővel valami értelmes játékot fogunk tudni játszani. De 1-2 igazolás biztos lesz plusz pár kölcsönjátékos is akár maradhat.Izland írta: ↑2023. április 13., csütörtök 8:59Én attól félek, hogy mivel nem lesz BL jövőre, nehezebben fogunk tudni igazolni, a vezetőség biztonsági játékot fog játszani, és a sokak által várt nagytakarítás elmarad. Pedig 15 ember minimum van a csapatban, akit gondolkodás nélkül el kellene küldeni.Pityee írta: ↑2023. április 13., csütörtök 8:45 Mondom teljesen úgy néz ki, mintha nálunk nem kapnának fizetést a játékosok vagy ennél a klubnál nem lenne elvárás a győzelem. Szerintem abszolút nincs egy-egy ilyen szív nélküli letolt meccs után a fejükre koppintva. Viszont ebben az esetben tényleg feleslegesen nézzük a meccseket, mert ha ők képesek beleszarni egy ilyen tétmeccsbe, akkor a szurkoló is hiába erőlteti magát. Na mindegy, kedden véget ér számunkra a BL és kitudja mikor kerülünk újra oda. Mert ezzel a hozzáállással egyáltalán nem reális jövőre sem a Top 4.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
Én csak annyit mondtam haveroknak is, hogy Vinicius azt a helyzetet úgy rúgta volna be, hogy a kapust is elfekteti és vagy belövi 5 méterről vagy bevezeti. De amit Felix kihozott belőle az siralmas.Pityee írta: ↑2023. április 13., csütörtök 10:57Ezt írtam én is, hogy Felix helyzete egyáltalán nem volt kicsi. De hát megkaptam, hogy a hiperszuper xg alapján gólhelyzetünk sem volt, így hát ilyen helyzetekből ne várjunk egyáltalán gólt se a csapatunktól.almos írta: ↑2023. április 13., csütörtök 10:51 Az is nevetséges volt, hogy a mérkőzés 2. percében Joao Félixet 4 méteres hátrányból befutja a védő. Alapból az egész szituáció röhejes volt, hogy képtelen volt egy normális helyzetet onnan összehozni. 3 haverommal néztem a meccset és a meccs végéig egyikőjük sem jött rá, hogy azt hogy nem rúgta be Félix, én csak mondtam neki, hogy már megszoktam, ennyit sem vártam tőle.
Sterlingnek meg kb. volt 2 jó passza/labdaérintése/elmozgása.
Ennyire fos támadójátékkal (és támadó játékosokkal) nehéz lesz bármi sikert is elérnie a csapatunknak.
Egyébként xg-ben azért volt kicsi az a "helyzet", mert az xG a lövésnél kalkulálódik ki. És mire ez a szerencsétlen portugál eljutott a lövésig, addig 4 méteres előnyéből 1 méteres hátrányt csinált és gyakorlatilag onnan kapushiba lett volna gólt kapni.
Erre a szituációra inkább az expected Threats (xT) lenne talán a jó statisztikai mutató - de akárhogy nézzük egy Chelsea szintű támadónak ezt be kell lőnie.
LAMPARD#8
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Ezt írtam én is, hogy Felix helyzete egyáltalán nem volt kicsi. De hát megkaptam, hogy a hiperszuper xg alapján gólhelyzetünk sem volt, így hát ilyen helyzetekből ne várjunk egyáltalán gólt se a csapatunktól.almos írta: ↑2023. április 13., csütörtök 10:51 Az is nevetséges volt, hogy a mérkőzés 2. percében Joao Félixet 4 méteres hátrányból befutja a védő. Alapból az egész szituáció röhejes volt, hogy képtelen volt egy normális helyzetet onnan összehozni. 3 haverommal néztem a meccset és a meccs végéig egyikőjük sem jött rá, hogy azt hogy nem rúgta be Félix, én csak mondtam neki, hogy már megszoktam, ennyit sem vártam tőle.
Ennyire fos támadójátékkal (és támadó játékosokkal) nehéz lesz bármi sikert is elérnie a csapatunknak.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
Az is nevetséges volt, hogy a mérkőzés 2. percében Joao Félixet 4 méteres hátrányból befutja a védő. Alapból az egész szituáció röhejes volt, hogy képtelen volt egy normális helyzetet onnan összehozni. 3 haverommal néztem a meccset és a meccs végéig egyikőjük sem jött rá, hogy azt hogy nem rúgta be Félix, én csak mondtam neki, hogy már megszoktam, ennyit sem vártam tőle.
LAMPARD#8
-
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: JF Hasselbaink
Az a baj, hogy a tegnapi meccsen látottak alapján ( meg úgy a szezonbeli formánkat nézve) , szombaton a Brighton is hülyére ver minket hazai pályán!
Nem a Madridhoz kell mérni magunkat… sajnos önmagunkhoz képest is szarok vagyunk! 10 eszetlen, hit és elképzelés nélkül szaladgál a pályán! Jött Lampard és jött vissza Mount is… Mudryknak így reszeltek…
Nem a Madridhoz kell mérni magunkat… sajnos önmagunkhoz képest is szarok vagyunk! 10 eszetlen, hit és elképzelés nélkül szaladgál a pályán! Jött Lampard és jött vissza Mount is… Mudryknak így reszeltek…
GO BLUES
- kecske01
Chelsea 1993 decembere óta először nem szerzett gólt négy egymást követő mérkőzésen.
[via @Squawka ]
[via @Squawka ]
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Szerintem nem a hozzáállásukkal volt a legnagyobb gond. Általában igen, csapatszinten nem melóznak eleget, de tegnap inkább a felismerés lehetett nagyon demoralizáló, hogy a Real szintekkel jobb CSAPAT. Azok a védelem mögé betett labdák, mintha 3 Enzo lett volna a középpályájukon. Vinit pedig egy rémálom fogni, James és fofana se lassú és megszokták ezeket oldani, de most mindkettő szenvedett.
Ráadásul megtanultak letámadni és nem gyengén nyomják.
Lampard is beszélt az önbizalomról, komoly gondok vannak ilyen téren a csapattal. Nyáron kell egy komoly alapozás és pár jó felkészülési meccs. Nem kell őket kímélni, alig lesz meccse a csapatnak.
Ráadásul megtanultak letámadni és nem gyengén nyomják.
Lampard is beszélt az önbizalomról, komoly gondok vannak ilyen téren a csapattal. Nyáron kell egy komoly alapozás és pár jó felkészülési meccs. Nem kell őket kímélni, alig lesz meccse a csapatnak.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Én attól félek, hogy mivel nem lesz BL jövőre, nehezebben fogunk tudni igazolni, a vezetőség biztonsági játékot fog játszani, és a sokak által várt nagytakarítás elmarad. Pedig 15 ember minimum van a csapatban, akit gondolkodás nélkül el kellene küldeni.Pityee írta: ↑2023. április 13., csütörtök 8:45 Mondom teljesen úgy néz ki, mintha nálunk nem kapnának fizetést a játékosok vagy ennél a klubnál nem lenne elvárás a győzelem. Szerintem abszolút nincs egy-egy ilyen szív nélküli letolt meccs után a fejükre koppintva. Viszont ebben az esetben tényleg feleslegesen nézzük a meccseket, mert ha ők képesek beleszarni egy ilyen tétmeccsbe, akkor a szurkoló is hiába erőlteti magát. Na mindegy, kedden véget ér számunkra a BL és kitudja mikor kerülünk újra oda. Mert ezzel a hozzáállással egyáltalán nem reális jövőre sem a Top 4.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Mondom teljesen úgy néz ki, mintha nálunk nem kapnának fizetést a játékosok vagy ennél a klubnál nem lenne elvárás a győzelem. Szerintem abszolút nincs egy-egy ilyen szív nélküli letolt meccs után a fejükre koppintva. Viszont ebben az esetben tényleg feleslegesen nézzük a meccseket, mert ha ők képesek beleszarni egy ilyen tétmeccsbe, akkor a szurkoló is hiába erőlteti magát. Na mindegy, kedden véget ér számunkra a BL és kitudja mikor kerülünk újra oda. Mert ezzel a hozzáállással egyáltalán nem reális jövőre sem a Top 4.
2012.05.19
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Sterlingnel is kb ennyi ido kellett, na meg sokmindenkinel.
Varom Enzo mikor unja meg. O az egyetlen jatekosunk az uj igazolasokbol aki vilagklasszis lehet.
- kecske01
Félix utolsó meccseken jól be van már szürkülve a többiek szintjére 2 hónap kellett mire elment neki is a kedve ettől az egésztől.
- Drogbert
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Zola
A nyaron kell egy klasszis csatar... Osimhen, a Lille-bol David vagy a benficabol Ramos. Mert agyrem ami itt folyik. A gaboni hetente felveszi a fizut es ul a padon es Fofanat pedig nem meri egy edzo sem a kezdobe rakni, pedig elmeletileg csatar...emsanya írta: ↑2023. április 12., szerda 23:04 Tisztessegesen lehoztuk 3-0 alatt mar ez is valami.
Barmelyik jatekost full folosleges egy ilyen meccs utan megitelni. Egy beseggelt vedekezessel, nehany kontraval jatszottunk, ennyi volt a cél. Atmeneti edzovel, még labdakihozatalokat se volt idő gyakorolni, teljesen mindegy.
A real-ban ez a Vini-Benzema osszjatekok elkepesztoek. De a tobbiek is azokkal a kis passzokkal, latszik becsukott szemmel is tudjak mi fog torteni. Mi nyomoztuk csak őket sajnos.
Gólt ha meggebedünk se rugunk, a minnel kevesebb kapott golnak kell örülni.
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
Igen, csak kerdem en, mi a turos loszarra varnak??’
Az tiszta sor, hogy maga a real ugy ossze van rakva, hogy mi ehhez kepest sehol sem vagyunk. Ancsa egy brutalis edzo, tudja mik a csapat gyengesegei. ( nekunk eleg sok) es ki is hasznalja oket konyortelenul.
Kaptunk egy piros lapot is a bernabeuba, innen meg gondolom nem kell ecsetelnem hogy nulla eselyunk volt.
De az, hogy semmi sziv es semmi lelek nem volt ezekbe a felkegyelmuekben mar nincs mentseg. Szivesen hozzajuk basztam volna egy stopplist vagy valamit ami eszhez teriti oket.
Ennyi maradt meg bennuk a Lampard BL motivacios beszedebol? Hat ezek nem csak balfaszok de az erzelmi intelligencia szintjuk is nulla.
- kecske01
Én lehet idei szezonra végeztem a bajnokikkal. Pedig még sosem csináltam ilyet.
Lampard kinevezese a leheto legrosszabb pillanatban tortent, szerintem ezt a tobbseg erezte. Pottert nem lett volna szabad elkuldeni a szezon vegeig. Annyi lehetoseg lett volna a menesztesere ebben a szezonban, de Boehley ezt (is) a leheto legrosszabbkor tette meg.
Nem Tuchel,Potter,Lampard vagy eppen a keret a hibas. Hullamvolgyek voltak,vannak es lesznek, de itt tobbrol van szo. Boehleynak be kell latnia, hogy nem ert ehhez a sportaghoz, es nem iranyithat mindent egymaga. Szakemberek kellennek, minden egyes posztra es hagyni oket dolgozni, kulonben semmi javulas nem lesz. Van remeny erre?
Nem Tuchel,Potter,Lampard vagy eppen a keret a hibas. Hullamvolgyek voltak,vannak es lesznek, de itt tobbrol van szo. Boehleynak be kell latnia, hogy nem ert ehhez a sportaghoz, es nem iranyithat mindent egymaga. Szakemberek kellennek, minden egyes posztra es hagyni oket dolgozni, kulonben semmi javulas nem lesz. Van remeny erre?
Én úgy tudom, hogy az XG csak az elloves/kapura lövés helyet meri és számol adatokkal.
Azt nem mutatja, hogy Felix egyedül sprintelhetett a kapusra majd baszott cselezni ha már nem elég gyors és szar helyzetből ellőtte végül.
Ilyen szempontból igaza van valamilyen szinten Pityenek.
Ha egy Varga Kevin megtudott oldani egy ilyet, akkor az egy 100 milliós Felixtol is legyen már elvárható vsgy legalább az hogy ne a kapus kezébe passzolja
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Erdekes lett volna ezt a meccset ugy megnezni, hogy Sterling a Real csatara Benzema pedig a mienk. Szerintem teljesen mas eredmenyt hozott volna a meccs.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, nem fel keretet kellene kibaszni, hanem eleg lehetne 1-2 vilagklasszis is, hogy elkezdjunk eredmenyesen focizni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, nem fel keretet kellene kibaszni, hanem eleg lehetne 1-2 vilagklasszis is, hogy elkezdjunk eredmenyesen focizni.