En is igy latom. Szerintem jo kis jatekos lehet, ha lehiggad.
Aktuális meccsek
Re: Aktuális meccsek
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Mitoma Chalobah-nál sokkal jobb védőket is tett már zsebre, James-nek se lenne egyszerűbb dolga vele.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
4 védővel Mitomára ráállítani chalobaht, tökös húzás....
Amúgy, most nem a gólja miatt mert egy szar volt, de szerintem Gallagherben több van mint sokan gondolják. Keveset játszik és mindig túlpörög, túl nagy a bizonyítási vágy, nem tudja kezelni.
Amúgy, most nem a gólja miatt mert egy szar volt, de szerintem Gallagherben több van mint sokan gondolják. Keveset játszik és mindig túlpörög, túl nagy a bizonyítási vágy, nem tudja kezelni.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Chalobah eletveszely. Meg amugy az is szomoru, hogy Gallagheren kivul senki nem tamad le, es elkepzeles sincs masban rajta es Mudrykon kivul. Csak alldigal mindenki meg setalgat.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Nekünk is lehet néha szerencsénk mudryk eddig jó mapaliczandras írta: ↑2023. április 15., szombat 16:09 Eddig kb 3 al mehetne a Brighton és nem rajtunk múlik
-
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: ballack
Eddig kb 3 al mehetne a Brighton és nem rajtunk múlik
- Bubi
Fociztam és láttam is jópár ilyet, nem biztos, hogy befújják. Főleg nem a bernabéuban. Nekem az szimpatikus, hogy nem 11esre ment, kár hogy elbaszta.Pityee írta: ↑2023. április 14., péntek 12:40Nem lett volna szüksége arra, hogy feldobja magát. Ha fociztál valaha, pontosan tudod hogy ha kiugratnak és lépéselőnybe vagy egy hátvéddel szemben és belépsz elé akkor nem tud veled semmit kezdeni, max leránt vagy felrúg a faszba. Ami tény, hogy Felix a lehető leggyávább és legrosszabb megoldást tudta választani még igy is, hogy nem kicsi helyzeti előnyben volt.Bubi írta: ↑2023. április 14., péntek 10:48Ha meg feldobja magát és nem kap tizit most mindenki osztogatná neki az oscar díjakat.Pityee írta: ↑2023. április 14., péntek 9:38 Henry on Felix’s chance: “On his 2nd touch, cut across the defender, straight away make him make a foul or he has to let you go 1 v 1, it could have been a red, at the end of the day you don’t finish Courtois saves it, this is a chance that you have early against Real Madrid away, you have to take it.” [CBS]
Abszolút igaza van Henrynek. Én se értem miért nem húzott be a védő elé Felix, hogy esetleg piroslapra kényszerítse vagy 1v1be legyen szembe kürtössel. Sajnos a lehető legrosszabb megoldást választotta ezzel h kifelé húzott.
Elbaszta, lépéselőnyben volt, le kellett volna futnia és simán bebasznia, de ott, abban a pillanatban nem volt elég magabiztos.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Nem lett volna szüksége arra, hogy feldobja magát. Ha fociztál valaha, pontosan tudod hogy ha kiugratnak és lépéselőnybe vagy egy hátvéddel szemben és belépsz elé akkor nem tud veled semmit kezdeni, max leránt vagy felrúg a faszba. Ami tény, hogy Felix a lehető leggyávább és legrosszabb megoldást tudta választani még igy is, hogy nem kicsi helyzeti előnyben volt.Bubi írta: ↑2023. április 14., péntek 10:48Ha meg feldobja magát és nem kap tizit most mindenki osztogatná neki az oscar díjakat.Pityee írta: ↑2023. április 14., péntek 9:38 Henry on Felix’s chance: “On his 2nd touch, cut across the defender, straight away make him make a foul or he has to let you go 1 v 1, it could have been a red, at the end of the day you don’t finish Courtois saves it, this is a chance that you have early against Real Madrid away, you have to take it.” [CBS]
Abszolút igaza van Henrynek. Én se értem miért nem húzott be a védő elé Felix, hogy esetleg piroslapra kényszerítse vagy 1v1be legyen szembe kürtössel. Sajnos a lehető legrosszabb megoldást választotta ezzel h kifelé húzott.
Elbaszta, lépéselőnyben volt, le kellett volna futnia és simán bebasznia, de ott, abban a pillanatban nem volt elég magabiztos.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
En mindig vedem mert kedvelem, de nagy csalodas volt, hogy nem tudta megoldani. Tole pont azt vartam volna, hogy raviszi Courtoisra es kicselezi. Talan 2 hettel ezelott meg is csinalta volna az utobbi meccseken kicsit kezd visszaesni. A Madrid elleni hozzaallasa is nullahoz kozelitett, nem ezt vartam volna tole.Bubi írta: ↑2023. április 14., péntek 10:48Ha meg feldobja magát és nem kap tizit most mindenki osztogatná neki az oscar díjakat.Pityee írta: ↑2023. április 14., péntek 9:38 Henry on Felix’s chance: “On his 2nd touch, cut across the defender, straight away make him make a foul or he has to let you go 1 v 1, it could have been a red, at the end of the day you don’t finish Courtois saves it, this is a chance that you have early against Real Madrid away, you have to take it.” [CBS]
Persze mindenkinek lehet egy-egy rossz meccse, de remelem nem sullyed le a tobbiek szintjere.
- Bubi
Ha meg feldobja magát és nem kap tizit most mindenki osztogatná neki az oscar díjakat.Pityee írta: ↑2023. április 14., péntek 9:38 Henry on Felix’s chance: “On his 2nd touch, cut across the defender, straight away make him make a foul or he has to let you go 1 v 1, it could have been a red, at the end of the day you don’t finish Courtois saves it, this is a chance that you have early against Real Madrid away, you have to take it.” [CBS]
- Pityee
Henry on Felix’s chance: “On his 2nd touch, cut across the defender, straight away make him make a foul or he has to let you go 1 v 1, it could have been a red, at the end of the day you don’t finish Courtois saves it, this is a chance that you have early against Real Madrid away, you have to take it.” [CBS]
2012.05.19
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Én is ettől tartok, hogy büszkeségből nekik megyünk aztán 4-5 lesz közte...el kell tudni fogadni, ha valami nem a mi szintünk, én pl nem voltam ideges a tegnapi miatt. Jobb lenne egy pötyögős, labdatartós, de azért pár helyzetet kialakítós 0-1, mint egy teljesen feleslegesen 4 védővel kiállok és nekimegyek 0-4. A tegnapi egy gyenge teljesítmény volt, de nem az a kategória, ami sokakban megmarad hosszan mert kínos lenne. Ezt valahogy úgy kéne az edzőnek kommunikálni, hogy srácok meglehet ez még, de okosan kell játszani, nem nekik esni, fegyelmezetten játsszuk a játékunkat, nem kell 10 játékossal az ellenfél kapuját eszetlenül megrohamozni, egy ilyenből lehet legalább egy tisztességes helytállás.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Szerintem 4 védőzés lesz és nekik esünk, aminek csúnya vége lesz. Biztos nem fogunk hátul állni és várni a csodát
- BlueBlood1993
Dehogynem. Jó ez a reál védelem, kürtös NO1 GK, nálunk még semmi nincs rendben. Én azért a 0-2-t már sokallnám ha idegenben 10 emberrel ez jött össze akkor egy 0-1 a max ami nem verné ki a biztosítékot nálam. Bár igazából mindegy a végeredmény.
Ezt a meccset mèg megnèzem de nekem ez a szezon innentől csak összefoglaló/felvételről 2*és sebességgel meccsnezesrol szól. Szomorú hogy ide jutottunk, egy pozitívum lenne ha végre kiderülne az új edző, de vszeg ez is csak két hónap múlva lesz meg.
Chelsea are the only Premier League team to not have scored a goal since the international break.
Ha ezt folytatjuk nem hiszem.
- Pityee
Azért csak nem hozzuk le lőtt gól nélkül a párharcot
2012.05.19
Visszavágon is be kell rendezkedni a full bunkerra. Ha lehozzuk 0-0-ra az álom eredmény de ha 0-1 vagy 0-2 vereség az se gáz még.
- BlueBlood1993
Irigylem ezt az optimizmust a visszavágóra, ahol Chilwell helyett az évtized legrosszabb igazolása fog majd gólt rúgatni a Madriddal...1-0-ás Real siker a realitás, azt tippelem, egy 0-0-nak már örülnék.
Súlyos gondok vannak az biztos és a megoldatlan posztok közé nem a csatár mögött játszó ember tartozik, így én Felixet max akkor hoznám el ha valami rettentő nyomott árat mondana a Madrid. Kell egy center, egy kapus, egy középpályás és vagy visszahozni Maatsent vagy venni egy csere balhátvédet, ez a minimum.
És persze óriási takarítás a túloldalt.
Súlyos gondok vannak az biztos és a megoldatlan posztok közé nem a csatár mögött játszó ember tartozik, így én Felixet max akkor hoznám el ha valami rettentő nyomott árat mondana a Madrid. Kell egy center, egy kapus, egy középpályás és vagy visszahozni Maatsent vagy venni egy csere balhátvédet, ez a minimum.
És persze óriási takarítás a túloldalt.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Ez így van, ezért is gondoltam, hogy kár 2 embert ráállítani, ha kettejüket is helyben hagyja, azt a +1 fazont fel lehet használni a támadójátékban (most persze eltekintek attól a ténytől, hogy +10 támadóval sem vagyunk képesek gólt lőni).edeskeves írta: ↑2023. április 13., csütörtök 11:30 Az a baj, hogy Viniciust nem nagyon lehet fogni, James az egyik legjobb a posztjan, de Vinicius parszor siman otthagyta eselye se volt Jamesnek. Ezzel nem Jamest akarom lehuzni, hanem Vinicius olyan sebesseggel es dinamikaval kozlekedik, hogy ha megindul 10/8 megver barkit.