Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Cappy

Re: Aktuális meccsek

#5441 Hozzászólás Szerző: Cappy »

Bandi írta: 2023. április 15., szombat 17:54
Cappy írta: 2023. április 15., szombat 17:49
Bandi írta: 2023. április 15., szombat 17:41 Ide valami korszakos zseni edző kellene hogy rendbe szedje ezt a csürhét. Ezért tartok Nagelsmann-tól az ő 35 évével, megennék őt reggelire, Enrique sem egy elit edző, de talán őt egy fokkal komolyabban vennék. Egy Ancelotti féle ember kellene de ő ennyi idősen nem fog már bevállalni egy ilyen szemétdombot…
Mourinho 😅
Korábban fel sem merült bennem hogy jó ötlet lenne őt kinevezni, de amúgy annyira jó lenne hogy kicsit talán rendet tenne a fejekben és emlékeztetné a játékosokat hogy a Chelsea-ben játszanak, nem pedig egy kiscsapatban. Nagelsmann nem tudom hogy alkalmas lenne-e erre…
O biztosan nem szarozna egy-ket jatekossal, siman kitenne oket a keretbol. Lenne a taktikaval kapcsolatban elkepzeles is. Lehet csak egy-ket evre lehet ra epiteni, de most szerintem ra lenne szuksegunk.

Nagelsmann kivalo edzo, de nem fogjak komolyan venni a kora miatt, Luis Enriquebol meg amugy sem nezek ki sokat.

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#5442 Hozzászólás Szerző: Izland »

Nálunk mindig az edző a hibás. Egy szezon alatt 3 hülye edzőt is kifogtunk, van ilyen pech, na.
Az nem véletlen, hogy a jelenlegi helyzetben nem ült le se Nagelsmann, sem pedig Enrique a padra idén már. (Az, hogy a vezetőségünk nem akar hirtelen dönteni, csak gyenge PR inkább.)
Erre mondtam korábban, hogy ezzel a sorsolással, Lampard egy idióta, hogy elvállalta a munkát. Egyik edző sem mentené meg a szezont. Látszik a játékosokon, hogy már a nyári nyaralásokat tervezik, az aktuális csitriket fűzögetik, meg a legújabb Bugattira adnak be előrendelést.

A másik, hogy drágán veszünk szar játékosokat.
James, Chilwell, Kanté, Silva, esetleg a régi Sterling, aki tényleg világklasszis, mindenki más középszerű.
Lehet a Chelsea, mint név, TOP és világszintet jelent, de a keret középcsapatnak jó, ideje lenne elfogadni.

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#5443 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Nem értem ezt a 4 védőt. Mármint abszolút 4 védő párti vagyok, de Lamps nen látta, hogy mennyit javult a játékunk amikor átálltunk 3 védőre? Sokkal rosszabbak vagyunk.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#5444 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

paliczandras írta: 2023. április 15., szombat 17:44
Bandi írta: 2023. április 15., szombat 17:41
broduer írta: 2023. április 15., szombat 17:35

Mert Lampard egy kriminálisan rossz, átlag alatti edző sajnos.
Ide valami korszakos zseni edző kellene hogy rendbe szedje ezt a csürhét. Ezért tartok Nagelsmann-tól az ő 35 évével, megennék őt reggelire, Enrique sem egy elit edző, de talán őt egy fokkal komolyabban vennék. Egy Ancelotti féle ember kellene de ő ennyi idősen nem fog már bevállalni egy ilyen szemétdombot…
Én továbbra is tartom, hogy ha legkésőbb februárban kibaszták volna Pottert és leül egy normális edző ez a szezon simán menthető lett volna, így még csak még jobban szét kúródik az egész klub
Igen, konkrétan a legrosszabbkor lett kirugva, így már hagytam volna szezon végéig inkább ...ráadásul nem Lampardnak kellett volna leülnie hanem már az új edzőnek...asszem én vagyok a nap nyertese hogy offoltam a meccset és a reál ellenit kivéve a többivel is ez a tervem. Azért remélem valahogy nem esünk ki, de őszintén lehet megtennèm a fogadóirodáknál ...

Bandi

#5445 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Cappy írta: 2023. április 15., szombat 17:49
Bandi írta: 2023. április 15., szombat 17:41 Ide valami korszakos zseni edző kellene hogy rendbe szedje ezt a csürhét. Ezért tartok Nagelsmann-tól az ő 35 évével, megennék őt reggelire, Enrique sem egy elit edző, de talán őt egy fokkal komolyabban vennék. Egy Ancelotti féle ember kellene de ő ennyi idősen nem fog már bevállalni egy ilyen szemétdombot…
Mourinho 😅
Korábban fel sem merült bennem hogy jó ötlet lenne őt kinevezni, de amúgy annyira jó lenne hogy kicsit talán rendet tenne a fejekben és emlékeztetné a játékosokat hogy a Chelsea-ben játszanak, nem pedig egy kiscsapatban. Nagelsmann nem tudom hogy alkalmas lenne-e erre…

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#5446 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Lassan azér csak utolér minket a kiesési esély. A játékosaink mindent megtesznek érte :D
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Bandi

#5447 Hozzászólás Szerző: Bandi »

paliczandras írta: 2023. április 15., szombat 17:44
Én továbbra is tartom, hogy ha legkésőbb februárban kibaszták volna Pottert és leül egy normális edző ez a szezon simán menthető lett volna, így még csak még jobban szét kúródik az egész klub
Persze, késő volt már most Potter-t elküldeni, nem is volt semmi értelme (mint ahogy Boehly döntéseinek nagy részének sincs), főleg úgy hogy hoztak egy Lampard-ot, aki jobb esetben is Championship szintű edző, tehát tőle nem is lehetett sokat várni.

Cappy

#5448 Hozzászólás Szerző: Cappy »

Bubi írta: 2023. április 15., szombat 17:34 Jól bebaszta. Sajnos ez kijárt a Brightonnak, sokkal sokkal jobbak.

Borzalmas a játékunk, minden elemében, sokkal rosszabb mint Potter uccsó pár meccsén.
Ide valami korszakos zseni edző kellene hogy rendbe szedje ezt a csürhét. Ezért tartok Nagelsmann-tól az ő 35 évével, megennék őt reggelire, Enrique sem egy elit edző, de talán őt egy fokkal komolyabban vennék. Egy Ancelotti féle ember kellene de ő ennyi idősen nem fog már bevállalni egy ilyen szemétdombot…
Mourinho 😅

Gaba
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#5449 Hozzászólás Szerző: Gaba »

Igazándiból nem tudom hogy ki mit remél még ettől a szezontól..Boldog-boldogtalantól kikapunk...Akivel játszunk, az csak örül, mert kb 0 ellenállást tudunk felmutatni! Imádom Lampard-ot, de egy pancser edző, ez tény! Az hogy ő ül a szezon végéig a padon, az nem hogy nyugalmat fog hozni a csapatnak, hanem még mélyebbre fog lökni minket!

broduer
Kedvenc játékos: petr cech

#5450 Hozzászólás Szerző: broduer »

Potter alatt eljutottunk a kapuig, csak mindent kihagynak. Lampardnál szerencsére már felülrúgjuk az xgnket, mert ma egy 1-est sem sikerült összehozni. Arra viszont jó ez, hogy így senki nem fogja követelni Frank végleges kinevezését...

Remélem Nagelsmann vagy Enrique szívesen leül erre a kispadra ehhez a tulajdonosi körhöz, mert én biztos nem vállalnám a melót.

paliczandras
Kedvenc játékos: lampard
Kedvenc exjátékos: ballack

#5451 Hozzászólás Szerző: paliczandras »

Bubi írta: 2023. április 15., szombat 17:34 Jól bebaszta. Sajnos ez kijárt a Brightonnak, sokkal sokkal jobbak.

Borzalmas a játékunk, minden elemében, sokkal rosszabb mint Potter uccsó pár meccsén.

Bandi

#5452 Hozzászólás Szerző: Bandi »

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#5453 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Izland írta: 2023. április 15., szombat 17:36 Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan engedhettük el Wernert úgy a nyáron, hogy a helyére senki sem jött.

Lehet szerencsétlen volt itt nálunk, de hogy minden meccsen csatár nélkül vagyunk kénytelenek játszani, az botrány.
Nem ezen múlik ez, bár ez lenne a problémánk, hogy legyen valaki aki beveri a helyzetet.

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#5454 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Crap írta: 2023. április 15., szombat 17:32 Félix te nyomorék. 20 perc alatt egyet nem volt képes sprintelni. Passzol neki James, ez meg sétálva megy érte, körbe futjak és jön is belőle a gól.
Háromszor próbálta James kihozni az oldalán és mind háromszor rajta akad el.

Húzzon vissza az Atletibe, ide nem kell ez a rohadt nagy 0. Van belőle elég.
Csak azért akad el rajta mert nem tudott kinek passzolni, nem jött vele senki, mutatta is utána, hogy nincs társ. Aztán James labdátszerzett és visszapasszolta neki úgy, hogy ott volt a seggében az ember, nem számított rá.

Nagyon komoly szinteken vagy rosszindulatú vele, teljesen mindegy mit csinál vagy mit nem, betalálod. Pulisic és Sterling sem futott többet mert egyszerűen nincs csapat szintű letámadás, egyedül felesleges ha a társak közben nem zárják a területeket. Őket nem említetted...
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

paliczandras
Kedvenc játékos: lampard
Kedvenc exjátékos: ballack

#5455 Hozzászólás Szerző: paliczandras »

Ennek a Mudryk gyereknek se sok agya van a játékhoz, megert minden pénzt....

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#5456 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Elmúlt 10 év egyik legrosszabb Pl edzője.

Drogbert
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Zola

#5457 Hozzászólás Szerző: Drogbert »

Gyerekek sorozok es nem idegesitem magam...semmi reakcio....idaig jutottam, hogy tapsolok mert gyonyoru loves volt... kedden kikapunk a realtol es ennyi volt ennek az evnek. Johet Luis Enrique es egy csatar :) amugy ezek nem szar jatekosok csak mar nem erdekli oket semmi..
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)

Moldván
Kedvenc játékos: Mount
Kedvenc exjátékos: Lampard

#5458 Hozzászólás Szerző: Moldván »

Várható volt, sajnos Lampard gyengébb edző.

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#5459 Hozzászólás Szerző: Izland »

Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan engedhettük el Wernert úgy a nyáron, hogy a helyére senki sem jött.

Lehet szerencsétlen volt itt nálunk, de hogy minden meccsen csatár nélkül vagyunk kénytelenek játszani, az botrány.

broduer
Kedvenc játékos: petr cech

#5460 Hozzászólás Szerző: broduer »

Válasz küldése