Edzőkérdés
- medicine_man
Re: Edzőkérdés
Ha Hiddink-gel behúzzuk a BL-t, szerintem Abra letesz annyi pénzt az asztalra, hogy valahogy
maradásra bírja az öreg Guunárt.
maradásra bírja az öreg Guunárt.
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Nem is kicsi szelet, de nem sok rá az esély, hogy ő lesz az edzőchaoskid18 írta:szerintem a legvalószínűbb hogy jövőre Rijkaard lesz az edző mert az angol sajtó már hónapokkal ezelőtt megszellőztette és az angol újságírók általában igen jól értesültek.De én személy szerint
Gianfranco Zola-t szeretném mert ő egy darab a csapat múltjából!
211! NEW RECORD!
- chaoskid18
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
szerintem a legvalószínűbb hogy jövőre Rijkaard lesz az edző mert az angol sajtó már hónapokkal ezelőtt megszellőztette és az angol újságírók általában igen jól értesültek.De én személy szerint
Floor Jensen,Amy Lee,Mclaren,Chelsea!
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Hiddink egy átmeneti megoldás nyárig,de ő az orosz válogatott szövetségi kapitánya,és nyártól csak az oroszokkal akar foglalkozni..Mindenki szeretné ha maradna Hiddink,Abra is szereti,és ha nem lenne a válogatott Ő is szivesen maradna szerintem..nem akarja őt elküldeni innen az égvilágon senki..de,hogy még ezt se tuddacsisti13 írta:Egyszer valahogyan, végre picit jobban megy a csapat szekere, lehet h nem Hiddink miatt, de azért szerintem eléggé valószínű, hogy "az ő keze van a dologban." Na mind1, le kell váltani. De miért is? Nem puszipajtás Abramovic-csal? Vagy csak én nem értem a dolgot? A játékosok (legalábbis olvastam ilyen nyilatkozatokat) szeretik Guust, nem bánnák, ha maradna. Nem biztos, h jót tenne a csapatnak ez a '3 év=5 tréner' felállás.
Ha edzőtől függetlenül jól menne a csapatnak, akkor felőlem Bajnai Gordon is ülhetne a kispadon. Holott Scolari irányítása alatt bebizonyosodott, hogy nem mindegy, ki ül azon a bizonyos padon...
- acsisti13
- Kedvenc játékos: J. Terry
- Kedvenc exjátékos: E. Gudjohnsen
Egyszer valahogyan, végre picit jobban megy a csapat szekere, lehet h nem Hiddink miatt, de azért szerintem eléggé valószínű, hogy "az ő keze van a dologban." Na mind1, le kell váltani. De miért is? Nem puszipajtás Abramovic-csal? Vagy csak én nem értem a dolgot? A játékosok (legalábbis olvastam ilyen nyilatkozatokat) szeretik Guust, nem bánnák, ha maradna. Nem biztos, h jót tenne a csapatnak ez a '3 év=5 tréner' felállás.
Ha edzőtől függetlenül jól menne a csapatnak, akkor felőlem Bajnai Gordon is ülhetne a kispadon. Holott Scolari irányítása alatt bebizonyosodott, hogy nem mindegy, ki ül azon a bizonyos padon...
Mindörökké Chelsea!
- ZenZo
Hm, mivel a 'most' igazából nem létező fogalom, fiktív és gyakorlatilag csak a múltban létezik (mire kimondod, most, már nem az a most van, amire gondoltál... ez hosszú filológiai vitába torkollhat, szóval hagyjuk) de a lényeg, hogy még ha el is fogadjuk, hogy Hiddink ugyan most az edzőnk, a meccsig még akár kiebrudalhatják. 100% a futballban nincs a jövőre nézve. Meg másban sem. Két dolog biztos: az adó és a halál.Norbertoo írta:de van 100%! mégpedig az, hogy Hiddink most a menedzserünk.ZenZo írta:Ha valami tényleg 100%, azaz biztos, a foci világában nincs olyan, hogy 100%, max 99,99 és bármennyi tizedesjegy.tiszi írta:Dani1905 teljesen igazad van!! nem kell leírni mindenkinek hogy Hiddink és Mourinho jöjjön vagy maradjon mert ők ketten akik 100% hogy nem fognak a padon ülni a következő idényben!!!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
de van 100%! mégpedig az, hogy Hiddink most a menedzserünk. én már korábban írtam, hogy szvsz Riijkard lenne a jó megoldás. Az már hogy Hank Ten Cate-el vagy nélküle, azt nem tudomZenZo írta:Ha valami tényleg 100%, azaz biztos, a foci világában nincs olyan, hogy 100%, max 99,99 és bármennyi tizedesjegy.tiszi írta:Dani1905 teljesen igazad van!! nem kell leírni mindenkinek hogy Hiddink és Mourinho jöjjön vagy maradjon mert ők ketten akik 100% hogy nem fognak a padon ülni a következő idényben!!!
- ZenZo
Ha valami tényleg 100%, azaz biztos, a foci világában nincs olyan, hogy 100%, max 99,99 és bármennyi tizedesjegy.tiszi írta:Dani1905 teljesen igazad van!! nem kell leírni mindenkinek hogy Hiddink és Mourinho jöjjön vagy maradjon mert ők ketten akik 100% hogy nem fognak a padon ülni a következő idényben!!!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
-
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Zola
Jaja, csak ha emlékszel rá egy fontos szó is elhagyta a száját: egyszer még leszek a Chelsea menedzsere, de nem most.James Lee írta:Moruinho azt nyilatkozta, hogy szeretne visszatérni ide.
*knock, and it shall be opened unto you*
-
Reménykedni mindig szabad én is örülnék ha maradna (habár Tore óta tudjuk hogy nem a remény hal meg utoljára ), kérdés van az a pénz amiért bevállalja a kettőt együtt vagy nincs, hisz az orosz válogatottat és a klubbot is tudná/tudja irányítani egyszerre, ütközés sosincs, hiszen amíg válogatott meccsek vannak, addig nincsenek bajnokik, sőt edzés terén se lenne probléma hisz a legtöbb játékosunk válogatott, ergo nem a klubnál tartózkodik és nem velük edz. Kérdés Hiddink ezt a dupla melót gondolom vagy 10szeres pénzért hajlandó lenne-e bevállalni, mert az egyértelmű hogy ha már kijut a vb-re akkor megpróbál ott is valamit alakítani, ki tudja lehet egy Orosz sikerrel szeretne visszavonulni, stbstb...Zsoca87 írta:Hova tűnt a kommentem?
Csak annyit írtam benne, hogy Hiddink távozása még mindig nem tuti. A klub nem nyilatkozhat mást, csak azt, hogy Hiddink nem marad, hiszen ellenkező esetben az orosz szövetség rinyálna. Persze, mindenki azt mondja, hogy elmegy nyáron de én még nem vagyok meggyőzve.
-
- Kedvenc játékos: Silva
- Kedvenc exjátékos: Terry Lampard Sevcsenko
- Kapcsolat:
Dani1905 teljesen igazad van!! nem kell leírni mindenkinek hogy Hiddink és Mourinho jöjjön vagy maradjon mert ők ketten akik 100% hogy nem fognak a padon ülni a következő idényben!!!
- SuperFrankie
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Hmmm...Az 5. elgondolkodtató,neki mikor jár le a szerződése a Wolfsburgnál?Én Őt nagyon jó edzőnek tartom.Egyébként pedig Hiddink nem fog maradni-én őt egy szavát betartó embernek hiszem és többször is nyilatkozta,hogy nem marad.Persze...Mourinhonak én is örülnék,de szerintem ő sem fog jönni.misakd írta:1.Hiddink
2.Mourinho
3.HTC & AG
4.Zola tanácsadó hiddink
5.Felix Magath
Who the fuck are Man.United
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Moruinho azt nyilatkozta, hogy szeretne visszatérni ide.
- Chucky
- Kedvenc játékos: Terry
Nos. Én 2 dolog között ingázok. 1; Tapasztalt edző, akinek van eredménye. 2; Fiatal, dinamikus edző+jó segítő.
Na most. Az 1-be tartozik nekem Harry Redknapp! Gondolom most sokan meglepődtek. A második helyen van a "Fürtöske".
2-ba tartozik Zola. De nem hiszem, hogy ő elfog jönni. Most nem. Hogy miért? Mert ő a kalapácsosoknál kezdte meg az edzői karrierjét és ő nem az a "hálátlan emberke".
Zárszóként: Summa-summarum, az én szavazatomat Harry Redknapp nyerte meg.
Na most. Az 1-be tartozik nekem Harry Redknapp! Gondolom most sokan meglepődtek. A második helyen van a "Fürtöske".
2-ba tartozik Zola. De nem hiszem, hogy ő elfog jönni. Most nem. Hogy miért? Mert ő a kalapácsosoknál kezdte meg az edzői karrierjét és ő nem az a "hálátlan emberke".
Zárszóként: Summa-summarum, az én szavazatomat Harry Redknapp nyerte meg.
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Hova tűnt a kommentem?
Csak annyit írtam benne, hogy Hiddink távozása még mindig nem tuti. A klub nem nyilatkozhat mást, csak azt, hogy Hiddink nem marad, hiszen ellenkező esetben az orosz szövetség rinyálna. Persze, mindenki azt mondja, hogy elmegy nyáron de én még nem vagyok meggyőzve.
-
Mondjuk szerintem a vágyak helyett sokkal inkább a realitással kéne foglalkozni. Attól még mert xy leírja hogy kit szeretne oké, de ha bele döglünk és 1000-djére is leírjuk hogy Hiddink vagy Mourinho kell a Chelseaba attól még ez szinte biztos hogy nem fog bekövetkezni, a másik meg hogy szerintem tök felesleges, mert a Chelsea szurkerek 99%-a elfogadná ha Hddink vagy Mouri maradna/lenne az edzőnk jövőre.
Amúgy a Zola-Clark párosnak örülnék, legalább van tekintélyük a csapatnál, Ancelotti ne, Rijkaard hát nem tudom, egy Henk Ten Cateval együtt lehet nem lenne rossz, Deschampot mindenhonnan elküldték vagy ő jött el (???), mert ha elküldték akkor itt nem tudom mit tudnia alakítani, Laudrup na őt én szívesen látnám.
De mivel Hiddink és Mouri nem elérhető a legnagyobb álom Lippi vagy Vicente del Bosque, de ez a két személy is az érinthetetlen kategória.
Amúgy a Zola-Clark párosnak örülnék, legalább van tekintélyük a csapatnál, Ancelotti ne, Rijkaard hát nem tudom, egy Henk Ten Cateval együtt lehet nem lenne rossz, Deschampot mindenhonnan elküldték vagy ő jött el (???), mert ha elküldték akkor itt nem tudom mit tudnia alakítani, Laudrup na őt én szívesen látnám.
De mivel Hiddink és Mouri nem elérhető a legnagyobb álom Lippi vagy Vicente del Bosque, de ez a két személy is az érinthetetlen kategória.
-
3. mi akar lenni? Ugye az nem Henk ten Cate és Avram Grant ?misakd írta:1.Hiddink
2.Mourinho
3.HTC & AG
4.Zola tanácsadó hiddink
5.Felix Magath
- misakd
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
1.Hiddink
2.Mourinho
3.HTC & AG
4.Zola tanácsadó hiddink
5.Felix Magath
2.Mourinho
3.HTC & AG
4.Zola tanácsadó hiddink
5.Felix Magath
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
ha nem marad Hiddink, és nem jön vissza JM akkor sztem Riijkard egy jó megoldás lenne