Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

Re: Premier League

#4121 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

kecske01 írta:Ma is a meccsunk helyett, inkabb Newcastle-Utd kozvetitenek..
Mondjuk ez most ertheto, a failed one kirugasa ota hirtelen mindenkit elkezdett erdekelni a United.
211! NEW RECORD!

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#4122 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Ma is a meccsunk helyett, inkabb Newcastle-Utd kozvetitenek..

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#4123 Hozzászólás Szerző: Dízel »

En elofizettem csak a spilerre, de ha a diginek elovalasztasi joga lesz, azaz a nagycsapatok meccseit adja akkor lemondom a picsaba.

kecske01

#4124 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Pont egy hónapja fizettem elő T-home ra, Digiről... :lol:

Gaba
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Drogba

#4125 Hozzászólás Szerző: Gaba »

http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/ ... x8ljI-8g7g" onclick="window.open(this.href);return false;

kazomester

#4126 Hozzászólás Szerző: kazomester »

zoli0415 írta:Chelsea FC plc today announced our annual financial results for the year ended 30 June 2018 with the club once again recording our highest ever turnover figure and a new record-high profit.
The group turnover figure grew to £443.4m from £361.3m in the previous year, an increase of 22.7 per cent, as revenues exceeded £400m for the first time.

The record revenues, as well as a profit on player sales of £113.0m, helped the club achieve a record-high profit for the year, after tax, of £62.0m.
https://www.chelseafc.com/en/news/2018/ ... d-revenues" onclick="window.open(this.href);return false;
Nagyon ügyesek, szép munka! :)

zoli0415
Kedvenc játékos: Drogba

#4127 Hozzászólás Szerző: zoli0415 »

Chelsea FC plc today announced our annual financial results for the year ended 30 June 2018 with the club once again recording our highest ever turnover figure and a new record-high profit.
The group turnover figure grew to £443.4m from £361.3m in the previous year, an increase of 22.7 per cent, as revenues exceeded £400m for the first time.

The record revenues, as well as a profit on player sales of £113.0m, helped the club achieve a record-high profit for the year, after tax, of £62.0m.
https://www.chelseafc.com/en/news/2018/ ... d-revenues" onclick="window.open(this.href);return false;

kazomester

#4128 Hozzászólás Szerző: kazomester »

Dízel írta:Ez hülyeség. Minden csapatnak megvannak a sudribunkó szurkolói, sőt, minél nagyobb egy klub, a nagy számok törvénye alapján annál több a baromarcú szurkolója.
Ez igaz, nekünk is sajnos, de ez a pool szurkolótábor azért kitesz magáért rendesen a "köszönjük Chelsea/Leicester" kommentekkel miközben még féltávnál sem vagyunk, nem beszélve az abszolút retardált egyiptomi drukkerekről, akiknél fogyatékosabb bagázst keresve sem lehetne találni :D

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#4129 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Hogy lehet egyébként egy lapon említeni játékos kinevelésekben a poolt a spurival? :D A spuri 4 legjobb játékosa (kane,dele,eriksen,son) nem került annyiba mint van dijk egy maga. Meg úgy egyébként is kit nevelt ki sajátkezűleg a jelenlegi keretből a pool? Max. Arnold és vége is a listának.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

kecske01

#4130 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Dízel írta:
kecske01 írta:Sp*rs-t, hogy lehet szeretni a 2-2 es meccsünk után 2016-ból ? :shock: :lol:
Senki sem szereti a Sp*rs-t. :) Pláne itt ha valaki kimondja egyenlő lenne a 3 hónap banolassal. :D
Csak arról van szó, hogy amit és ahogy csapatépítés téren produkál a pool és a Sp*rs az szimpatikus, legalábbis nekem. Kitermeltek egy dele, rose, eriksen meg egy 140milkás harry kane-t kb a semmiből. Ezt mi soha a büdös életbe nem csinaljuk utánuk a mi fasza kis játékospolitikánkkal meg a megbecsült fiataljainkkal. Igen, tudom, mi sokkal eredményesebbek vagyunk mint a pool és a tottenham egybevéve, de valahogy mégis úgy érzem, ők vannak sínen és nem mi, övüké a járható út és nem a mienk a jövőben. Kibaszhatjuk évvégén sarrit persze, conte után már semmi nem tud meglepni, de szamomra ez nagyon bicskanyitogató hozzáállás.
Hálát adok az istennek, hogy nem játszanak ilyen patkányok nálunk, mint Dele. :)

Dízel

#4131 Hozzászólás Szerző: Dízel »

kecske01 írta:Sp*rs-t, hogy lehet szeretni a 2-2 es meccsünk után 2016-ból ? :shock: :lol:
Senki sem szereti a Sp*rs-t. :) Pláne itt ha valaki kimondja egyenlő lenne a 3 hónap banolassal. :D
Csak arról van szó, hogy amit és ahogy csapatépítés téren produkál a pool és a Sp*rs az szimpatikus, legalábbis nekem. Kitermeltek egy dele, rose, eriksen meg egy 140milkás harry kane-t kb a semmiből. Ezt mi soha a büdös életbe nem csinaljuk utánuk a mi fasza kis játékospolitikánkkal meg a megbecsült fiataljainkkal. Igen, tudom, mi sokkal eredményesebbek vagyunk mint a pool és a tottenham egybevéve, de valahogy mégis úgy érzem, ők vannak sínen és nem mi, övüké a járható út és nem a mienk a jövőben. Kibaszhatjuk évvégén sarrit persze, conte után már semmi nem tud meglepni, de szamomra ez nagyon bicskanyitogató hozzáállás.

Pityee

#4132 Hozzászólás Szerző: Pityee »

laczze írta:Pedig a Pool nak jóval nagyobb szurkolótábora van mint pl nekünk.
Lehet hogy nem voltak az utóbbi években hangosak (itthon) mert nem volt mire, de azért bőven akadtak. És erős túlzás mondani hogy csak úgy jöttek, ez nem a city...
Ennyi év eredménytelenség után, pedig hagy legyenek hangosak ha van mire. Nálam nem váltanak ki rosszat meg sem közelítík a Real,Szarzi drukkerek faszságait.
Nem lenne igazából ezzel semmi baj, ha éveken keresztül nem köpködtek volna ránk (meg a cityre), hogy egy "összevásárolt" csapat vagyunk, akik állandóan veszik a drágábbnál drágább játékosokat. Most, hogy ők is ezt teszik, már mindjárt rendben van. Abszolút nem képmutatás, áá dehogy :D
2012.05.19

kecske01

#4133 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Sp*rs-t, hogy lehet szeretni a 2-2 es meccsünk után 2016-ból ? :shock: :lol:

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount

#4134 Hozzászólás Szerző: Bubi »

A pool sokkal okosabban építkezik mint a city. A city vesz egy posztra 6 embert azt abból 1-2 beválik.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

laczze

#4135 Hozzászólás Szerző: laczze »

kecske01 írta:
laczze írta:Az érveitek mont olyanok amik önmagukban nem garanciák a sikerre, ehhez jól kellett azért elkölteni a pénzt és nem Morata Jorginho, Drinkwater őstehetségeket igazolni. Remekül megoldották, de hát amikor még erre is van olyan válasz, hogy erre is csak most jöttek rá :D Akkor nem érdemes ezen vitázni.
Lerí hogy gyűlölitek a Pool t, nem baj én is Chelsea szurkoló vagyok, csak jó lenne ha mi lennénk olyan cipőben amiben most ők, mert amit összeraktak az nagyon ottvan, és nem vagyok benne biztos hogy 1 nél többször volt keményebb csapatunk az ővékénél.
Félreértés van. Többség köztük jómagam is, nem azért utáljuk a Pool-t, mert sikeres. Hanem a nagyképű, hirtelen a béka seggéből elő mászott szurkolóikat gyűlöljük. Kb. egy szinten vannak az Arsenal szurkolókkal.
Pedig a Pool nak jóval nagyobb szurkolótábora van mint pl nekünk.
Lehet hogy nem voltak az utóbbi években hangosak (itthon) mert nem volt mire, de azért bőven akadtak. És erős túlzás mondani hogy csak úgy jöttek, ez nem a city...
Ennyi év eredménytelenség után, pedig hagy legyenek hangosak ha van mire. Nálam nem váltanak ki rosszat meg sem közelítík a Real,Szarzi drukkerek faszságait.
Drogba,Lampard,Terry <3

Dízel

#4136 Hozzászólás Szerző: Dízel »

kecske01 írta:
laczze írta:Az érveitek mont olyanok amik önmagukban nem garanciák a sikerre, ehhez jól kellett azért elkölteni a pénzt és nem Morata Jorginho, Drinkwater őstehetségeket igazolni. Remekül megoldották, de hát amikor még erre is van olyan válasz, hogy erre is csak most jöttek rá :D Akkor nem érdemes ezen vitázni.
Lerí hogy gyűlölitek a Pool t, nem baj én is Chelsea szurkoló vagyok, csak jó lenne ha mi lennénk olyan cipőben amiben most ők, mert amit összeraktak az nagyon ottvan, és nem vagyok benne biztos hogy 1 nél többször volt keményebb csapatunk az ővékénél.
Félreértés van. Többség köztük jómagam is, nem azért utáljuk a Pool-t, mert sikeres. Hanem a nagyképű, hirtelen a béka seggéből elő mászott szurkolóikat gyűlöljük. Kb. egy szinten vannak az Arsenal szurkolókkal.
Ez hülyeség. Minden csapatnak megvannak a sudribunkó szurkolói, sőt, minél nagyobb egy klub, a nagy számok törvénye alapján annál több a baromarcú szurkolója.

Én speciel a mostani liverpooli csapatot nézve tényleg egy szimpatikus csapatot látok, oké, sok pénzt költöttek ők is, de ki a faszt érdekel? Erről szól a mai foci, minél többet költessz annál tovább juthatsz. Persze ez sem garancia, mert azért kell hatalmas szakértelem és szerencse is. Maga a mostani pool mint csapat tényleg szimpatikus és kövezzetek meg de a Sp*rs is az.

Botond9797
Kedvenc játékos: Mount James Kanté
Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8

#4137 Hozzászólás Szerző: Botond9797 »

Sztem nincs akkora szakadék mi és a Pool között, mint ahogy itt sokan látják. Csupán annyi, hogy Klopp megkaapta az idót és a bizalmat, hogy saját emberekből, nagy pénzből saját kénye kedve szerint felépítsen egy csapatot. A jelenlegi Pool-t szvsz nem lehet nem szeretni, szimpatikus, lendületes, jó focit tonak és látszik, hogy mindenki a helyén van, működik a "kémia" egymás között, játékos-edző között, imádom a meccseiket nézni, hajrá! DE! Tegyük fel, mi lenne nálunk, ha Sarri első szezonjában olyan eremdényeket hozna mint Klopp. Dobva lenne a kukába. Végre adjunk időt valakinek, hogy felépítse a saját csapaátá. Van 14-15 kezdőközeli játékosunk (a csatárokat nem beleértve), akik bőven elérik a Pool szintjét, a sallangot el kell küldeni, és minőségi cserékkel (mint a Pool-nál Matip, Fabinho, Sahquiri) mélyíteni a csapatot. Ja és persze hozni egy épkézláb csatárt. És adni Sarrinak kb két évet, leszarni, ha a top4 megvan, de nem nyerünk semmit és figyeljétek meg, ez esetben még szebb utat járhatnánk be, mint a Pool.

Ui: Jorginho teljesítményével finoman szólva én sem vagyok maradéktalanul elégedett, de Drinkwaterrel és Moratával semmiképp sem említhető egy lapon. :D
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham

kecske01

#4138 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

laczze

#4139 Hozzászólás Szerző: laczze »

Az érveitek mont olyanok amik önmagukban nem garanciák a sikerre, ehhez jól kellett azért elkölteni a pénzt és nem Morata Jorginho, Drinkwater őstehetségeket igazolni. Remekül megoldották, de hát amikor még erre is van olyan válasz, hogy erre is csak most jöttek rá :D Akkor nem érdemes ezen vitázni.
Drogba,Lampard,Terry <3

Pityee

#4140 Hozzászólás Szerző: Pityee »

laczze írta:Remélem behúzza a Pool.
Nem értem sokan miért gyűlölik, sokkal szimpatikusabb csapat mint a City, nem egy összevásárol rekord fizetésekkel magukhozbilincselt, zsoldosok alakulata akik csak a pénz hatásár vannak partiban, hogy minden posztra azt vesznek akit szinte akarnak.
Ellenben a Pool csodásan felépült, csapatként működik, a BL ben is tavaly nagyobbat alkottak mint a Sziti valaha.
Nekem tetszik amit csinálnak. Hajrá!!
Ez vicces :lol: Pont a lúzerpúl köpködött ránk meg a cityre, hogy nagy pénzekért összevásároljuk a csapatot és úgy nem nehéz nyerni trófeákat. Most mire több év kellett nekik, hogy erre rájöjjenek és elkezdték ugyanezt a módszert alkalmazni, hirtelen jönnek az eredmények, nem semmi :D Nem összevásárolt csapat? Hát akkor azt minek neveznéd, hogy igazoltak világrekord összegért egy hátvédet és a világ második legdrágább összegéért egy kapust. De nyugodtan hozzáveheted a támadótriójukat és a középpályásaikat is, mert őket sem gombokért vásárolták meg. Bár nem csodálkozom, hogy náluk erre is több év kellett, hogy leessen nekik, hiszen ők mindig a múltban vannak leragadva.
2012.05.19

Válasz küldése