És Matic szorítja kiPityee írta:Aztán miért akar elmenni... am álmomban sem gondoltam volna h Fabre szorul ki a kezdőből.kecske01 írta:Cuadrado nincs padon.....
Gyerünk már Juventus,tedd a dolgod...
És Matic szorítja kiPityee írta:Aztán miért akar elmenni... am álmomban sem gondoltam volna h Fabre szorul ki a kezdőből.kecske01 írta:Cuadrado nincs padon.....
Aztán miért akar elmenni... am álmomban sem gondoltam volna h Fabre szorul ki a kezdőből.kecske01 írta:Cuadrado nincs padon.....
Miert akarod kivenni a motort a kocsibol?kecske01 írta:Willi helyett Cuadradot megneznem.
Ezzel én is így vagyok, lehet,hogy Aina nem is lenne jobb Ivánál, de ő pár meccs alatt még belejöhet,és fejlődhet még sokat, Iva meg csak öregszik mármikel12 írta:Remelem Conte huz egy meglepot es kezd Ola Aina. Rengeteget jatszott az eloszezonban. Ezerszer neznem ot mint Brannat.
A 3. hely szerintem reális és alapvető elvárás. A Bl indulást nem fogja elengedni senki, mi sem, Abra sem. De az meg is lesz... Bármilyen szar is volt az előző idény, azért csak bajnok volt előtte a csapat. Ha Costa, Hazard pl odateszi magát újra, már megvan a 3. hely...Chester írta: Csak abban reménykedek, hogy Abra türelmes lesz akkor is, ha mondjuk nem lesz BL.
Én továbbmegyek, várjuk meg a szezon végét Conte megítélésével. Ez neki egy teljesen új közeg, ki se tette a lábát még a macskazabálóktól, ráadásul ez még messze nem az ő csapata, csak két új arcot hozott, és komoly játékos még nem távozott. Csak abban reménykedek, hogy Abra türelmes lesz akkor is, ha mondjuk nem lesz BL.dankodavid írta:Egyébként, még HA a mait buknánk is -nem fogjuk, Conte az első hazai meccsén teljesen biztos vagyok benne, nem kap ki-, várjuk ki az átigazolási időszak végét és mondjuk az első öt meccset. Ha utána is hitvány a produkció, lehet kezdeni a veresegyházi asszonykórus "Letaposta a migráns a veteményest" című dalát megszégyenítő sírást, de egészem addig kis türelem.
Az egyetlen ember akitől ma elvárás a jó játék, az Hazard, ha nem kezdi el utcalány gyorsan hozni, amit tud, akkor lehet keresni a helyére valakit, még lenne rá 16 nap, a faszom se akarja nézni a dagadt pofáját, szar hozzáállását úgy, hogy nem kárpótol a szánalmas személyiségéért teljesítménnyel.
Nagyjából. Lehetetlent én se kérnék, ha tőlük várnék vállalhatót, az nagyjából olyan lenne, mintha bemennék a Népszínház utcába gyémántgyűrűkkel és azt várnám, azokkal együtt jövök ki.rafanadal írta:Mármint, hogy legalább megjelenjenek? Tiszteletüket tegyék?Pityee írta:... és a védelmünk!dankodavid írta:Az egyetlen ember akitől ma elvárás a jó játék, az Hazard,
Mármint, hogy legalább megjelenjenek? Tiszteletüket tegyék?Pityee írta:... és a védelmünk!dankodavid írta:Az egyetlen ember akitől ma elvárás a jó játék, az Hazard,
... és a védelmünk!dankodavid írta:Az egyetlen ember akitől ma elvárás a jó játék, az Hazard,