Óriási meccs volt! És Crespo egy Isten! A partjelzők meg le vannak .... Robben kicsit önző volt, két helyzetben is inkább passzolnia kellett volna, de ez így is szép. Mindenki jól játszott, ezt kéne mindig. Diarra tetszett, kicsi, rámenős és kellően erőszakos. Le a kalappal, ez volt az igazi Chelsea! Reméljük Duff sérülése nem súlyos!
Éljen Crespo!!!!!!!!!!!Éljen a CHELSEA!!!!!!BLUE IS THE COLOUR!!!!!!!!!!!!!!!!Azért kár hogy nem adták meg a másikat,szerintem csak nem akarta a partjelző,hogy megalázza crespo az egész liverpool-t 1 perc alatt.
Ó, bocs, nem akartalak megbántani. Én akkor sem szerettem, amikor nálunk volt, önző, nagyképű játékosnak tartom. Keveset tett a csapatért, és viselkedése nem volt méltó a Chelsea-hez - ez a véleményem. A tiédet is természetesen tiszteletben tartom.
Attól hogy egyszer hibázott,és "drogozott",nem kéne így beszélni róla,hiszen kiváló focista,és egykori Chelsea játékos.Nekem egykori kedvencem,és most is az ő játékát szeretem a legjobban Olaszorságban...
Nem tudott igazán beilleszkedni,de ezért nem kell pocskondiázni...
AZért ne felejtsük el, hogy nálunk a hullámvölgy nem áll másból mint hogy 3 döntetlen....semmi vereség....és eddig a bajnokságban van 3!!!döntetlenünk...szóval a hullámvölgy előttig majdnem minden meccset megnyertünk...persze a mutatott játék nem az igazi és mostanában az ember csak bosszankodik, de hiszem hogy ennél csak jobb jöhet....a pool ellen átütő sikert várok...mikor ősszel 4-1-re vertü őket akkor sem voltunk bomba formában....amúgy a villa elleni meccsről annyit hogy többségünket nagyon felvidította Huth csatár szerepköre....többen is szakadtunk a röhögéstől....
Antifiu írta:Naa, naa. Mi ez a hangulat? Azért, mert most már kijelenthetjük, hogy van egy kis hullámvölgy, már is elégedetlenkedünk? Most igy megy. Nyugi.
Elmondom az elméletem: Szerintem JM tudatosan csinálja ezt, hoy mindenki (még a Barca is) higgye azt, hogy a Chelsea most mekkora sz.rul játszik, és elbizakodják magukat egy kicsit. Mindenki a Barcát fogja favorizálni. ÉS EKKOR JÖN A HIDEGZUHANY!!! A Chelsea nyer otthon 2:0 vagy 3:1re, a visszavágón pedig kihuzzuk az X-et. És kikövezett ut van a BL serlegig Mit szóltok? Szeretek igy filozni.
Viszont tényleg nem kell igy kiakadni.
GO BLUES
Véleményem szerint Mourinho nem ennyire analfabéta, de legyen igazad!!
Nyugi, én csak ugy filoztam egyet. Tudom, hogy nem igy van, csak kijött belőlem
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
Szerintem Carvalho jó játszott ! Én Duff-ot favorizálnám ! Maniche nem lesz rossz,nem szabad ilyen szigorral hozzá állni ! Amugy is ez a poszt gyors beileszkedésre a legnehezebb !