az elso felidoben nem voltunk valami fenyesek.
drogba es sheva meg nem szoktak ossze, az utobbi gyengen is kezdett, a vegefele nemileg feljavult.
essien, geremi es terry jatszanak ertekelhetoen.
swp se rossz.
Most huztam fel 3Gre a kapcsimat, majd ha lesz olyan meccs amit nem ad semmi, ahogy igertem mehet a projektoros tortenet, ha Undertow vagy Te Balazs segitetek beallitani, mert oszinten meg nekem sem sikerult, egyszer meg Andyt is athivtam, de o se volt ugyesebb.
Addig is reszemrol Chelsea TV a Misieknel.
1. Telepíted (pl.) a PPStream programot.
2. A honlapon rákattintasz a meccs bármelyik linkjére.
3. Ha látsz olyan linket, ami mellett a PPStream képe látható, akkor rákattintasz, és elvileg már be is jön.
(Ha nincs olyan link, akkor rákattintasz ugyanannak a meccsnek egy másik linkjére.)
Eleinte szaggat a kép, de max 10 percen belül beáll folyamatosra
ui: saját tapasztalat a VB ideje alatt: a Guanghzou csatorna mindig bejött.
1. Telepíted (pl.) a PPStream programot.
2. A honlapon rákattintasz a meccs bármelyik linkjére.
3. Ha látsz olyan linket, ami mellett a PPStream képe látható, akkor rákattintasz, és elvileg már be is jön.
(Ha nincs olyan link, akkor rákattintasz ugyanannak a meccsnek egy másik linkjére.)
Eleinte szaggat a kép, de max 10 percen belül beáll folyamatosra
ui: saját tapasztalat a VB ideje alatt: a Guanghzou csatorna mindig bejött.
obit leszamitva mindenki.
talan gallas es maka van meg szabadsagon. (mondjuk szerintem pont most jottek vissza, az amerikai edzotaborra, de nem nem vagyok benne biztos)
zirko, olvass igazolasok topicot. a guardian hulyeseget beszel, epp most dobta vissza az arse a 16 millas ajanlatot.
egyebkent ha colet akarjuk megvenni nekunk nem letszukseglet aug 31 elott nyelbutni az uzletet. nem nagyon kell mar szoknia londont es az angol focit a sracnak