Játékosok
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Re: Játékosok
Chilwell ma már egyéni labdás edzést végzett. Nem vagyok sportorvos, de gondolom előfordulhat, hogy még szezonban látjuk pályán
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nem kell sírni érte, százszorta jobb védőket lehet igazolni helyette. 40-50 milliókat amúgy sem fizetett volna érte senki, mert egyrészt nem az a top-top minőség, másrészt nem az a "név", akitől hűha érzése lesz a mezei szurkolónak. Tipikus zsoldos, hiába saját nevelés, rajta sosem láttam azt, hogy tűzbe menne a klubért. Majd a felhypeolt, kiégett bohócokkal vitézkedhet a spanyoloknál.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Nem maradt bennem jóindulat az irányába. Évekig szenvedett nálunk, semmit nem mutatott még is bíztunk benne és megkapta a lehetőséget, most meg nem egész egy jó szezonnal a háta mögött amikor végre törleszthetne ő eligazol ingyen a barcába.
Anyagilag és szakmailag is visszalépés manapság a barca hozzánk képest, és akkor egy saját nevelésű játékosról beszélünk. Megérdemli amit kap.
Egyébként nem vagyunk különbek, miért is lennénk?
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Például a tavalyi BL menetelésben azért jó néhány meccset lehozott kezdőként hiba nélkül, de gondolom ez nem számít. Meg azért csak tagja volt az EL győztes csapatnak is Sarrival...153 meccs nálunk eddig amik között azért akadt jó néhány egész jó meccse is. Nekem a jelenlegi keretből ő a kedvenc játékosom, sajnálom, hogy elmegy, de sokkal nagyobb kedvenceim távozását is túléltem.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Christensennek mi az a nagyon sok, amit köszönhetünk? Ez úgy érdekelne igazából.Hawaii írta: ↑2022. március 8., kedd 17:24Én egyikőjüket sem tudom hibáztatni, igazándiból mindketten új kihívásokat keresnek. Azpi esete talán annyiban védhetőbb, hogy ő a korából adódóan valószínűleg jövőre már csak epizódszerepeket kapna. Christensen meg folyamatosan kisebb izomsérülésekkel bajlódik, ami valószínűleg őt is nagyon frusztrálja, és ezek főleg a 3-4 napos intenzív meccsdömpingből adódnak. Összességében mindkét eset mögött van racionalitás, és egyikőjük sem hisztis hülyegyerekként távozik innen, plusz nem kéne elfelejteni, hogy milyen sokat köszönhetünk nekik (nyilván Azpinak vmivel többet).
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Én egyikőjüket sem tudom hibáztatni, igazándiból mindketten új kihívásokat keresnek. Azpi esete talán annyiban védhetőbb, hogy ő a korából adódóan valószínűleg jövőre már csak epizódszerepeket kapna. Christensen meg folyamatosan kisebb izomsérülésekkel bajlódik, ami valószínűleg őt is nagyon frusztrálja, és ezek főleg a 3-4 napos intenzív meccsdömpingből adódnak. Összességében mindkét eset mögött van racionalitás, és egyikőjük sem hisztis hülyegyerekként távozik innen, plusz nem kéne elfelejteni, hogy milyen sokat köszönhetünk nekik (nyilván Azpinak vmivel többet).
-
- Moderátor
Na az ilyen intelligens hozzászólások után érzem azt, hogy semmivel sem vagyunk különbek a MU vagy épp a Liverpool "szurkolók"-tól.
-
- Moderátor
Nem biztos, hogy akkor is kapott volna ajánlatot a Barcától, ha előtte aláír 4-5 évre ide, generálva ezzel egy minimum 40-50 milliós vételárat... A másik meg, hogy januárban lehetett már tudni, hogy júliusban távozni fog, vagyis több, mint fél év áll rendelkezésre, hogy pótoljuk őt. Én még mindig nem látom, hogy mi ebben a gerinctelen húzás. Kitölti szépen a szerződését, és távozik, ennyi.Bazsi írta: ↑2022. március 8., kedd 17:06 Senki sem becsmérli amiért távozni szeretne. A probléma a hogyannal van. Úgyis lehet távozni, mint ahogy Hazard tette. Jelezte a szándékát, de közben nem verte le a saját árát. Ezzel szemben christensen most jól átbaszta a nevelőklubját, aminek rengeteget köszönhet. Az meg nonszensz, hogy az ügynökén múlt, a végső döntést még mindig a játékos hozza meg, látszik az egész arra ment ki, hogy most ingyen lépjen a barcelonába.
Sunyi, gerinctelen ember. kurtoá 2.0. Pár hónapja Tuchel is említette, hogy tisztességtelennek tartja, csak nyilván sokkal finomabban.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Menjen, csak el ne hányja magát izgalmában amikor bemutatják. Majd a lelátórol végignézheti ahogy kiverjük a katalányokat a BLből.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bazsi
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Senki sem becsmérli amiért távozni szeretne. A probléma a hogyannal van. Úgyis lehet távozni, mint ahogy Hazard tette. Jelezte a szándékát, de közben nem verte le a saját árát. Ezzel szemben christensen most jól átbaszta a nevelőklubját, aminek rengeteget köszönhet. Az meg nonszensz, hogy az ügynökén múlt, a végső döntést még mindig a játékos hozza meg, látszik az egész arra ment ki, hogy most ingyen lépjen a barcelonába.
Sunyi, gerinctelen ember. kurtoá 2.0. Pár hónapja Tuchel is említette, hogy tisztességtelennek tartja, csak nyilván sokkal finomabban.
-
- Moderátor
Amennyire én tudom, kizárólag az ügynöke miatt hiúsult meg mindkét esetben a szerződéshosszabbítás, akit amúgy azóta ki is rúgott Christensen éppen emiatt. Az meg, hogy úgy döntött, kipróbálja magát máshol, nem hiszem, hogy okot ad bárkinek is arra, hogy becsmérelje, főleg úgy, hogy erre abszolút nem szolgált rá. Én úgy látom, hogy a spanyol bajnokságban sokkal jobban ki fog tudni majd bontakozni, ráadásul ott a fizikai leterheltség is egészen máshogy jön ki, és talán az ebből adódó izomsérülések is jobban elkerülik majd.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Ugyanez lesz Azpi sorsa is. Számomra mindkettő hatalmas csalódás, itt elért teljesítmény ide, vagy oda.
- Bazsi
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Tényleg hatalmas pöcs ez a christensen. Hónapig hülyítette a csapatot az ügynökével együtt. De mindegy, ilyen embert nem kell sajnálni, jobb hogy elmegy.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Ha leigazolják és valaha még BLben lesznek, remélem összekerülünk velük és ellenünk is összef*ssa magát. Nélkülünk, legjobb esetben valami középcsapatnál bohóckodna, hálátlan kis pöcs.
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Barcelona contract proposal for Andreas Christensen has been improved in the last 48 hours: five year deal on the table, Xavi's pushing to sign Christensen as key player for his ideas. #FCB - Fabrizio Romano
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo