Játékosok
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
Joey írta:Én is bírom Luciot, sokat tett a Chelsea-Bayern BL meccsen 04/05-ben. Sőt mind a két meccsen, ha jól emlékszemZsoca87 írta:Lucio nagyon jó védő! Az egyik legjobb szerintem a világon, bár világklaszisnak nem mondanám, Terry-vel ellentétben.
remekül emlékszel
a 2. meccs előtt nagy volt a fogadkozás és már az első félidőben összehozott egy fél öngolt ismételten
egy pillanatra az egész bayern összezuhant és Lucio megfelrobbant a méregtől
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
medicine_man írta:Alexnek az a baja, hogy ő lassabb mint Terry, Carvalho és Ben Haim. Ha feltoljuk a védekezésünket, bizony őt könnyű megverni futással. Carvalhoval jó párost alkothat Terry és Alex is, mert mindkettő kicsit statikusabb, Carvalho pedig inkább a mozgékonyabb.. De egy Terry Alex kettős mellé viszont mindenképp kell egy CSAK Makelele poszton játszó Essien vagy Makelele (Azaz ha ez Essien, akkor nem kalandozhat annyira előre, amennyire szeretiJoey írta:Közülük szerintem egy se Alex tipusu, tehát magas és bösszme.. Estleg Robi Carlos van annyira engergikus mint Alex, de a többiek nem nagyon.twopac írta:azért én nem egy két jó brazil védőt ismertem egy két példa:r.carlos,cafu,cicinho dani alves
Amúgy ezek a Brazilok mind szélsők, és igazából egyik sem védő, hanem wingback vagy szélső kp..
Alex tipusú védő Lucio a Bayernbe, de ő picit gyorsabb.. Rohadt jó védő volt még Dunga, de ő inkább Lothar féle söprögető volt
Tudom hogy neked a lassúvédők a mániáid, de én még akkor is azt mondom, hogy aki látta a PSV meccseit,m az tudja, hogy Alex egyáltalán nem lassú! Nem oylan gyors mint Carvalho, de nem lassú!
dunga ? védö ? söprögetö ? max otthon : ! dunga k.pályás volt ! a 94-es brazil világbajnok csapatban aldair és marcio santos volt a belsö védö ! dunga olyasmi volt mint maka,csak lényegesen offenzivabban játszott (persze hisz brazil)medicine_man írta:Alexnek az a baja, hogy ő lassabb mint Terry, Carvalho és Ben Haim. Ha feltoljuk a védekezésünket, bizony őt könnyű megverni futással. Carvalhoval jó párost alkothat Terry és Alex is, mert mindkettő kicsit statikusabb, Carvalho pedig inkább a mozgékonyabb.. De egy Terry Alex kettős mellé viszont mindenképp kell egy CSAK Makelele poszton játszó Essien vagy Makelele (Azaz ha ez Essien, akkor nem kalandozhat annyira előre, amennyire szeretiJoey írta:Közülük szerintem egy se Alex tipusu, tehát magas és bösszme.. Estleg Robi Carlos van annyira engergikus mint Alex, de a többiek nem nagyon.twopac írta:azért én nem egy két jó brazil védőt ismertem egy két példa:r.carlos,cafu,cicinho dani alves
Amúgy ezek a Brazilok mind szélsők, és igazából egyik sem védő, hanem wingback vagy szélső kp..
Alex tipusú védő Lucio a Bayernbe, de ő picit gyorsabb.. Rohadt jó védő volt még Dunga, de ő inkább Lothar féle söprögető volt
- norbbiii
- Kedvenc játékos: J. Cole
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
- Kapcsolat:
Hát igen azt hogy lassú ás rutintataln még (legalábbis nem annyira rutinos, mint Carvalho vagy Terry) bemutatta a Schalke ellen is,ahol szerintem egy teljesen jogos pirosat nem adtak neki a végénmedicine_man írta:Alexnek az a baja, hogy ő lassabb mint Terry, Carvalho és Ben Haim. Ha feltoljuk a védekezésünket, bizony őt könnyű megverni futással. Carvalhoval jó párost alkothat Terry és Alex is, mert mindkettő kicsit statikusabb, Carvalho pedig inkább a mozgékonyabb.. De egy Terry Alex kettős mellé viszont mindenképp kell egy CSAK Makelele poszton játszó Essien vagy Makelele (Azaz ha ez Essien, akkor nem kalandozhat annyira előre, amennyire szeretiJoey írta:Közülük szerintem egy se Alex tipusu, tehát magas és bösszme.. Estleg Robi Carlos van annyira engergikus mint Alex, de a többiek nem nagyon.twopac írta:azért én nem egy két jó brazil védőt ismertem egy két példa:r.carlos,cafu,cicinho dani alves
- medicine_man
Alexnek az a baja, hogy ő lassabb mint Terry, Carvalho és Ben Haim. Ha feltoljuk a védekezésünket, bizony őt könnyű megverni futással. Carvalhoval jó párost alkothat Terry és Alex is, mert mindkettő kicsit statikusabb, Carvalho pedig inkább a mozgékonyabb.. De egy Terry Alex kettős mellé viszont mindenképp kell egy CSAK Makelele poszton játszó Essien vagy Makelele (Azaz ha ez Essien, akkor nem kalandozhat annyira előre, amennyire szeretiJoey írta:Közülük szerintem egy se Alex tipusu, tehát magas és bösszme.. Estleg Robi Carlos van annyira engergikus mint Alex, de a többiek nem nagyon.twopac írta:azért én nem egy két jó brazil védőt ismertem egy két példa:r.carlos,cafu,cicinho dani alves
- norbbiii
- Kapcsolat:
Az elmúlt évek során ez már sokadszorra fordul elő. Azon a találkozón Mikel John Obit kiállították durva szabálytalansága miatt, az eset után pedig a játékosok nem éppen sportszerűen viselkedtek Mike Dean játékvezetővel szemben. A lefújás után Steve Clarke segédedző is durván beszélt a bíróval, amit miatt őt ötezer fontra büntették meg, igaz felfüggesztve az idény végéig. A klubot a pályán mutatott viselkedés miatt harmincezer font befizetésével sújtották.Zsoca87 írta:Megnéztem a Joey által belinkelt BBC összefoglalót, és tetszett nagyon amit láttam, de kiemelném, hogy Mikel nem tud becsúszni... Az összefoglaló alapján kaphatott volna 2 sárgát is, mák, hogy egyet sem kapott végül.
-
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Zola
bocsi akkor elirtam ők rettentö jók szerettem/szeretem is őket de egynek se a védekezése az erössége az az érdekes hogy nekem az ilyen brazilokkal az az érzésem hogy máshol nem tudott volna eredményes lenni lásd alves ő se védő volt,egy nagyon ajjas poszt ez a szélső védő,inkább rávezetik őket erre,és ott lehet tud érvényesülni,ezért mondjuk alvesre is hogy nagyon jó,a védekezése nem a legjobb,habár őt pont szeretem,de ha érted hogy mit irtam alex nem iyen,akár angol is lehetne...twopac írta:azért én nem egy két jó brazil védőt ismertem egy két példa:r.carlos,cafu,cicinho dani alves
-
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Zola
és ami külön érdekes hogy brazil...nem nagyon ismerek/sőt isemrtem jó brazil védőt mostanáig,4évvel fiatalabb mint carvalho jó utodja lehet(az igaz hogy nem valami fürge..)de nem hiszem hogy rossz lenne a terry alex páros,még nem mostJoey írta:Hát igen! A PL-be ilyen védők kellenek. Magas és elég erős testfelépítésű! Nagyon meg kell küzdeni a Terry-Carvalho kettősnek a kezdőcsapatért...twopac írta:most látszik hogy mekkora szükség volt alexra!
- norbbiii
- Kapcsolat:
A német játékos tavasszal, egészen pontosan áprilisban feküdt kés alá, de az eredetileg tervezett pár hétnél hosszabb időre dőlt ki a sorból. "Az orvosok eleinte azt mondták, hogy 4-6 héten belül ismét játszhatok. Még nyáron is úgy számoltam, hogy az angol bajnoki rajtnál már ott leszek." - mondta Ballack, aki a napokban ismét edzésbe állt.
"Hat hónapot hiányoztam, ami nagyon megviselt. A legrosszabb az volt, hogy nem igazán tudtam, mikor játszhatok megint. Mostanra szerencsére sokat javult a helyzet, nincsenek fájdalmaim. Egyelőre még egyedül edzem, de a reményeim szerint idén ismét szerepelhetek a Chelseaben." - nyilatkozta a Bildnek a német játékos.
A londoniak trénere, Avram Grant már várja vissza. "Ballack állapota sokat javult az elmúlt egy hónapban. Az orvosai szerint egy-két hónapon belül visszatérhet. Remélem minél hamarabb." - mondta Jose Mourinho utódja.
A szombati fordulóban a Manchester Cityt leiskolázó csapattársak is örülnének a német irányítónak, ugyanakkor a Chelsea egyik legnagyobb sztárja szerint hibázott Ballack, amikor Londonba igazolt. Didier Drogba úgy gondolja, hogy a német középpályás az Arsenalban vagy a Manchester Unitedban jobban érezné magát.
"Hat hónapot hiányoztam, ami nagyon megviselt. A legrosszabb az volt, hogy nem igazán tudtam, mikor játszhatok megint. Mostanra szerencsére sokat javult a helyzet, nincsenek fájdalmaim. Egyelőre még egyedül edzem, de a reményeim szerint idén ismét szerepelhetek a Chelseaben." - nyilatkozta a Bildnek a német játékos.
A londoniak trénere, Avram Grant már várja vissza. "Ballack állapota sokat javult az elmúlt egy hónapban. Az orvosai szerint egy-két hónapon belül visszatérhet. Remélem minél hamarabb." - mondta Jose Mourinho utódja.
A szombati fordulóban a Manchester Cityt leiskolázó csapattársak is örülnének a német irányítónak, ugyanakkor a Chelsea egyik legnagyobb sztárja szerint hibázott Ballack, amikor Londonba igazolt. Didier Drogba úgy gondolja, hogy a német középpályás az Arsenalban vagy a Manchester Unitedban jobban érezné magát.