Kölcsönjátékosok
- cfclegend2
- Kedvenc játékos: Hazard_Terry
- Kedvenc exjátékos: Sturridge_Robben_Makelele
Re: Kölcsönjátékosok
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/267 ... abdazik_is" onclick="window.open(this.href);return false;
Why always me?
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Oscar is gyenge január óta,pedig ő már tapasztaltabb játékos,jóval több meccsel a háta mögött. Féltávnál fásulttá vált Lucas,szerintem csak ennyi a baj.ChesterB írta:Ha csak pár meccses, netán maximum 1,5 hónapos visszaesésről lenne szó még azt mondom oké, de gyakorlatilag az egész tavasza 0, erre meg nem mentség hogy ez az első felnőtt szezonja. Maximum az mentség, hogy vele együtt a csapata teljesítménye is hanyatlott, hogy melyik az ok és az okozat azt én nem tudom eldönteni, de elszomorító, főleg hogy ilyen ősz után ilyen gyenge tavaszt produkált.
Ha csak pár meccses, netán maximum 1,5 hónapos visszaesésről lenne szó még azt mondom oké, de gyakorlatilag az egész tavasza 0, erre meg nem mentség hogy ez az első felnőtt szezonja. Maximum az mentség, hogy vele együtt a csapata teljesítménye is hanyatlott, hogy melyik az ok és az okozat azt én nem tudom eldönteni, de elszomorító, főleg hogy ilyen ősz után ilyen gyenge tavaszt produkált.
- béla
Azért Piazonnak ez az első rendes felnőtt szezonja, nincs ehhez hozzászokva. Betudhatjuk szerintem ennek. Azért egy Hazard vagy Oscar kaliberű játékosnak már illene nem ingadozóan játszani.ChesterB írta:Ez a Vitesse elég rendesen elszórakozta a tavaszát, bajnokesélyesből 7. helyen fogják befejezni a bajnokságot, így csak egy Play Off során harcolhatják ki az EL indulást. Píazont meg Traoré úgy szorította ki ahogy nem szégyellte, nem tudom a brazillal mi van, de télen a legjobb játékos volt az egész bajnokságban, a végére meg teljesen eltűnt, utoljára december 21-én volt gólja és előtt egy héttel volt az utolsó gólpassza, onnantól 0. Ez eléggé elszomorító, főleg hogy arra panaszkodunk hogy a támadók közül nincs senki aki állandósítani tudja a formáját.
Ez a Vitesse elég rendesen elszórakozta a tavaszát, bajnokesélyesből 7. helyen fogják befejezni a bajnokságot, így csak egy Play Off során harcolhatják ki az EL indulást. Píazont meg Traoré úgy szorította ki ahogy nem szégyellte, nem tudom a brazillal mi van, de télen a legjobb játékos volt az egész bajnokságban, a végére meg teljesen eltűnt, utoljára december 21-én volt gólja és előtt egy héttel volt az utolsó gólpassza, onnantól 0. Ez eléggé elszomorító, főleg hogy arra panaszkodunk hogy a támadók közül nincs senki aki állandósítani tudja a formáját.
-
- Kedvenc játékos: Azpi-Cahill-Matic
- Kedvenc exjátékos: Duff-Ballack-Joe Cole
Atsu-t választották a Vitesse szurkolói az év játékosának.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Mert nem lőtt golt? Még a buszunk közepedte is levette a legtöbb nekicélzott labdát. A középhátvédeink amikor erővel megpróbálták elnyomni, lepattantak róla és fejjel is veszélyes volt...ChesterB írta:Costa engem nem győzött meg ellenünk, sok helyen olvasni hogy ilyen magas szinten ő már kevés, mi pedig általában ilyen magas szinteken játszunk.emsanya írta:Én is ezen a véleményen vagyok, vagy Costát kéne bevonni, vagy valahogy az árából egy klasszis csatárt szerezni, arra nagyobb szükség lenne...
Nekem bizonyított, persze nem az alapján a meccs alapján venném meg.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- andrewm93
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ha idehozunk még egy szélsőtámadót, én elsírom magamat. Egy intelligens középpályást kéne vennünk, aki tud néha egykét váratlant húzni, hogy ne égjünk a Crystal Palace féle csapatok ellen. Ibrának örülnék, egy egoista paraszt, de 33 éves korára valamennyit komolyodott, és már tud némi alázatosságot mutatni, és ami a legfontosabb, neki nem igen kell a lelkivilágát ápolgatniElvileg Abra Lavezzit akarja, José pedig Costát.(+ Ibra 'öreg' és drága is nagyon pedig Ő is szeretne Mourinhoval együtt dolgozni)
- KenderJ
- Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
- Kedvenc játékos: Palmer-James
- Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba
Most Courtiosnak kialakult a csapata, ott és Spanyolországban az egyik legjobb, nem akar egy úgymond "idegen" közegbe visszajönni. Annak meg nincs értelme ha nem akar valaki valamit, max nem hosszabbít velünk, lejár a szerződése és ingyen visszamegy.
Egyébként Costa engem sem győzött meg annyira. A legjobbnak annak örülnék ha bármi áron elhoznánk Ibrát és maradna Eto'o/Ba és Lukakut visszahoznánk. Én személy szerint ennek örülnék a legjobban, bár ennek kicsi az esélye.
Elvileg Abra Lavezzit akarja, José pedig Costát.(+ Ibra 'öreg' és drága is nagyon pedig Ő is szeretne Mourinhoval együtt dolgozni)
Egyébként Costa engem sem győzött meg annyira. A legjobbnak annak örülnék ha bármi áron elhoznánk Ibrát és maradna Eto'o/Ba és Lukakut visszahoznánk. Én személy szerint ennek örülnék a legjobban, bár ennek kicsi az esélye.
Elvileg Abra Lavezzit akarja, José pedig Costát.(+ Ibra 'öreg' és drága is nagyon pedig Ő is szeretne Mourinhoval együtt dolgozni)
»» KTBFFH! CHELSEA ««
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
Meg úgy alapvetően a karaktere sem valami szimpatikus és én egyszezonos sikernek tartom az övét. Most egy jól összeállt csapatban lövöldözi a gólokat, de nem lesz ő olyan nagy klasszis hosszú időn át.ChesterB írta:Costa engem nem győzött meg ellenünk, sok helyen olvasni hogy ilyen magas szinten ő már kevés, mi pedig általában ilyen magas szinteken játszunk.emsanya írta:Én is ezen a véleményen vagyok, vagy Costát kéne bevonni, vagy valahogy az árából egy klasszis csatárt szerezni, arra nagyobb szükség lenne...
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
Costa engem nem győzött meg ellenünk, sok helyen olvasni hogy ilyen magas szinten ő már kevés, mi pedig általában ilyen magas szinteken játszunk.emsanya írta:Én is ezen a véleményen vagyok, vagy Costát kéne bevonni, vagy valahogy az árából egy klasszis csatárt szerezni, arra nagyobb szükség lenne...
- Hunor96
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Mindenképpen meg kellene próbálni azt ami a Realnál megy, ha másért nem akkor azért mert úgy egyikőjük magától elmenne és talán nem lenne olyan hirtelen a válás Cech-vel.
Én is ezen a véleményen vagyok, vagy Costát kéne bevonni, vagy valahogy az árából egy klasszis csatárt szerezni, arra nagyobb szükség lenne...KáJé írta:Ebből a kapus dologból nem jönnénk ki jól..
Egy 32 éves top5 kapusnak ki mondja meg hogy ő ezentúl ne védjen? (a kapusoknál más, van aki 40 évese korában is ugyan olyan jó mint előtte) Másrészt Courtois nem nagyon szeret minket, nem egyszer hallani lehetett, hogy Atleticot így meg úgy szereti és a spanyol bajnokságot is.
Szvsz jobban járnánk ha elcserélnénk Costára.
Az hülyeség hogy BL-ben Cech védjen a bajnokságban pedig Courtois szerintem, a kapus poszt nem olyan a fociban.
- KenderJ
- Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
- Kedvenc játékos: Palmer-James
- Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba
Ebből a kapus dologból nem jönnénk ki jól..
Egy 32 éves top5 kapusnak ki mondja meg hogy ő ezentúl ne védjen? (a kapusoknál más, van aki 40 évese korában is ugyan olyan jó mint előtte) Másrészt Courtois nem nagyon szeret minket, nem egyszer hallani lehetett, hogy Atleticot így meg úgy szereti és a spanyol bajnokságot is.
Az hülyeség hogy BL-ben Cech védjen a bajnokságban pedig Courtois szerintem, a kapus poszt nem olyan a fociban.
»» KTBFFH! CHELSEA ««
Szvsz ha most megnyernénk a BL-t másodjára az sok játékosunkat kárpótolná, beleértve Cech-et is. Nagyon sok rekordot tart a klubnál, van hazai és nemzetközi kupája, annyi motivációja biztos nincs mint Courtois-nak. Méltó búcsú lenne, és szerintem valahol megértené a helyzetet. Jó lenne olyan módszer mint a Real-nál, Cech-é a BL és a kupák, Courtois meg a bajnokságban véd, de szerintem ez nálunk kivitelezhetetlen lenne, ahol az állandóság a legnagyobb előny a védelmünkben.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Én Cech-et nem irigylem. Szerintem rá is mondhatjuk hogy klublegenda, de Courti-ban meg van az a fajta frissesség ami Petr-ben már egy ideje nincs. Remek kapus és tényleg g.ci dolog ez, de meg kell adni a lehetősége a belgának, mert N.o. 1-é nőheti ki magát nálunk.ChesterB írta:Jó döntés biztos nem fog születni. Cech-nek vannak hibái de a rutinja az aranyat ér, és még mindig benne van a TOP5-ben - ahogy Courois is. Ha választani kéne én is a belgát mondanám, Cech-ben még van 4-5 év, a belgában meg 15, és biztos nem esik jól neki hogy 3. éve nem számítanak rá. Most már van bőven nemzetközi rutinja, a spanyol bajnokságban a legjobb kapusnak is megválasztották, itt lenne az ideje hogy átvegye Cech helyét, de ha így lesz én nem irigylem azt aki ezt közli Cech-vel.
Jó döntés biztos nem fog születni. Cech-nek vannak hibái de a rutinja az aranyat ér, és még mindig benne van a TOP5-ben - ahogy Courois is. Ha választani kéne én is a belgát mondanám, Cech-ben még van 4-5 év, a belgában meg 15, és biztos nem esik jól neki hogy 3. éve nem számítanak rá. Most már van bőven nemzetközi rutinja, a spanyol bajnokságban a legjobb kapusnak is megválasztották, itt lenne az ideje hogy átvegye Cech helyét, de ha így lesz én nem irigylem azt aki ezt közli Cech-vel.
- zzzzz
Nem tudom, ebben a videóban elég sokszor nem tudta megfogni a labdát és nem is a legjobb helyre ütötte őket, egy ilyen esetből pedig nem is olyan rég probléma volt... Nekem abszolút fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálni, remélem, hogy jól döntenek a vezetők (de az biztos, hogy egy új szerződést KELL adni neki, mert a mostani lejár 2 év múlva).Dante írta:Ha már Courtois, ez az ember van akkora király mint Neuer.
https://www.youtube.com/watch?v=p2vJ4vVEyJU
Kicsit tartok tőle, ha egyszer visszajön, valami tipikus Chelsea-s dolog miatt nem lesz ilyen jó, már nagyon kinőtte magát és egyre jobban összefonódik a neve az Atletico-val, még ha saját találmánya is a csapatnak. Remélem a VB-n sokáig jutnak és José visszarendeli.
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
Imádom Cech-et, de ez a srác magasan a legjobb kapus a Földön.Dante írta:Ha már Courtois, ez az ember van akkora király mint Neuer.
https://www.youtube.com/watch?v=p2vJ4vVEyJU
Kicsit tartok tőle, ha egyszer visszajön, valami tipikus Chelsea-s dolog miatt nem lesz ilyen jó, már nagyon kinőtte magát és egyre jobban összefonódik a neve az Atletico-val, még ha saját találmánya is a csapatnak. Remélem a VB-n sokáig jutnak és José visszarendeli.
LAMPARD#8