Játékosok

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Megyó
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer

Re: Játékosok

#28961 Hozzászólás Szerző: Megyó »

én már ezt fejtegetem napok ota.
egyszerüen ha arra figyelünk most hogy senki ne sértödjön meg akkor Lamps Ballack Essien a kp. Ha viszont nem akarunk végleg mindent elvesziteni akkor Ballack és Lamps közül az kezd ameik jobb formában van és mellettük van két motivált, ütközéseket szivesen kereső ember: Essien Mikel.
sokan jönnek itt azzal hogy Mikel egy nimand Lampshoz képest. De ennyi erővel mult alapján seva a legjobb csatárunk.... szal maradjunk a kész tényeknél. Ha Ballack is meg Lamps is csucsformában vannak felőlem kezdjenek egyszerre, na de nincsennek abban.... ha meg csak azért vannak egyszerre fent mert nagy sztárok = real

twopac
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola
Kapcsolat:

#28962 Hozzászólás Szerző: twopac »

Szerintem ez igy nem fog menni középen hogy lamps és ballack játszik,ott van még mikel is essien is!egyszerűen nem tudom hogyan kéne játszatni a csapatot ha mindenki egészséges!egyből tudok ki indulni Drogba tuti kezdő,ha a 2 csatáros játékot játsszuk akor együt játszik majd shevával vagy anelkával vagy kalouval!Ha pedig az egy csatáros játékot játsszuk,akkor drogba mellet J.cole,Malouda,Swp,Kalou anelkát is kéne próbálni szélen hátha!Én most legszivesebben Úgy játszatnám a csapatot hogy:elől drogba sheva,bal szélen anelka,jobb szélen anelka!!kiváncsi lennék 4 igazi támadó szellemű játékossal mire mennénk!Középen meg játszana:Essien,Ballack,hátul pedig:belleti,alex,carvalho,brdige!Igy nézne ki:
belletti--carvalho--alex--bridge
-------------essien----------
anelka------ballack------kalou
----------sheva-----drogba
mindörökké chelsea!!

Anti
Kapcsolat:

#28963 Hozzászólás Szerző: Anti »

Én úgy gondolom, hogy inkább Mikelt kellett volna. Szerintem jót tett neki az ANK (pirosat se kapott!!!! :lol: ) lehet hogy többre mentünk volna vele.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

undertow
Site Admin
Site Admin

#28964 Hozzászólás Szerző: undertow »

lampard lathatoan nem volt meg teljesen rendben, korai volt berakni a csapatba.

Anti
Kapcsolat:

#28965 Hozzászólás Szerző: Anti »

Mondjuk az utolsó mondat kivételével egyetértek a leírtakkal. De várjunk még...
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

ZenZo

#28966 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

8Lampard8 írta:Most még lehet arra fogni,hogy most tért vissza sérüléséből... Amúgy azt vettem észre ,hogy amikor együtt voltak a pályán Ballack hihetetlen gyengén játszottak mind2en,amikor lement Lampard,Ballacknak vmivel jobban ment a játék.Szóval lehet Grantnek se sikerül összehozni a Lampard-Ballack duót... :? :roll:
Egy meccs(pontosabban egy fél - szar - meccs) alapján azért ezt merész kijelenteni
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

kdako
Site Admin
Site Admin

#28967 Hozzászólás Szerző: kdako »

8Lampard8 írta:Terry "back next weekend"

http://eurosport.yahoo.com/10022008/58/ ... ekend.html
Meglátjuk, Avram szerint 3 hét, amíg teljesen felépül, és bevethető lesz.De ha azt nézzük, hogy 2 hete is ezt mondta...

Frissítve: JT ma is a csapattal edzett, láthatóan ól mozgott, sőt, a BlueNews-ban volt egy kép, amint Sidwell mellett elhúz, és gólt lő a kiskapura :D

Salomon Kalou is visszatért az Afrika kupa után, és edzett a csapattal, de Drogba még nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kdako 2008. február 11., hétfő 20:44-kor.
GO BLUES!

danielsz90
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly

#28968 Hozzászólás Szerző: danielsz90 »

Terry "back next weekend"

http://eurosport.yahoo.com/10022008/58/ ... ekend.html

danielsz90

#28969 Hozzászólás Szerző: danielsz90 »

Most még lehet arra fogni,hogy most tért vissza sérüléséből... Amúgy azt vettem észre ,hogy amikor együtt voltak a pályán Ballack hihetetlen gyengén játszottak mind2en,amikor lement Lampard,Ballacknak vmivel jobban ment a játék.Szóval lehet Grantnek se sikerül összehozni a Lampard-Ballack duót... :? :roll:

ParanoidAndroid
Kedvenc játékos: Essien
Kedvenc exjátékos: Makalele

#28970 Hozzászólás Szerző: ParanoidAndroid »

nagyon szeretem Lampardot....de sztem nem lettünk előreébb azzol hogy Ő játszott... :?
agggyatok munkát!!!!

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#28971 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Egyébként Robben semmit sem alkalmazkodott! Ugyan úgy játszik, és ugyan azokat a megoldásokat választja, mint amik nálunk beváltak. ott a hiba, hogy a reál nem az ilyen dolgokból szokta szerezni a góljait:)
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#28972 Hozzászólás Szerző: Bubi »

twopac írta:Robben gólt lőtt a realba!!Csak nehogy megsérüljön a gólöröm közben :D :D

Wehehe!

Mellesleg elég jól játszik. Kis önbizalom fröccs neki!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

twopac
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Zola
Kapcsolat:

#28973 Hozzászólás Szerző: twopac »

Robben gólt lőtt a realba!!Csak nehogy megsérüljön a gólöröm közben :D :D
mindörökké chelsea!!

ZenZo

#28974 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Afrikai játékosaink számára már véget ért az ANK, ugyanis míg Nigéria korábban kiesett, a harmadik helyért Elefántcsontpart és Ghána játszott, (4-2-re Ghána nyert), s már csak a döntő van hátra, ahol azonban már nem vagyunk érdekeltek. De a lényeg, amit írni akartam: minden idők leggólerősebb Afrika Kupáján játékosaink is kivették a részüket: míg Drogba és Kalou 3-3 góllal zárt, addig Essien neve mellett is 2 áll, s Mikel is jegyez 1 találatot. Az eddig esett 95 vagy 96 (pontosan nem tudom) találat közül kilencet Chelsea játéksok szereztek, ami szerintem elég jó arány, főleg, ha azt vesszük, hogy sem Mikel, sem Essien az a kifejezetten gólveszélyes játékos, Drogba pedig sérülés után először lépett pályára az ANK mérkőzésein.

ZenZo

#28975 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Zsoca87 írta:
8Lampard8 írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 18,00.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Én valahogy ezekkel a Drogba-s pletykákkal már nem tudok foglalkozni... Egyszer ezt írják a lapok, egyszer azt... MAjd meglátjuk nyáron, most már picit uncsi ez az eligazol/marad dolog...
Így van, sky ide-vagy-oda, már unalmas, hogy nap-mint-nap mást hoznak le, gyakorlatilag teljes bizonyossággal aláhúzva. Tény: vitték volna eddig is, nem ment. Kérő lesz biztos most is, még pénzt is adnának érte, ha akar, most menni fog. Ennyi.

Zsoca
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
Kapcsolat:

#28976 Hozzászólás Szerző: Zsoca »

8Lampard8 írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 18,00.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Én valahogy ezekkel a Drogba-s pletykákkal már nem tudok foglalkozni... Egyszer ezt írják a lapok, egyszer azt... MAjd meglátjuk nyáron, most már picit uncsi ez az eligazol/marad dolog...

Ricsi93

#28977 Hozzászólás Szerző: Ricsi93 »

Hoppá... Majd nyáron kiderűl.
Reach out touch blue (faith)

danielsz90

#28978 Hozzászólás Szerző: danielsz90 »

Ricsi93

#28979 Hozzászólás Szerző: Ricsi93 »

kdako írta:
8Lampard8 írta:Én is inkább Essien-t várom vissza,mert Makelele tökéletesen pótolja Mikelt..
Mondjuk Makelelén tegnap látszott, hogy sok már neki a heti két meccs, és miért egyeztek meg Granttel arról, hogy csak a fontosabb meccseken játszik. Zseniális, a posztján a legjobb - ha pihent.
Volt egy hír amiben Makelele azt monda, azért játszik, mert nincs más aki játszana.
Reach out touch blue (faith)

Zsoca
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
Kapcsolat:

#28980 Hozzászólás Szerző: Zsoca »

A hír fennt van BBC-n is egyébként, oda meg talán nem raknak fel marhaságokat...

Válasz küldése