Játékosok
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
Re: Játékosok
én már ezt fejtegetem napok ota.
egyszerüen ha arra figyelünk most hogy senki ne sértödjön meg akkor Lamps Ballack Essien a kp. Ha viszont nem akarunk végleg mindent elvesziteni akkor Ballack és Lamps közül az kezd ameik jobb formában van és mellettük van két motivált, ütközéseket szivesen kereső ember: Essien Mikel.
sokan jönnek itt azzal hogy Mikel egy nimand Lampshoz képest. De ennyi erővel mult alapján seva a legjobb csatárunk.... szal maradjunk a kész tényeknél. Ha Ballack is meg Lamps is csucsformában vannak felőlem kezdjenek egyszerre, na de nincsennek abban.... ha meg csak azért vannak egyszerre fent mert nagy sztárok = real
egyszerüen ha arra figyelünk most hogy senki ne sértödjön meg akkor Lamps Ballack Essien a kp. Ha viszont nem akarunk végleg mindent elvesziteni akkor Ballack és Lamps közül az kezd ameik jobb formában van és mellettük van két motivált, ütközéseket szivesen kereső ember: Essien Mikel.
sokan jönnek itt azzal hogy Mikel egy nimand Lampshoz képest. De ennyi erővel mult alapján seva a legjobb csatárunk.... szal maradjunk a kész tényeknél. Ha Ballack is meg Lamps is csucsformában vannak felőlem kezdjenek egyszerre, na de nincsennek abban.... ha meg csak azért vannak egyszerre fent mert nagy sztárok = real
-
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
- Kapcsolat:
Szerintem ez igy nem fog menni középen hogy lamps és ballack játszik,ott van még mikel is essien is!egyszerűen nem tudom hogyan kéne játszatni a csapatot ha mindenki egészséges!egyből tudok ki indulni Drogba tuti kezdő,ha a 2 csatáros játékot játsszuk akor együt játszik majd shevával vagy anelkával vagy kalouval!Ha pedig az egy csatáros játékot játsszuk,akkor drogba mellet J.cole,Malouda,Swp,Kalou anelkát is kéne próbálni szélen hátha!Én most legszivesebben Úgy játszatnám a csapatot hogy:elől drogba sheva,bal szélen anelka,jobb szélen anelka!!kiváncsi lennék 4 igazi támadó szellemű játékossal mire mennénk!Középen meg játszana:Essien,Ballack,hátul pedig:belleti,alex,carvalho,brdige!Igy nézne ki:
belletti--carvalho--alex--bridge
-------------essien----------
anelka------ballack------kalou
----------sheva-----drogba
belletti--carvalho--alex--bridge
-------------essien----------
anelka------ballack------kalou
----------sheva-----drogba
mindörökké chelsea!!
- Anti
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy inkább Mikelt kellett volna. Szerintem jót tett neki az ANK (pirosat se kapott!!!! ) lehet hogy többre mentünk volna vele.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- undertow
- Site Admin
lampard lathatoan nem volt meg teljesen rendben, korai volt berakni a csapatba.
- Anti
- Kapcsolat:
Mondjuk az utolsó mondat kivételével egyetértek a leírtakkal. De várjunk még...
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- ZenZo
Egy meccs(pontosabban egy fél - szar - meccs) alapján azért ezt merész kijelenteni8Lampard8 írta:Most még lehet arra fogni,hogy most tért vissza sérüléséből... Amúgy azt vettem észre ,hogy amikor együtt voltak a pályán Ballack hihetetlen gyengén játszottak mind2en,amikor lement Lampard,Ballacknak vmivel jobban ment a játék.Szóval lehet Grantnek se sikerül összehozni a Lampard-Ballack duót...
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
-
- Site Admin
Meglátjuk, Avram szerint 3 hét, amíg teljesen felépül, és bevethető lesz.De ha azt nézzük, hogy 2 hete is ezt mondta...
Frissítve: JT ma is a csapattal edzett, láthatóan ól mozgott, sőt, a BlueNews-ban volt egy kép, amint Sidwell mellett elhúz, és gólt lő a kiskapura
Salomon Kalou is visszatért az Afrika kupa után, és edzett a csapattal, de Drogba még nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kdako 2008. február 11., hétfő 20:44-kor.
GO BLUES!
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly
-
Most még lehet arra fogni,hogy most tért vissza sérüléséből... Amúgy azt vettem észre ,hogy amikor együtt voltak a pályán Ballack hihetetlen gyengén játszottak mind2en,amikor lement Lampard,Ballacknak vmivel jobban ment a játék.Szóval lehet Grantnek se sikerül összehozni a Lampard-Ballack duót...
- ParanoidAndroid
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Makalele
nagyon szeretem Lampardot....de sztem nem lettünk előreébb azzol hogy Ő játszott...
agggyatok munkát!!!!
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Egyébként Robben semmit sem alkalmazkodott! Ugyan úgy játszik, és ugyan azokat a megoldásokat választja, mint amik nálunk beváltak. ott a hiba, hogy a reál nem az ilyen dolgokból szokta szerezni a góljait:)
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
twopac írta:Robben gólt lőtt a realba!!Csak nehogy megsérüljön a gólöröm közben
Wehehe!
Mellesleg elég jól játszik. Kis önbizalom fröccs neki!
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
- Kapcsolat:
Robben gólt lőtt a realba!!Csak nehogy megsérüljön a gólöröm közben
mindörökké chelsea!!
- ZenZo
Afrikai játékosaink számára már véget ért az ANK, ugyanis míg Nigéria korábban kiesett, a harmadik helyért Elefántcsontpart és Ghána játszott, (4-2-re Ghána nyert), s már csak a döntő van hátra, ahol azonban már nem vagyunk érdekeltek. De a lényeg, amit írni akartam: minden idők leggólerősebb Afrika Kupáján játékosaink is kivették a részüket: míg Drogba és Kalou 3-3 góllal zárt, addig Essien neve mellett is 2 áll, s Mikel is jegyez 1 találatot. Az eddig esett 95 vagy 96 (pontosan nem tudom) találat közül kilencet Chelsea játéksok szereztek, ami szerintem elég jó arány, főleg, ha azt vesszük, hogy sem Mikel, sem Essien az a kifejezetten gólveszélyes játékos, Drogba pedig sérülés után először lépett pályára az ANK mérkőzésein.
- ZenZo
Így van, sky ide-vagy-oda, már unalmas, hogy nap-mint-nap mást hoznak le, gyakorlatilag teljes bizonyossággal aláhúzva. Tény: vitték volna eddig is, nem ment. Kérő lesz biztos most is, még pénzt is adnának érte, ha akar, most menni fog. Ennyi.Zsoca87 írta:Én valahogy ezekkel a Drogba-s pletykákkal már nem tudok foglalkozni... Egyszer ezt írják a lapok, egyszer azt... MAjd meglátjuk nyáron, most már picit uncsi ez az eligazol/marad dolog...8Lampard8 írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 18,00.html
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Én valahogy ezekkel a Drogba-s pletykákkal már nem tudok foglalkozni... Egyszer ezt írják a lapok, egyszer azt... MAjd meglátjuk nyáron, most már picit uncsi ez az eligazol/marad dolog...8Lampard8 írta:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 18,00.html
-
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 18,00.html
Volt egy hír amiben Makelele azt monda, azért játszik, mert nincs más aki játszana.kdako írta:Mondjuk Makelelén tegnap látszott, hogy sok már neki a heti két meccs, és miért egyeztek meg Granttel arról, hogy csak a fontosabb meccseken játszik. Zseniális, a posztján a legjobb - ha pihent.8Lampard8 írta:Én is inkább Essien-t várom vissza,mert Makelele tökéletesen pótolja Mikelt..
Reach out touch blue (faith)
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
A hír fennt van BBC-n is egyébként, oda meg talán nem raknak fel marhaságokat...