Bajnokok Ligája
- andrijcar
Szerintem a Chelsea fog továbbjutni és le is írom, miért gondolom így.
1.A Barcelona támadójátéka jelenleg a legjobb a világon, legalábbis azokat a bajnokságokat idevéve amelyeket követni lehet a tv-ben.
2.Egy közepes, gyenge csapatnak semmi esélye ellenük, de még egy sztárcsapatnak is (Juve,Milan,Bayern,Chelsea) igen nehéz dolga van
3.A Chelsea jelenleg a legszervezetteb csapat, talán még a Juventus vehető ide.
4.Védekezésben a legerősebb.
5.A Barcelona védelme szerintem sebezhető. Ez tegnap a Celta Vigo ellen is látszott. Ugyanazokat a hibákat követik el, mint tavaly ellenetek. A védelmüket feltolják a félpályáig, így az ellenfél ha kp-án labdát szerez és gyors első emberei vannak, könnyen gólhelyzetbe kerülhet.
Szerintem emiatt jut tovább a Chelsea. Nagyon erős a középpályás szűrő védekezésetek, a védelmetek pedig van annyira jó, hogy a lehetőségekhez képest megállítsa Ronaldinhoékat.
Ha kontrázni kell, akkor pedig Ti erősek vagytok.
1.A Barcelona támadójátéka jelenleg a legjobb a világon, legalábbis azokat a bajnokságokat idevéve amelyeket követni lehet a tv-ben.
2.Egy közepes, gyenge csapatnak semmi esélye ellenük, de még egy sztárcsapatnak is (Juve,Milan,Bayern,Chelsea) igen nehéz dolga van
3.A Chelsea jelenleg a legszervezetteb csapat, talán még a Juventus vehető ide.
4.Védekezésben a legerősebb.
5.A Barcelona védelme szerintem sebezhető. Ez tegnap a Celta Vigo ellen is látszott. Ugyanazokat a hibákat követik el, mint tavaly ellenetek. A védelmüket feltolják a félpályáig, így az ellenfél ha kp-án labdát szerez és gyors első emberei vannak, könnyen gólhelyzetbe kerülhet.
Szerintem emiatt jut tovább a Chelsea. Nagyon erős a középpályás szűrő védekezésetek, a védelmetek pedig van annyira jó, hogy a lehetőségekhez képest megállítsa Ronaldinhoékat.
Ha kontrázni kell, akkor pedig Ti erősek vagytok.
Forza Milan!
http://www.acmilan.hu
http://www.acmilan.hu
- CFCBoy
- Kedvenc játékos: Lamps Mikel Iva Josh
- Kedvenc exjátékos: Duff Make Guddy
nálunk meg van egy 21 éves támadóbb szélsőnk,és a neve:Arjen Robben sokkal gyorsabb,mint messi,és sztem jobb is,és sztem tőle is kell tartanotok....Barcafan írta:A barca esetében már nem csak a Ronaldinho-Eto'o kettőstől kell tartani... nemtom figyeltétek e manapság a Barcelona meccseit... feltünt ott egy Messi, aki a "falábú" Guilly helyett bekerült a kezdőbe... 18 éves a srác de mindent tud a labdával:) nem véletlenül kapta meg az év fiatal játékosa díjat Rooneyt és Podolzkit megelőzve...
Szoa majd figyeljetek azért oda Messire is.
Remélem jó meccsek lesznek és több játékos nem fog hiányozni(Xavi, Essien) egyik oldalról sem! Győzzön a jobbik, sok sikert nektek!
A barca esetében már nem csak a Ronaldinho-Eto'o kettőstől kell tartani... nemtom figyeltétek e manapság a Barcelona meccseit... feltünt ott egy Messi, aki a "falábú" Guilly helyett bekerült a kezdőbe... 18 éves a srác de mindent tud a labdával:) nem véletlenül kapta meg az év fiatal játékosa díjat Rooneyt és Podolzkit megelőzve...
Remélem jó meccsek lesznek és több játékos nem fog hiányozni(Xavi, Essien) egyik oldalról sem! Győzzön a jobbik, sok sikert nektek!
- Chelseaboy
Tore en megvagyok dobbenve ezen a hozzaszolasodon, az elozo ket meccset kiveve mikor lattad allatnak Essient. En nem hiszem hogy o ezeket direkt csinalta volna. Szerintem fantasztikus jatekos. Ez a velemenyem.ToreAndre írta:Essien kimondottan jó, hogy nem játszik! Az egy állat! Csak kiállíttatná magát! Makalele százszor jobb!
A Barcát meg kell verni otthon legalább 2 góllal!!
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Hajrá Barca
Essen ki a chelsea a BL-ből mert a pool nem akarja még egyszer megalázni.
- undertow
- Site Admin
nekem mindketto nevetni fog.
kiejtjuk oket megint
essien hianyozni fog, de nekik xavi megjobban.
egy a lenyeg, gallas kozepen legyen terry mellett es ket rendes full backkel jatszunk. maka valoszinuleg szivacsba csomagolva fog jatszani az elotte levo meccseken, nelkulozhetetlen lesz. lamps meg ott lesz, nem szokasa megserulni.
kiejtjuk oket megint
essien hianyozni fog, de nekik xavi megjobban.
egy a lenyeg, gallas kozepen legyen terry mellett es ket rendes full backkel jatszunk. maka valoszinuleg szivacsba csomagolva fog jatszani az elotte levo meccseken, nelkulozhetetlen lesz. lamps meg ott lesz, nem szokasa megserulni.