José Mourinho

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
almos
Tippverseny győztese 2014/15
Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Juan Mata
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

Re: José Mourinho

#2001 Hozzászólás Szerző: almos »

Shady60 írta:9 évvel ezelőtt:
Riporter: - Nem túl sok 24 millió font Drogbáért?
Mou: - Ítéljék meg akkor, amikor elmegy.
Fuuu, ez nagyon jo idezet! O megert volna 50-et is, nem ugy mint egyesek...
LAMPARD#8

Shady60
Kedvenc játékos: John Terry

#2002 Hozzászólás Szerző: Shady60 »

9 évvel ezelőtt:
Riporter: - Nem túl sok 24 millió font Drogbáért?
Mou: - Ítéljék meg akkor, amikor elmegy.
Ki a szarral hadakozik,szaros lészen az maga is.

bela2
Kedvenc játékos: hazard
Kedvenc exjátékos: drogba

#2003 Hozzászólás Szerző: bela2 »

Én is olvastam a cikket. A meccseink 90%-án mi nyomtunk, és ez most is így lesz. Ez alapján Torresnek lesz vagy 6 meccse. Ez most jó. ? Kinek hogy.

galferenc

#2004 Hozzászólás Szerző: galferenc »

MOURINHO bizik benne:Torres régi formájában fog tündökölni! Minden segitséget megkap,a korábbi menedzserek nem megfelelően használták. Húúúú!! ez nagyon jó hir,persze MOU nagyon ért a focihoz,várható volt,hogy megtartja. Pezsgő behütve. Jó lesz az!

Chester
Moderátor
Moderátor

#2005 Hozzászólás Szerző: Chester »

marknagy írta:Szerintem pedig Cahill nyújtja a legjobb teljesítményt középen, és a DL-Cahill páros a legjobb párosítás. Ebben az írásban (http://kezdorugas.blog.nepsport.hu/arch ... uciojaver/" onclick="window.open(this.href);return false;) is leírják mennyire jól kiegészítik egymást.
Jöhetsz megint egy külsős nst hivatkozással ahogy szoktál, de Ivanovic és Luiz, ami egy védőnek elengedhetetlen képesség abban jobbak Cahillnél [agresszió, sebesség, védekezés], igaz minimális a különbség közöttük szerencsére. Talán a Bayernnek van hasonló erősségű felhozatala középhátvéd posztra, a Dortmund Santana eladásával kiszállt ebből a "versenyből".

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#2006 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

marknagy írta:
ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
Szerintem pedig Cahill nyújtja a legjobb teljesítményt középen, és a DL-Cahill páros a legjobb párosítás. Ebben az írásban (http://kezdorugas.blog.nepsport.hu/arch ... uciojaver/" onclick="window.open(this.href);return false;) is leírják mennyire jól kiegészítik egymást.
Ebben nagyon egyetértek. Cahillnek ha sikerül stabilizálnia a jó formáját akkor hatalmas játékos, csak kicsit hajlamos a formaingadozásra.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#2007 Hozzászólás Szerző: marknagy »

ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
Szerintem pedig Cahill nyújtja a legjobb teljesítményt középen, és a DL-Cahill páros a legjobb párosítás. Ebben az írásban (http://kezdorugas.blog.nepsport.hu/arch ... uciojaver/" onclick="window.open(this.href);return false;) is leírják mennyire jól kiegészítik egymást.
We are the famous, the famous Chelsea!

rafanadal

#2008 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Állítólag azt mondta, hogy 3 év múlva találkozunk és tiszta véletlenül 3 év múlva a San Siro rendezi a BL döntőt, szóval problem solved.

Chris22
Tippverseny győztese 2012/13
Tippverseny győztese 2012/13
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola

#2009 Hozzászólás Szerző: Chris22 »

ChesterB írta:
BlueBlood1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939

Mi a szar?? Utálom az ilyen híreket, remélem csak pletyka...
Nincs két hónapja hogy visszatért és már a távozásáról írnak? :D :D 4 éves kontaktust írt alá, így leghamarabb '17-ben menne a sinterhez, vagy Moratti már előre látja, hogy két-három év múlva Abra kirúgja. Komolytalan szarkavarás.

Meg Mourinho mióta aláírt kétszer is elmondta, hogy hosszútávra tervez nálunk, úgyhogy nem kell komolyan venni a "hírt".

Chester
Moderátor
Moderátor

#2010 Hozzászólás Szerző: Chester »

BlueBlood1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939

Nincs két hónapja hogy visszatért és már a távozásáról írnak? :D :D 4 éves kontaktust írt alá, így leghamarabb '17-ben menne a sinterhez, vagy Moratti már előre látja, hogy két-három év múlva Abra kirúgja. Komolytalan szarkavarás.

BlueBlood1993
Kedvenc játékos: Enzo Fernández
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#2011 Hozzászólás Szerző: BlueBlood1993 »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939" onclick="window.open(this.href);return false;

adee93
Kedvenc exjátékos: Lampard

#2012 Hozzászólás Szerző: adee93 »

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ho-2263863" onclick="window.open(this.href);return false;
Blue is the Colour

bela2

#2013 Hozzászólás Szerző: bela2 »

rafanadal írta:
bela2 írta: Hibázott ott más is. Nincs sebessége egyiknek sem.
A kapitány mentalitására viszont sokszor szükség volna.
Mentálisan tényleg nagy szükség van rá, viszont fizikálisan már nagyon nincs a toppon.
Folyamatosan sérült. Azért. Múlt évben senki sem volt toppon. Valami nagyon nem volt jó.
Fiatalabb meg már ő sem lesz.

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10

#2014 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

ChesterB írta:
Hawaii írta:Terry? Ez most komoly? .........
Nyugalom ember, én Ivanovicra és Luizra értettem a két legjobbat. :roll: Terrynek a helyezkedése az ami kompenzálja a lassúságát. Más kérdés hogy már fejben sem oké, lásd tavaly a barca ellen az a teljesen felesleges térdelés [noha túlságosan fel lett fújva a dolog, ostobaság volt]. Jövőre lejár a szerződése, ha ne adj isten megint megsérülne hónapokig akkor szerintem be is fejezné, mert az öltözőben nagy szükségünk van rá, a pályán viszont vannak nála jobbak. José jobbkeze lehetne viszont, Lamparddal együtt. :)
Bocs, az előzőt nem offenzként írtam, csak rákérdeztem, hogy biztos-e, de akkor szerencsére nem :D
Igen, az nem nézne ki rosszul, ha José egyik oldalán Terry a másikon pedig Lampard lenne.

Chester
Moderátor
Moderátor

#2015 Hozzászólás Szerző: Chester »

Hawaii írta:Terry? Ez most komoly? .........
Nyugalom ember, én Ivanovicra és Luizra értettem a két legjobbat. :roll: Terrynek a helyezkedése az ami kompenzálja a lassúságát. Más kérdés hogy már fejben sem oké, lásd tavaly a barca ellen az a teljesen felesleges térdelés [noha túlságosan fel lett fújva a dolog, ostobaság volt]. Jövőre lejár a szerződése, ha ne adj isten megint megsérülne hónapokig akkor szerintem be is fejezné, mert az öltözőben nagy szükségünk van rá, a pályán viszont vannak nála jobbak. José jobbkeze lehetne viszont, Lamparddal együtt. :)

rafanadal

#2016 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

bela2 írta: Hibázott ott más is. Nincs sebessége egyiknek sem.
Mentálisan tényleg nagy szükség van rá, viszont fizikálisan már nagyon nincs a toppon.

bela2

#2017 Hozzászólás Szerző: bela2 »

rafanadal írta:
bolnud írta:
Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.
Szerintem Terry már nagyon kifele lógatja a lábát a foci karrierjét tekintve. Sérülések ide vagy oda nem tud konstans jó teljesítményt nyújtani, sokat hibázik.
Hibázott ott más is. Nincs sebessége egyiknek sem.

rafanadal

#2018 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

bolnud írta:
Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.
Szerintem Terry már nagyon kifele lógatja a lábát a foci karrierjét tekintve. Sérülések ide vagy oda nem tud konstans jó teljesítményt nyújtani, sokat hibázik.

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10

#2019 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

ChesterB írta:
bolnud írta:Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.
Ezt nem vitatom, erős a konkurencia erre a posztra. Én csak annyit írtam, hogy négyük közül ők ketten a legjobbak jelenleg. :wink:
Terry? Ez most komoly? Nem vitatom, hogy a legjobb is lehetne, de az utolsó két szezonja nagyon nem erre utal. Lassú, körülményes, csúszkál (umbro forever) és úgy fordul, mint egy kamion. Két dolog van, amiből semmit se felejtett az egyik a fejjátéka, az pedig elismerésre méltó, ahogyan a csapaton belüli vezetői képessége is. Viszont ez a két tulajdonság sajnos nem feledteti a többi megkopottat. Az előző szezon alapján Iva-Luiz kettős a legjobb, de ha belegondoltok pont ez a legjobb az egészben, hogy végig nagy harc lesz a kezdőbe kerülésért és vélhetően mindig a két legjobb fog játszani. Mourinho nyilatkozatai nagyon arról árulkodnak, hogy Luiz biztos kezdő lesz, viszont azért a maradék egy helyért komoly versengések lesznek. Egyébként az se baj, ha nem kell pl Luiz-nak megint 60-65 meccset végigjátszania és a fontosabb meccsekre ki tudná pihenni magát, azért az is sokat számítana egy-egy rangadó előtt.

Chester
Moderátor
Moderátor

#2020 Hozzászólás Szerző: Chester »

bolnud írta:Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.
Ezt nem vitatom, erős a konkurencia erre a posztra. Én csak annyit írtam, hogy négyük közül ők ketten a legjobbak jelenleg. :wink:

Lezárt