Fuuu, ez nagyon jo idezet! O megert volna 50-et is, nem ugy mint egyesek...Shady60 írta:9 évvel ezelőtt:
Riporter: - Nem túl sok 24 millió font Drogbáért?
Mou: - Ítéljék meg akkor, amikor elmegy.
José Mourinho
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Re: José Mourinho
LAMPARD#8
-
- Kedvenc játékos: John Terry
9 évvel ezelőtt:
Ki a szarral hadakozik,szaros lészen az maga is.
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
Én is olvastam a cikket. A meccseink 90%-án mi nyomtunk, és ez most is így lesz. Ez alapján Torresnek lesz vagy 6 meccse. Ez most jó. ? Kinek hogy.
MOURINHO bizik benne:Torres régi formájában fog tündökölni! Minden segitséget megkap,a korábbi menedzserek nem megfelelően használták. Húúúú!! ez nagyon jó hir,persze MOU nagyon ért a focihoz,várható volt,hogy megtartja. Pezsgő behütve. Jó lesz az!
Jöhetsz megint egy külsős nst hivatkozással ahogy szoktál, de Ivanovic és Luiz, ami egy védőnek elengedhetetlen képesség abban jobbak Cahillnél [agresszió, sebesség, védekezés], igaz minimális a különbség közöttük szerencsére. Talán a Bayernnek van hasonló erősségű felhozatala középhátvéd posztra, a Dortmund Santana eladásával kiszállt ebből a "versenyből".marknagy írta:Szerintem pedig Cahill nyújtja a legjobb teljesítményt középen, és a DL-Cahill páros a legjobb párosítás. Ebben az írásban (http://kezdorugas.blog.nepsport.hu/arch ... uciojaver/" onclick="window.open(this.href);return false;) is leírják mennyire jól kiegészítik egymást.
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Ebben nagyon egyetértek. Cahillnek ha sikerül stabilizálnia a jó formáját akkor hatalmas játékos, csak kicsit hajlamos a formaingadozásra.marknagy írta:Szerintem pedig Cahill nyújtja a legjobb teljesítményt középen, és a DL-Cahill páros a legjobb párosítás. Ebben az írásban (http://kezdorugas.blog.nepsport.hu/arch ... uciojaver/" onclick="window.open(this.href);return false;) is leírják mennyire jól kiegészítik egymást.ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Szerintem pedig Cahill nyújtja a legjobb teljesítményt középen, és a DL-Cahill páros a legjobb párosítás. Ebben az írásban (http://kezdorugas.blog.nepsport.hu/arch ... uciojaver/" onclick="window.open(this.href);return false;) is leírják mennyire jól kiegészítik egymást.ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
We are the famous, the famous Chelsea!
-
Állítólag azt mondta, hogy 3 év múlva találkozunk és tiszta véletlenül 3 év múlva a San Siro rendezi a BL döntőt, szóval problem solved.
- Chris22
- Tippverseny győztese 2012/13
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
ChesterB írta:Nincs két hónapja hogy visszatért és már a távozásáról írnak? 4 éves kontaktust írt alá, így leghamarabb '17-ben menne a sinterhez, vagy Moratti már előre látja, hogy két-három év múlva Abra kirúgja. Komolytalan szarkavarás.BlueBlood1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939
Mi a szar?? Utálom az ilyen híreket, remélem csak pletyka...
Meg Mourinho mióta aláírt kétszer is elmondta, hogy hosszútávra tervez nálunk, úgyhogy nem kell komolyan venni a "hírt".
Nincs két hónapja hogy visszatért és már a távozásáról írnak? 4 éves kontaktust írt alá, így leghamarabb '17-ben menne a sinterhez, vagy Moratti már előre látja, hogy két-három év múlva Abra kirúgja. Komolytalan szarkavarás.BlueBlood1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939" onclick="window.open(this.href);return false;
- adee93
- Kedvenc exjátékos: Lampard
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ho-2263863" onclick="window.open(this.href);return false;
Blue is the Colour
-
Folyamatosan sérült. Azért. Múlt évben senki sem volt toppon. Valami nagyon nem volt jó.rafanadal írta:Mentálisan tényleg nagy szükség van rá, viszont fizikálisan már nagyon nincs a toppon.bela2 írta: Hibázott ott más is. Nincs sebessége egyiknek sem.
A kapitány mentalitására viszont sokszor szükség volna.
Fiatalabb meg már ő sem lesz.
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Bocs, az előzőt nem offenzként írtam, csak rákérdeztem, hogy biztos-e, de akkor szerencsére nemChesterB írta:Nyugalom ember, én Ivanovicra és Luizra értettem a két legjobbat. Terrynek a helyezkedése az ami kompenzálja a lassúságát. Más kérdés hogy már fejben sem oké, lásd tavaly a barca ellen az a teljesen felesleges térdelés [noha túlságosan fel lett fújva a dolog, ostobaság volt]. Jövőre lejár a szerződése, ha ne adj isten megint megsérülne hónapokig akkor szerintem be is fejezné, mert az öltözőben nagy szükségünk van rá, a pályán viszont vannak nála jobbak. José jobbkeze lehetne viszont, Lamparddal együtt.Hawaii írta:Terry? Ez most komoly? .........
Igen, az nem nézne ki rosszul, ha José egyik oldalán Terry a másikon pedig Lampard lenne.
Nyugalom ember, én Ivanovicra és Luizra értettem a két legjobbat. Terrynek a helyezkedése az ami kompenzálja a lassúságát. Más kérdés hogy már fejben sem oké, lásd tavaly a barca ellen az a teljesen felesleges térdelés [noha túlságosan fel lett fújva a dolog, ostobaság volt]. Jövőre lejár a szerződése, ha ne adj isten megint megsérülne hónapokig akkor szerintem be is fejezné, mert az öltözőben nagy szükségünk van rá, a pályán viszont vannak nála jobbak. José jobbkeze lehetne viszont, Lamparddal együtt.Hawaii írta:Terry? Ez most komoly? .........
-
Mentálisan tényleg nagy szükség van rá, viszont fizikálisan már nagyon nincs a toppon.bela2 írta: Hibázott ott más is. Nincs sebessége egyiknek sem.
-
Hibázott ott más is. Nincs sebessége egyiknek sem.rafanadal írta:Szerintem Terry már nagyon kifele lógatja a lábát a foci karrierjét tekintve. Sérülések ide vagy oda nem tud konstans jó teljesítményt nyújtani, sokat hibázik.bolnud írta:Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
-
Szerintem Terry már nagyon kifele lógatja a lábát a foci karrierjét tekintve. Sérülések ide vagy oda nem tud konstans jó teljesítményt nyújtani, sokat hibázik.bolnud írta:Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.ChesterB írta:Pedig egy Iva-Luiz középhátvéd kettős lenne talán a legerősebb párosítás...
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Terry? Ez most komoly? Nem vitatom, hogy a legjobb is lehetne, de az utolsó két szezonja nagyon nem erre utal. Lassú, körülményes, csúszkál (umbro forever) és úgy fordul, mint egy kamion. Két dolog van, amiből semmit se felejtett az egyik a fejjátéka, az pedig elismerésre méltó, ahogyan a csapaton belüli vezetői képessége is. Viszont ez a két tulajdonság sajnos nem feledteti a többi megkopottat. Az előző szezon alapján Iva-Luiz kettős a legjobb, de ha belegondoltok pont ez a legjobb az egészben, hogy végig nagy harc lesz a kezdőbe kerülésért és vélhetően mindig a két legjobb fog játszani. Mourinho nyilatkozatai nagyon arról árulkodnak, hogy Luiz biztos kezdő lesz, viszont azért a maradék egy helyért komoly versengések lesznek. Egyébként az se baj, ha nem kell pl Luiz-nak megint 60-65 meccset végigjátszania és a fontosabb meccsekre ki tudná pihenni magát, azért az is sokat számítana egy-egy rangadó előtt.ChesterB írta:Ezt nem vitatom, erős a konkurencia erre a posztra. Én csak annyit írtam, hogy négyük közül ők ketten a legjobbak jelenleg.bolnud írta:Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.
Ezt nem vitatom, erős a konkurencia erre a posztra. Én csak annyit írtam, hogy négyük közül ők ketten a legjobbak jelenleg.bolnud írta:Cahill is tud bombaformában játszani, és szerintem José alatt Terry is klasszis szintet tud hozni újra.