Ahogy többen előttem is, én is az Arsenalnak szurkoltam a döntőben, de csak abból az okból mert a Barcelonát a hátam közepére kívánom, mert kiejtettek minket, hanem azért is, hogy a köcsög Vieira(remélem jól írtam) belássa, hogy mekkora hatökör. Azért ment el a Juve-hoz mert bl-t akart nyerni a csapattal. Ki volt ott a döntőben? Az Arsenal. Most meg lehet, hogy kizárják őket a Serie A-ból. Hát nem ciki?
Na szóval, én az Arsenalnak szurkoltam, pedig én aztán igazi kékvérű vagyok! Szóval én nagyon szurkoltam az ágyúsok győzelméért! Egy nagy karrier megkoronázása lett volna Henry számára, ha nyer a csapat. De szerencsére, most olvastam, hogy hoszzabbított egy évet még a londoniakkal. Ez a legjobb döntés, amit meghozhatott, így legalább megdolgoztatja majd Terry-éket a bajnokikon!
Szóval én a meccs után nagyon el voltam keseredve. De közel sem annyira, mikor Puyol fölemelte a trófeát. Teljesen ki voltam. Na, ez a kisregény csak azért készült, hogy megvédjem az olyanokat, akik kékvérű létükre az arsenalnak szurkoltak! És remélem, hogy nagy derbiket vív majd egymással a két csapat(arsenal-chelsea), az arsenalban henryval, illetve reményeink szerint nálunk Shevával a csatársorban!
Hajrá kékek!!!!!!!!