Bajnokok Ligája
-
adja...a viasat3....8Lampard8 írta:Akkor a mi meccsünket nem is fogják közvetíteni, mert ha Real-Lyon lesz az m1en akkor a mi meccsünket nem adjákkdako írta:MU-Celtic (kedd, V3, élő), AEK-Milan (felv.)Dandeer írta:Kövi fordulóból miket közvetítenek a mi meccsünkön kívül? Gondolom Real-Lyon m1, Werder-CFC egyszer, és még?
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly
- ZenZo
1. Szerintem a BL-ben pont az a jó, hogy a csapatok pillanatnyi formáján múlik, ki jut tovább, és nem azon, ki mennyire jó az adott évben, idényben. Attól erős egy csapat, hogy minden pillanatban képes mind fizikálisan, mind mentálisan teljes erőbedobással koncentrálni az adott mérkőzésre. Tavaly nagyon sajnáltam, mikor kiestünk, de azt mondtam, megérdemeltük. Úgy fociztunk a Barca ellen a visszavágón, mintha nem nekünk lett volna sürgős a góllövés. Elképzeléstelenül gurigáztunk, és mintha semmi szándék nem lett volna a csapatban a góllövésre.Drogba írta:Én nem szeretem a Barcat, de milyen BL lenne már, ha Európa 2 legjobb csapata közül az egyik a (BARCA) nem lenne a legjobb 16ban...!
Aki őszinte akar lenne magához, meg nem álomvilágban élni...
Száz szónak is egy a vége, szeretném, ha a Chelsea szép játékkal, sok góllal, maximum egy kis szerencsével küzdene meg Európa 4 legjobb csapatával , és mindet búcsuztatná!
Hogy visszatérjek az eredeti mondandómhoz, egy olyan Barca, aki nem tud minket megverni, ikszel a Brémával idegenben, és a maradék mérkőzések után a kiesés sorsára jut, az megérdemli. Mert az a Barca már nem Európa legjobb csapata, csak egy a 32 közül...
2. Aki meg őszinte akar lenni, meg nem álomvilágban élni, az tudja, hogy az egyenes kieséses szakaszban inkább a biztonsági játék és a taktika miatt nem mindig fog szép játékot látni, sőt, inkább egyáltalán nem.
3. De száz szónak is egy a vége, a próféta szóljon belőled!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
-
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Egyetértek, ettől függetlenül szurkolok a Brémának. A gránátvörös-kékeknek meg volt/van az esélyük a továbbjutásra. Ha harmadikok lesznek, akkor azt csak saját maguknak köszönhetik. Egyébként idén a CFC mellett szerintem a Lyon Európa 2 legjobbja.Drogba írta:Én nem szeretem a Barcat, de milyen BL lenne már, ha Európa 2 legjobb csapata közül az egyik a (BARCA) nem lenne a legjobb 16ban...!
Én azt szeretném, ha a Chelsea úgy nyerné meg a BLt, h mindenkit, akivel az egyenes kieséses rendszerben megkap, kiütne! remélem még találkozunk a BArcával, mondjuk az elődöntőben, akkor már Eto'o ill Messi is csatasorba állítható, és Szép játékkal, jó meccsen ejtenénk ki őket!
Aki őszinte akar lenne magához, meg nem álomvilágban élni, az tudhatja, h a Barca sokkal jobb volt tavaly, mint a Chelsea és megérdemelten jutottak tovább! del Horno ide v oda ha pályán marad se nyerünk a Stamfordon... a visszavágón meg nagyon sansza se volt a Chelseanek, félgőzzel Xelt a Barca, egy téves 11essel!
Száz szónak is egy a vége, szeretném, ha a Chelsea szép játékkal, sok góllal, maximum egy kis szerencsével küzdene meg Európa 4 legjobb csapatával , és mindet búcsuztatná!
Én nem szeretem a Barcat, de milyen BL lenne már, ha Európa 2 legjobb csapata közül az egyik a (BARCA) nem lenne a legjobb 16ban...!ZenZo írta:Ugyan mi már végeztünk a csoportkörben a Barcelonával, de a továbbjutásuk - éppen miattunk ugye - kérdésessé vált, s most a csapat egyik legjobb játékosát, Messi-t is nélkülözni kénytelen, mert a legfrissebb hírek szerint lábközépcsonttörése van. (pontosan még nem tudni, de a BL mérkőzéseket biztosan kihagyja). Nem tudom, illik e ilyennek örülni, de Eto és Messi nélkül ez elég húzós lesz, és személy szerint nem bánnám, ha már a csoportból sem jutnának tovább.
Én azt szeretném, ha a Chelsea úgy nyerné meg a BLt, h mindenkit, akivel az egyenes kieséses rendszerben megkap, kiütne! remélem még találkozunk a BArcával, mondjuk az elődöntőben, akkor már Eto'o ill Messi is csatasorba állítható, és Szép játékkal, jó meccsen ejtenénk ki őket!
Aki őszinte akar lenne magához, meg nem álomvilágban élni, az tudhatja, h a Barca sokkal jobb volt tavaly, mint a Chelsea és megérdemelten jutottak tovább! del Horno ide v oda ha pályán marad se nyerünk a Stamfordon... a visszavágón meg nagyon sansza se volt a Chelseanek, félgőzzel Xelt a Barca, egy téves 11essel!
-
- ZenZo
Ugyan mi már végeztünk a csoportkörben a Barcelonával, de a továbbjutásuk - éppen miattunk ugye - kérdésessé vált, s most a csapat egyik legjobb játékosát, Messi-t is nélkülözni kénytelen, mert a legfrissebb hírek szerint lábközépcsonttörése van. (pontosan még nem tudni, de a BL mérkőzéseket biztosan kihagyja). Nem tudom, illik e ilyennek örülni, de Eto és Messi nélkül ez elég húzós lesz, és személy szerint nem bánnám, ha már a csoportból sem jutnának tovább.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Ricko
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Erről csak annyit, hogy ez egy sport!!!!! nagyon izgalmasToreAndre írta:Ez csak a laikusok ostoba véleménye! Egy nagyon izgalmas, élvezetes jó sport! Kell hozzá ügyesség, intelligencia, taktikai érzék és erőnlét is.Lamps írta:[jah, ahol a teáskancsókat csúsztatják a jégen...igazi háziasszony sport, tekintve hogy előtte söprögetnek...
Egyáltalán nem háziasszonysport! A söprésnek meg nagyon fontos funkciója van!
Yes, We BLUE!!!