Az első félidő első felében vitathatatlanul szar volt, én konkrétan lecseréltem volna. Az összképet nézve azonban egy egész korrekt teljesítményt tett le az asztalra.emsanya írta:Nekem inkább az maradt meg 15 percen belül az elsö félidöben, hogy mire átvette a labdát, felnézett, már odaléptek neki és fordultak is le rolunk.Hawaii írta:Nem védeni akarom Jorginhot, mert tény, hogy bőven van még hova fejlődnie mind védekezésben és támadásban, azonban ez most szerintem nem az a meccs volt, amikor jogosan lehetne őt kritizálni (erre voltak ennél sokkal jobb alkalmak is). Nekem kifejezetten tetszett, ahogy a védekezésből is kivette a részét, annak ellenére, hogy nem ez lenne az elsődleges feladata registaként. Egyébként 6 sikeres szerelése volt, ami a legtöbb volt csapatszinten. Ezen felül az ő nevéhez köthető a legtöbb labdaszerzés is (4). Mindenesetre soha rosszabb teljesítményt ennél!emsanya írta:Végre már a második meccsen ugy játszunk hogy visszaállunk, meg is van az eredménye. Hagyni kell a picsába nekünk ezt a letámadást, nem vagyunk azon a szinten.
Jorginho volt az egyetlen aki most is kilogott, utcalány lassu fejben az ember. Higuain is sajnos még nincs ehhez hozzászokva, nekik idő kell mire megszokják ezt a tempot.
De sajnos ez ahogy irtam Higuainnál is benne van még, a totyogós Serie A után idő kell mire megszokják.
Aktuális meccsek
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Re: Aktuális meccsek
Nekem inkább az maradt meg 15 percen belül az elsö félidöben, hogy mire átvette a labdát, felnézett, már odaléptek neki és fordultak is le rolunk.Hawaii írta:Nem védeni akarom Jorginhot, mert tény, hogy bőven van még hova fejlődnie mind védekezésben és támadásban, azonban ez most szerintem nem az a meccs volt, amikor jogosan lehetne őt kritizálni (erre voltak ennél sokkal jobb alkalmak is). Nekem kifejezetten tetszett, ahogy a védekezésből is kivette a részét, annak ellenére, hogy nem ez lenne az elsődleges feladata registaként. Egyébként 6 sikeres szerelése volt, ami a legtöbb volt csapatszinten. Ezen felül az ő nevéhez köthető a legtöbb labdaszerzés is (4). Mindenesetre soha rosszabb teljesítményt ennél!emsanya írta:Végre már a második meccsen ugy játszunk hogy visszaállunk, meg is van az eredménye. Hagyni kell a picsába nekünk ezt a letámadást, nem vagyunk azon a szinten.
Jorginho volt az egyetlen aki most is kilogott, utcalány lassu fejben az ember. Higuain is sajnos még nincs ehhez hozzászokva, nekik idő kell mire megszokják ezt a tempot.
De sajnos ez ahogy irtam Higuainnál is benne van még, a totyogós Serie A után idő kell mire megszokják.
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Nem védeni akarom Jorginhot, mert tény, hogy bőven van még hova fejlődnie mind védekezésben és támadásban, azonban ez most szerintem nem az a meccs volt, amikor jogosan lehetne őt kritizálni (erre voltak ennél sokkal jobb alkalmak is). Nekem kifejezetten tetszett, ahogy a védekezésből is kivette a részét, annak ellenére, hogy nem ez lenne az elsődleges feladata registaként. Egyébként 6 sikeres szerelése volt, ami a legtöbb volt csapatszinten. Ezen felül az ő nevéhez köthető a legtöbb labdaszerzés is (4). Mindenesetre soha rosszabb teljesítményt ennél!emsanya írta:Végre már a második meccsen ugy játszunk hogy visszaállunk, meg is van az eredménye. Hagyni kell a picsába nekünk ezt a letámadást, nem vagyunk azon a szinten.
Végre már a második meccsen ugy játszunk hogy visszaállunk, meg is van az eredménye. Hagyni kell a picsába nekünk ezt a letámadást, nem vagyunk azon a szinten.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Attól, hogy Jorginho pihenne nem tanulna meg focizni.
lehet a padozás jót tett neki. Lehet Jorginhot is lekéne ültetni a padra egy pár meccsigPityee írta: Alonso egyébként nem tudna mindig így játszani? Végre most valami balhátvéd formája volt, nem maradt le az emberéről, több sikeres szerelést is bemutatott és lekapta a pályáról Son-t.
-
- Kedvenc játékos: oscar
- Kedvenc exjátékos: Makelele
4 játékos kéne neki. 4 jó és motivált játékos.Pityee írta:Ha már mindig szidom Sarri urat, akkor a tegnapiért jár neki egy jó pont, jól felkészítette a csapatot és lehet tényleg időt kell neki hagyni. Csak reméljük, hogy ez az idő nem kerül a BL helyünkbe. Alonso egyébként nem tudna mindig így játszani? Végre most valami balhátvéd formája volt, nem maradt le az emberéről, több sikeres szerelést is bemutatott és lekapta a pályáról Son-t.
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Ha már mindig szidom Sarri urat, akkor a tegnapiért jár neki egy jó pont, jól felkészítette a csapatot és lehet tényleg időt kell neki hagyni. Csak reméljük, hogy ez az idő nem kerül a BL helyünkbe. Alonso egyébként nem tudna mindig így játszani? Végre most valami balhátvéd formája volt, nem maradt le az emberéről, több sikeres szerelést is bemutatott és lekapta a pályáról Son-t.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Hazard 120 percet futott vegig a wembley-ben vasarnap. Ezert lett lecserelve, hetvegen fulham.
ez lehetett a tottenham taktikája és inkább tényleg 4-2-3-1et játszottakkakas19 írta:Eleg durva ha mecs elejen mutogasa be mi lesz a taktika.kazomester írta:Nem tudom láttátok-e, de a meccs elején Sarri bemutogatta a pályára, hogy 4231. Ez lehet vmi olyasmi akart lenni.
-
- Kedvenc játékos: oscar
- Kedvenc exjátékos: Makelele
Hát persze. A cigi szünetben. Múltkor még az volt a baj vele, hogy sok a taktikakakas19 írta:Eleg durva ha mecs elejen mutogasa be mi lesz a taktika.kazomester írta:Nem tudom láttátok-e, de a meccs elején Sarri bemutogatta a pályára, hogy 4231. Ez lehet vmi olyasmi akart lenni.
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Bizony, ma nagyon harapósak voltak a srácok, pacsi nekik. Viszont ezt a formát kéne valahogy megtartani, minden rohadt meccs elött vért kell inni és hajtani, mint az állat. Ezt csak így lehet csinalni, különben latjuk mi lesz, kiengedünk aztan már rohamoznak is minket. Ez most szép volt.mikel12 írta:Dicserni is kell, ha jo dolog tortenik. Nagyot mentek ma a fiuk. Kuzdottek, hajtottak becsulettel. Pedrot kiemelnem, oriasit jatszott.
- kakas19
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dan Petrescu
- Kapcsolat:
Eleg durva ha mecs elejen mutogasa be mi lesz a taktika.kazomester írta:Nem tudom láttátok-e, de a meccs elején Sarri bemutogatta a pályára, hogy 4231. Ez lehet vmi olyasmi akart lenni.
- kazomester
Nem tudom láttátok-e, de a meccs elején Sarri bemutogatta a pályára, hogy 4231. Ez lehet vmi olyasmi akart lenni.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Láthatóan változtatott valamit Sarri, de túl sokáig ezzel a taktikával se fogunk érvényesülni. Egy egyéni villanás meg egy bohócgól hozta meg a sikerünket, meg persze kellett hozzá az is, hogy kompletten az egész Sp*rs értékelhetetlen teljesítményt nyújtson. Ettől persze még hoztunk egy rangadót kapott gól nélkül, mindenképp pozitívum az elmúlt hetek után.
Higuain viszont nagyon körülményes és lassú fejben, most már itt van egy hónapja, valamennyire szokhatta már a közeget, lassan mutatnia kéne valamit, mert ez kevés lesz a nagy megváltótól.
Higuain viszont nagyon körülményes és lassú fejben, most már itt van egy hónapja, valamennyire szokhatta már a közeget, lassan mutatnia kéne valamit, mert ez kevés lesz a nagy megváltótól.
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Zola
Mondjuk Willian kb. semmit nem tett hozzá a meccshez megint, ezzel az erővel játszhatott volna CHO nyugodtan. Annak a híres Sarriballnak továbbra sincs nyoma, de már legalább nem azt a motiválatlan, fantáziátlan undorító szart láthattuk, mint az elmúlt hónapokban.
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Dicserni is kell, ha jo dolog tortenik. Nagyot mentek ma a fiuk. Kuzdottek, hajtottak becsulettel. Pedrot kiemelnem, oriasit jatszott.
Ohh Chelsea we love you..
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Vedelem elegge rendbe lett rakva az utobbi meccseken. Jorginho is egyre jobb. Kova, Luiz es pedro ma nagy tanar volt.
- kazomester
Én vhogy végig nyugodt voltam. Gyűjtögetni kell a pontokat aztán meglátjuk mi lesz Csak kezdjen már végre Ruben és CHO...