Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Lamps
Én is voltam, bár az "csak" 100 km volt nekem...grimrieper írta:Egy ilyen merkozesnel a tavolsag nem lehet akadaly . Es kulonben is a csapatert neha kell egy kis aldozatott hozni . Biztos vagyok benne hogy a fiuk a Vendiakban cultivalni fogjak az erofesziteseid.8Lampard8 írta:Mennék én csak aza gáz h kb 240 kmre lakok pesttől szal......kdako írta: Gyertek el a Véndiákba!!
De tervezem még párszor, csak az az igazság, hogy nagyon szarul jönek vissza a vonatok. Ill. 11 után sehogy.
De megérte
We´re gonna rule the universe,cause we´re CHELSEA!
- Dani
Pontosan!
Egyszer minden belefér,főleg ha Chelsea-ről van szó
(én is több,mint másfél óra alatt érek oda(és vissza) readásul a közlekedés sem a legjobb,de mégis szinte kivétel nélkül minden hétvégén ott vagyok,és a hétközi fordulókon is(BL,kupák...) és 22.45 kor jár az uccsó buszom,szóval ha nem érem el(már pedig lehetetlen elérnem,és ezt tudom is,vagy megoldom valahogy,vagy 20km.gyaloglás...(éjjel)
...az élmény felbecsülhetetlen...
Egyszer minden belefér,főleg ha Chelsea-ről van szó
(én is több,mint másfél óra alatt érek oda(és vissza) readásul a közlekedés sem a legjobb,de mégis szinte kivétel nélkül minden hétvégén ott vagyok,és a hétközi fordulókon is(BL,kupák...) és 22.45 kor jár az uccsó buszom,szóval ha nem érem el(már pedig lehetetlen elérnem,és ezt tudom is,vagy megoldom valahogy,vagy 20km.gyaloglás...(éjjel)
...az élmény felbecsülhetetlen...
-
Egy ilyen merkozesnel a tavolsag nem lehet akadaly . Es kulonben is a csapatert neha kell egy kis aldozatott hozni . Biztos vagyok benne hogy a fiuk a Vendiakban cultivalni fogjak az erofesziteseid.8Lampard8 írta:Mennék én csak aza gáz h kb 240 kmre lakok pesttől szal...... :(kdako írta:Gyertek el a Véndiákba!!8Lampard8 írta: Nekem sincs! :( :cry: :cry: és sajnos a Chelsea-Arsenalt is a sport 2 fogja adni...
-
- Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly
-
- Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly