Én sajna lemaradtam a meccsről. Kik a gólszerzők?Dandeer írta:Spartak 2:2 Bayern, ez a vége. Nagyon jó meccs volt! Rég nem láttam ilyen színvonalas BL-találkozót, ilyen jól játszó Bayern-t. Ezzel gyakorlatilag máris csoportelsők. Persze ezt már lehetett előre tudni.
Bajnokok Ligája
- ZenZo
„El se hiszem, kell lennie egy olyan szabálynak, ami kimondja, hogy mi nem juthatunk tovább. Reggel majd felébredek és valaki megmondja nekem, kaptunk egy újabb gólt." – Gordon Strachan.
A Celtic története során először jutott be az első számú európai kupasorozat kieséses szakaszába.
A Celtic története során először jutott be az első számú európai kupasorozat kieséses szakaszába.
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- undertow
- Site Admin
mert akkor nem kaphatjuk a septicet.szpecnaz írta:Miért baj ha a Mu második?....mint írtam még mindig él a nemzeti védettség a sorsolásnál...MU-ban amúgy benne van a kiesés...remélem nem nagyon hergelik fel magukat a hétvégére...
es en nagyon szeretnem, ha jol kitomnenk oket a baratsagos meccs utan ideje megmutatni, hogy elesben melyik is a jobb csapat.
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
A Milan kezdi átvenni bajnoki "formáját". A MU viszont megveri szerintem a Benficát, így gyakorlatilag csoportelsők, hisz a Celtic nem fog tudni nyerni Koppenhágában. Ha viszont döntetlen a MU-Benfia, akkor a Celtic lesz a csoportelső, ami nem túl szerencsés.ZenZo írta:számomra meglepő a ManU és a Milan gyenge játéka, a United meccs ráadásnak még unalmas is volt. Így még az is benne van, hogy a Manure kiesik
Előfordul, ennek így kellet történnie. Nem véletlenül győzött a Celtic. Amit a skótok idén művelnek, az emberfeletti.ZenZo írta:Na de hogy 11-est nem tudnak rúgni ezek, vazze: a Real meg a United is tizit hibázott.
- ZenZo
Hát az várható volt, hogy az Arsenal nyerni fog, számomra meglepő a ManU és a Milan gyenge játéka, a United meccs ráadásnak még unalmas is volt. Így még az is benne van, hogy a Manure kiesik
Na de hogy 11-est nem tudnak rúgni ezek, vazze: a Real meg a United is tizit hibázott.
Lamps8-nak: Josénak megvan a forgatókönyve a két mérkőzésre, Ballack rápihent erre a mérkőzésre, marad erő a United ellen is, Lampard kényszerűen, de pihen, Essiennek idén nem kell pihenő, ott van Robben, Joe Cole, SWP, felépülhet Carvalho, Bridge, Geremi, Sheva és Drogba ereje is ki kell hogy tartson a hétvégéig. Emellett Brémában nem fognak kiadni magukból a srácok szerintem csak annyit, amennyit kell (épp ezért én x-et várok), a Bréma csapatkapitánya, Baumann is fel van függesztve, jó kis langyos meccs Bréma fölénnyel, bármilyen eredmény benne van. Azért persze remélem nyerünk, már csak presztízsből is.
Na de hogy 11-est nem tudnak rúgni ezek, vazze: a Real meg a United is tizit hibázott.
Lamps8-nak: Josénak megvan a forgatókönyve a két mérkőzésre, Ballack rápihent erre a mérkőzésre, marad erő a United ellen is, Lampard kényszerűen, de pihen, Essiennek idén nem kell pihenő, ott van Robben, Joe Cole, SWP, felépülhet Carvalho, Bridge, Geremi, Sheva és Drogba ereje is ki kell hogy tartson a hétvégéig. Emellett Brémában nem fognak kiadni magukból a srácok szerintem csak annyit, amennyit kell (épp ezért én x-et várok), a Bréma csapatkapitánya, Baumann is fel van függesztve, jó kis langyos meccs Bréma fölénnyel, bármilyen eredmény benne van. Azért persze remélem nyerünk, már csak presztízsből is.
- Dandeer
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
CSKA 0-2 Porto
Steaua Bucharest 1-1 Dynamo Kijev
Real Madrid 2-2 Lyon
Celtic 1-0 Man United
Benfica 3-1 Copenhagen
Arsenal 3-1 Hamburg
Lille 2-2 Anderlecht
AEK Athén 1-0 Milan
Nos! Úgy tűnik, bejöttek a számításaim. A csoport: egyértelmű,
1. Lyon, 2. Real, 3. Steaua, 4. Dynamo
B csopi: 1. MU 2. Celtic 3. Benfica 4. Kobenhavn, mivelhogy MU veri a Benficát, Celtic meg egy iksszel tovább megy.
C csopi: 1. Arsenal 2. Porto 3. CSKA 4. Hamburg, mivelhogy Porto-Arsenal ix, Hamburgban a Moszkva nem fog nyerni!
D csopi: 1. Milan 2. AEK 3. Anderlecht 4. Lille, mivelhogy Milan megveri a Lille-t, Anderlecht megveri az AEK-t vagy iksz.
Ennyi lenne, azért nem semmi, hogy mind a 4 angol csapat megnyeri a csoportját
Steaua Bucharest 1-1 Dynamo Kijev
Real Madrid 2-2 Lyon
Celtic 1-0 Man United
Benfica 3-1 Copenhagen
Arsenal 3-1 Hamburg
Lille 2-2 Anderlecht
AEK Athén 1-0 Milan
Nos! Úgy tűnik, bejöttek a számításaim. A csoport: egyértelmű,
1. Lyon, 2. Real, 3. Steaua, 4. Dynamo
B csopi: 1. MU 2. Celtic 3. Benfica 4. Kobenhavn, mivelhogy MU veri a Benficát, Celtic meg egy iksszel tovább megy.
C csopi: 1. Arsenal 2. Porto 3. CSKA 4. Hamburg, mivelhogy Porto-Arsenal ix, Hamburgban a Moszkva nem fog nyerni!
D csopi: 1. Milan 2. AEK 3. Anderlecht 4. Lille, mivelhogy Milan megveri a Lille-t, Anderlecht megveri az AEK-t vagy iksz.
Ennyi lenne, azért nem semmi, hogy mind a 4 angol csapat megnyeri a csoportját
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Van itt kakao, ne félj, pl Robben pihenLamps8 írta:undertow írta:jose allitolag mar lenyilatkozta a holnapi kezdot:
Cudicini, Geremi, Terry, Boulahrouz, A.Cole, Makelele, Essien, Ballack, J.Cole, Shevchenko and Drogba.
ha igy lesz akkor nem valami tartalékos lesz a csapat!!!
pedig hétvégére a MU ellen kell majd a kakaó
- ZenZo
Na mire leírtam, addigra megtört a Lyon góltalansága, 2-1, Diarra a semmiből fejelt egy szépítő gólt egy szöglet után. Mindemellett nagyon belehúzott a Benfica, már 3-0 a Kobenhavn ellen, és némi meglepetésre vezet az eddig nyeretlen Hamburg az Arsenal otthonában, valamint az AEK otthon a Milan ellen. Mindkettő 1-0.
- ZenZo
Ez a Madrid bizony elszomorítóan rossz, egy helyzetet sem tudtak összehozni. A Lyon pedig immár biztos esélyes a végső győzelemre a szememben. Eddig is vártam őket a legjobb négybe, de mostmár a döntőbe. Gyakorlatilag tartalékos felállásban (négy csatár elvesztése!) 2 góllal mennek a Real otthonában. Ez mindent elmond.zirkonium írta:Már 0:2 a Lyonnak... ez a Madrid borzasztó... ki sem néztem volna ezt Houllier-ből...