Óriási. Baszhatott volna 1-2 gólt a szar formában levő, sérültekkel teli Evertonnak, de nyilván most kell kidőlnie szerencsétlennek. Tipikus. Remélem, nem igaz a hír.
Premier League
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Re: Premier League
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Game will go ahead, no new positive cases today.
- @TheAthleticUK
Elvileg Lukaku az egyik covidos.
- @TheAthleticUK
Elvileg Lukaku az egyik covidos.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
hieroglifák és rovásírás pls am igen, kezdem azt érezni mint az egyetemi tárgyaimnál... A görög ABC-t 6x felhasználtuk a sajátunk mellett
A végén mindenki el fogja tudni olvasni ezt:
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
utcalány világ lesz ebből... Ha nem is olyan fejetlenül mint az első hullám idején, de biztos fognak valamiféle korlátozó intézkedéseket hozni.
Lassan már annyi variáns lesz, hogy kifogyunk a görög ábécéből, aztán jöhet a héber és a cirill.
Lassan már annyi variáns lesz, hogy kifogyunk a görög ábécéből, aztán jöhet a héber és a cirill.
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Van 3 Koronas mar nalunk is, neveket nem írtak. Sp*rs meccse elvileg ma is elmarad. Érdekes , hogy mi lesz ennek a vége, mikor tudják bepótolni az elmaradt meccseket és hogy mennyi marad még el...Brentfornál, akikkel jövő szerdán játszunk Ligakupa negyeddöntőt, ott 13 van, szakmai stáb és játékosok együttvéve.
- kecske01
7-0 lett a végeAnti írta: ↑2021. december 14., kedd 23:24 Jók vagyunk, ezt nem vitatom, azért is írtam hogy inkább esélytelenebbek. Nem várok egyből formációváltást, a kevés gólos meccsekkel sincs gondom. Pl imádtam José első 2 évét, amikor tudtam hogy min 1-0ra nyerünk. Reméljük Tuchel rendben rakja ismét a védelmet.
- Anti
- Kapcsolat:
Jók vagyunk, ezt nem vitatom, azért is írtam hogy inkább esélytelenebbek. Nem várok egyből formációváltást, a kevés gólos meccsekkel sincs gondom. Pl imádtam José első 2 évét, amikor tudtam hogy min 1-0ra nyerünk. Reméljük Tuchel rendben rakja ismét a védelmet.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
A támadó hengerek a poolnál és a citynél sokkal jobbak. Egyszerűen meggyőzőbbek kb minden hasonlo ellenfél ellen. Ettől függetlenül mi is jók vagyunk de 38 fordulot nem tudunk így darálni.
- Anti
- Kapcsolat:
Egyébként azért vagyunk esélytelenebbek a PL-Ben, mert míg mi szenvedünk, és vért izzadunk egy Watford ill L**ds ellen, a City fel óra után már kényelmesen hátradőlnek ellenük.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
Evertonnal a fél csapat sérült, úgy gondolom így kötelező lenne behúzni.
Egyenlőre úgy néz ki , hogy ellenünk már Richarlison és Townsend tuti nem fog játszani.
A védelemből a csk Coleman is elég esélytelennek tűnik most. Allan talán visszatér, de ő se 100%os.
Ezen kívül is elég sok serultjuk volt eddig, de ezzel együtt már tényleg alig maradt értelmes játékosuk.
Egyenlőre úgy néz ki , hogy ellenünk már Richarlison és Townsend tuti nem fog játszani.
A védelemből a csk Coleman is elég esélytelennek tűnik most. Allan talán visszatér, de ő se 100%os.
Ezen kívül is elég sok serultjuk volt eddig, de ezzel együtt már tényleg alig maradt értelmes játékosuk.
- kecske01
Már így jártunk kb, most kezdenek visszajönni a játékosaink.cech19960320 írta: ↑2021. december 14., kedd 21:51Nekem annyira nem, nehogy így járjunk mi is 1-2 hónap múlva :/
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- kecske01
Everton could be without Richarlison, Dominic Calvert-Lewin, Andros Townsend, Seamus Coleman, Tom Davies, Allan and Yerri Mina against #Chelsea on Thursday.
Tetszik
Tetszik
Nem hiszem, maximum nézőtéri korlátozásokat tudok elképzelni, de leállítani nem fogják, tényleg nem fér bele a szünet.
- kecske01
Szerintetek le fog újra állni a Pl? Most egyre több ilyen hír van. Csak nem tudom akkor mikor akarják folytatni, mert a játékosoknak nyáron muszáj lesz pihenni, mert télen lesz a Vb.
- kazomester