Az ki?marknagy írta:
A német BILD szerint Edison Cavani 48 órán belül hivatalos is a Chelsea játékosa lehet.
Fenntartásokkal kezeljétek, tegnap a Metro hozta le ugyanezt a hírt...
Átigazolások
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Re: Átigazolások
Hawaii írta:
Az alaptétel, amit már sokan leírtak ezen a fórumon: Egy játékos sem nagyobb a klubnál. Mindenki pótolható, csak van, akit egy jobb emberrel lehet pótolni, és van akit nem, Luiz az előbbi kategóriába sorolandó. Nem vagyunk rászorulva az eladására, nem is a teljesítménye miatt válnánk meg tőle [én legalább is nem], hanem mert 45 millió eurót soha a büdös életbe nem kapnánk érte többet. Luiz még nem TOP kategóriás védő [és ha nem növi ki a dolgait ami miatt lehet rá haragudni akkor nem is lesz], ezért nagy szó, hogy ennyi pénzt kaphatnánk érte, hiszen nála jobb védők sem kerültek ennyi pénzbe.Blueflag írta:
A foci egy vállalkozás is, végre nem az lenne, hogy 200 millió eurót költünk egy emberre, hanem el is adunk valakit jóval az ára fölött. Én sem örülnék neki, ha itt hagyna minket, de ez van, ennyiért meg tudom érteni az eladását.
Addig meg nem lesz stabilitás nálunk, amíg fél évente edzőt váltunk. A stabilitás MOST kezdődik, azaz akiket most José vesz és itthagy, ők lesznek a következő 3-4 évre A csapat.
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
Odaadnám én 40-ért is., ha az én számlámra jönne a zsé.Blueflag írta:Ti még Lampardot is eladnátok egy 50 milliós ajánlatért...
- chaoskid18
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
melyik olasz csapatról van még pletyka?Blueflag írta:A Bild mondjuk ritkán ír hülyeségeket, Götzét is órákkal a hivatalos bejelentés előtt eladták a Bayernbe, de Schürrlét is talán ők adták nekünk először. Mondjuk most egy olasz csapatról van szó.marknagy írta:
A német BILD szerint Edison Cavani 48 órán belül hivatalos is a Chelsea játékosa lehet.
Floor Jensen,Amy Lee,Mclaren,Chelsea!
- Blueflag
A Bild mondjuk ritkán ír hülyeségeket, Götzét is órákkal a hivatalos bejelentés előtt eladták a Bayernbe, de Schürrlét is talán ők adták nekünk először. Mondjuk most egy olasz csapatról van szó.marknagy írta:
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
We are the famous, the famous Chelsea!
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Igen, baromi jó húzás egy Porto-nak, ahol az a cél, hogy egy játékoson minél többet keressenek, de mi nem a Porto vagyunk, nekünk egy állandó, összeszokott keret sokkal fontosabb, mint holmi 20 millió euró haszon.ChesterB írta:Ja, csak ha megnézed, hogy fölfele becsülve az értékét, körülbelül 25 millió euróért vettük, és 45-ért eladjuk, az üzletileg baromi jó húzás, ráadásul ekkora összegből lehet őt pótolni. Én is nagyon imádom Luizt, de a foci úgy működik, hogy megfelelő ajánlat esetén bárki távozhat, ez az összeg egy Luizért meg nekünk abszolút megérné, Thiago Silva nem került ennyibe nekik, aki egy pár szinttel azért jobb játékos nála.andrewm93 írta:Ha csak egy Chelsea játékos lenne a sok közül én is azt mondanám, hogy 45-ért mehet, de ha szereti a csapatot és jól érzi magát és maradna, akkor nem hiszem hogy el kéne adni, Hummels ide vagy oda.
Az meg nálam alapelvárás, hogyha egy játékos a Chelsea tagja akkor szeresse a klubot valamilyen szinten és örüljön annak, hogy itt lehet.
És igen lehet, hogy alapelvárás lenne a klubhűség, de ez a mai pénzéhes foci világában sajnos nem így működik. 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy a csapatban hány elkötelezett játékos van, a többi kb mind zsoldos. Azért, mert vki a pénzért igazol hozzánk, egyáltalán nem lehet hibáztatni, hiszen az is egy fontos tényező. Nem lehet mindenki annyira elkötelezett a klub iránt, mint Terry, Lampard, Lukaku vagy éppen Luiz.
Ahogy én látom itt az alapvető probléma az, hogy összekeveritek a pályán nyújtott teljesítményét a pályán kívülivel. Én még a pályán nem láttam szórakozni, ott rendesen odateszi magát és ha az edzésen viccelődik az addig nem baj, amíg a pályán nyújtott teljesítménye több, mint kielégítő.marknagy írta:Mata-t én sem adnám el, mert posztján a legjobbak közé tartozik. Ha levesszük a kék szemüveget, elismerhetjük hogy Luiznál azért vannak jobbak. Nem a képességeivel van baj, hanem a felelőtlenségével, sokszor hibázik és nem gondolkodik előre. Sok mindent le kéne vetkőznie, ha José ezeket ki tudja nevelni belőle, akkor úgy gondolom alap ember lesz jövőre.
De ha itt marad akkor remélem CB marad, mert VKP-ként - így az EL-döntő után átgondolva - nem állná meg a helyét.
- Blueflag
Ti még Lampardot is eladnátok egy 50 milliós ajánlatért...
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Mata-t én sem adnám el, mert posztján a legjobbak közé tartozik. Ha levesszük a kék szemüveget, elismerhetjük hogy Luiznál azért vannak jobbak. Nem a képességeivel van baj, hanem a felelőtlenségével, sokszor hibázik és nem gondolkodik előre. Sok mindent le kéne vetkőznie, ha José ezeket ki tudja nevelni belőle, akkor úgy gondolom alap ember lesz jövőre.
De ha itt marad akkor remélem CB marad, mert VKP-ként - így az EL-döntő után átgondolva - nem állná meg a helyét.
We are the famous, the famous Chelsea!
Azert ertsd mar meg te is hogy nem bagoert menne, hanem rekord osszegert. lehet hogy el-hal a klubert, meg probalja odatenni magat de neha hajmereszto dolgokra kepes.Sasur írta:El akarjátok adni azt a játékost aki mindig oda teszi magát,és szível lélekkel küzd a pályán? Ez a pali él-hal a klubbért...!
Ja, csak ha megnézed, hogy fölfele becsülve az értékét, körülbelül 25 millió euróért vettük, és 45-ért eladjuk, az üzletileg baromi jó húzás, ráadásul ekkora összegből lehet őt pótolni. Én is nagyon imádom Luizt, de a foci úgy működik, hogy megfelelő ajánlat esetén bárki távozhat, ez az összeg egy Luizért meg nekünk abszolút megérné, Thiago Silva nem került ennyibe nekik, aki egy pár szinttel azért jobb játékos nála.andrewm93 írta:Ha csak egy Chelsea játékos lenne a sok közül én is azt mondanám, hogy 45-ért mehet, de ha szereti a csapatot és jól érzi magát és maradna, akkor nem hiszem hogy el kéne adni, Hummels ide vagy oda.
Az meg nálam alapelvárás, hogyha egy játékos a Chelsea tagja akkor szeresse a klubot valamilyen szinten és örüljön annak, hogy itt lehet.
El bazdmeg. Ezt honnan sikerult kikovetkeztetned? Hulyesegeket ne beszelj mar.Hawaii írta:Hát látod... Mata-t is eladnák, ha jönne érte egy 50 milliós ajánlat...Sasur írta:El akarjátok adni azt a játékost aki mindig oda teszi magát,és szível lélekkel küzd a pályán? Ez a pali él-hal a klubbért...!
-
Mi az, hogy a mentalitása miatt klasszis? A klasszis fogalom nem egy szubjektív valami, hanem általában tényekkel alátámasztható dolog, amit nem kell megmagyarázni.andrewm93 írta:Szerintem ezek csak pletykák, bár meg vagyok lepve, hogy egy páran hogyan utálják azt, akin tényleg szinte minden meccsen látszik, hogy a szívét-lelkét kiteszi a csapatért. Én remélem marad, számomra a mentalitása miatt klasszis, csakúgy mint MataSasur írta:El akarjátok adni azt a játékost aki mindig oda teszi magát,és szível lélekkel küzd a pályán? Ez a pali él-hal a klubbért...!
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
- andrewm93
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Ha csak egy Chelsea játékos lenne a sok közül én is azt mondanám, hogy 45-ért mehet, de ha szereti a csapatot és jól érzi magát és maradna, akkor nem hiszem hogy el kéne adni, Hummels ide vagy oda.ChesterB írta:Mondjuk az a nem mindegy, hogy Luiz pótolható, míg Mata nem. Luizt HA elengedi a klub 45 millió euróért egy nála jobb védőt is meg tudunk venni, mondjuk egy Hummelst, míg Matanal jobb ELÉRHETŐ támadó középpályás nincs a piacon, talán Isco az egyetlen, aki megüt hasonló szintet, de ő is gyengébb Matanal.
Én nem adnám el Luizt, de 45 millió euróért már elgondolkoznék, és megbarátkoznék vele. Amikor 30-ról perkáltak az nagyon nem érte volna meg.
Mondjuk az a nem mindegy, hogy Luiz pótolható, míg Mata nem. Luizt HA elengedi a klub 45 millió euróért egy nála jobb védőt is meg tudunk venni, mondjuk egy Hummelst, míg Matanal jobb ELÉRHETŐ támadó középpályás nincs a piacon, talán Isco az egyetlen, aki megüt hasonló szintet, de ő is gyengébb Matanal.
Én nem adnám el Luizt, de 45 millió euróért már elgondolkoznék, és megbarátkoznék vele. Amikor 30-ról perkáltak az nagyon nem érte volna meg.
- andrewm93
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Szerintem ezek csak pletykák, bár meg vagyok lepve, hogy egy páran hogyan utálják azt, akin tényleg szinte minden meccsen látszik, hogy a szívét-lelkét kiteszi a csapatért. Én remélem marad, számomra a mentalitása miatt klasszis, csakúgy mint MataSasur írta:El akarjátok adni azt a játékost aki mindig oda teszi magát,és szível lélekkel küzd a pályán? Ez a pali él-hal a klubbért...!
-
- Moderátor
Hát látod... Mata-t is eladnák, ha jönne érte egy 50 milliós ajánlat...Sasur írta:El akarjátok adni azt a játékost aki mindig oda teszi magát,és szível lélekkel küzd a pályán? Ez a pali él-hal a klubbért...!
- Sasur
- Kedvenc játékos: Ballack
- Kedvenc exjátékos: Flo
El akarjátok adni azt a játékost aki mindig oda teszi magát,és szível lélekkel küzd a pályán? Ez a pali él-hal a klubbért...!
El Nino ! Form is temporary ,class is permanent.
-
- Moderátor
De minek adjuk el? Egyrészt bevált, márészt pedig az egyik legjobb játékosunk, harmadrészt, ha akarunk venni még egy CB-t 8 millióért, hát azért nem hiszem, hogy el kellene adnunk az egyik legjobbunkat.Buluska írta:Szerintem meg ez mar pont az az osszeg amit nekunk is illik atgondolni. Hiaba van Abranak rengeteg penze mostmar nem lehet felelotlenul onteni a penzt a csapatba. Az arabol tudnank venni a helyere egy fasza CB-t es meg mindig maradna egy fiatalabb, pengesebb jatekos leigazolasara penz. En kedvelem, de boven potolhatonak tartom. Cahill is csak 8 korul volt.Hawaii írta:Emberek, értsétek már meg, hogy annyi pénz van itt, hogy teljesen felesleges megválnunk a legjobbjainktól. Ha azt állítom, hogy Luiz benne van a legjobb 5 játékosunkban, azzal még a legelvakultabb Luiz-gyűlölködők sem vitatkozhatnak.Buluska írta:Rendesen hulyek a PSG-nel is az emberek akik az igazolasokkal foglalkoznak. Ennyiert hagyni kell menni, az evszad uzlete.
Sztem jövőre inkább VKP-ként kellene rá számítani és nem védőként.
Adjuk el a használhatatlan játékosainkat és máris pénzhez jutunk, ráadásul azzal egy csomó hely fel is szabadulna. Hülyék lennénk még 100 millióért is eladni, még egy ilyen játékosunk úgyse lesz, aki ilyen szinten elkötelezett a csapatért, ráadásul az öltöző hangulatát is fel tudja dobni. Egy csapatban nem csak Terry-féle komoly embereknek kell lenniük, hanem ilyen bohóc Luiz-oknak is. Nem úgy ismerem Luiz-t, mint aki ne tenné oda magát 100%-osan a pályán, és már rengeteg meccsen húzott ki minket a sz@rból a masszív játékával. Az, hogy egy kicsit laza, de közben mégis remek játékot nyújt minden meccsen, pont ez teszi őt világklasszissá. Azért miközben szidjátok, gondolkozzatok el, hogy vajon a Barca és társai miért akarják a soraiban tudni. Talán azért, mert annyi támadást megakaszt? Netán, mert nem védekezik jól? NOPE...
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
Nem tudjuk mi az igazság ebből Luiz mindig kiállt a csapat mellett és Mourinho még nem is látta őket azonban a 45 milla egy védőért hihetetlenül komoly pénz amin nyilván el kell gondolkodni főleg ha José nem tart igényt rá de ez majd csak júliusban derül ki!