Keret, kezdőcsapat
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Re: Keret, kezdőcsapat
A tökkelütött trió újra tarol Kiváncsi vagyok Odoira csatár mögötti pozícióban, rászolgált a bizalomra
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Mindegy ki lövi a gólt csak húzzuk már be a 3pontot...
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
-
- Kedvenc játékos: Mount
- Kedvenc exjátékos: JF Hasselbaink
Na erre a mai produkcióra kíváncsi leszek
Jó lenne már Timot gólszerzőként látni!!!!!!!!!!
Jó lenne már Timot gólszerzőként látni!!!!!!!!!!
GO BLUES
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Epp most mondja, hogy tul van terhelve es nem akart olyan jatekost a padra tenni aki max 20-30 percre hasznalhato.
Marcost pedig azert kezdeti, mert ezen a poszton a legjobb es Chillwellel szemben jobb a levegoben ami fontos a Burnley ellen.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Ma reális elvárás a pontszerzés, nem a Sp*rs ellen. Szerintem nem pihenteti, szimplán jobb opciónak tartotta mára a spanyolt. Marcosnak jó a hírneve, ha 3 védős rendszerről beszélnek, gondolom Tuchelnek ez szimpatikus. Reméljük tudja mit csinál...
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Szerintem is. Az Atleti elleni meccsre mar allando kezdonek kene lennie. Chilwell mellozeset pedig azzal magyarazom, hogy par nap mulva jatszunk a tottenham ellen es nyilvan pihenteti.cech19960320 írta: ↑2021. január 31., vasárnap 13:29 szerintem szépen mindenkinek ad egy-két meccs esélyt bizonyítani, és 3-4 meccs múlva már nagyjából a hosszútávú elképzeléseket fogjuk látni... remélhetőleg Jorghi és Marcos nélkül..
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
szerintem szépen mindenkinek ad egy-két meccs esélyt bizonyítani, és 3-4 meccs múlva már nagyjából a hosszútávú elképzeléseket fogjuk látni... remélhetőleg Jorghi és Marcos nélkül..
Biztos megvan Tuchel elképzelése is, de nem lennék meglepődve, hogy ha megvan neki most mondva kiknek kell játszania.
Van egy olyan sejtésem, hogy Kepa is felkészül lassan. Elég egy jó meccs egy kis csapat ellen Kepának vagy egy rossz mozdulat Mendytol és már szezon végéig védhet is. Ha ez bekövetkezik akkor legalább már biztosan tudjuk, hogy mi a helyzet.
Van egy olyan sejtésem, hogy Kepa is felkészül lassan. Elég egy jó meccs egy kis csapat ellen Kepának vagy egy rossz mozdulat Mendytol és már szezon végéig védhet is. Ha ez bekövetkezik akkor legalább már biztosan tudjuk, hogy mi a helyzet.
- AwayRoller
Remélem Kanté csak azért nem kezdő, mert még nem 100%-os és nem azért, mert Jorgiék az új szuperpivot. Az Alonso - Kova - Jorginho része annak a tengelynek egy kész életbiztosítás
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Chilwellt kirakni Alonso miatt... Hihetetlen. Ha az angolnak lenne annyi területe egy ilyen 3 védős alakzatban mint Alonsonak szokott, úgy simán hozná támadásban is ugyan azt.
Nagyon kiváncsi vagyok mennyire fog látszani rajta a meccshiány, ill. hogy hogy magyarázza ezt meg, ha gólt kapunk róla.
Nagyon kiváncsi vagyok mennyire fog látszani rajta a meccshiány, ill. hogy hogy magyarázza ezt meg, ha gólt kapunk róla.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pityee
Viszont Zoumat rendesen elkezdte jegelni Rüdiger miatt...
2012.05.19
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Alonsonak senki sem örül szerintem, de két érvvel is lehet magyarázni. Egyrészt 3 védős rendszerben jó az ember, másrészt meg Tuchelnél végülis mindenki tiszta lappal indul. Reménykedjünk, hogy hamarosan rájön, hogy a Jorge, Alonso-féléket jobb mellőzni.
- Pityee
Esetleg nincs olyan játékosuk aki több éve nem rúgott már gólt?
2012.05.19
- AwayRoller
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Pedro Neto ellenünk rúgta az utolsó gólját, van egy olyan érzésem, hogy ma ismét megzörgeti a hálónkat.
6+8+5+4+1+1+2+1
éppen nézem a Wolves kezdőjét, mintha csak a portugál bajnokságban játszanának , de a 3 angol játékos a keretben nem kevés nekik a HG-ok szempontjából?