ha csak egyszer-kétszer befürdik a zöldfülűvel fontos pontokat veszítve míg a padon a fontmilliókat kereső ücsörög akkor komolyabb következmény/szankció fogja érni mint pár nímand kritikája, csakmert nem teljesül azok kívánsága..ChesterB írta:Hát de ha belegondolsz, hányan férhetnének oda a meccskeretbe? Romeuról már kifejtettem, hogy szerintem ő a legalkalmasabb a jelenlegi keretből Matic pótlására, de Mikel és Ramires mellett esélye sincs odakerülni (sajnos), pedig kipróbálhatná Mourinho... Van Ginkel egy elég komoly sérülés után lábadozik, neki jót tenne egy év kölcsön, Bamford szintén, ráadásul neki a konkurencia miatt sem ártana egy évig máshol játszania. Piazon nálam már lufi, Omeruo, Kalas szintén, Wallace és Cuevas sem szint, egyszerűen reálisan egyik sem alkalmas arra, hogy a jelenlegi keretbe beférjenek, annak meg nem túl sok értelme lenne, hogy itt tartjuk őket, aztán alig játszanak.
Loftus-Cheek ha minden igaz nálunk tölti a szezont (bár róla is pletykálták már, hogy kölcsönbe mehet...), na ő például reálisan veheti el Mikel játéklehetőségét a jövőben (azt sem tartom kizártnak, hogy ha távozik a nigériai, akkor ő lép a helyébe, és nem igazolunk Songokat [remélhetőleg]). De ugyanakkor azt sem értem, hogy miért ennyire bizalmatlan Mourinho, Kalas levette a PL akkori legjobb támadóját a pályáról, ez csak nem a véletlen műve, mégsem kap lehetőséget bizonyítani. Amíg ennyi lóvé befolyik az eladásukból nem panaszkodok, de párat nem ártana kipróbálnia, lehet beválna, ha már a jövő csapatát építi...
Játékosok
-
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: -
Re: Játékosok
Hát de ha belegondolsz, hányan férhetnének oda a meccskeretbe? Romeuról már kifejtettem, hogy szerintem ő a legalkalmasabb a jelenlegi keretből Matic pótlására, de Mikel és Ramires mellett esélye sincs odakerülni (sajnos), pedig kipróbálhatná Mourinho... Van Ginkel egy elég komoly sérülés után lábadozik, neki jót tenne egy év kölcsön, Bamford szintén, ráadásul neki a konkurencia miatt sem ártana egy évig máshol játszania. Piazon nálam már lufi, Omeruo, Kalas szintén, Wallace és Cuevas sem szint, egyszerűen reálisan egyik sem alkalmas arra, hogy a jelenlegi keretbe beférjenek, annak meg nem túl sok értelme lenne, hogy itt tartjuk őket, aztán alig játszanak.
Loftus-Cheek ha minden igaz nálunk tölti a szezont (bár róla is pletykálták már, hogy kölcsönbe mehet...), na ő például reálisan veheti el Mikel játéklehetőségét a jövőben (azt sem tartom kizártnak, hogy ha távozik a nigériai, akkor ő lép a helyébe, és nem igazolunk Songokat [remélhetőleg]). De ugyanakkor azt sem értem, hogy miért ennyire bizalmatlan Mourinho, Kalas levette a PL akkori legjobb támadóját a pályáról, ez csak nem a véletlen műve, mégsem kap lehetőséget bizonyítani. Amíg ennyi lóvé befolyik az eladásukból nem panaszkodok, de párat nem ártana kipróbálnia, lehet beválna, ha már a jövő csapatát építi...
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Szerintem nem. Úgy értem,hogy nem tudják. És ha José nem lenne olyan,amilyen,meg is kaphatná némelyikük a lehetőséget.(Nyilván nem Cuevasra meg Swiftre gondolok)gerawba írta:Ezeknek a nagy részét csak kereskedés céljából vettük, vagy azért van még itt, hogy jó pénzért el tudjuk majd adni... A nagy részük Mourinhot ismerve sansztalan az A-csapatos tagságra, szerintem ezt ők is tudják.béla írta:Csak ezzel azt üzenjük,hogy "hiába voltál jó kölcsönben,itt nem leszel kerettag!"ChesterB írta:Más csapatnak nincs is 50 fős kerete a PL-ben. Logikus lépés, abszolút támogatom, és legalább nekünk is tisztább lesz a kép, hogy kire számíthatunk és kire nem. Tavaly 31 játékosunk volt kölcsönben (ha minden igaz), kb ekkora létszámú lehet ez a csapat is (ebből ugye Baker és Pasalic kapásból kiestek), Piazon, Romeu, Omeruo, Cuevas, Wallace és még lehetne sorolni, mind ebben a csapatban lesznek elvileg.
Persze csak ha Bamford,van Ginkel és hasonlók is a kölcsöncsoportban vannak.
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Ezeknek a nagy részét csak kereskedés céljából vettük, vagy azért van még itt, hogy jó pénzért el tudjuk majd adni... A nagy részük Mourinhot ismerve sansztalan az A-csapatos tagságra, szerintem ezt ők is tudják.béla írta:Csak ezzel azt üzenjük,hogy "hiába voltál jó kölcsönben,itt nem leszel kerettag!"ChesterB írta:Más csapatnak nincs is 50 fős kerete a PL-ben. Logikus lépés, abszolút támogatom, és legalább nekünk is tisztább lesz a kép, hogy kire számíthatunk és kire nem. Tavaly 31 játékosunk volt kölcsönben (ha minden igaz), kb ekkora létszámú lehet ez a csapat is (ebből ugye Baker és Pasalic kapásból kiestek), Piazon, Romeu, Omeruo, Cuevas, Wallace és még lehetne sorolni, mind ebben a csapatban lesznek elvileg.
HAZARD = Messi+Ronaldo
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Csak ezzel azt üzenjük,hogy "hiába voltál jó kölcsönben,itt nem leszel kerettag!"ChesterB írta:Más csapatnak nincs is 50 fős kerete a PL-ben. Logikus lépés, abszolút támogatom, és legalább nekünk is tisztább lesz a kép, hogy kire számíthatunk és kire nem. Tavaly 31 játékosunk volt kölcsönben (ha minden igaz), kb ekkora létszámú lehet ez a csapat is (ebből ugye Baker és Pasalic kapásból kiestek), Piazon, Romeu, Omeruo, Cuevas, Wallace és még lehetne sorolni, mind ebben a csapatban lesznek elvileg.
Más csapatnak nincs is 50 fős kerete a PL-ben. Logikus lépés, abszolút támogatom, és legalább nekünk is tisztább lesz a kép, hogy kire számíthatunk és kire nem. Tavaly 31 játékosunk volt kölcsönben (ha minden igaz), kb ekkora létszámú lehet ez a csapat is (ebből ugye Baker és Pasalic kapásból kiestek), Piazon, Romeu, Omeruo, Cuevas, Wallace és még lehetne sorolni, mind ebben a csapatban lesznek elvileg.
-
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Ilyen sincs más csapatnálChesterB írta:Lesz egy külön loan squadunk, akik nem tartanak a felnőtt csapattal az USA-ban, és Cobhamben csinálják végig az alapozást. Newton és Ferreira lesz ennek a csapatnak a vezetője.
Lesz egy külön loan squadunk, akik nem tartanak a felnőtt csapattal az USA-ban, és Cobhamben csinálják végig az alapozást. Newton és Ferreira lesz ennek a csapatnak a vezetője.
Nathan Allan will play for Vitesse this season. He talked with Peter Bosz. Vitesse will announce it as quickly as possible. #Vitesse #CFCChesterB írta:Na, Nathan amilyen hamar kirakta a londoni képet, olyan hamar rakott ki egyet amin Amszterdamban van, vagyis ebből lehet egy holland kölcsönjáték lesz, valószínű Vitesse, de nem bánnám ha a végül az Ajaxhoz menne.
- Николаевич
Brown lehet a következő aki a Vitesse-ben köt ki. Baker ugye már hivatalos és elvileg Nathan is odamegy, fasza lesz.
Szerintem jó döntés. Angol 2/3. ligába nagyon könnyű besüppedni, az Eredivisie sokkal játszósabb, Traoré is szépen megmutatta ott hogy mit tud.
Szerintem jó döntés. Angol 2/3. ligába nagyon könnyű besüppedni, az Eredivisie sokkal játszósabb, Traoré is szépen megmutatta ott hogy mit tud.
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Baromi ügyesen tolja, ha össze kéne állítani egy futsal csapatot, nálam ő lenne a csatárDante írta:Hogy tudta felvenni azt a messi-s f50-t...?Kristof írta:Costa futsalmeccse
https://www.youtube.com/watch?v=ZvEKOVOG9yI" onclick="window.open(this.href);return false;
We are the famous, the famous Chelsea!
Ez esetben iszom egy kávét.Talmaszabi írta:Cuevas balhátvéd, vagy adott esetben balszélső.
Na, Nathan amilyen hamar kirakta a londoni képet, olyan hamar rakott ki egyet amin Amszterdamban van, vagyis ebből lehet egy holland kölcsönjáték lesz, valószínű Vitesse, de nem bánnám ha a végül az Ajaxhoz menne.
Cuevas viszont Chelsea edzőmezben fotózkodik, így lehet ő az USA-ba tart a csapattal, szvsz nem véletlen hogy a jobbhátvédeket próbálgatjuk folyamatosan a túráinkon, Toddy Kane, Wallace, most ő.
Cuevas viszont Chelsea edzőmezben fotózkodik, így lehet ő az USA-ba tart a csapattal, szvsz nem véletlen hogy a jobbhátvédeket próbálgatjuk folyamatosan a túráinkon, Toddy Kane, Wallace, most ő.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Hogy tudta felvenni azt a messi-s f50-t...?Kristof írta:Costa futsalmeccse
https://www.youtube.com/watch?v=ZvEKOVOG9yI" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kristof
- Kedvenc játékos: Hazard
Costa futsalmeccse
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
https://vine.co/v/OLbwUQaxr1B" onclick="window.open(this.href);return false;
Falcao edzésben
Falcao edzésben
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Érdekes, állítólag pont azért akar távozni Arda, mert elege van a bunkerfociból, a sok futásból. Fizikálisan erős, de ő egy támadóbb felfogású, játszó csapatban akarja tolni, hogy kiteljesedhetne (aminek van értelme, Mata,De Bruyne, Salah, Cuadrado nem ment Mou alatt de előtte/utána viszont igen), ezért van képben a Barca.
We are the famous, the famous Chelsea!
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
"Fantasztikus lenne,ha Arda hozzánk igazolna, vele könnyebb lenne a dolgunk, remek személyiség.
Mourinho teljesen a munkának szenteli magát,imádja és beleéli magát.Jelenleg a csapat pihen,de biztos vagyok benne,hogy Jose nem.Azon gondolkodik,hogyan fejleszthetné csapatunkat.
Arda,Filipe és én jól dolgoztunk együtt, (Turan) meghívott többször is magához, isteni a kebabja.
Mourinho megkönnyíti a játékosok dolgát,Simeone még viszonylag fiatal és mindig a legjobbra törekszik. "-Diego Costa
Ez az ember
Mourinho teljesen a munkának szenteli magát,imádja és beleéli magát.Jelenleg a csapat pihen,de biztos vagyok benne,hogy Jose nem.Azon gondolkodik,hogyan fejleszthetné csapatunkat.
Arda,Filipe és én jól dolgoztunk együtt, (Turan) meghívott többször is magához, isteni a kebabja.
Mourinho megkönnyíti a játékosok dolgát,Simeone még viszonylag fiatal és mindig a legjobbra törekszik. "-Diego Costa
Ez az ember
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
Az akkori döntőkben pályára lépő csapatok( AtM, Chelsea) átlagéletkora közötti 3 év különbség lesz a magyarázat szerintem.ChesterB írta:Akkor is 5 vs 3, nem túl kecsegtető, és ez még csak rosszabb lehet, akár egál is.
Nem kell ezt tragédiaként felfogni, de bosszantó, hogy egy EL győztes csapat emberei "többre vitték", mint a BL győztes csapat emberei. És nem, nem Kalout vagy Bosingwat sírom vissza, de ez szerintem nem túl egészséges dolog.