Jo 2-3 honapig kene pihennie hogy teljesen kiheverje..kecske01 írta:ennyi idő alatt hogy a fenébe nem tud meggyógyulni rendesen?Megint hónapokig nem fog tudni rendesen játszani mert erőltetve lesz a visszatérése ( city ellen ott kéne lenni....)Tomi26 írta:costa meg cahill se jatszik vasarnap. costanak kijott ismet a nyavajaja cahill meg eltorte az orrat. na jose most meglatjuk hogy milyen jo is kereted.
Játékosok
Re: Játékosok
- vigh92
- Kedvenc játékos: lampard
Remy nagyon jól nyomja, simán megbírkózik a feladattal.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Mondjuk falcao eddig nem rossz.Tomi26 írta:nyugi itt van falcao terry benevezi a kezdo 11be nem kell felni a gollovestol willian vag nekik egy 3ast.kecske01 írta:ennyi idő alatt hogy a fenébe nem tud meggyógyulni rendesen?Megint hónapokig nem fog tudni rendesen játszani mert erőltetve lesz a visszatérése ( city ellen ott kéne lenni....)Tomi26 írta:costa meg cahill se jatszik vasarnap. costanak kijott ismet a nyavajaja cahill meg eltorte az orrat. na jose most meglatjuk hogy milyen jo is kereted.
-
- Kedvenc játékos: Matic
- Kedvenc exjátékos: Mata-Ballack
nyugi itt van falcao terry benevezi a kezdo 11be nem kell felni a gollovestol willian vag nekik egy 3ast.kecske01 írta:ennyi idő alatt hogy a fenébe nem tud meggyógyulni rendesen?Megint hónapokig nem fog tudni rendesen játszani mert erőltetve lesz a visszatérése ( city ellen ott kéne lenni....)Tomi26 írta:costa meg cahill se jatszik vasarnap. costanak kijott ismet a nyavajaja cahill meg eltorte az orrat. na jose most meglatjuk hogy milyen jo is kereted.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
ennyi idő alatt hogy a fenébe nem tud meggyógyulni rendesen?Megint hónapokig nem fog tudni rendesen játszani mert erőltetve lesz a visszatérése ( city ellen ott kéne lenni....)Tomi26 írta:costa meg cahill se jatszik vasarnap. costanak kijott ismet a nyavajaja cahill meg eltorte az orrat. na jose most meglatjuk hogy milyen jo is kereted.
-
- Kedvenc játékos: Matic
- Kedvenc exjátékos: Mata-Ballack
costa meg cahill se jatszik vasarnap. costanak kijott ismet a nyavajaja cahill meg eltorte az orrat. na jose most meglatjuk hogy milyen jo is kereted.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Áh, az embertelen volt, leírhatatlan. Abban a pár percben a Bridge tényleg egy katlan volt, akármennyivel kisebb is a világméretű stadionoknál.Николаевич írta:putthelime írta: kezdett a Hull ellen ... (helyszínen láttam a meccset és egyszerűen tapintani lehetett a feszültségét, amikor felé tartott a labda)
Kinn voltál azon a meccsen? Besz..rás, még a tévén keresztül óriási volt ahogy a közönség megünnepelte José visszatérését.
They do now.
Közben kiderült, hogy Ivanovic lesz a vice captain.
- Николаевич
putthelime írta: kezdett a Hull ellen ... (helyszínen láttam a meccset és egyszerűen tapintani lehetett a feszültségét, amikor felé tartott a labda)
Kinn voltál azon a meccsen? Besz..rás, még a tévén keresztül óriási volt ahogy a közönség megünnepelte José visszatérését.
Szerk: ha jól látom nem volt még: Traoré nyilatkozott a hivatalos honlapnak. Szerény, de magabiztos srácnak tűnik.
‘I’m very happy to be here,’ Traore begins. ‘I get to work with some of the best players in the world and one of the best managers.
‘I am trying to do my best in every training session right now. It’s something nice to have the support of the manager but I have to prove that I deserve to be here. I have to work hard, do my best and take my chance.’
‘I think my loan was very good. I learned a lot. I had a period of adaptation in the first six months then after I had a full season with the team including pre-season. It was much better.
‘I learned a lot tactically, I also learned how to play without the ball, to defend, to play as a team, and I think I improved my mentality during my loan.
‘I tried to watch every game Chelsea were playing if my timetable allowed me to do so,’ continues Traore. ‘The team was obviously the best and also I think in every position they had the best players. That’s why they won the league.’
Úgy tűnik hogy ő lesz az első Burkina Fasoi játékos a PL történetében.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Egyet értek, és azt se tudjuk,hogy mennyire derogált KDB-nek a padozás. 20 meccs után,amiken perceket se kapott,persze,hogy töke tele volt. Az első kettő után még lehet,hogy nem.De nem engedhette meg magának,hogy végigpadozza a szezont a VB évében. És azt se tudjuk,hogy mennyire volt lusta. Van egy olyan érzésem,hogy Hazard lustább nála edzésen...Dante írta:Ez José hibája, neki kéne tudni kezelni a játékosokat, de meglepődnék ha ne előre döntötte volna el hogy neki nem fog kelleni.putthelime írta:Ideges volt, pontatlan és lerítt az egész testbeszédéről, hogy nem elég magabiztos, fél (helyszínen láttam a meccset és egyszerűen tapintani lehetett a feszültségét, amikor felé tartott a labda).
Játékosok jönnek-mennek, de amióta visszajött Mou néhány játékossal szardarabként bánt és nem egy játékost pazarolt el anélkül hogy megkapták volna az esélyt. De nyilván az edző-játékos vitából előbbi jön ki jól, azért visszavehetnénk a piacozásból.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Ez José hibája, neki kéne tudni kezelni a játékosokat, de meglepődnék ha ne előre döntötte volna el hogy neki nem fog kelleni.putthelime írta:Ideges volt, pontatlan és lerítt az egész testbeszédéről, hogy nem elég magabiztos, fél (helyszínen láttam a meccset és egyszerűen tapintani lehetett a feszültségét, amikor felé tartott a labda).
Játékosok jönnek-mennek, de amióta visszajött Mou néhány játékossal szardarabként bánt és nem egy játékost pazarolt el anélkül hogy megkapták volna az esélyt. De nyilván az edző-játékos vitából előbbi jön ki jól, azért visszavehetnénk a piacozásból.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
KdB-vel nem a képesség vagy potenciál hiánya, hanem a higgadtságé, alázaté és küzdeni akarásé végzett. Az elején megkapta a lehetőséget, remek előszezon után kezdett a Hull ellen és hiába adott gólpasszt, gyenge volt a meccsen. Ideges volt, pontatlan és lerítt az egész testbeszédéről, hogy nem elég magabiztos, fél (helyszínen láttam a meccset és egyszerűen tapintani lehetett a feszültségét, amikor felé tartott a labda). Lehet, hogy még fiatal volt, nem nőtt be a feje lágya, lehet, hogy a Bundás az ő szintje, nem tudhatjuk.
De lényeg a lényeg, bátortalan és gyenge teljesítmények után hamar kikerült a csapatból, ami ahelyett, hogy feltüzelte volna, derogált neki. Ráadásul akkor ritka masszív padunk volt, nem hiszem, hogy elfogadható érv, hogy hanyatlás után is őt kellett volna erőltetnie Josénak, mikor egy Mata vagy frissen igazolt és önbizalomtól duzzadó Schürrle + Willian toporzékolt mögötte. Edzésen kellett volna bizonyítania, arra meg lusta volt.
Igazából kíváncsi lennék rá újra a PL-ben, végre pontot tenne a vita végére.
De lényeg a lényeg, bátortalan és gyenge teljesítmények után hamar kikerült a csapatból, ami ahelyett, hogy feltüzelte volna, derogált neki. Ráadásul akkor ritka masszív padunk volt, nem hiszem, hogy elfogadható érv, hogy hanyatlás után is őt kellett volna erőltetnie Josénak, mikor egy Mata vagy frissen igazolt és önbizalomtól duzzadó Schürrle + Willian toporzékolt mögötte. Edzésen kellett volna bizonyítania, arra meg lusta volt.
Igazából kíváncsi lennék rá újra a PL-ben, végre pontot tenne a vita végére.
They do now.
- béla
Lehet,hogy úgy is jól tudott volna játszani,ha csak minden második meccsen kap lehetőséget.emsanya írta:KDB úgy hozta ki magából a maxot, hogy gyakorlatilag minden meccsen játszik. Ez akkor amikor nálunk volt, esélytelen volt. Pedig kezdő is volt az első fordulóban. A wolfsburgban pedig minden meccsen kezdő volt, akármit csinálhatott. Van ilyen típusú játékos, akinek ekkora bizalom kell, meg játéklehetőség. Jól döntött amikor váltott, annak ellenére hogy én is sajnálom...
KDB úgy hozta ki magából a maxot, hogy gyakorlatilag minden meccsen játszik. Ez akkor amikor nálunk volt, esélytelen volt. Pedig kezdő is volt az első fordulóban. A wolfsburgban pedig minden meccsen kezdő volt, akármit csinálhatott. Van ilyen típusú játékos, akinek ekkora bizalom kell, meg játéklehetőség. Jól döntött amikor váltott, annak ellenére hogy én is sajnálom...
- Didier90
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
És akkor a szakadékot még nem is említettük ami a 2 játékosközött van. KDB-t lepasszolni oriási blama volt Josétól.béla írta:Ja,mert KDB meg Moses tényleg ugyan olyan helyzetben voltak... Moses egy cserejátékos volt, KDB meg 10 meccsen keresztül egy percet sem kapott Josétól...
WE ARE ALL CHELSEA
- béla
Ja,mert KDB meg Moses tényleg ugyan olyan helyzetben voltak... Moses egy cserejátékos volt, KDB meg 10 meccsen keresztül egy percet sem kapott Josétól...
- Dante
A sokat ekézett Mikelt is idevenném, szerintem is azok.Botond9797 írta:Az ilyen játékosok, mint ő meg Rémy, szerintem igazi kincsek a mai futballban.
- Botond9797
- Kedvenc játékos: Mount James Kanté
- Kedvenc exjátékos: JT26 DD11 FL8
Teljes mértékben egyetértek, ez az igazi sportemberi mentalitás. De Bruyne, Lukaku nem bírták a padot, pedig fiatal, tehetséges játékosok voltak, talán jobbak is, mint Moses. De ha valaki nem képes elfogadni, hogy jelen pillanatban nincs helye a kezdőben, mert előtte vannak a sorban, Hazard, Mata, Willian szintű játékosok, akkor nincs helye a Chelsea-nél! Moses első évében alázattal bírta a cserejátékos-szerepet, ha beállt, lendített a csapat játékán. Az, hogy a Barca volt az álma, szerintem nem egyedi dolog, elég sokan vannak így ezzel... Az ilyen játékosok, mint ő meg Rémy, szerintem igazi kincsek a mai futballban.Dante írta:Egyébként Moses hozzáállása dicséretre méltó. Ideigazolt, volt egy relatíve jó szezonja, majd José nem győzte mondani hogy milyen szarul áll szélsőkkel, kölcsön küldte Moses-t (riválishoz, előttünk végzett a pool) majd tavaly a Stoke-hoz, és a nagy lesajnálás ellenére sem rinyál, mint ahogy azt Lukaku tette. Arra koncentrál hogy tegye a dolgát és szerintem ilyen mentalitással bőven van helye a keretben, még ha nem is egy Hazard, de Willian pótlásának tökéletes.
James, Mount, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Abraham
- Dante
Szerencsétlen emberből örömében kibukott az álma. Emlékszem a dologra, nem volt semmi előzménye csak elmondta hogy szeretne olyan jó lenni hogy egyszer a barcaba kerüljön, hülye dolog volt tőle, itt is, meg minden fórumon megkapta a savat, és azóta egy rossz szava sem volt.AwayRoller írta:Biztos a kölcsönök alatt rájött, hogy vissza kell vennie a barszamániájából meg az arcából, ha még egyszer be akar férni a SB kapuján, mert a Camp Nou-t max turistaként láthatja...
Ha 'megtér' és folytatja az alázatos munkát, akkor semmi kifogásom ellene, csereként beállva mindig is hatékony volt.
pont erre a dologra is gondoltam amikor írtam az előző hszt
Ez legyen a legnagyobb baki egy focista karrierje során!
- Николаевич
AwayRoller írta:Biztos a kölcsönök alatt rájött, hogy vissza kell vennie a barszamániájából meg az arcából, ha még egyszer be akar férni a SB kapuján, mert a Camp Nou-t max turistaként láthatja...Dante írta:Egyébként Moses hozzáállása dicséretre méltó. Ideigazolt, volt egy relatíve jó szezonja, majd José nem győzte mondani hogy milyen szarul áll szélsőkkel, kölcsön küldte Moses-t (riválishoz, előttünk végzett a pool) majd tavaly a Stoke-hoz, és a nagy lesajnálás ellenére sem rinyál, mint ahogy azt Lukaku tette. Arra koncentrál hogy tegye a dolgát és szerintem ilyen mentalitással bőven van helye a keretben, még ha nem is egy Hazard, de Willian pótlásának tökéletes.
Ha 'megtér' és folytatja az alázatos munkát, akkor semmi kifogásom ellene, csereként beállva mindig is hatékony volt.
Mi volt a baj Moses hozzáállásával? Nekem nem rémlik hogy nagy arca lett volna. A kevés játéklehetőség ellenére nem panaszkodott, amikor lehetőséget kapott odatette magát, szerintem nem volt vele gond.
Ez a Barcás dolog sok mindenkinél kiverte a biztosítékot, de szerintem nem gáz. Az (volt) az álma, hogy a Barcelonában játsszon, na és? Amíg odateszi magát a Chelsea-ért addig ki t érdekel? Gondolom Hazard meg Fábregas sem arról álmodoztak kisgyerekként hogy Chelsea-játékosok lesznek. Legalább őszinte volt.