Dehogy!!! Nagyon jól játszott eddig az egész tornán, én nem örülnék, ha elmenne. Szerintem nem is színészkedett, Rooney tényleg eléggé odalépett arra a bizonyos helyre...grimrieper írta:En csak eggyett szeretnek hogy azt a szineszkedo tetves buzi Carvalhot adjuk el .
Átigazolások
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
-
-
ezzel nem értek egyet....eddig kik is mentek el a csapatból?..és hány érkező van?.....a gerinc megmaradt....csak 1-2 elemet kell beépíteni...paco83 írta:Hát ha ilyen marad az átigazolási politikánk akkor nem lesz itt összeszokott csapat!!!Sajna!!!!!!R0bb3n írta:Sztem is jo!! Azér irtam hozá hogy ha nagyon kel hogy mennyen. Amit remélem hogy nem kell Hagyni kéne hagy szokjon ösze végre 1 gárda.szpecnaz írta: én meg azt mondom hogy nem kell sem igazolni, sem eladni.......jó ez így ahogy van....
- paco83
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Tore Andre Flo
Hát ha ilyen marad az átigazolási politikánk akkor nem lesz itt összeszokott csapat!!!Sajna!!!!!!R0bb3n írta:Sztem is jo!! Azér irtam hozá hogy ha nagyon kel hogy mennyen. Amit remélem hogy nem kell Hagyni kéne hagy szokjon ösze végre 1 gárda.szpecnaz írta:én meg azt mondom hogy nem kell sem igazolni, sem eladni.......jó ez így ahogy van....R0bb3n írta:Ezzel egyétértek énis. Ha nagyon muszáj és megy Robben akor inkáb Lennon jöjjön helyette mind sweinst..
-
- Kapcsolat:
Sztem is jo!! Azér irtam hozá hogy ha nagyon kel hogy mennyen. Amit remélem hogy nem kell Hagyni kéne hagy szokjon ösze végre 1 gárda.szpecnaz írta:én meg azt mondom hogy nem kell sem igazolni, sem eladni.......jó ez így ahogy van....R0bb3n írta:Ezzel egyétértek énis. Ha nagyon muszáj és megy Robben akor inkáb Lennon jöjjön helyette mind sweinst..
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Azt hiszed hogy mivan, közben mégsem.paco83 írta:Eddig nem ezt hangoztattad hanem azt hogy sheva és ballack kegyetlen nagy játékosok és alapemberek lesznek!!!Mi történt?Bubi írta:Robben jól teljesített ezen a VBn.
4 meccsböl 2őn a meccs embere lett..
Nem hinném h eladjuk őt, ráadásul senki se vegye kézpénznek hogy sheva kezdő lesz, vagy ballack,, esetleg Kalou, lehet h egyik sem válik be.
Én ilyet nem írtam, max azt, h a BLben nagy szerepet tölthetnek be, és h nagy játékosok, de azt nem h be is fognak válni.
Mellesleg Sweisteiger (bocsi a helyesírásért) nem jobb mint Robben..Közel sem cselez olyan jól, nincs olyan kreatív, és Robben 1000x gyorsabb nála.
Ha elmenne, akkor szerintem A.Lennon kéne.
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Marcel Desailly