Disasi amúgy semmivel se rosszabb mint Colwill. Az angolnak 1 rohadt nagy mákja van , az , hogy bal lábas és nincs másik bal lábas cb a keretbe ( Badiashile igen de ő úgyis sérült ). Egyébként botrány rossz szerintem Colwill , tegnap is eladja a labdát és széttárt karokkal áll mint az a bizonyos a lakodalomba. Nem tudom mire várt. Megkockáztatom , hogy a védelembe ő a leggyengébb láncszem jelenleg.Pityee írta: ↑Tegnap, 12:10 Azért a mögöttünk lévő Aston Villa sem szarakodott erősítések terén. Behúzták Rashfordot, Asensiot és Disasit is. (Tudom-tudom Disasi egy fosperem, de itt ő sem kapta meg az esélyt sajnos. Jobbhátvédnek volt erőltetve, miközben köze nincs ahhoz a poszthoz. Villában tuti jó lesz) Illetve a city is elköltött 250misit, behúzott pár ígéretes tehetséget, a newcastle meg amúgy is fasza kis csapat bomba formában. Szóval lesz mit csinálni hogy beférjünk a top4be. Sztem lassan Maresca összepakolhatja az irodai cuccait, mert ha nincs BL, fix röpül Mindenesetre jó nagy szarban hagyta őt a vezetőség, így hogy nem kapott semmi erősítést.
Premier League
- kikó
- Tippverseny győztese 2013/14
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: zola
Re: Premier League
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Azért a mögöttünk lévő Aston Villa sem szarakodott erősítések terén. Behúzták Rashfordot, Asensiot és Disasit is. (Tudom-tudom Disasi egy fosperem, de itt ő sem kapta meg az esélyt sajnos. Jobbhátvédnek volt erőltetve, miközben köze nincs ahhoz a poszthoz. Villában tuti jó lesz) Illetve a city is elköltött 250misit, behúzott pár ígéretes tehetséget, a newcastle meg amúgy is fasza kis csapat bomba formában. Szóval lesz mit csinálni hogy beférjünk a top4be. Sztem lassan Maresca összepakolhatja az irodai cuccait, mert ha nincs BL, fix röpül Mindenesetre jó nagy szarban hagyta őt a vezetőség, így hogy nem kapott semmi erősítést.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
Én nem tagadom, tök részletesen írtam róluk és utána néztem anno nekik. Simán Boehlyiéket támogattam.Traxver írta: ↑2025. február 2., vasárnap 20:54mi is megvertük volna őket, ha lenne egy normális csatárunk ill. egy jó kapusunk.BlueBlood1993 írta: ↑2025. február 2., vasárnap 20:28 Nyilván a vizipisztolyosok megmutatták, hogy továbbra is gödörben a City, csak mi voltunk iylen balfaszok hogy ki tudtunk kapni tőlük baromi simán bohóc ez a vezetőség, eltakarodhatnának végre a faszba nyáron a champos mentalitásukkal meg a sokadik champo szintű edzőjükkel együtt...
Jó lenne holnap nyerni és újra 4.-ek lehetnénk ill a köv fordulók is fontosak lesznek mert a Nottingham, Newcastle és a city is rangadókat játszik sőt au utóbbi kettő a köv fordulóban egymás elllen
Vmeik nap vissza olvastam az Abra topic-ot érdekesen vélemények voltak Boehly-ékről. Kíváncsi vagyok, hogy most is így gondolkozunk-e róla mint a vétel előtt.
Nagyon sok hibájuk van és én is rendszeresen szoktam beléjük kötni, de régóta várható volt egy több éves mélyrepülés / a klub amúgy is eléggé tartott ebbe a "banter" érába. Megjegyzem, hogy angliában márcsak a PL erőssége miatt is kb. mindegyik nagycsapatnak volt vagy 10 év mire sikerült egy nehezebb érából kilábalniuk (közte kisebb nagyobb sikerekkel mint pl. egy top 4 vagy max egy döntő második helyezett) gondolok itt az Arsenal , United , Pool hármasra.
Persze nem mondom hogy ez volt a várható és ez elfogadható, illetve hátra kell dőlni, de egyenlőre még mindig korai megítélni Boehlyiék munkáját.
Vissza nézve az opciókat szerintem még így is jól jártunk.:
Boehlyken volt magasan a legnagyobb befektetendő tőkéjük és mögöttük állt, egyedül sikeresen menedzselt sport klubbok.
Gyors visszakeresve ha jól emlékszem, hasonló befektetőkkel és tőkével még Sir Broughton / Coe féle csapat lehetett volna. Fogalmam sincs velük milyen irányba indult volna el a klubb. Ők is álltak versenyben a legjobban Toddékal szemben. Viszont hozzá kell tenni, hogy Broughton volt a Liverpool vezérigazgatója a banter érájuk egy ideje alatt....
- Volt a Terry, Villai , Nick Candy féle csapat, akik ígéretes tervel indultak csak kb. fele akkora vagyonnal szálltak volna be mint az előző kettő. Bennük lett volna még fantázia,(Bayern szintű szurkolói jogokat adtak volna és stb.) de az alapján az elképzelés alapján, ha hasonlóan nem sikerül az első 2-3 évük valszeg örökre egy Tottenham szintjén maradunk és még reményteli jövőről is nehezebb lenne beszélni.
- Valami arab csapat, akik halál titokzatosak volt és mindenki City / PSG szintű klubmodell építést várt tőlük. Aztán kiderült, hogy lófasz. Végül még licitálni se licitáltak, mert amint kiderültek a faszságaik, tudták hogy kiestek a versenyből.
-Volt még a Milan társtulaja, Rikkets család vagy kik / meg 2-3 befektető csapat, akik jóval kevesebb tőkével rendelkeztek + ezek közül valamelyik tényleg csak befektető csapat volt mindenfajta tapasztalat nélkül sportklubbok terén.
Visszagondolva (a háború miatt is gondolom), eléggé gyér kínálat volt, a választható új tulajok listája.
mi is megvertük volna őket, ha lenne egy normális csatárunk ill. egy jó kapusunk.BlueBlood1993 írta: ↑2025. február 2., vasárnap 20:28 Nyilván a vizipisztolyosok megmutatták, hogy továbbra is gödörben a City, csak mi voltunk iylen balfaszok hogy ki tudtunk kapni tőlük baromi simán bohóc ez a vezetőség, eltakarodhatnának végre a faszba nyáron a champos mentalitásukkal meg a sokadik champo szintű edzőjükkel együtt...
Jó lenne holnap nyerni és újra 4.-ek lehetnénk ill a köv fordulók is fontosak lesznek mert a Nottingham, Newcastle és a city is rangadókat játszik sőt au utóbbi kettő a köv fordulóban egymás elllen
Vmeik nap vissza olvastam az Abra topic-ot érdekesen vélemények voltak Boehly-ékről. Kíváncsi vagyok, hogy most is így gondolkozunk-e róla mint a vétel előtt.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Nyilván a vizipisztolyosok megmutatták, hogy továbbra is gödörben a City, csak mi voltunk iylen balfaszok hogy ki tudtunk kapni tőlük baromi simán bohóc ez a vezetőség, eltakarodhatnának végre a faszba nyáron a champos mentalitásukkal meg a sokadik champo szintű edzőjükkel együtt...
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Lehet, hogy így lesz. Nem lepődnék meg rajta, valahogy mindig mi szopjuk be ezeket meg az edzőváltásokat is. Gondolom Marmoush is lesz már Tőle valami Kdb-hez hasonló impactet várok hosszútávon.Bandi írta: ↑2025. január 20., hétfő 7:50Kicsit azért most már el lehet kezdeni tartani tőlük a legjobbkor tudnak ezek is formába lendülni.kecske01 írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:40Citytől aztán nem nagyon kell fosni. Ugyanolyan szarok most, mint mi. Feküdni fog nekünk, hogy Ők lesznek a kezdeményezőbbek mi meg átmenetekből tudunk majd futkorászni. Csak Lavia ne sérüljön le addig.Bandi írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:26 A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
Kicsit azért most már el lehet kezdeni tartani tőlük a legjobbkor tudnak ezek is formába lendülni.kecske01 írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:40Citytől aztán nem nagyon kell fosni. Ugyanolyan szarok most, mint mi. Feküdni fog nekünk, hogy Ők lesznek a kezdeményezőbbek mi meg átmenetekből tudunk majd futkorászni. Csak Lavia ne sérüljön le addig.Bandi írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:26 A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
- Pityee
Ha holnap nem nyerünk, akkor Maresca takarodhat is. Három hazaiból olyan veretes ellenfelek ellen mint Fulham,Bornemouth vagy Wolves, tudjon már legalább egyet megnyerni. Bár csak a szokásos lesz, Jackson kihagyja majd a halál faszát is, a Wolves meg egy két helyzetből gólt/gólokat rúg majd.
2012.05.19
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
A holnapi meccs sorsfordito lesz. Otthon a wolfes-t utni kell, nagyon sok meccset elcsesztunk, illik mar nyerni. A rivalisok buktak, ha holnap nyerunk lesz eselyunk a top 4-re, ha nem akkor leszakadunk.
Jó lenne, de ha az Ipswich, Fulham meg ilyen csapatok ellen nem ment nekik, akkor kicsi az esély hogy pont a City ellen fognak megtanulni gólt rúgni De cáfoljanak rám, örülnék neki…kecske01 írta: ↑2025. január 17., péntek 10:40Ezt arra értem, hogy itt a lehetőség a szélsőinknek is villogni. Jackson is elbasz sokat de legalább van mit elbasznia. Szélsőink a lövéseket nem merik felvállalni meccseken ami nagyon nagy baj. Ha Sanchoéknak lenne már 6-7 gólja fejenként minket sem zavarna Jackson pazarlása.
- kecske01
Ezt arra értem, hogy itt a lehetőség a szélsőinknek is villogni. Jackson is elbasz sokat de legalább van mit elbasznia. Szélsőink a lövéseket nem merik felvállalni meccseken ami nagyon nagy baj. Ha Sanchoéknak lenne már 6-7 gólja fejenként minket sem zavarna Jackson pazarlása.Pityee írta: ↑2025. január 17., péntek 10:15Ezért eléggé ellentmondásos amit mondasz, hogy majd más belövi Vagy netán arra gondoltál, hogy igazolunk egy új csatárt és majd az belövi?kecske01 írta: ↑2025. január 17., péntek 8:13 Most bukták el 0-2 ről a Brentford ellen a meccset ki-ki meccs lesz. Szerintem most több esélyünk van, mint Augusztusban. Jacko csak fusson és passzoljon, majd más belövi. James góljàt leszámítva csak Palmer lőtt gólt a bajnokságban karácsony óta. Az elég gáz
- Pityee
Ezért eléggé ellentmondásos amit mondasz, hogy majd más belövi Vagy netán arra gondoltál, hogy igazolunk egy új csatárt és majd az belövi?kecske01 írta: ↑2025. január 17., péntek 8:13 Most bukták el 0-2 ről a Brentford ellen a meccset ki-ki meccs lesz. Szerintem most több esélyünk van, mint Augusztusban. Jacko csak fusson és passzoljon, majd más belövi. James góljàt leszámítva csak Palmer lőtt gólt a bajnokságban karácsony óta. Az elég gáz
2012.05.19
- kecske01
Most bukták el 0-2 ről a Brentford ellen a meccset ki-ki meccs lesz. Szerintem most több esélyünk van, mint Augusztusban. Jacko csak fusson és passzoljon, majd más belövi. James góljàt leszámítva csak Palmer lőtt gólt a bajnokságban karácsony óta. Az elég gázBandi írta: ↑2025. január 17., péntek 7:22Kezdik azért összeszedni magukat, mi most nagyobb gödörben vagyunk mint ők. Szerintem legutóbb a BL döntőben sikerült legyőznünk őket, szóval sok jóra nem kell számítani ellenük, hiába nincsenek formában. Van néhány ilyen ellenfél akik ellen nem megy, a mu-tól sem kell fosni már kb egy évtizede, aztán az elmúlt 5 évben nem nagyon volt győzelmünk ellenük. Általában olyanok a meccseink mostanában a City meg a Liverpool ellen is hogy meccsben vagyunk, akár nyerhetnénk is, de valahogy mindig elb*szunk valamit. Plusz Jackson mostani helyzetkihasználását látva, megint a hajunkat fogjuk tépnikecske01 írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:40Citytől aztán nem nagyon kell fosni. Ugyanolyan szarok most, mint mi. Feküdni fog nekünk, hogy Ők lesznek a kezdeményezőbbek mi meg átmenetekből tudunk majd futkorászni. Csak Lavia ne sérüljön le addig.Bandi írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:26 A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
Kezdik azért összeszedni magukat, mi most nagyobb gödörben vagyunk mint ők. Szerintem legutóbb a BL döntőben sikerült legyőznünk őket, szóval sok jóra nem kell számítani ellenük, hiába nincsenek formában. Van néhány ilyen ellenfél akik ellen nem megy, a mu-tól sem kell fosni már kb egy évtizede, aztán az elmúlt 5 évben nem nagyon volt győzelmünk ellenük. Általában olyanok a meccseink mostanában a City meg a Liverpool ellen is hogy meccsben vagyunk, akár nyerhetnénk is, de valahogy mindig elb*szunk valamit. Plusz Jackson mostani helyzetkihasználását látva, megint a hajunkat fogjuk tépnikecske01 írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:40Citytől aztán nem nagyon kell fosni. Ugyanolyan szarok most, mint mi. Feküdni fog nekünk, hogy Ők lesznek a kezdeményezőbbek mi meg átmenetekből tudunk majd futkorászni. Csak Lavia ne sérüljön le addig.Bandi írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:26 A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
- Pityee
Sztem se rúgják ki most szezon közben. Felesleges lenne, mert nincs is értelmes elérhető edző. Viszont szezon végén ha nem lesz meg a top4 akkor szerintem a kövi szezont már nem vele kezdjük meg.Bandi írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:26 A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
2012.05.19
- kecske01
Citytől aztán nem nagyon kell fosni. Ugyanolyan szarok most, mint mi. Feküdni fog nekünk, hogy Ők lesznek a kezdeményezőbbek mi meg átmenetekből tudunk majd futkorászni. Csak Lavia ne sérüljön le addig.Bandi írta: ↑2025. január 16., csütörtök 12:26 A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
A Wolves elleni meccs sorsdöntő lehet, mert az azt követő fordulóban a city-hez megyünk, akik ellen 99% hogy nem fogunk nyerni, szóval ha most még két nyeretlen meccs jön akkor január végén a 8. helyen leszünk kb 6 pontra a bombaformában lévő 4. Newcastle-től. Akkor meg már akkora gödörben leszünk hogy onnan nem hiszem hogy van visszaút a top 4-be. Azt viszont nem gondolom hogy Maresca állása veszélyben lenne, ha Poch-al is kihúzták a szezon végéig akkor Maresca-t sem fogják elküldeni.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Az a baj, hogy a legkönnyebb meccseinken mentünk kriminalis szériát. Más lett volna ha mindez komolyabb sorsolás mellet történik, de ez így akár végzetes is lehet, ha nem jövünk ki villámgyorsan a hullamvölgyből. Mèg max 2 meccset adnèk Mariskának, ha nincs jelentős javulás vagy kiizzadt győzelem, akkor részemről mehet vissza a champoba leèpíteni más csapat cserepadját és eluldozni a játékosait ezáltal.
- Pityee
“Tegnap esti győzelmével a Newcastle megelőzött minket, így október óta először újra a top 4-en kívül tanyázunk. “
Ez szomorú. Kiváncsi vagyok hogy még egyáltalán vissza tudunk-e kerülni vagy ennyi volt a BL álmoknak.
Ez szomorú. Kiváncsi vagyok hogy még egyáltalán vissza tudunk-e kerülni vagy ennyi volt a BL álmoknak.
2012.05.19