En egy névről olvastam RCB poszton akit már elég sokszor szoba hoztak velünk most ősszel. (Többek közt Fabrizio szerint is ő az első számú kiszemeltunk.)Bubi írta: ↑Tegnap, 12:30 Chilly, Carney és Casedei akik szerintem menni fognak. Badi sérülten eladhatatlan, Disasi meg most több lehetőséget kaphat, majd ráér nyáron menni.
Nkunkut szvsz csak akkor adnánk el ha nagyon jó ajánlat futna be érte.
Szerintem egy védő fog jönni és ennyi. LCB poszton megvagyunk, RCB kellene, de most néztem meg azokat akik megoldást jelenthetnének és egy db jobblábas CBt találtam aki elérhető, váltani akar, nem döglassú és valszeg jó erősítés lenne: Jonathan Tah.
Egyébként Anselmino elég jól szerepel, 2 g 3gp argentínában. Folyamatosan játszik 3 védős rendszer közepén. Nagyon faszán passzol de ahogy pár videó alapján kivettem a védelezésének még van hova. Kell neki pár kölcsön. Amúgy jobblábas és 19 éves.
A másik Gilchrist aki érdekes lehet mert ő is kezdő és 7,2es az átlag osztályzata, szintén jobblábas.
Araujo. Benfica belső védője. Jobb lábas és ha kellett már RB poszton is játszott de 90 % -ban RCB.
Jobb lábas, 22 éves portugál, elég jó szezonja van.
Kb 60 millió font ellenében kivásárolható.