Átigazolási pletykák

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Crap

Re: Átigazolási pletykák

#1 Hozzászólás Szerző: Crap »

Bubi írta: Tegnap, 12:30 Chilly, Carney és Casedei akik szerintem menni fognak. Badi sérülten eladhatatlan, Disasi meg most több lehetőséget kaphat, majd ráér nyáron menni.

Nkunkut szvsz csak akkor adnánk el ha nagyon jó ajánlat futna be érte.

Szerintem egy védő fog jönni és ennyi. LCB poszton megvagyunk, RCB kellene, de most néztem meg azokat akik megoldást jelenthetnének és egy db jobblábas CBt találtam aki elérhető, váltani akar, nem döglassú és valszeg jó erősítés lenne: Jonathan Tah.

Egyébként Anselmino elég jól szerepel, 2 g 3gp argentínában. Folyamatosan játszik 3 védős rendszer közepén. Nagyon faszán passzol de ahogy pár videó alapján kivettem a védelezésének még van hova. Kell neki pár kölcsön. Amúgy jobblábas és 19 éves.

A másik Gilchrist aki érdekes lehet mert ő is kezdő és 7,2es az átlag osztályzata, szintén jobblábas.
En egy névről olvastam RCB poszton akit már elég sokszor szoba hoztak velünk most ősszel. (Többek közt Fabrizio szerint is ő az első számú kiszemeltunk.)

Araujo. Benfica belső védője. Jobb lábas és ha kellett már RB poszton is játszott de 90 % -ban RCB.
Jobb lábas, 22 éves portugál, elég jó szezonja van.
Kb 60 millió font ellenében kivásárolható.

Bubi
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben

#2 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Chilly, Carney és Casedei akik szerintem menni fognak. Badi sérülten eladhatatlan, Disasi meg most több lehetőséget kaphat, majd ráér nyáron menni.

Nkunkut szvsz csak akkor adnánk el ha nagyon jó ajánlat futna be érte.

Szerintem egy védő fog jönni és ennyi. LCB poszton megvagyunk, RCB kellene, de most néztem meg azokat akik megoldást jelenthetnének és egy db jobblábas CBt találtam aki elérhető, váltani akar, nem döglassú és valszeg jó erősítés lenne: Jonathan Tah.

Egyébként Anselmino elég jól szerepel, 2 g 3gp argentínában. Folyamatosan játszik 3 védős rendszer közepén. Nagyon faszán passzol de ahogy pár videó alapján kivettem a védelezésének még van hova. Kell neki pár kölcsön. Amúgy jobblábas és 19 éves.

A másik Gilchrist aki érdekes lehet mert ő is kezdő és 7,2es az átlag osztályzata, szintén jobblábas.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#3 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Izland írta: Tegnap, 8:17 Elvileg mi nem adnánk el senkit (na persze), de az alábbi távozókkal lehet számolni januárban:
- Disasi/Badiashile
- Chili
- Chuki
- Casadei
- Nkunku

Gondolom mindenki áron alul megy, mivel nem nagyon kapnak lehetőséget ezek a játékosoj, ezzel az érdeklődők is tisztában lesznek.

Mudryk pedig elvileg 4 éves eltiltást is kaphat, ami kicsit abszurdnak tűnik. Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e pletykák Rashforddal kapcsolatban.
120-150 millió azért simán össze tud jönni ezekből.
Kolo Muanit kölcsönben el lehetne hozni Psg-ből. De egy cb is várhatóan érkezik, mert Fofana nem 1 hónapra dőlt ki Maresca azt mondta tegnap. Badi is hosszabb időre kidőlt, az is folyamat sérült egyébként.

Kapus biztos nem fog télen jönni szerintem.

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#4 Hozzászólás Szerző: Izland »

Elvileg mi nem adnánk el senkit (na persze), de az alábbi távozókkal lehet számolni januárban:
- Disasi/Badiashile
- Chili
- Chuki
- Casadei
- Nkunku

Gondolom mindenki áron alul megy, mivel nem nagyon kapnak lehetőséget ezek a játékosoj, ezzel az érdeklődők is tisztában lesznek.

Mudryk pedig elvileg 4 éves eltiltást is kaphat, ami kicsit abszurdnak tűnik. Kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e pletykák Rashforddal kapcsolatban.

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#5 Hozzászólás Szerző: Pityee »

koni0725 írta: 2024. november 28., csütörtök 17:29
Dízel írta: 2024. november 28., csütörtök 16:25
kecske01 írta: 2024. november 28., csütörtök 15:32

2026 nyarán jár le szerződése
Akkor pedig apropenzert el lehet hozni. Kar lenne varni, elviszi mas.
Amugy csodalkoznek ha elhoznank, csomo penzt koltottunk kokler kapusokra es maresca elegedett sanchezzal.
Mire alapozod, hogy Maresca elégedett a spanyollal? Attól, hogy őt játszatja, mert jelenleg nincs jobb kapus a keretben, még nem biztos, hogy elégedett a teljesítményével.

Biztos vagyok benne, hogy nem vak, konkrétan nem hallottam még senkit klasszisként nyilatkozni Sanchez-ről. Szvsz a top 10-be sem fér be a PL legjobb kapusai közül, a mai napid nem értem, hogy kerülhetett hozzánk. Ő lenne az első, akit lecserélnék a csapatból.
Úgy került hozzánk, hogy a második kapus szerepet fogja betölteni. Pokketinonal az is volt Petrovic mögött. Aztán jött Maresca és valamiért kinevezte őt az elsőszámú portásnak :D Amúgy sztem nem annyira vállalhatatlan. Vannak néha elég kretén balfasz húzásai, de néha vannak embertelen védései is, amivel pontokat hoz a csapatnak.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

koni0725
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#6 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Dízel írta: 2024. november 28., csütörtök 16:25
Crap írta: 2024. november 28., csütörtök 10:10

Én írtam róla és szerintem simán megállna a helyet.
26 évesen az ír válogatott csapatkapitányi karszalagot már volt hogy magára húzhatta miközben kb. az egyik legfiatalabb játékos a sok öreg PL veterán között.
Szerintem ez sokat elmond róla.

Ingyen igazolhato nyáron, (lejar a szerződése )nyakára hozzák Mamardashvilit... Szóval szerintem lépne ő is. Kinőtte ő már a 2. Kapus szerepet.

Lehet akár már januárban mozdítani lehetne kisebb összegért.
Amugy csodalkoznek ha elhoznank, csomo penzt koltottunk kokler kapusokra es maresca elegedett sanchezzal.
Mire alapozod, hogy Maresca elégedett a spanyollal? Attól, hogy őt játszatja, mert jelenleg nincs jobb kapus a keretben, még nem biztos, hogy elégedett a teljesítményével.

Biztos vagyok benne, hogy nem vak, konkrétan nem hallottam még senkit klasszisként nyilatkozni Sanchez-ről. Szvsz a top 10-be sem fér be a PL legjobb kapusai közül, a mai napid nem értem, hogy kerülhetett hozzánk. Ő lenne az első, akit lecserélnék a csapatból.
211! NEW RECORD!

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#7 Hozzászólás Szerző: Dízel »

Cappy írta: 2024. november 28., csütörtök 9:01

Nala azert az jo kerdes, hogy ha egy gyengebb es vezeto nelkuli vedelem van elotte, mint pl a mienk, akkor is kepes lenne ilyen teljesitmenyre? Valamint tartosan is kepes erre, vagy csak a nagyobb meccsekre szivja igy fel magat?
26 évesen az ír válogatott csapatkapitányi karszalagot már volt hogy magára húzhatta miközben kb. az egyik legfiatalabb játékos a sok öreg PL veterán között.

Ingyen igazolhato nyáron, (lejar a szerződése )nyakára hozzák Mamardashvilit... Szóval szerintem lépne ő is. Kinőtte ő már a 2. Kapus szerepet.

kecske01

#8 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Pityee írta: 2024. november 27., szerda 23:53 Valaki említette itt Kellehert a poolból mint lehetséges igazolást kapus posztra. Tényleg brutális a csávó. Megérné elhozni. Ma is amit lehozott a reál ellen, nem semmi.
Nala azert az jo kerdes, hogy ha egy gyengebb es vezeto nelkuli vedelem van elotte, mint pl a mienk, akkor is kepes lenne ilyen teljesitmenyre? Valamint tartosan is kepes erre, vagy csak a nagyobb meccsekre szivja igy fel magat?

koni0725

#9 Hozzászólás Szerző: koni0725 »

Pityee írta: 2024. november 27., szerda 23:53 Valaki említette itt Kellehert a poolból mint lehetséges igazolást kapus posztra. Tényleg brutális a csávó. Megérné elhozni. Ma is amit lehozott a reál ellen, nem semmi.

Azonnal hozni kellene, Sanchez meg Jorgensen meg mehet. Jelenleg tökéletes lenne a kezdőnkbe, Petrovic meg maradhatna a padon.
211! NEW RECORD!

Crap

#10 Hozzászólás Szerző: Crap »

Cappy

#11 Hozzászólás Szerző: Cappy »

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#12 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Valaki említette itt Kellehert a poolból mint lehetséges igazolást kapus posztra. Tényleg brutális a csávó. Megérné elhozni. Ma is amit lehozott a reál ellen, nem semmi.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

kecske01

#13 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Maresca downplays Felix and Cole centrally as something we will see more often:

“We know Nkunku is best between the lines as 10 but Cole is playing there. We won’t play many games with Joao and Cole or Nkunku and Cole”

Ennyi

Sindu

#14 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Nem értem miért ennyire elterjedt álláspont az, h Nkunku amúgy utcalány jó, és csak szimpatia alapon van vele gondja Marescának, nem pedig szakmai okokból. Mindezt arra alapozva, h korabbán német gólkirály volt, meg rúgja a konferenciában a gólokat.

Miközben vszeg arról van szó, h Jackson tavalyi bénázásai annyira beleégett az emberekbe, h azóta se felejtik, emellé még egy paraszt is. Aminek ugye szakmaisághoz nem sok köze van, épphogy itt van arról szó, h nem tetszik a képe. :)

Mindezt úgy, h a benázásai ellenére 15 gólt rúgott tavaly, ami elég jó termés úgy, h az mindegyik akciógól, mert a tiziket ugye nem ő rúgja.

Az sztem elég egyértelmű, h Nkunku borzasztó, amikor szélsőként játszik, úgyh a játszassuk őt a szélsőink helyett érv eleve nem vehető komolyan.

Plusz ugye az is lehet, h Palmerrel jobban passzol Jackson, mint Nkunku, és a csapatot egyértelműen Palmer köré kell építeni. Torres többszö4 nyilatkozta, h a poolban azért volt annyira jó, mert Gerrarddal jobban érezték egymást, mint később bárki mással.

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#15 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Izland írta: 2024. november 27., szerda 9:36 Szerintem félreérted. Mindenki örülne top játékosnak, bármelyik átigazolási ablakban. Viszont Maresca alá, ehhez a nem cserélek filozófiához, szerintem nem érdemes százmilliókat elkölteni azért, hogy a padon legyen valaki. Erre negyede annyiból lehetne csatárt keresni, és lenne pénz kapusra, védőre.
Értem én, hogy szurkolói szemmel egy kapus meg egy védő a prioritás. Viszont a realitás azt mondatja, hogy nyáron is meg most is csatárt akartunk hozni. Kapus fronton úgy tűnik valamiért elégedettek Sanchezzel, védőknél meg Tosinon kívül nem volt nagy mozgolódás még csak pletyka szinten sem.

kecske01

#16 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Izland írta: 2024. november 27., szerda 8:10
AwayRoller írta: 2024. november 27., szerda 6:43
Izland írta: 2024. november 26., kedd 20:26 Aztán Nkunku-t miért ne tartaná használhatónak? Kevés játékperccel, demotiváltan is van már 10+ gólja a szezonban, korábbi gólkirály, amikor leigazoltuk, vitte volna a Liverpool, Arsenal, PSG is, és most sem hiszem, hogy olyan nehezen találna magának topcsapatot.
Pont a kevés játékperc utal erre, hogy nem tudja használni. Gondolom csatárban súlytalan, szélen lassú, csatár mögött meg ott van Palmer. Vagy tudja a jó ég. Nem Nkunkut minősítem ezzel, Ancsa pl. nem tudta használni Zolát és Zidane-al sem boldogult könnyen. Van ilyen.

Tavaly végig az ment, hogy Jackson kevés első számúnak. Most miért gond, ha jön egy elsőszámú csatár(annak az árából finanszírozva, akit nem tud az edző hasznosítani) és Jacko is a helyére kerül?
De így is rúgja a gólokat Nkunku, akkor nem értem, hogy mitől súlytalan.
Másrészt, attól, hogy más ül a padon, és lehet ez Jackson is, egy új sztár igazolás miatt, Maresca hülyesége nem fog változni, hogy csak a 75-80. perc után kezd el cserén gondolkodni. Aztán majd 1 évre rá, a kevés játékperc miatt ez a játékos is elszeretne majd igazolni és kezdődik minden elölről.
Ekl-ben rúgja a gólokat többnyire. De most a decemberi hajtásban úgyis fog kapni elég szerepet. Jackson nem szolgált rá, hogy helyette játszon Nkunku. Viszont, ha Jackson elé hozunk valakit akkor tuti hisztizni fog jövőre :D Mondjuk én Gyökerestől nem vagyok elájulva. Nagyobb flopnak tűnik, mint Osimhen. Portugál ligában az alsóház kb nb1 színvonal.

Izland

#17 Hozzászólás Szerző: Izland »

AwayRoller írta: 2024. november 27., szerda 8:49
Izland írta: 2024. november 27., szerda 8:10 Másrészt, attól, hogy más ül a padon, és lehet ez Jackson is, egy új sztár igazolás miatt, Maresca hülyesége nem fog változni, hogy csak a 75-80. perc után kezd el cserén gondolkodni. Aztán majd 1 évre rá, a kevés játékperc miatt ez a játékos is elszeretne majd igazolni és kezdődik minden elölről.
Ez viszont már tudott volt a Leszteres regnálása alatt is, hogy stabil kezdő és max 15 játékos. Úgyhogy ebbe bele is nyugodhatunk vagy hőböröghetünk, de hiába.

Én Poch után azt vártam el az új edzőtől, hogy ne legyen átjáróház a kp-nk, legyen egy elvárható képe a játékunknak, illetve reális esélyünk legyen a top4-re. Ez egyelőre teljesül, úgyhogy részemről a többi hiányosságot van ideje jövőre orvosolni.

Az átigazolás politikánk meg annyira káosz, hogy abba meg nem igazán akarok belefolyni. Viszont egy Gyökeresnek jobban örülnék, mint Osimhennek vagy akikkel még szóbahoztak a nyáron. Ez is érdekes, hogy most Gyökeres nem kell, mert minek sztár igazolás, viszont Osimhenre a fél fórum csorgatta a nyálát még pár hónapja, pedig ugyanúgy Jacko elé jött volna.
Szerintem félreérted. Mindenki örülne top játékosnak, bármelyik átigazolási ablakban. Viszont Maresca alá, ehhez a nem cserélek filozófiához, szerintem nem érdemes százmilliókat elkölteni azért, hogy a padon legyen valaki. Erre negyede annyiból lehetne csatárt keresni, és lenne pénz kapusra, védőre.

AwayRoller

#18 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Izland írta: 2024. november 27., szerda 8:10 Másrészt, attól, hogy más ül a padon, és lehet ez Jackson is, egy új sztár igazolás miatt, Maresca hülyesége nem fog változni, hogy csak a 75-80. perc után kezd el cserén gondolkodni. Aztán majd 1 évre rá, a kevés játékperc miatt ez a játékos is elszeretne majd igazolni és kezdődik minden elölről.
Ez viszont már tudott volt a Leszteres regnálása alatt is, hogy stabil kezdő és max 15 játékos. Úgyhogy ebbe bele is nyugodhatunk vagy hőböröghetünk, de hiába.

Én Poch után azt vártam el az új edzőtől, hogy ne legyen átjáróház a kp-nk, legyen egy elvárható képe a játékunknak, illetve reális esélyünk legyen a top4-re. Ez egyelőre teljesül, úgyhogy részemről a többi hiányosságot van ideje jövőre orvosolni.

Az átigazolás politikánk meg annyira káosz, hogy abba meg nem igazán akarok belefolyni. Viszont egy Gyökeresnek jobban örülnék, mint Osimhennek vagy akikkel még szóbahoztak a nyáron. Ez is érdekes, hogy most Gyökeres nem kell, mert minek sztár igazolás, viszont Osimhenre a fél fórum csorgatta a nyálát még pár hónapja, pedig ugyanúgy Jacko elé jött volna.

Izland

#19 Hozzászólás Szerző: Izland »

AwayRoller írta: 2024. november 27., szerda 6:43
Izland írta: 2024. november 26., kedd 20:26 Aztán Nkunku-t miért ne tartaná használhatónak? Kevés játékperccel, demotiváltan is van már 10+ gólja a szezonban, korábbi gólkirály, amikor leigazoltuk, vitte volna a Liverpool, Arsenal, PSG is, és most sem hiszem, hogy olyan nehezen találna magának topcsapatot.
Pont a kevés játékperc utal erre, hogy nem tudja használni. Gondolom csatárban súlytalan, szélen lassú, csatár mögött meg ott van Palmer. Vagy tudja a jó ég. Nem Nkunkut minősítem ezzel, Ancsa pl. nem tudta használni Zolát és Zidane-al sem boldogult könnyen. Van ilyen.

Tavaly végig az ment, hogy Jackson kevés első számúnak. Most miért gond, ha jön egy elsőszámú csatár(annak az árából finanszírozva, akit nem tud az edző hasznosítani) és Jacko is a helyére kerül?
De így is rúgja a gólokat Nkunku, akkor nem értem, hogy mitől súlytalan.
Másrészt, attól, hogy más ül a padon, és lehet ez Jackson is, egy új sztár igazolás miatt, Maresca hülyesége nem fog változni, hogy csak a 75-80. perc után kezd el cserén gondolkodni. Aztán majd 1 évre rá, a kevés játékperc miatt ez a játékos is elszeretne majd igazolni és kezdődik minden elölről.

AwayRoller

#20 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Válasz küldése