Ha konstans jó teljesítményt nyújt és viszi a hátán a csapatot meccseket dönt el és úgy nyerünk blt és vagy bajnokságot
Aktuális meccsek
- Drogbert
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Zola
Re: Aktuális meccsek
A mienket elveszik 1 milimeter miatt... a szarkake 2szer is lesen lehetett volba de...ma nagyot alkot ismet a Var szoba...
TRUE BLUE (IT'S IN THE BLOOD)
- kikó
- Tippverseny győztese 2013/14
- Kedvenc játékos: lampard
- Kedvenc exjátékos: zola
És ez mégis , hogy a picsába nem volt les?
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Szinte gondoltam hogy ezt meg kicsikozzak ugy hogy ervenyes
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- Apinho
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Uuuh Fofana! Nem akar ő sérült lenni. Bravo
Sanchez-nél érik ma is a “gólpassz”…
Palmer csak a szokásos
- Apinho
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Nesztek! Megérdemlitek szar(ka)háziak
Na Fofana októberig bírta úgy tűnik
- Pityee
Mudryk már nem eloszor szállt be jól a meccsbe. Voltak olyan labdai amik full golpasszokkal értek fel csak elcseszték a befejezők. Mint pl a Nottingham ellen, amit odarakott Nkunku fejére.Hawaii írta: ↑2024. október 27., vasárnap 14:50Azért, mert egy Champo középcsapat szintű Panathinaikosz ellen jól mozogtak? Először bizonyítsanak a PL-ben abban a 20-30 percben, amit csereként kapnak, aztán lehet beszélni a kezdőbe kerülésről.Pityee írta: ↑2024. október 27., vasárnap 11:47Felix es Mudryk is megerdemelne ma az eselyt a kezdőben.Sindu írta: ↑2024. október 26., szombat 14:13
Maresca legnagyobb hibája, h magával hozta ezt a gyereket. Nem is értem. Nem illik bele az átigazolási politikánkba, és semmi olyat nem tud, ami indokolta volna, h kivételt tegyünk vele.
Félix milyen volt? Látom vágott kettőt, azon kívül hogy mozgott?
Fontos lesz a vasárnapi, meg kell verni a Newcastlet, ha komolyan gondoljuk a BL indulást.
2012.05.19
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Mondjuk nem mintha Neto bármit bizonyított volna, mégis kezdő mostHawaii írta: ↑2024. október 27., vasárnap 14:50Azért, mert egy Champo középcsapat szintű Panathinaikosz ellen jól mozogtak? Először bizonyítsanak a PL-ben abban a 20-30 percben, amit csereként kapnak, aztán lehet beszélni a kezdőbe kerülésről.Pityee írta: ↑2024. október 27., vasárnap 11:47Felix es Mudryk is megerdemelne ma az eselyt a kezdőben.Sindu írta: ↑2024. október 26., szombat 14:13
Maresca legnagyobb hibája, h magával hozta ezt a gyereket. Nem is értem. Nem illik bele az átigazolási politikánkba, és semmi olyat nem tud, ami indokolta volna, h kivételt tegyünk vele.
Fontos lesz a vasárnapi, meg kell verni a Newcastlet, ha komolyan gondoljuk a BL indulást.
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Azért, mert egy Champo középcsapat szintű Panathinaikosz ellen jól mozogtak? Először bizonyítsanak a PL-ben abban a 20-30 percben, amit csereként kapnak, aztán lehet beszélni a kezdőbe kerülésről.Pityee írta: ↑2024. október 27., vasárnap 11:47Felix es Mudryk is megerdemelne ma az eselyt a kezdőben.Sindu írta: ↑2024. október 26., szombat 14:13Maresca legnagyobb hibája, h magával hozta ezt a gyereket. Nem is értem. Nem illik bele az átigazolási politikánkba, és semmi olyat nem tud, ami indokolta volna, h kivételt tegyünk vele.Bubi írta: ↑2024. október 26., szombat 13:35 KDH elképesztően gyenge volt. Alig volt jó megoldása. Mondhatjuk hogy Champos szint, de szerintem van pár champos csapat akik ezt a Panathinaikost simán elverték volna.
Szerintem mélyen a tudása alatt teljesít. Ez nagyon fura, hisz Mariska alatt futotta a legjobb szezonját, tehát tudjuk hogyan kell használni és nyilván nem igazoltunk volna le ha az edző szerint nem elég jó.
- Pityee
Felix es Mudryk is megerdemelne ma az eselyt a kezdőben.Sindu írta: ↑2024. október 26., szombat 14:13Maresca legnagyobb hibája, h magával hozta ezt a gyereket. Nem is értem. Nem illik bele az átigazolási politikánkba, és semmi olyat nem tud, ami indokolta volna, h kivételt tegyünk vele.Bubi írta: ↑2024. október 26., szombat 13:35 KDH elképesztően gyenge volt. Alig volt jó megoldása. Mondhatjuk hogy Champos szint, de szerintem van pár champos csapat akik ezt a Panathinaikost simán elverték volna.
Szerintem mélyen a tudása alatt teljesít. Ez nagyon fura, hisz Mariska alatt futotta a legjobb szezonját, tehát tudjuk hogyan kell használni és nyilván nem igazoltunk volna le ha az edző szerint nem elég jó.
2012.05.19
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Félix nem volt rossz. Könnyű góljai voltak, a második megpattanó, egyébként jól forgatta a csapatot, voltak szép passzai és gyenge megoldásai is.Sindu írta: ↑2024. október 26., szombat 14:13Maresca legnagyobb hibája, h magával hozta ezt a gyereket. Nem is értem. Nem illik bele az átigazolási politikánkba, és semmi olyat nem tud, ami indokolta volna, h kivételt tegyünk vele.Bubi írta: ↑2024. október 26., szombat 13:35 KDH elképesztően gyenge volt. Alig volt jó megoldása. Mondhatjuk hogy Champos szint, de szerintem van pár champos csapat akik ezt a Panathinaikost simán elverték volna.
Összességében azt gondolom, hogy ennél sokkal több kéne tőle. Ha valaki 10es vagy hamis9es akar lenni annak nagyon extrának kell lennie minden téren. A végére nagyon elfáradt, lehet hogy az edzésmunkája sem az igazi!?
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Maresca legnagyobb hibája, h magával hozta ezt a gyereket. Nem is értem. Nem illik bele az átigazolási politikánkba, és semmi olyat nem tud, ami indokolta volna, h kivételt tegyünk vele.Bubi írta: ↑2024. október 26., szombat 13:35 KDH elképesztően gyenge volt. Alig volt jó megoldása. Mondhatjuk hogy Champos szint, de szerintem van pár champos csapat akik ezt a Panathinaikost simán elverték volna.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
KDH elképesztően gyenge volt. Alig volt jó megoldása. Mondhatjuk hogy Champos szint, de szerintem van pár champos csapat akik ezt a Panathinaikost simán elverték volna.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Én is emlékszem, hogy a leigazolása után mennyire jó volt. Ment itt a fórumon is a BadiaSHIELD. Én sem temetném a srácot, és örülnék, hogyha Fofana kicsit kiszorulna a kezdőből.Crap írta: ↑2024. október 24., csütörtök 19:17 Badi a Pool ellen is nagyon szépen szállt be csereként.
Most pedig ebben a 25 percben magasan a legjobb védőnk.
Nem akarom elkiabálni, de lehet kezd vissz térni a sérülés előtti formájahoz. Óriási upgrade lenne ő a csapatnak ha a Potter idei formájában tudna játszani újra.
Enzo meg a fordítottja kicsit nálam. Mintha egyre jobban el Jorginhosodna.
Enzo szóra sem érdemes sajnos, számomra ő a leggyengébb a 15-20 legfontosabb játékosunk közül.