Ha lenne egy normális csk (vagy legalább egy olyan, akinek van némi tekintélye), akkor az talán koordinálta volna valamelyest az indulatokat. Caicedóra ránéz az ember, és abban se biztos, hogy meg tud szólalni angolul, úgy süt az értelem a tekintetéből.kazomester írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 13:35Jah, meccs közben bennem is megfogalmazódott ez. Látták, hogy Taylor komolyan veszi a dolgot, akkor legyen már annyi eszük, hogy nem huzgálják a bajszát annak a gyökérnek... De hát csak nyomták tovább. Nem csodálkozni kell, hanem alkalmazkodni.AwayRoller írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 8:03 Furcsának találom, hogy kiemelitek Caicedot és Veiga kb. meg sincs említve. Melózott egész meccsen, labdát szerzett, előretört, stb. Mindezt úgy, hogy nincs 100 millás árcédula a nyakában. Ha így folytatja, akkor az ár-érték arányban a tavalyi Palmer igazoláshoz hasonló húzás lehet az ő idehozatala.
A lapoknál meg nem értem az értetlenkedést, az új PL szabályok alapján csakis a csk állhat szóba a bíróval, amelyet ezen a meccsen kb. mindenki elfelejtett, úgyhogy jogos a sárgaözön.
Aktuális meccsek
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Re: Aktuális meccsek
6+8+5+4+1+1+2+1
- kazomester
Jah, meccs közben bennem is megfogalmazódott ez. Látták, hogy Taylor komolyan veszi a dolgot, akkor legyen már annyi eszük, hogy nem huzgálják a bajszát annak a gyökérnek... De hát csak nyomták tovább. Nem csodálkozni kell, hanem alkalmazkodni.AwayRoller írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 8:03 Furcsának találom, hogy kiemelitek Caicedot és Veiga kb. meg sincs említve. Melózott egész meccsen, labdát szerzett, előretört, stb. Mindezt úgy, hogy nincs 100 millás árcédula a nyakában. Ha így folytatja, akkor az ár-érték arányban a tavalyi Palmer igazoláshoz hasonló húzás lehet az ő idehozatala.
A lapoknál meg nem értem az értetlenkedést, az új PL szabályok alapján csakis a csk állhat szóba a bíróval, amelyet ezen a meccsen kb. mindenki elfelejtett, úgyhogy jogos a sárgaözön.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Tegnap azért engem meglepett 1-2 nagy védésselBlueBlood1993 írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 11:10Nem kedvelem Sanchezt (bár ha így folytatja mint tegnap, akkor ez gyorsan fog változni), de nem csak lábbal jó, hanem szögleteket is jól kezeli. Meg majdnem 2 méter, szóval büntetők ellen sem rossz úgy tűnik Egy baja, hogy nincsenek bravúr védései, mint Petronak (ő persze kb minden másban gyengébb). Kettőből lehetne egy jó kapust gyúrni. Na de hátha a tegnapi nem egyszeri fellángolás volt.Crap írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 9:56 Mikor Disasi lejött, Fofana lett az RB és Adarabioyo a belső védő mellette.
Fofana ezerszer jobb volt a jobb a szélen mint Disasi hiába volt ez egy gyengébb meccse. Fofana, Adarabioyo és Colwill is baromi jól osztogatott és sokkal stabilabb volt így a védelem.
Következő meccsen ha ragaszkodik Disasihoz inkább őt jatszatnam belső védőnek és Fofanat jobb szélen, de még jobb lenne ha maradna a Fofana, Adarabioyo, Colwill hármas. Sokkal stabilabb volt a csapat és előre is eljutott minden támadásuk. ( nem kellett Palmernek hátra jönnie)
Disasi nem tudom hogy csak a szerepkör miatt e, de sajnos mind a két oldalon borzasztó volt. Bournemouth másból se állt cssk az ő oldalát támadni.
Tetszett még azért hogy a mostani felállással be adások és szogletek azért összességében 0 veszélyt jelentettek a csapatra nézve. Ebbe úgy érzem szezon eleje óta jobbak vagyunk, főleg hogy tavaly Puch alatt kb minden szögletbol gólt kaptunk.
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Nem kedvelem Sanchezt (bár ha így folytatja mint tegnap, akkor ez gyorsan fog változni), de nem csak lábbal jó, hanem szögleteket is jól kezeli. Meg majdnem 2 méter, szóval büntetők ellen sem rossz úgy tűnik Egy baja, hogy nincsenek bravúr védései, mint Petronak (ő persze kb minden másban gyengébb). Kettőből lehetne egy jó kapust gyúrni. Na de hátha a tegnapi nem egyszeri fellángolás volt.Crap írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 9:56 Mikor Disasi lejött, Fofana lett az RB és Adarabioyo a belső védő mellette.
Fofana ezerszer jobb volt a jobb a szélen mint Disasi hiába volt ez egy gyengébb meccse. Fofana, Adarabioyo és Colwill is baromi jól osztogatott és sokkal stabilabb volt így a védelem.
Következő meccsen ha ragaszkodik Disasihoz inkább őt jatszatnam belső védőnek és Fofanat jobb szélen, de még jobb lenne ha maradna a Fofana, Adarabioyo, Colwill hármas. Sokkal stabilabb volt a csapat és előre is eljutott minden támadásuk. ( nem kellett Palmernek hátra jönnie)
Disasi nem tudom hogy csak a szerepkör miatt e, de sajnos mind a két oldalon borzasztó volt. Bournemouth másból se állt cssk az ő oldalát támadni.
Tetszett még azért hogy a mostani felállással be adások és szogletek azért összességében 0 veszélyt jelentettek a csapatra nézve. Ebbe úgy érzem szezon eleje óta jobbak vagyunk, főleg hogy tavaly Puch alatt kb minden szögletbol gólt kaptunk.
Mikor Disasi lejött, Fofana lett az RB és Adarabioyo a belső védő mellette.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Furcsának találom, hogy kiemelitek Caicedot és Veiga kb. meg sincs említve. Melózott egész meccsen, labdát szerzett, előretört, stb. Mindezt úgy, hogy nincs 100 millás árcédula a nyakában. Ha így folytatja, akkor az ár-érték arányban a tavalyi Palmer igazoláshoz hasonló húzás lehet az ő idehozatala.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Unitedeseknek kicsit savanyú a szőlő. Azt írják pár meccs és úgyis elkezd lustázni majd Sancho. Remélem rájuk cáfol.
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
+1. Teljesen egyetértek.Szabi írta: ↑2024. szeptember 15., vasárnap 0:13 Neto végre szerepet kaphatna már a jobb oldalon is, mielőtt teljesen elmegy az ő önbizalma is. Az hamar kezd kiderülni, hogy balról nem sok hasznát vesszük. A Wolves-ban is javarészt jobbról játszott, minket is mindig onnan szop@tott.
Maduekét se értem sokszor, vannak néha olyan meccsei, mint a mai, hogy egyáltalán nem 1v1-ezik, majd jön a következő, ahol meg egy félidő alatt tizenötször húzza meg a védő mellett.
Azt se értem, Fofanát miért kell ennyire nyomatni, az előző évek őskáosza után világos, hogy az edző szeretne egy fix belsővédő párost, de így szezon elején meg lehetne nézni Adarabioyót vagy Disasit is Colwill párjaként. Ennek kicsit olyan szaga van megint, hogy ő megszülte, hogy ez lesz az alap védőpáros (ahogy a kidobott, elüldözött játékosokról is úgy nyilatkozik, hogy játszani se látta őket az irányítása alatt) és akkor mostantól ebből nem fog engedni, mert az sértené a büszkeségét, hogy esetleg tévedett. Lehet nincs így, de nekem sokszor van ilyen érzésem a döntései láttán.
Amennyiben Sancho tudná ezt hozni, mint ma, akkor visszaszívom a transzfer kapcsán az elégedetlenkedésemet.
Caicedo is brutál volt, és most jó értelemben, a gond csak az, hogy ez nála kifutott meccs. A minta csk se volt ott mellette a pályán, olyankor eleve mindig jobb. Következő héten ott fog valaki fetrengeni a London Stadium gyepén egy elkésett narancsos belépője után.
Egyébként Sancho lett csereként a motm.
https://youtu.be/w0x4ZYy0YWU?si=D0XIomqcn0iaVubJ
-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
A "szar" alatt azt értem, hogy az első félidőben egyértelműen ledominált minket egy Bournemouth. Alárendelt szerepet játszottunk, sokkal veszélyesebbek voltak. Alig tudtuk kihozni labdát, és a támadóinkhoz eljuttatni az. Ha pedig lehetőséget kaptak, impotensek voltak. Egyetértek abban, hogy a játékosaink hozzáállásával nem volt gond, de demoralizáló volt látni, hogy a Bournemouth mennyivel veszélyesebb volt.Dante írta: ↑2024. szeptember 14., szombat 23:53
Több hozzászólásban is olvasható, hogy ez egy "szar meccs" volt. Én nem láttam senkit lazsálni, belekényelmesedve lézengeni tőlünk. Ez a Bournemouth ma ilyen jó volt, szervezetten védekeztek, jól építették fel a támadásaikat. Két egyenrangú csapat játszott, egyiknél sem voltak nagy hibák a nagy iram ellenére. A Premier League már csak ilyen.
Sanchez, Collwill, Caicedo tartotta bennünk a lelket - ez hatalmas pozitívum, igazi minőségről tettek tanúbizonyságot. Le a kalappal.
A második félidő első 15 percében továbbra is az ellenfél volt veszélyesebb, és végül a cseréink hoztak minket vissza a meccsbe, és megnyertek nekünk 1 olyan meccsef, ahol a játék képe alapján összességében az "igazságos" eredmény egy döntetlen vagy egy Bornemouth győzelem lett volna.
Ezért tartom baromi értékes 3 pontnak ezt. Le kalappal Sacho és Nkunku előtt, hogy összehozták a végén a gólt, ahogy Sanchez és a védőink előtt is, hogy állták a sarat.
Bornemouth drukkerként nagyon frusztrált lennénk most. Dehát ilyen a foci, mi is kaptunk ki számtalanszor úgy, hogy a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna, de az ellenfél védői megállítottak minket, a támadóink pedig eltékozolták a helyzeteinket.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Neto végre szerepet kaphatna már a jobb oldalon is, mielőtt teljesen elmegy az ő önbizalma is. Az hamar kezd kiderülni, hogy balról nem sok hasznát vesszük. A Wolves-ban is javarészt jobbról játszott, minket is mindig onnan szop@tott.
Maduekét se értem sokszor, vannak néha olyan meccsei, mint a mai, hogy egyáltalán nem 1v1-ezik, majd jön a következő, ahol meg egy félidő alatt tizenötször húzza meg a védő mellett.
Azt se értem, Fofanát miért kell ennyire nyomatni, az előző évek őskáosza után világos, hogy az edző szeretne egy fix belsővédő párost, de így szezon elején meg lehetne nézni Adarabioyót vagy Disasit is Colwill párjaként. Ennek kicsit olyan szaga van megint, hogy ő megszülte, hogy ez lesz az alap védőpáros (ahogy a kidobott, elüldözött játékosokról is úgy nyilatkozik, hogy játszani se látta őket az irányítása alatt) és akkor mostantól ebből nem fog engedni, mert az sértené a büszkeségét, hogy esetleg tévedett. Lehet nincs így, de nekem sokszor van ilyen érzésem a döntései láttán.
Amennyiben Sancho tudná ezt hozni, mint ma, akkor visszaszívom a transzfer kapcsán az elégedetlenkedésemet.
Caicedo is brutál volt, és most jó értelemben, a gond csak az, hogy ez nála kifutott meccs. A minta csk se volt ott mellette a pályán, olyankor eleve mindig jobb. Következő héten ott fog valaki fetrengeni a London Stadium gyepén egy elkésett narancsos belépője után.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Több hozzászólásban is olvasható, hogy ez egy "szar meccs" volt. Én nem láttam senkit lazsálni, belekényelmesedve lézengeni tőlünk. Ez a Bournemouth ma ilyen jó volt, szervezetten védekeztek, jól építették fel a támadásaikat. Két egyenrangú csapat játszott, egyiknél sem voltak nagy hibák a nagy iram ellenére. A Premier League már csak ilyen.Anti írta: ↑2024. szeptember 14., szombat 23:17 A fiúk lassan el akarják intézni, hogy meccsnapokon lelkiismeretfurdalás nélkül ne nézzek meccset. De mindenki azt írja hogy Poch alatt az első 8fordulóban ment el a PL szezon. Örüljünk annak, hogy jönnek akkor is pontok ha szarul játszunk. Nekünk most a top4 a cél. Hátha elindul egy folyamat. Szar meccs volt, de legalább nyertünk.
- broduer
- Kedvenc játékos: petr cech
Nagyon jó progresszív, felpasszolt labdái voltak. Ezt egyik védőnk se tudja ilyen szinten. Szerintem is játszhatna Fofana helyett.
- Anti
- Kapcsolat:
A fiúk lassan el akarják intézni, hogy meccsnapokon lelkiismeretfurdalás nélkül ne nézzek meccset. De mindenki azt írja hogy Poch alatt az első 8fordulóban ment el a PL szezon. Örüljünk annak, hogy jönnek akkor is pontok ha szarul játszunk. Nekünk most a top4 a cél. Hátha elindul egy folyamat. Szar meccs volt, de legalább nyertünk.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Reméljük legalább levonja a mai meccsből a konzekvenciót a kopasz. Kövi meccsen Nkunku és Sancho a kezdőbe. Illetve Tosin is upgrade volt Disasihoz képest.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
2021.05.29 - Champions of Europe
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Fú... Csoda hogy ezt behúztuk. Jók voltak a cserék, mindenki sokat melózott a sikerért, de ma ez a Bournemouth sokkal jobb volt, nem ezt érdemelték.
Sancho pazarul játszott, sok kreatív passz, szép cselek, ügyesen megtartott labdák... Így tovább.
Caicedonak ez volt az egyik legjobb meccse.
Valaki magyarázza már el Cucurella hogy kerül fel rendszeresen a támadó 8as területére? Mondjuk így is megoldotta a posztját. Brutál mennyit tud sprintelni.
Kövi meccsen mehet a Sancho - Nkunku - Madueke támadósor.
Sancho pazarul játszott, sok kreatív passz, szép cselek, ügyesen megtartott labdák... Így tovább.
Caicedonak ez volt az egyik legjobb meccse.
Valaki magyarázza már el Cucurella hogy kerül fel rendszeresen a támadó 8as területére? Mondjuk így is megoldotta a posztját. Brutál mennyit tud sprintelni.
Kövi meccsen mehet a Sancho - Nkunku - Madueke támadósor.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gaba
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Amúgy csak én látom hogy Neto-t balszélen játszatni maga a teljes félreértelmezés? Ő túlságosan egylábas, ami a balszélen egyáltalán nem komfortos neki...A sebességét nem tudja kihasználni, na meg így nem tud jobbról befelé cselezni lendületből... Én egy Sancho-Nkunku-Neto hármast néznék meg a következő meccsen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gaba 2024. szeptember 14., szombat 23:03-kor.
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
Sancho nem volt rossz, nálam a következő néhány meccsen kezdő lenne.
Ez lenne az ideális:
Nkunku
Sancho - Palmer - Madueke
Viszont rohadtul nem érdemeltünk győzelmet, sőt döntetlent sem. A meccs kétharmadában közünk nem volt a meccshez. Nkunku padozik, Chili pedig az első csapathoz sem csatlakozhat.. miközben a gól hiányzott ma a játékunkból, és 2 szélsőnk is sérült..
Ez lenne az ideális:
Nkunku
Sancho - Palmer - Madueke
Viszont rohadtul nem érdemeltünk győzelmet, sőt döntetlent sem. A meccs kétharmadában közünk nem volt a meccshez. Nkunku padozik, Chili pedig az első csapathoz sem csatlakozhat.. miközben a gól hiányzott ma a játékunkból, és 2 szélsőnk is sérült..
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
Kár, hogy nem tudja állandósítani ezt
-
- Kedvenc játékos: Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Ez az Anthony Taylor totál elmebeteg