Átigazolási pletykák

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

Re: Átigazolási pletykák

#381 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Pletykak szerint Osmihen vagy Felix jon, kettojuk erkezese kizart. Szoval Callaghernek vagy Lukakunak egy ideig meg biztosan maradnia kell.

Bandi

#382 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 22:14
Anti írta: 2024. augusztus 14., szerda 22:04 Osmihen nem csatár?
Vagy ő már vele nem számol?
Nincs keretben pár meccse. Gondolom amíg nem rendeződik a helyzete. De egyébként nonszensz hogy nincs egy csatára sem Contenak. Főleg mert a Conte focihoz kell egy erőcsatár, mint Costa vagy Lókaki. Szóval Bandi sztem nem fogja ezt sokáig elviselni Conte :D
Szerintem De Laurentiis pont leszarja mit szeretne Conte, simán elengedi őt ha le akar lépni :D

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#383 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Anti írta: 2024. augusztus 14., szerda 22:04 Osmihen nem csatár?
Nincs keretben pár meccse. Gondolom amíg nem rendeződik a helyzete. De egyébként nonszensz hogy nincs egy csatára sem Contenak. Főleg mert a Conte focihoz kell egy erőcsatár, mint Costa vagy Lókaki. Szóval Bandi sztem nem fogja ezt sokáig elviselni Conte :D
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Anti
Kapcsolat:

#384 Hozzászólás Szerző: Anti »

Osmihen nem csatár?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

Bandi

#385 Hozzászólás Szerző: Bandi »

Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 21:29 Állítólag Conte ultimátumot adott, ha nem kap 2 napon belül csatárt, lemond. Szóval sztem fel fognak gyorsulni az események :D
Kb 2 hete is adott egyszer ultimátumot, aztán azóta se történt semmi :D

Pityee

#386 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Állítólag Conte ultimátumot adott, ha nem kap 2 napon belül csatárt, lemond. Szóval sztem fel fognak gyorsulni az események :D
2012.05.19

Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

#387 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

According to Sky Sports, Giovanni Manna, Napoli's sporting director, is in London and plans to meet with Chelsea about the proposed deals.

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#388 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Osimhen’s valuation and wage demands remain a hurdle to overcome for Chelsea. The club are watching situations of a number of strikers and forwards. (@Matt_Law_DT @TeleFootball) #CFC

Romano is cáfolt, hogy közelednénk hozzá :D kiváncsi vagyok ki hazudik.

Alternatíva ki lehet? Toney vagy Goncalo Ramos?

Pityee

#389 Hozzászólás Szerző: Pityee »

AwayRoller írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:15
Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:08 De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.
Ugyanilyen gondolatmenettel hoztuk Caicedot és Mudrykot, nem? :mrgreen:
Na de azért azt ne mond, hogy annak nem örülnél, ha végre megszabadítanának minket Lukakutól? :D
2012.05.19

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#390 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Sindu írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:15
Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:08
AwayRoller írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:01

+1, viszont a flop-faktor mellett egy másik tényezővel sem vagyok kibékülve. Ha valahogy leszerződtetjük és valami csoda folytán belőle és Jacksonból is épkézláb csatár lesz, akkor kétévente majd mehet a sakkparti, hogy hogyan oldjuk meg az afrika kupát csatár nélkül.
De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.
Az Arsenal nem fog kifizetni érte 100m eurót, mert a napoli annyit akar. A PSG érdeklődött Osimhen iránt, de úgy döntöttek, mégse kell. Jelen állás szerint mi vagyunk az egyetlen komoly érdeklődő.
Mi is csak Lukaku miatt vagyunk képben. Nem tudnánk kifizetni ezt az összeget

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#391 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:08 De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.
Ugyanilyen gondolatmenettel hoztuk Caicedot és Mudrykot, nem? :mrgreen:

Sindu
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#392 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 16:08
Sindu írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:46 Istenem, mekkora flop lesz ez is... az átigazolási összeget már le is szarom, de hogy 325k-t fog keresni, ami több mint 50%kal több, mint bárki más, Sterlinget és Jamest leszámítva... borzalom.
Remélem rosszul fog öregedni a kommentem.
+1, viszont a flop-faktor mellett egy másik tényezővel sem vagyok kibékülve. Ha valahogy leszerződtetjük és valami csoda folytán belőle és Jacksonból is épkézláb csatár lesz, akkor kétévente majd mehet a sakkparti, hogy hogyan oldjuk meg az afrika kupát csatár nélkül.
De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.
Az Arsenal nem fog kifizetni érte 100m eurót, mert a napoli annyit akar. A PSG érdeklődött Osimhen iránt, de úgy döntöttek, mégse kell. Jelen állás szerint mi vagyunk az egyetlen komoly érdeklődő.

Pityee

#393 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Sindu írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:46 Istenem, mekkora flop lesz ez is... az átigazolási összeget már le is szarom, de hogy 325k-t fog keresni, ami több mint 50%kal több, mint bárki más, Sterlinget és Jamest leszámítva... borzalom.
2012.05.19

AwayRoller

#394 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

AwayRoller

#395 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

James Lee írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:18
AwayRoller írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:08 Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.
Ez a boardot a legkevésbé sem érdekli, üzletemberek ülnek az emeleten, egy steril cég lettünk hagyományok és kötődési pontok nélkül. Az Osimhen-kaliberű igazolások hozzák a marketinget és a presztízst, a saját nevelések a potenciális profitot jelentik, a többért-kevesebbért igazolt csodagyerekek pedig mindkét kategóriába eshetnek. Ebben a logikában a legutolsó szempont az, hogy az öltöző hogyan emészt meg egy-egy érkezést vagy távozást.
Nem is féltem a boardot attól, hogy érdekli őket az öltöző lelkivilága. Az viszont érdekelheti őket, ha hirtelen 5-10 játékos elkezd nagyobb fizuért kapálózni, akkor borulhat a jól kitalált fizetési struktúra.
Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:28 Az Enzo - francia ügy óta szerinted van értelme foglalkozni az öltözőbeli viszonyokkal? :D
Az Enzo ügyre nem volt ráhatásuk, erre van. És ahogy fennebb is írtam, elsősorban az anyagi gebaszokra gondoltam, nem a játékosdurcikra. Azt nyilván letojják :D

Sindu
Kedvenc játékos: James
Kedvenc exjátékos: Lampard

#396 Hozzászólás Szerző: Sindu »

Istenem, mekkora flop lesz ez is... az átigazolási összeget már le is szarom, de hogy 325k-t fog keresni, ami több mint 50%kal több, mint bárki más, Sterlinget és Jamest leszámítva... borzalom.

Pityee

#397 Hozzászólás Szerző: Pityee »

AwayRoller írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:08
Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 14:58 Jelen esetben egyáltalán örülhetünk annak, hogy egy Osimhen kaliber elgondolozik azon, hogy ide igazoljon. Főleg azok után, ahogy jártak itt a támadók az elmúlt időszakban. Szakmailag és karrier szempontjából is jobb döntésnek tűnne számára a PSG vagy a szarzi. Szóval ha ide jön, akkor összetehetjük a két kezünket.
Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.
Az Enzo - francia ügy óta szerinted van értelme foglalkozni az öltözőbeli viszonyokkal? :D
2012.05.19

James Lee
Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC

#398 Hozzászólás Szerző: James Lee »

AwayRoller írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:08 Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.
Ez a boardot a legkevésbé sem érdekli, üzletemberek ülnek az emeleten, egy steril cég lettünk hagyományok és kötődési pontok nélkül. Az Osimhen-kaliberű igazolások hozzák a marketinget és a presztízst, a saját nevelések a potenciális profitot jelentik, a többért-kevesebbért igazolt csodagyerekek pedig mindkét kategóriába eshetnek. Ebben a logikában a legutolsó szempont az, hogy az öltöző hogyan emészt meg egy-egy érkezést vagy távozást.

Izland
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard

#399 Hozzászólás Szerző: Izland »

AwayRoller írta: 2024. augusztus 14., szerda 15:08
Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 14:58
kecske01 írta: 2024. augusztus 14., szerda 14:31 Napoli have made a proposal to Chelsea for a player-exchange:

▫️ Chelsea would sign Victor Osimhen.

▫️ Napoli would get Romelu Lukaku, Cesare Casadei and €45M.

(Source: mattinodinapoli)

BREAKING: Chelsea are considering signing Osimhen permanently. Possible exchange with Lukaku + cash. (DiMarzio)

Olasz újságírók tegnap óta elkezdték nyomni, hogy Osimhent akár véglegesen már most nyáron leigazolnánk. Elvileg Lukaku fizuját megkapná, mert nem hajlandó engedni a béréből. Azt kicsit túlzásnak érezném, de nyilván ezeket le kell nyelni főleg bl nélkül.
Jelen esetben egyáltalán örülhetünk annak, hogy egy Osimhen kaliber elgondolozik azon, hogy ide igazoljon. Főleg azok után, ahogy jártak itt a támadók az elmúlt időszakban. Szakmailag és karrier szempontjából is jobb döntésnek tűnne számára a PSG vagy a szarzi. Szóval ha ide jön, akkor összetehetjük a két kezünket.
Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.
+1
Olasz bajnokságból érkezve meglepődnék, hogyha beválna. Neki nem szabad 5 évnél hosszabb szerződést ajánlani, még az is sok lenne.

AwayRoller

#400 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Pityee írta: 2024. augusztus 14., szerda 14:58
kecske01 írta: 2024. augusztus 14., szerda 14:31 Napoli have made a proposal to Chelsea for a player-exchange:

▫️ Chelsea would sign Victor Osimhen.

▫️ Napoli would get Romelu Lukaku, Cesare Casadei and €45M.

(Source: mattinodinapoli)

BREAKING: Chelsea are considering signing Osimhen permanently. Possible exchange with Lukaku + cash. (DiMarzio)

Olasz újságírók tegnap óta elkezdték nyomni, hogy Osimhent akár véglegesen már most nyáron leigazolnánk. Elvileg Lukaku fizuját megkapná, mert nem hajlandó engedni a béréből. Azt kicsit túlzásnak érezném, de nyilván ezeket le kell nyelni főleg bl nélkül.
Jelen esetben egyáltalán örülhetünk annak, hogy egy Osimhen kaliber elgondolozik azon, hogy ide igazoljon. Főleg azok után, ahogy jártak itt a támadók az elmúlt időszakban. Szakmailag és karrier szempontjából is jobb döntésnek tűnne számára a PSG vagy a szarzi. Szóval ha ide jön, akkor összetehetjük a két kezünket.

Válasz küldése