Átigazolási pletykák
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Re: Átigazolási pletykák
Pletykak szerint Osmihen vagy Felix jon, kettojuk erkezese kizart. Szoval Callaghernek vagy Lukakunak egy ideig meg biztosan maradnia kell.
Szerintem De Laurentiis pont leszarja mit szeretne Conte, simán elengedi őt ha le akar lépniPityee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 22:14Nincs keretben pár meccse. Gondolom amíg nem rendeződik a helyzete. De egyébként nonszensz hogy nincs egy csatára sem Contenak. Főleg mert a Conte focihoz kell egy erőcsatár, mint Costa vagy Lókaki. Szóval Bandi sztem nem fogja ezt sokáig elviselni Conte
- Pityee
- Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
- Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard
Nincs keretben pár meccse. Gondolom amíg nem rendeződik a helyzete. De egyébként nonszensz hogy nincs egy csatára sem Contenak. Főleg mert a Conte focihoz kell egy erőcsatár, mint Costa vagy Lókaki. Szóval Bandi sztem nem fogja ezt sokáig elviselni Conte
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe
- Anti
- Kapcsolat:
Osmihen nem csatár?
Vagy ő már vele nem számol?
Vagy ő már vele nem számol?
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- Pityee
Állítólag Conte ultimátumot adott, ha nem kap 2 napon belül csatárt, lemond. Szóval sztem fel fognak gyorsulni az események
2012.05.19
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
According to Sky Sports, Giovanni Manna, Napoli's sporting director, is in London and plans to meet with Chelsea about the proposed deals.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Osimhen’s valuation and wage demands remain a hurdle to overcome for Chelsea. The club are watching situations of a number of strikers and forwards. (@Matt_Law_DT @TeleFootball) #CFC
Romano is cáfolt, hogy közelednénk hozzá kiváncsi vagyok ki hazudik.
Alternatíva ki lehet? Toney vagy Goncalo Ramos?
Romano is cáfolt, hogy közelednénk hozzá kiváncsi vagyok ki hazudik.
Alternatíva ki lehet? Toney vagy Goncalo Ramos?
- Pityee
Na de azért azt ne mond, hogy annak nem örülnél, ha végre megszabadítanának minket Lukakutól?AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:15Ugyanilyen gondolatmenettel hoztuk Caicedot és Mudrykot, nem?
2012.05.19
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Mi is csak Lukaku miatt vagyunk képben. Nem tudnánk kifizetni ezt az összegetSindu írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:15Az Arsenal nem fog kifizetni érte 100m eurót, mert a napoli annyit akar. A PSG érdeklődött Osimhen iránt, de úgy döntöttek, mégse kell. Jelen állás szerint mi vagyunk az egyetlen komoly érdeklődő.Pityee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:08De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:01
+1, viszont a flop-faktor mellett egy másik tényezővel sem vagyok kibékülve. Ha valahogy leszerződtetjük és valami csoda folytán belőle és Jacksonból is épkézláb csatár lesz, akkor kétévente majd mehet a sakkparti, hogy hogyan oldjuk meg az afrika kupát csatár nélkül.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Ugyanilyen gondolatmenettel hoztuk Caicedot és Mudrykot, nem?
-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Az Arsenal nem fog kifizetni érte 100m eurót, mert a napoli annyit akar. A PSG érdeklődött Osimhen iránt, de úgy döntöttek, mégse kell. Jelen állás szerint mi vagyunk az egyetlen komoly érdeklődő.Pityee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:08De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:01+1, viszont a flop-faktor mellett egy másik tényezővel sem vagyok kibékülve. Ha valahogy leszerződtetjük és valami csoda folytán belőle és Jacksonból is épkézláb csatár lesz, akkor kétévente majd mehet a sakkparti, hogy hogyan oldjuk meg az afrika kupát csatár nélkül.
- Pityee
De ha meg elengedjük Osimhent a szarziba, akkor az utolsó darabjuk is meg lesz a kirakósból. Sztem akk bajnokok lennének. Muszaj elhozni, egyértelműen. Benne valahogy tényleg lehet érezni az új Drogbát.AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 16:01+1, viszont a flop-faktor mellett egy másik tényezővel sem vagyok kibékülve. Ha valahogy leszerződtetjük és valami csoda folytán belőle és Jacksonból is épkézláb csatár lesz, akkor kétévente majd mehet a sakkparti, hogy hogyan oldjuk meg az afrika kupát csatár nélkül.
2012.05.19
- AwayRoller
+1, viszont a flop-faktor mellett egy másik tényezővel sem vagyok kibékülve. Ha valahogy leszerződtetjük és valami csoda folytán belőle és Jacksonból is épkézláb csatár lesz, akkor kétévente majd mehet a sakkparti, hogy hogyan oldjuk meg az afrika kupát csatár nélkül.
- AwayRoller
Nem is féltem a boardot attól, hogy érdekli őket az öltöző lelkivilága. Az viszont érdekelheti őket, ha hirtelen 5-10 játékos elkezd nagyobb fizuért kapálózni, akkor borulhat a jól kitalált fizetési struktúra.James Lee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 15:18Ez a boardot a legkevésbé sem érdekli, üzletemberek ülnek az emeleten, egy steril cég lettünk hagyományok és kötődési pontok nélkül. Az Osimhen-kaliberű igazolások hozzák a marketinget és a presztízst, a saját nevelések a potenciális profitot jelentik, a többért-kevesebbért igazolt csodagyerekek pedig mindkét kategóriába eshetnek. Ebben a logikában a legutolsó szempont az, hogy az öltöző hogyan emészt meg egy-egy érkezést vagy távozást.AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 15:08 Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.
Az Enzo ügyre nem volt ráhatásuk, erre van. És ahogy fennebb is írtam, elsősorban az anyagi gebaszokra gondoltam, nem a játékosdurcikra. Azt nyilván letojják
-
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Istenem, mekkora flop lesz ez is... az átigazolási összeget már le is szarom, de hogy 325k-t fog keresni, ami több mint 50%kal több, mint bárki más, Sterlinget és Jamest leszámítva... borzalom.
Remélem rosszul fog öregedni a kommentem.
Remélem rosszul fog öregedni a kommentem.
- Pityee
Az Enzo - francia ügy óta szerinted van értelme foglalkozni az öltözőbeli viszonyokkal?AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 15:08Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.Pityee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 14:58 Jelen esetben egyáltalán örülhetünk annak, hogy egy Osimhen kaliber elgondolozik azon, hogy ide igazoljon. Főleg azok után, ahogy jártak itt a támadók az elmúlt időszakban. Szakmailag és karrier szempontjából is jobb döntésnek tűnne számára a PSG vagy a szarzi. Szóval ha ide jön, akkor összetehetjük a két kezünket.
2012.05.19
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Ez a boardot a legkevésbé sem érdekli, üzletemberek ülnek az emeleten, egy steril cég lettünk hagyományok és kötődési pontok nélkül. Az Osimhen-kaliberű igazolások hozzák a marketinget és a presztízst, a saját nevelések a potenciális profitot jelentik, a többért-kevesebbért igazolt csodagyerekek pedig mindkét kategóriába eshetnek. Ebben a logikában a legutolsó szempont az, hogy az öltöző hogyan emészt meg egy-egy érkezést vagy távozást.AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 15:08 Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.
- Izland
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: Frank James Lampard
+1AwayRoller írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 15:08Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.Pityee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 14:58Jelen esetben egyáltalán örülhetünk annak, hogy egy Osimhen kaliber elgondolozik azon, hogy ide igazoljon. Főleg azok után, ahogy jártak itt a támadók az elmúlt időszakban. Szakmailag és karrier szempontjából is jobb döntésnek tűnne számára a PSG vagy a szarzi. Szóval ha ide jön, akkor összetehetjük a két kezünket.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 14:31 Napoli have made a proposal to Chelsea for a player-exchange:
Chelsea would sign Victor Osimhen.
Napoli would get Romelu Lukaku, Cesare Casadei and €45M.
(Source: mattinodinapoli)
BREAKING: Chelsea are considering signing Osimhen permanently. Possible exchange with Lukaku + cash. (DiMarzio)
Olasz újságírók tegnap óta elkezdték nyomni, hogy Osimhent akár véglegesen már most nyáron leigazolnánk. Elvileg Lukaku fizuját megkapná, mert nem hajlandó engedni a béréből. Azt kicsit túlzásnak érezném, de nyilván ezeket le kell nyelni főleg bl nélkül.
Olasz bajnokságból érkezve meglepődnék, hogyha beválna. Neki nem szabad 5 évnél hosszabb szerződést ajánlani, még az is sok lenne.
- AwayRoller
Ez mind szép és jó, csak hogy adod el a keret többi tagjának, akiknek a BL hiányában még csökkent is a fizujuk, hogy most idejön a srác 2-3szor annyi fizuért, akinek 0 PL tapasztalata van és kb. Giroud számokat hoz az olasz bajnokságban.Pityee írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 14:58Jelen esetben egyáltalán örülhetünk annak, hogy egy Osimhen kaliber elgondolozik azon, hogy ide igazoljon. Főleg azok után, ahogy jártak itt a támadók az elmúlt időszakban. Szakmailag és karrier szempontjából is jobb döntésnek tűnne számára a PSG vagy a szarzi. Szóval ha ide jön, akkor összetehetjük a két kezünket.kecske01 írta: ↑2024. augusztus 14., szerda 14:31 Napoli have made a proposal to Chelsea for a player-exchange:
Chelsea would sign Victor Osimhen.
Napoli would get Romelu Lukaku, Cesare Casadei and €45M.
(Source: mattinodinapoli)
BREAKING: Chelsea are considering signing Osimhen permanently. Possible exchange with Lukaku + cash. (DiMarzio)
Olasz újságírók tegnap óta elkezdték nyomni, hogy Osimhent akár véglegesen már most nyáron leigazolnánk. Elvileg Lukaku fizuját megkapná, mert nem hajlandó engedni a béréből. Azt kicsit túlzásnak érezném, de nyilván ezeket le kell nyelni főleg bl nélkül.