Premier League
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Premier League
Na ki mit tippel a mai bajnoki döntőre? Szerintem 2 gólos siker lesz a Citynek.
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Aztageci hogy szopik a Sp*rs
- James Lee
- Kedvenc exjátékos: Lampard Drogba Kante RLC
Utálni egy csapatot és nem elismerni a sikereiket két külön dolog.
Finoman szólva sem kedvelem a teheneket, sem a bőrszalonnát. Legszívesebben a legnagyobb posványban látnám őket és azt sem bánnám, ha feloszlatnák magukat. A bőrszalonnával szemben különösen nagy az ellenszenvem a 2009-es BL idény miatt, amit a bírók konkrétan megnyerették velük, a gyalázatos elődöntő pedig külön a mai napig megemeli a vérnyomásomat. Ennek tükrében különösen nehéz elismerni az idei várható bajnoki címüket, de valahogy muszáj objektíven szemlélni a dolgokat és megadni nekik a vállon veregetést, ha megérdemlik. Bármennyire is nehezemre esik elismerni, idén sok hátráltató tényezővel kell szembemenniük, amelyeket természetesen maguknak okoztak, de akkor sem lehet a leküzdésük mellett szó nélkül elmenni.
Finoman szólva sem kedvelem a teheneket, sem a bőrszalonnát. Legszívesebben a legnagyobb posványban látnám őket és azt sem bánnám, ha feloszlatnák magukat. A bőrszalonnával szemben különösen nagy az ellenszenvem a 2009-es BL idény miatt, amit a bírók konkrétan megnyerették velük, a gyalázatos elődöntő pedig külön a mai napig megemeli a vérnyomásomat. Ennek tükrében különösen nehéz elismerni az idei várható bajnoki címüket, de valahogy muszáj objektíven szemlélni a dolgokat és megadni nekik a vállon veregetést, ha megérdemlik. Bármennyire is nehezemre esik elismerni, idén sok hátráltató tényezővel kell szembemenniük, amelyeket természetesen maguknak okoztak, de akkor sem lehet a leküzdésük mellett szó nélkül elmenni.
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Azt én is megértem ha okkal nem szimpatikus egy csapat, csak azt nem ha valaki pl rühelli a Spurst mert ez a "dolga" egy cfc drukkernek, így szokás.
Én pl rühellem a PSGt mert neveket igazolnak. Az a lényeg hogy sok követője meg likeolója legyen. Régen ilyen volt a Real, ma már az egyik legokosabban építkező csapat.
Én pl rühellem a PSGt mert neveket igazolnak. Az a lényeg hogy sok követője meg likeolója legyen. Régen ilyen volt a Real, ma már az egyik legokosabban építkező csapat.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- BlueBlood1993
- Kedvenc játékos: Enzo Fernández
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Én is megèrtem azt ha valaki itthonról utal egy csapatot. Én pl ki nem állhatom a teheneket, egyszerűen olyan nagyképű fasz volt CR mindkettő ideje alatt (mèg ha elismerem és régen szórakoztató is volt a játéka), hogy hozzá tarsitottam őket.
Biztos másnak is megvan a maga oka ha valamelyik csapatot utálja.
Biztos másnak is megvan a maga oka ha valamelyik csapatot utálja.
- kecske01
Nem kell Angliáig tekinteni, itthoni Arsenal szurkolók a legkreténebbek Útwengerrel az élen. Jó munkát végzett Arteta, de azért volt szerencséjük is bőven.
- Bubi
Ezt bármelyik csapatról elmondhatjuk.Dante írta: ↑2023. április 18., kedd 14:04Nekem az elmúlt 5 évből eszembe jut pár olyan meccs, amin az Arsenal és a Tottenham is csak amiatt ért el ellenünk bármit, mert a bírónak olyan napja volt. Kupadöntőben kamu tizenegyes, Martinez 16-oson kívül fogja meg a labdát, az elmaradt piros lapok - a Tottenham pl szinte csak így szerzett ellenünk pontot, lásd a nyári meccs, amikor az egyenlítő gólt Cucurella leralántásával alakították ki.Bubi írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:43A rivalizálás nyilván londonbol ered, gondolom gyerekkori élmények, ha kimész CFC mezben focizni azt összevernek az arsenalosok lehet, hogy te sem fogsz velük barátkozni, DE azt én sem értettem soha, hogy egy magyar cfc drukker miért utálja a spurst vagy az Arsenalt, Leedst...James Lee írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:36 Lehet, hogy kollektív lincselésnek leszek kitéve most, de én egyáltalán nem bánnám, ha ők lennének a bajnokok.
Szerintem igenis megérdemlik a sikert az út miatt amit végig jártak mind egyes játékosok egyéni szintjén, mind csapatszinten. Ez pedig kedvenc csapatunk idei gyalázatosan okádék szereplése mellett még szembetűnőbb és eggyel több okunk van az elismerésre.
Magasról teszek ezekre a mondvacsinált rivalizálós hülyeségre amit sajnos sok helyen látok, hogy utálni KELL őket, mert annak idején ezt valaki kitalálta, de időközben elfelejtették megcáfolni.
Teljesen egyetértek, megérdemlik a bajnoki címet. A Citynek legyen elég a BL idén.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Nekem az elmúlt 5 évből eszembe jut pár olyan meccs, amin az Arsenal és a Tottenham is csak amiatt ért el ellenünk bármit, mert a bírónak olyan napja volt. Kupadöntőben kamu tizenegyes, Martinez 16-oson kívül fogja meg a labdát, az elmaradt piros lapok - a Tottenham pl szinte csak így szerzett ellenünk pontot, lásd a nyári meccs, amikor az egyenlítő gólt Cucurella leralántásával alakították ki.Bubi írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:43A rivalizálás nyilván londonbol ered, gondolom gyerekkori élmények, ha kimész CFC mezben focizni azt összevernek az arsenalosok lehet, hogy te sem fogsz velük barátkozni, DE azt én sem értettem soha, hogy egy magyar cfc drukker miért utálja a spurst vagy az Arsenalt, Leedst...James Lee írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:36 Lehet, hogy kollektív lincselésnek leszek kitéve most, de én egyáltalán nem bánnám, ha ők lennének a bajnokok.
Szerintem igenis megérdemlik a sikert az út miatt amit végig jártak mind egyes játékosok egyéni szintjén, mind csapatszinten. Ez pedig kedvenc csapatunk idei gyalázatosan okádék szereplése mellett még szembetűnőbb és eggyel több okunk van az elismerésre.
Magasról teszek ezekre a mondvacsinált rivalizálós hülyeségre amit sajnos sok helyen látok, hogy utálni KELL őket, mert annak idején ezt valaki kitalálta, de időközben elfelejtették megcáfolni.
Teljesen egyetértek, megérdemlik a bajnoki címet. A Citynek legyen elég a BL idén.
- James Lee
Nos, a City-t már meg sem mertem említeni, mert karóra tűzik a fejem De igen, rajtuk kívül ezúttal nem nagyon tudok mást elképzelni, a medvedisznógyerek is nagyon beindult idén (is).Bubi írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:43A rivalizálás nyilván londonbol ered, gondolom gyerekkori élmények, ha kimész CFC mezben focizni azt összevernek az arsenalosok lehet, hogy te sem fogsz velük barátkozni, DE azt én sem értettem soha, hogy egy magyar cfc drukker miért utálja a spurst vagy az Arsenalt, Leedst...James Lee írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:36 Lehet, hogy kollektív lincselésnek leszek kitéve most, de én egyáltalán nem bánnám, ha ők lennének a bajnokok.
- Bubi
A rivalizálás nyilván londonbol ered, gondolom gyerekkori élmények, ha kimész CFC mezben focizni azt összevernek az arsenalosok lehet, hogy te sem fogsz velük barátkozni, DE azt én sem értettem soha, hogy egy magyar cfc drukker miért utálja a spurst vagy az Arsenalt, Leedst...James Lee írta: ↑2023. április 17., hétfő 20:36 Lehet, hogy kollektív lincselésnek leszek kitéve most, de én egyáltalán nem bánnám, ha ők lennének a bajnokok.
- James Lee
Lehet, hogy kollektív lincselésnek leszek kitéve most, de én egyáltalán nem bánnám, ha ők lennének a bajnokok.
- kecske01
Adnám
Az arsenal tenyleg lesz olyan szerencsetlen, hogy a vegen elbukjak a bajnoksagot?
- kecske01
Lampard meg a középpályás védekezés ugyanaz volt az első regnálása alatt.BlueBlood1993 írta: ↑2023. április 16., vasárnap 12:16 Újabb kellemes stat:
EVERY Chelsea player has now dropped below 1.0 for winning the ball back in the Premier League this season. These players are barely winning the ball back once per game. This is the worst record in the PL.
Labdavisszaszerzésben is negatív rekord. Az a baj hogy tényleg elengedték a szezont, úgy vannak vele hogy csak szerzünk 1-2 pontot valaki ellen, a keddi meccset hagyjuk is, az edző ideiglenes, minek hajtsanak. Aki nézi a meccseinket az idei szezonban az egy mazochista. Szomorú, hogy senkiben sincs ennél több emberileg...
Ez meg egy kép a nem létező középpályánkról védekezésben:
- BlueBlood1993
Újabb kellemes stat:
EVERY Chelsea player has now dropped below 1.0 for winning the ball back in the Premier League this season. These players are barely winning the ball back once per game. This is the worst record in the PL.
Labdavisszaszerzésben is negatív rekord. Az a baj hogy tényleg elengedték a szezont, úgy vannak vele hogy csak szerzünk 1-2 pontot valaki ellen, a keddi meccset hagyjuk is, az edző ideiglenes, minek hajtsanak. Aki nézi a meccseinket az idei szezonban az egy mazochista. Szomorú, hogy senkiben sincs ennél több emberileg...
- BlueBlood1993
Chelsea attacker's last goal for Chelsea:
Joao Felix - 28 days ago
Kai Havertz - 35 days ago
Raheem Sterling - 38 days ago
Pierre-Emerick Aubameyang - 185 days ago
Christian Pulisic - 189 days ago
Hakim Ziyech - 420 days ago.
Nyilván ezekből van aki nem is játszik, de durva. Nem tudom hogy van e bármi negatív rekord, amit nem döntöttünk még meg. A kiesés maradt kb hátra.
Joao Felix - 28 days ago
Kai Havertz - 35 days ago
Raheem Sterling - 38 days ago
Pierre-Emerick Aubameyang - 185 days ago
Christian Pulisic - 189 days ago
Hakim Ziyech - 420 days ago.
Nyilván ezekből van aki nem is játszik, de durva. Nem tudom hogy van e bármi negatív rekord, amit nem döntöttünk még meg. A kiesés maradt kb hátra.
Mondjuk ebben pl. a Brighton ellen semmi meglepő nincs.
Ősszel guritottak nekünk egy négyest, siman szétbasztak. Es az elmult 4 évben nem vertük meg őket.
Jol felepitett klub evek ota, jo profilu edzőkkel, jatekosokkal, multi-klub modellel dolgoznak. Ezekrol mi egyelore csak almodhatunk.
Ma is majd az osszekukazott embereikkel, japánbol, ecuadorbol, argentinabol ugy fognak menni mint a gép.
Ősszel guritottak nekünk egy négyest, siman szétbasztak. Es az elmult 4 évben nem vertük meg őket.
Jol felepitett klub evek ota, jo profilu edzőkkel, jatekosokkal, multi-klub modellel dolgoznak. Ezekrol mi egyelore csak almodhatunk.
Ma is majd az osszekukazott embereikkel, japánbol, ecuadorbol, argentinabol ugy fognak menni mint a gép.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Mióta az eszemet tudom, nem emlékszem olyanra, hogy egy - papíron - középcsapat elleni hazai bajnokin minket adjanak esélytelenebbnek a bukik. Most ez is megtörtént.Amazing24 írta: ↑2023. április 15., szombat 11:38 Kemeny merkozest jatszunk ma delutan, es ami a legdurvabb, hogy mi vagyunk az eselytelenebb.
Nagyon orulnek egy bravur gyozelemnek, jot tenne a sracoknak a keddi visszavago elott. Mik a tippek mara sracok? Erdemes vegigszenvednunk a 90 percet a tv elott?
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
Kemeny merkozest jatszunk ma delutan, es ami a legdurvabb, hogy mi vagyunk az eselytelenebb.
Nagyon orulnek egy bravur gyozelemnek, jot tenne a sracoknak a keddi visszavago elott. Mik a tippek mara sracok? Erdemes vegigszenvednunk a 90 percet a tv elott?