kecske01 írta: ↑2023. április 16., vasárnap 12:37
Persze, meg Boehlyék sem fognak hirtelen döntést hozni amíg a többieket nem hallgatták meg. Most ezen a 2 hónapon semmi nem múlik. Mi van ha kiesik Enrique a real ellen? Az szerintem eléggé visszavetette volna a csapatot meg Enrique megítélését.
Nincs épeszű ember, aki továbbjutást várt volna a Madrid ellen. Elkezdhette volna hamarabb a közös munkát, lett volna több ideje felmérni, hogy kire nincs szüksége, ki kellene az új taktikába (és így már lehetett volna júniusban nyugodtan igazolni, amikor még bőven ésszerű a piac) és talán a játékosok sem szartak volna bele az egészbe ilyen magas ívben.
Igen, ez a baj hogy az új edző meg akarja majd nézni az összes játékost, aztán augusztusban kapkodhatunk majd hogy elküldjük valahova Auba-t, Zyiech-t és társaikat.
A legjobb az lenne ha Boehly visszavonulna szépen a háttérbe és semmilyen szakmai kérdésbe nem szólna bele, nem sok értelme van hogy kinevezett random vezetőket akik szépen bólogatnak neki, mert mást eddig szerintem nem csináltak Vivelli-ék. Kezdjen el inkább zsíros szponzorokat szerezni, különben pár év múlva olyan büntetéseket varrnak a nyakunkba hogy majd nézhetünk…
emsanya írta: ↑2023. április 16., vasárnap 13:21
A csapat fele lehet mar mashol lesz, szerintem is folosleges lett volna bele ugrani ebbe a masfel honapba. Megégés lett volna, ha meg nyer par meccset az se szamit.
Jo erre a par meccsre Lampard, lehet unnepelni meg őt szereti mindenki. Tegnap a felidoben is volt valami buli, regi nagyok voltak koszontve a palyan, Hasselbaink meg ilyenek.
Zsiros kenyer, sör, tombola egy jo rendezveny ez a par meccs, nem több.
Amugy sztem is Nagelsmannra varunk, valahol jogosan, Enrique egy fokkal hatrebb van a listan.
Ja lehet ünnepelni, hogy egy utcalány szar edző Csodálatos, más sem hiányzott.
A csapat fele lehet mar mashol lesz, szerintem is folosleges lett volna bele ugrani ebbe a masfel honapba. Megégés lett volna, ha meg nyer par meccset az se szamit.
Jo erre a par meccsre Lampard, lehet unnepelni meg őt szereti mindenki. Tegnap a felidoben is volt valami buli, regi nagyok voltak koszontve a palyan, Hasselbaink meg ilyenek.
Zsiros kenyer, sör, tombola egy jo rendezveny ez a par meccs, nem több.
Amugy sztem is Nagelsmannra varunk, valahol jogosan, Enrique egy fokkal hatrebb van a listan.
Szabi írta: ↑2023. április 16., vasárnap 12:23
Gondolom azért szerette volna egyből vállalni a melót Enrique, mert nem nagyon kapkod érte egyik topklub sem, tudja jól, hogy nyáron Nagelsmann jóval nagyobb esélyekkel indul.
Persze, meg Boehlyék sem fognak hirtelen döntést hozni amíg a többieket nem hallgatták meg. Most ezen a 2 hónapon semmi nem múlik. Mi van ha kiesik Enrique a real ellen? Az szerintem eléggé visszavetette volna a csapatot meg Enrique megítélését.
Nincs épeszű ember, aki továbbjutást várt volna a Madrid ellen. Elkezdhette volna hamarabb a közös munkát, lett volna több ideje felmérni, hogy kire nincs szüksége, ki kellene az új taktikába (és így már lehetett volna júniusban nyugodtan igazolni, amikor még bőven ésszerű a piac) és talán a játékosok sem szartak volna bele az egészbe ilyen magas ívben.
Szabi írta: ↑2023. április 16., vasárnap 12:23
Gondolom azért szerette volna egyből vállalni a melót Enrique, mert nem nagyon kapkod érte egyik topklub sem, tudja jól, hogy nyáron Nagelsmann jóval nagyobb esélyekkel indul.
Pityee írta: ↑2023. április 16., vasárnap 11:48”Chelsea: Luis Enrique disappointed by Boehly’s decision
Former Barcelona manager, Luis Enrique, was left disappointed by Chelsea co-owner Todd Boehly’s decision to appoint Frank Lampard as caretaker manager as he wanted to take over the Blues immediately and have a shot at Real Madrid in the Champions League.
Chelsea resisted the temptation to appoint a new permanent manager after sacking Graham Potter earlier this month.
The west London club brought Lampard back to Stamford Bridge as interim head coach until the end of the season.
The likes of Enrique and former Bayern Munich manager Julian Nagelsmann were keen to take the Chelsea job.
While Nagelsmann was keen to wait until the summer to make a decision on his next job, Enrique wanted to take over at Chelsea immediately, according to AS.
According to the report, Chelsea’s decision under the leadership of Boehly to hire Lampard on a temporary basis upset Enrique.”
Állítólag a két edzőjelölt közül, Nagelsmann mindenképp csak nyáron vette volna át a csapatot, viszont Enrique azonnal szerette volna átvenni és fel is cseszte őt, hogy helyette Lampardot nevezték ki bóléék ideiglenes menedzsernek.
Jött volna és nem ültettük le??? Komolyan mondom Potternél csak bolyhos a nagyobb inkompetens balfasz takarodjon már el bármiféle döntéstől...pumpálja a lét amúgy meg húzzon a faszba mindenhonnan máshonnan ez az idióta bohóc.
Akkor őt el is felejthetjük. Ha ezen túltenné magát és vállalná a melót, akkor sem jelent sok jót, hogy már a kezdés előtt súrlódások vannak. +Boehlyék bólogatót keresnek a padra, akkor maradt Julian.
”Chelsea: Luis Enrique disappointed by Boehly’s decision
Former Barcelona manager, Luis Enrique, was left disappointed by Chelsea co-owner Todd Boehly’s decision to appoint Frank Lampard as caretaker manager as he wanted to take over the Blues immediately and have a shot at Real Madrid in the Champions League.
Chelsea resisted the temptation to appoint a new permanent manager after sacking Graham Potter earlier this month.
The west London club brought Lampard back to Stamford Bridge as interim head coach until the end of the season.
The likes of Enrique and former Bayern Munich manager Julian Nagelsmann were keen to take the Chelsea job.
While Nagelsmann was keen to wait until the summer to make a decision on his next job, Enrique wanted to take over at Chelsea immediately, according to AS.
According to the report, Chelsea’s decision under the leadership of Boehly to hire Lampard on a temporary basis upset Enrique.”
Állítólag a két edzőjelölt közül, Nagelsmann mindenképp csak nyáron vette volna át a csapatot, viszont Enrique azonnal szerette volna átvenni és fel is cseszte őt, hogy helyette Lampardot nevezték ki bóléék ideiglenes menedzsernek.
kecske01 írta: ↑2023. április 15., szombat 9:29
Szerintem annyi van, hogy minden edzőt behívnak beszélgetni, hogy legyen viszonyítás alap.
tipikus amcsi szokás bár ott azt hiszem talán ez kötelező ahogy azis, hogy egy sötétebb bőrű edzőt is kötelező meghallgatni. (vajon Vierát mikor hívják el egy beszélgetésre )
kecske01 írta: ↑2023. április 14., péntek 22:00
Chelsea hold talks with Ruben Amorim. (@JacobSteinberg) #CFC
Pár éve emlékszem, hogy istenítette mindenki - itt a fórumon is - a hajléktalan kinézetű Wolves, majd Sp*rs edzőt, hogy mekkora géniusz, most meg kb. a kutyának se kell az ürge. Kicsit hasonlót érzek Amorim esetében is, lehet kevés, hogy hazai földön nagy király.
Hát igen, de náluk max a nemzetiség ami azonos. Játékban ég és föld a két edző felfogása a játékról. Én csak Arsenal elleni meccsüket láttam ott nagyon tetszett milyen irammal futottak át Arteta csapatán. De én sem örülnék egy ilyen kis nevű edzőnek.
Szerintem annyi van, hogy minden edzőt behívnak beszélgetni, hogy legyen viszonyítás alap.
kecske01 írta: ↑2023. április 14., péntek 22:00
Chelsea hold talks with Ruben Amorim. (@JacobSteinberg) #CFC
Pár éve emlékszem, hogy istenítette mindenki - itt a fórumon is - a hajléktalan kinézetű Wolves, majd Sp*rs edzőt, hogy mekkora géniusz, most meg kb. a kutyának se kell az ürge. Kicsit hasonlót érzek Amorim esetében is, lehet kevés, hogy hazai földön nagy király.
Tudom, hogy hosszutavon nem igazan lehetne vele szamolni, de most jonne jol egy Mourinho fele edzo. Aki kibasz mindenkit a keretbol, aki nem all be a sorba es nem koveti a taktikajat. Persze valoszinuleg Nagelsmann vagy Luis Enrique lesz a befuto vegul.
Meg nekünk jövőre heti 1 meccs lesz. Úgy azért illene odaérni a Bl helyekre. Ezt már írták is, hogy még egy nagy nehézsége lesz emiatt az edzőnek, mert jóval kevesebb lesz a meccs így a keret fele alig fog játszani és sok lesz a rosszkedvű játékos.
BlueBlood1993 írta: ↑2023. április 11., kedd 22:39
Bubival értek egyet, ne bohockodjunk már. Unom ezt a majd dolgot, MAJD nyerünk PL-t meg BL-t, de a 4. hely ne legyen már majd.
Ahogy például Ten Hag a Mu-val. Idén jött, nem annyira jók, de hozza a top 4-et. Elvárásokat kell támasztani. Baromi nehéz igen, de nyomni kell a gázt,mert ha lemaradsz pár évet a Bl-ről olyan leszel mint a Csirkék vagy mint volt évtizedekig az Arsenal.
Így van, ha 2-3 évig lemaradsz a Bl rol az óriási visszaesés, oké a Pl mezőnyben nem könnyű konstans odaérni de ez akkor is tény. Arsenal, Pool, Milán, számos példa hogy top klub szintről is évekre mennyire vissza lehet esni. Lehet itt jönni ezzel q long term projekt szöveggel, de könyörgöm a világ pénzét elköltöttük idén...