khm. Veront miért hagytátok ki?Zsoca87 írta:Azt hiszem te rátappintottál a lényegre. Mindig azt mondjuk rólunk hogy minket a pénzt tett sikeressé. Ez lehet hogy igaz, de azt vegye figyelembe mindenki, hogy a világ összes sztárcsapatát a pénzt tartja sikeresnek! Ahol nincs pénz ott vége mindennek. Ilyen világban élünk. Más klubok vezetői se jobbak mint Abra, sőt.Bubi írta: Felvan fújva a chelsea átigazolási politikája, azért mert a mi tulajdonosunk egy Abramovics nevű úriember.Mu mivel jobb?Ferdinand 30 rugó, Rooney 30 milka, Hargreaves 17 zseton.
FA-kupa
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
- Megyó
- Moderátor
nem tom minek basztatni a Chelseat... azt a qrva blt se tudja megnyerni idén és tavaly szinte esély se volt rá, a csapat játékunk borzalmas és még le vagyunk szolva minden marhasággal? kit sajnálsz tőllünk sevát ballackot???? oda adnám őt is meg swpt is, a 3at egyszerre ha olyan csatár állna Drogba mellett mint Rooney
sztem örülj a bajnoki cimnek gratulálok nektek fantasztikus a Mu csapat játéka és tele van varázslóval
szal respect és jövöre harc ujra!
sztem örülj a bajnoki cimnek gratulálok nektek fantasztikus a Mu csapat játéka és tele van varázslóval
szal respect és jövöre harc ujra!
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Azt hiszem te rátappintottál a lényegre. Mindig azt mondjuk rólunk hogy minket a pénzt tett sikeressé. Ez lehet hogy igaz, de azt vegye figyelembe mindenki, hogy a világ összes sztárcsapatát a pénzt tartja sikeresnek! Ahol nincs pénz ott vége mindennek. Ilyen világban élünk. Más klubok vezetői se jobbak mint Abra, sőt.Bubi írta: Felvan fújva a chelsea átigazolási politikája, azért mert a mi tulajdonosunk egy Abramovics nevű úriember.Mu mivel jobb?Ferdinand 30 rugó, Rooney 30 milka, Hargreaves 17 zseton.
Majd meglátjuk, Eagles, Rossi, Piquet, Lee, Richardson...... de ha veszünk vkit, akkor sem ilyenolyan blgyőztest, világsztárt! faital tehetségeket.
meg a sztárigazolásról annyit, hogy Vidic és Evra... mi készütjük el őket, és szerencsére egy részüket megtartjuk
ja hát igen.... kiemeltél 3at... mert ki tudtál. Ronaldo hány díjat kapott idén? mennyiért vettük? őszintén mit tudtál róla azelőtt,hogy nálunk lett? Nistelrooyról mennyit hallottál előttünk? hál istennek mondjuk elment. hát de biztos mi is a Chelsea útjára kerülünk
Giggs egy fantasztikus játékos, pont úgy ahogy Scholes és, amilyen Keano volt.Tisztelem őket! ezt viszont köszönöm, énis igyvok Flo-ékkal, vagy wise-sal, zolával....
és még vmi, a mostani chelsea-ről. Gudjohnsen? Duff? Gallas? meg mégegy páran. van okat hogy hirtelen ilyen kulcsfigurái a csapatnak a közelmúltban eljöttek?
meg a sztárigazolásról annyit, hogy Vidic és Evra... mi készütjük el őket, és szerencsére egy részüket megtartjuk
ja hát igen.... kiemeltél 3at... mert ki tudtál. Ronaldo hány díjat kapott idén? mennyiért vettük? őszintén mit tudtál róla azelőtt,hogy nálunk lett? Nistelrooyról mennyit hallottál előttünk? hál istennek mondjuk elment. hát de biztos mi is a Chelsea útjára kerülünk
Giggs egy fantasztikus játékos, pont úgy ahogy Scholes és, amilyen Keano volt.Tisztelem őket! ezt viszont köszönöm, énis igyvok Flo-ékkal, vagy wise-sal, zolával....
és még vmi, a mostani chelsea-ről. Gudjohnsen? Duff? Gallas? meg mégegy páran. van okat hogy hirtelen ilyen kulcsfigurái a csapatnak a közelmúltban eljöttek?
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Másvilág volt az akkor, és más világot élünk most!Megnézem 3-4-5 év mulva hány sajtnevelés lesz a MU-ban. Sztem pont annyi mint nálunk!bari0525 írta:viszont te simán elterelted a saját nevelés témát, ami szerintem nem kicsit fontos.én még hiszek az értékekben, a tartásban, és számomra ez a dolog nagyon nagy értékek.és nekem személy szerint Scholes a mindenem.
Giggs egy fantasztikus játékos, pont úgy ahogy Scholes és, amilyen Keano volt.Tisztelem őket!
Felvan fújva a chelsea átigazolási politikája, azért mert a mi tulajdonosunk egy Abramovics nevű úriember.Mu mivel jobb?Ferdinand 30 rugó, Rooney 30 milka, Hargreaves 17 zseton.
-
- Kapcsolat:
Én is jobban szertem a saját nevelésű játékosokat, de attól, hogy valaki sajátnevelés emberileg lehet egy nagy ...
Az meg, hogy ki a legnagyobb és legjobb csapat az sok mindenen múlik.
A legjobbat szerintem a jelent jelenti
A legnagyobb pedig minden egybe vetve.
Ha valaki 2 éve szurkol a CFC-nek akkor két éve.Ennyi.
Amikor te beleszerettél a MU-ba akkor is valahol a tabella elején voltak nem?
A pénzt meg lehet modani, mert tényleg sokat költünk, de a MU ezt a pénzt elköltötte régebben csak nem ennyire feltűnően.
fodi
Az meg, hogy ki a legnagyobb és legjobb csapat az sok mindenen múlik.
A legjobbat szerintem a jelent jelenti
A legnagyobb pedig minden egybe vetve.
Ha valaki 2 éve szurkol a CFC-nek akkor két éve.Ennyi.
Amikor te beleszerettél a MU-ba akkor is valahol a tabella elején voltak nem?
A pénzt meg lehet modani, mert tényleg sokat költünk, de a MU ezt a pénzt elköltötte régebben csak nem ennyire feltűnően.
fodi
Hajrá Chelsea FC!!!!!
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Nálatok lehet hogy több a saját nevelés, de az MU-tól sem kell hasra esni ezen a téren. Sőt, ma már talán egyik élvonalbeli csapatnál sem... Ez van, ez a modern foci...bari0525 írta:viszont te simán elterelted a saját nevelés témát, ami szerintem nem kicsit fontos.én még hiszek az értékekben, a tartásban, és számomra ez a dolog nagyon nagy értékek.
Soha ne keverd a kettőt!bari0525 írta:a 2 éve chelsea szurkolókkal egy baj van: MI VAGYUNK ANGLIA LEGNAGYOBB LEGJOBB CSAPATA blablablabla..... sokuk ilyen.... én MU szurkolóként, kicsit fájóan mondom ki, hogy a Liv'pool Anglia legnagyobb klubbja.... most azért dolgozunk, hogy mi lehessünk az...
A Liverpool a bajnoki címeivel és BEK győzelmeivel valóban Anglia talán legnagyobb múltú klubja.
De az hogy ez a Chelsea az elmúlt két évben Anglia legjobb csapata volt, ugyancsak valós állítás.
Remélem érzed a kettő közti különbséget.
én mint mondta, ugy vélem, az a gól, amit megad a bíró. ezt nem adta meg. sőt azt is mondtam, hogy nem örülnék neki,ha ilyen góllal nyernénk
viszont te simán elterelted a saját nevelés témát, ami szerintem nem kicsit fontos.én még hiszek az értékekben, a tartásban, és számomra ez a dolog nagyon nagy értékek.és nekem személy szerint Scholes a mindenem. Bár nagyon rosszul esik,hogy van aki Giggset nem ismeri el, de aki Scholes-t sem, ott baj van, evvel nemtom hogy állsz. Most ez nem bántás,de ne harizz, nekem akár Futball League 1-ben is játszhatna a csapatom, de ez a mantalitású lenne,mint most is sokkal inkább jól élném meg, minhta minden évben 2-3-4 uj világklasszist vennénk. a foci sztem az előbbiről szól, az üzlet, a profi világ meg minden ami ma van az utóbbiról. és vannak chelsea-s barátaim. van olyan, aki 2 éve szurkol a chelsea-nek. de nem majmozza le giggset, mert tudja,hogy nem az. én sem majmozom le Terry-t vagy Joe Cole-t.....a 2 éve chelsea szurkolókkal egy baj van: MI VAGYUNK ANGLIA LEGNAGYOBB LEGJOBB CSAPATA blablablabla..... sokuk ilyen.... én MU szurkolóként, kicsit fájóan mondom ki, hogy a Liv'pool Anglia legnagyobb klubbja.... most azért dolgozunk, hogy mi lehessünk az...
viszont te simán elterelted a saját nevelés témát, ami szerintem nem kicsit fontos.én még hiszek az értékekben, a tartásban, és számomra ez a dolog nagyon nagy értékek.és nekem személy szerint Scholes a mindenem. Bár nagyon rosszul esik,hogy van aki Giggset nem ismeri el, de aki Scholes-t sem, ott baj van, evvel nemtom hogy állsz. Most ez nem bántás,de ne harizz, nekem akár Futball League 1-ben is játszhatna a csapatom, de ez a mantalitású lenne,mint most is sokkal inkább jól élném meg, minhta minden évben 2-3-4 uj világklasszist vennénk. a foci sztem az előbbiről szól, az üzlet, a profi világ meg minden ami ma van az utóbbiról. és vannak chelsea-s barátaim. van olyan, aki 2 éve szurkol a chelsea-nek. de nem majmozza le giggset, mert tudja,hogy nem az. én sem majmozom le Terry-t vagy Joe Cole-t.....a 2 éve chelsea szurkolókkal egy baj van: MI VAGYUNK ANGLIA LEGNAGYOBB LEGJOBB CSAPATA blablablabla..... sokuk ilyen.... én MU szurkolóként, kicsit fájóan mondom ki, hogy a Liv'pool Anglia legnagyobb klubbja.... most azért dolgozunk, hogy mi lehessünk az...
- ZenZo
Kedves ManU szurker!
Attól, hogy Giggs saját nevelés, és sok trófeája van, még lehet az, ami... kérd ki magadnak nyugodtan; de ebbe ne bonyolódjunk bele. Ha nem csak úgy-ahogy olvasod végig itt a hsz-eket, akkor ... na mindegy. Nem magyarázkodom, mert nincs értelme.
Egyrészről gratulálok a bajnoki címhez, azt hiszem, ez így korrekt. De őszintén: attól, hogy a bíró rosszul döntött (mert nem fújt szabadrúgást), attól szerinted az gól? A szabályok egyértelműek: a kapus az ötösön belül birtokba vette a labdát. Innentől fogva ha csak rosszul nézel a kapusra, az kapustámadásnak minősül, és így szabálytalan. Mert ennyi erővel nem kellenek jól rúgó csatárok, vagy jól fejelő játékosok, minek? Íveljük fel a labdát, had fogja meg a kapus, aztán durr neki, bevisszük vele együtt... (zárójelben megjegyzem: Joe Cole megmozdulása simán megért egy sárgát. De a végén amiket kaptunk, a fele sem volt sárga, ellenben a gól után ti nagy favágó-munkába kezdtetek)
És csak ide a végére: szerintem lényegtelen az, hogy ki mennyi ideje szurkolója egy csapatnak. Természetes, hogy egy csapat sikereivel, sikerességével egyenesen arányosan nő a szurkolói száma, és hatványozottan nő az utálóinak száma. Attól az semmivel sem kevesebb szurkoló, mert csak két éve szurkol egy csapatnak. Nagyon szép, hogy te ki tudja mióta a Vörös Ördögöknek szurkolsz, de ezt én is akkor hiszem el, ha akarom. Bárki mondhat bármit, mióta szurkol ennek vagy annak a csapatnak, én még valahol tisztelem is azokat, akik felvállalják, hogy csak 2 éve szurkolnak ennek a csapatnak. Akkor futottak fel, akkor hallott róluk. Lehet, hogy előtte azt sem tudta, mi fán terem az angol foci. Aztán látott egy Chelsea meccset, tetszett neki, megnézett mégegyet, az is, aztán rövidebb-hosszabb idő alatt szurkoló lett. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Jómagam annak idején ugyanígy szerettem bele a Chelsea-be (majdhogynem). Én akkor nem szerettem kifejezetten az angol focit, az olasz foci volt a mindenem. De mikor két kedvencem is (Zola, DiMatteo) a Chelseabe került, elkezdtem Chelsea meccseket nézni, és itt ragadtam. Ennyi röviden...
Respect
Attól, hogy Giggs saját nevelés, és sok trófeája van, még lehet az, ami... kérd ki magadnak nyugodtan; de ebbe ne bonyolódjunk bele. Ha nem csak úgy-ahogy olvasod végig itt a hsz-eket, akkor ... na mindegy. Nem magyarázkodom, mert nincs értelme.
Egyrészről gratulálok a bajnoki címhez, azt hiszem, ez így korrekt. De őszintén: attól, hogy a bíró rosszul döntött (mert nem fújt szabadrúgást), attól szerinted az gól? A szabályok egyértelműek: a kapus az ötösön belül birtokba vette a labdát. Innentől fogva ha csak rosszul nézel a kapusra, az kapustámadásnak minősül, és így szabálytalan. Mert ennyi erővel nem kellenek jól rúgó csatárok, vagy jól fejelő játékosok, minek? Íveljük fel a labdát, had fogja meg a kapus, aztán durr neki, bevisszük vele együtt... (zárójelben megjegyzem: Joe Cole megmozdulása simán megért egy sárgát. De a végén amiket kaptunk, a fele sem volt sárga, ellenben a gól után ti nagy favágó-munkába kezdtetek)
És csak ide a végére: szerintem lényegtelen az, hogy ki mennyi ideje szurkolója egy csapatnak. Természetes, hogy egy csapat sikereivel, sikerességével egyenesen arányosan nő a szurkolói száma, és hatványozottan nő az utálóinak száma. Attól az semmivel sem kevesebb szurkoló, mert csak két éve szurkol egy csapatnak. Nagyon szép, hogy te ki tudja mióta a Vörös Ördögöknek szurkolsz, de ezt én is akkor hiszem el, ha akarom. Bárki mondhat bármit, mióta szurkol ennek vagy annak a csapatnak, én még valahol tisztelem is azokat, akik felvállalják, hogy csak 2 éve szurkolnak ennek a csapatnak. Akkor futottak fel, akkor hallott róluk. Lehet, hogy előtte azt sem tudta, mi fán terem az angol foci. Aztán látott egy Chelsea meccset, tetszett neki, megnézett mégegyet, az is, aztán rövidebb-hosszabb idő alatt szurkoló lett. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Jómagam annak idején ugyanígy szerettem bele a Chelsea-be (majdhogynem). Én akkor nem szerettem kifejezetten az angol focit, az olasz foci volt a mindenem. De mikor két kedvencem is (Zola, DiMatteo) a Chelseabe került, elkezdtem Chelsea meccseket nézni, és itt ragadtam. Ennyi röviden...
Respect
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
Először is elnézést kérek mindenkitől, aki már több mint két éve szurkol a chelsea-nek! ők ne vagyék bántásnak, és gondolom csak ők fognak előrehaladó beszélegésbe "bonyolódni" velem.
csak gondoltam megnézem,hogy hogy reagáltok az FA győzelemre, amihez gratulálok ezúton.
de!
Ricko: Giggs szegény Cech-be beleszállt? akkor miért is nem volt szabadrugás?? és ha nem volt szabadrúgás, akkor nem volt szabálytatlan... a labda láthatóan bent volt, de nem ezen múlik, amit a bíró befúj, az a gól, nincs vita erről. de ha piros... miért nem látok olyan, hogy Joe Cole hogy beleszállt pároslábban Brown támasztólábába?vagy drogba miután összezárt a két középső Man Utd-s védő, és utánnukrugott? akkor Giggsyéhez az 2-2 év eltiltás? vagy hol az értékrend gyerekek?
Zenzo: ezt kikérném magamnak, hogy "giggs meg egy majom". a chelsea-ben amióta kupákat nyertek,kiaz aki saját nevelésű játékos?? ezek után mondd egy igencsak sok trófeával büszkélkedő éra egyik (mert ugye ott több van ) saját nevelésű klasszisára,hogy majom.
Gullit: a Liga kupa nem ér sokat, az FA kupa kétségtelen a bajnoki aranyoz közeli érdem, az elismerem. de te hallottál már olyan,egy egy nemzet két kupájának győztesei játszák a szuperkupát? az mindehol bajnok és kupagyőztes! grat ehez is!
Tibi 71: igazad van, szörnyű lett volna,hogy egy ilyen góllal nyeri meg a MU, én nem lettem volna felhőtlenül boldog.. ugy éreztem volna magam, mint egy chelsea-s érezhette magát a portó ellen gólparádéval tarkított továbbjutásnál.....
Ha az nso fordított esetben írna, ti hangoskonátok,hogy hogy kib**zott veletek a bíró, meg szabályos gól elég. én megmondom őszintén, mikor pl Solskjaer góljával verük ki a villát az FA-cupból, meg Sheasy góljával vertük el a pool, szomoru voltam, hogy ez szerencsével nyertük meg. /ha itt korrekt írásokat láttam volna akkor ezt nem teszem hozzá, de így igen: chelsea módra!/
és még valami. én az elmult években nem pártoltam el a MU mellől,pedig az az egy FA meg egy Carling Cup vagy liga nemtom akkor melyik volt a neve, kiváncsi lennék, ti hányan írnátok ide, ha nem jön Abramovic....
és tényleg, akik nem két éve chelsea-sek,azok ne vegyék támadásnak!
GLORY MAN UNITED!
csak gondoltam megnézem,hogy hogy reagáltok az FA győzelemre, amihez gratulálok ezúton.
de!
Ricko: Giggs szegény Cech-be beleszállt? akkor miért is nem volt szabadrugás?? és ha nem volt szabadrúgás, akkor nem volt szabálytatlan... a labda láthatóan bent volt, de nem ezen múlik, amit a bíró befúj, az a gól, nincs vita erről. de ha piros... miért nem látok olyan, hogy Joe Cole hogy beleszállt pároslábban Brown támasztólábába?vagy drogba miután összezárt a két középső Man Utd-s védő, és utánnukrugott? akkor Giggsyéhez az 2-2 év eltiltás? vagy hol az értékrend gyerekek?
Zenzo: ezt kikérném magamnak, hogy "giggs meg egy majom". a chelsea-ben amióta kupákat nyertek,kiaz aki saját nevelésű játékos?? ezek után mondd egy igencsak sok trófeával büszkélkedő éra egyik (mert ugye ott több van ) saját nevelésű klasszisára,hogy majom.
Gullit: a Liga kupa nem ér sokat, az FA kupa kétségtelen a bajnoki aranyoz közeli érdem, az elismerem. de te hallottál már olyan,egy egy nemzet két kupájának győztesei játszák a szuperkupát? az mindehol bajnok és kupagyőztes! grat ehez is!
Tibi 71: igazad van, szörnyű lett volna,hogy egy ilyen góllal nyeri meg a MU, én nem lettem volna felhőtlenül boldog.. ugy éreztem volna magam, mint egy chelsea-s érezhette magát a portó ellen gólparádéval tarkított továbbjutásnál.....
Ha az nso fordított esetben írna, ti hangoskonátok,hogy hogy kib**zott veletek a bíró, meg szabályos gól elég. én megmondom őszintén, mikor pl Solskjaer góljával verük ki a villát az FA-cupból, meg Sheasy góljával vertük el a pool, szomoru voltam, hogy ez szerencsével nyertük meg. /ha itt korrekt írásokat láttam volna akkor ezt nem teszem hozzá, de így igen: chelsea módra!/
és még valami. én az elmult években nem pártoltam el a MU mellől,pedig az az egy FA meg egy Carling Cup vagy liga nemtom akkor melyik volt a neve, kiváncsi lennék, ti hányan írnátok ide, ha nem jön Abramovic....
és tényleg, akik nem két éve chelsea-sek,azok ne vegyék támadásnak!
GLORY MAN UNITED!
- ZenZo
Ezt olvasva mintha nem is egy meccset néztünk volna. PF ugyan nem volt rossz, de hogy jó... Essien: az elején tényleg volt két nagy hibája, de utána többször mentett remekül kiélezett helyzetben, bevetődve, becsúszva olyan szituációkban, hogy senki sem csinálhatta volna különbül. Mikel sérülésből tért vissza+fiatal, ehhez viszonyítva jól játszott. JC engem nem nyűgözött le a tegnapi teljesítményével (mivel sérült volt, ez érthető is), az elején pedig az a kétlábas becsúszása sajnos sárgát ért volna -> erős közepes. Robben tényleg remek volt, de ugyanannyira önző is. Kalou is jó volt, de egyszerűen úgy látszik, csak 3 méteren belülről tudja eltalálni a kaput. SWP szereplése számomra tegnap is kétoldalú volt. Az akarat megvan benne, de az kevés. A jó játéktól messze állt. Lamps és Drogba rendkívül jók voltak viszont, de a MOTM címet Cechnek adom. Hatalmas védései nagyon kellettek ahhoz, hogy a MU neve mellett (is) csak egy 0 álljon 115 perc elteltével.Ricko írta:Egy kis értékelés:
CECH: Kiválóan védett, Giggs meg örüljön, hogy nem állították ki azért, mert beleszállt szegény PETR-be.
P.FERREIRA: Nem a kedvenc játékosom, nagyon nem, de amit ma láttam tőle az lenyűgözött maradjon nyugodtan ameddig akar!!!
ESSIEN: Ő volt ma a "leggyengébb láncszem", de nem középső védő szóval egy szavunk nem lehet rá!
TERRY: Jó volt, tetszett a játéka, de a legjobban az tetszett amikor felemelte a kupát!
BRIDGE: Most már fogalmam sincs ki a jobb balhátvéd!!!
MIKEL: Még nagyon fiatal és ezen a meccsen is majdnem kiállították, de azért ott volt Ő is!
MAKELELE: Nagyon sokat szerelt, meccs egyik legjobbja, néhány kis hibát leszámítva!!!
LAMPARD: Na végre! visszatért? de még ez sem az igazi, sztem most lendült formába!
SWP: Jól játszott, nagyon hasznos volt, talán MOTM!
J.COLE: Kár, hogy lejött a félidőben, sztem a meccs első 45 percében nem volt nála jobb a pályán!
DROGBA: Akart-akart és össze is jött!!!!!!!
ROBBEN: Nálam Ő a MOTM! bejött, alkotott, lement, meccs végén meg kapott egy aranyérmet megpörgette a játékunkat, a leghasznosabb volt a csapatban, remélem marad!
KALOU: -
A.COLE: -
- ZenZo
Nah röviden visszatérve a döntőre. Hát, a lehető legjobb társaságban sikerült végignéznem, ami már eleve sokat lendített az egészen, ráadásnak lelkileg jól felkészültem erre a mérkőzésre (új Wembley, legyőzni a MU-t, a hiányzó kupa, az idei második trófea, stb.) tehát rendes eufóriában néztem végig a meccset, így lehet mondani, hogy elfogult vagyok, de szerintem egy rendkívül jó angol kupadöntő volt (a végén a lehető legjobb eredménnyel ). Annak meg, aki egy ilyen mérkőzésen el tud aludni, tudok gratulálni, szép volt, szurkertárs!
A Giggs eset csak arra jó, hogy a MU és SAF tudja mire fogni az egészet. Rooneynak volt előtte egy hasonló esete, csak benne megvolt annyi, hogy nem rúgott bele Cechbe... Giggs meg egy majom. Nemhogy gól, vagy büntető, ugyan, az egyetlen, amit érdemelt volna, egy geci nagy piros! Ezt még kivételesen az undorító média is hasonlóképp látta, még az NS-ben is azt írta a cikk írója, hogy főleg Cech szezonbeli sérülése után ha ilyen esetben a bíró a kapus javára dönt, természetes. (csak mondjuk akkor szabadrúgásnak kellett volna jönni kifelé) Benett egyedül ott hibázott, hogy nem hozott ítéletet, csak engedte tovább a játékot.
Grat a csapatnak, jó játékkal, jobb játékkal sikerült elérni azt, amit eddig nagyon kevesen tudnak csak felmutatni: három éven belül az összes angol trófeát összegyűjteni. Én teljes mértékig elégedett vagyok azzal az eredménnyel, amivel ezt a szezont zártuk.
A Giggs eset csak arra jó, hogy a MU és SAF tudja mire fogni az egészet. Rooneynak volt előtte egy hasonló esete, csak benne megvolt annyi, hogy nem rúgott bele Cechbe... Giggs meg egy majom. Nemhogy gól, vagy büntető, ugyan, az egyetlen, amit érdemelt volna, egy geci nagy piros! Ezt még kivételesen az undorító média is hasonlóképp látta, még az NS-ben is azt írta a cikk írója, hogy főleg Cech szezonbeli sérülése után ha ilyen esetben a bíró a kapus javára dönt, természetes. (csak mondjuk akkor szabadrúgásnak kellett volna jönni kifelé) Benett egyedül ott hibázott, hogy nem hozott ítéletet, csak engedte tovább a játékot.
Grat a csapatnak, jó játékkal, jobb játékkal sikerült elérni azt, amit eddig nagyon kevesen tudnak csak felmutatni: három éven belül az összes angol trófeát összegyűjteni. Én teljes mértékig elégedett vagyok azzal az eredménnyel, amivel ezt a szezont zártuk.
- undertow
- Site Admin
Re: hy
ha pedig ugyanaz nyerne a kettot, akkor a bajnoki 2.-kal jatszik.szpecnaz írta:miért lenne a miénk?...bajnok a MU...mi meg az F.A. kupa győztesek...és e kettő szokott játszani a döntőben...Gullit írta:Akkor most a Community Shield az automatikusan a Chelseáé?
Örülök hogy megnyertük az FA Cup ott. Ezzel jobbakvagyunk mint a MU mer csak a P.L.-t nyerték mimeg a Liga Cup ott a FA Cup ot meg ha minden igaz akkor a Community Shield et is.
de akor is a MIÉNK lesz!ez szerintem egyértelmű...szpecnaz írta:miért lenne a miénk?...bajnok a MU...mi meg az F.A. kupa győztesek...és e kettő szokott játszani a döntőben...Gullit írta:Akkor most a Community Shield az automatikusan a Chelseáé?
Örülök hogy megnyertük az FA Cup ott. Ezzel jobbakvagyunk mint a MU mer csak a P.L.-t nyerték mimeg a Liga Cup ott a FA Cup ot meg ha minden igaz akkor a Community Shield et is.
Carefree, wherever we may be
-
miért lenne a miénk?...bajnok a MU...mi meg az F.A. kupa győztesek...és e kettő szokott játszani a döntőben...Gullit írta:Akkor most a Community Shield az automatikusan a Chelseáé?
- Gullit
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gullit Zola
hy
Akkor most a Community Shield az automatikusan a Chelseáé?
Come on Chelsea!
- Megyó
- Moderátor
jaja, amugy én elsőre igy gondolkodtam hogy: milyen jo hogy a biro nem adta meg a golt mert amugy szabálytalan volt giggs.undertow írta:savanyu a szolo.tibi71 írta:állitolag az saf nem érti miért nem adtak gólt vagy tizit a giggs esetnél úgy látszik bebódult az agya a rózsától na szép lett volna,ha ilyen góllal bukjuk el a kupát
es meg mi vagyunk rossz vesztesek a media szerint...
giggs meg orulhet, hogy lapot nem kapott.
DE utáne el kezdtem gondolkodni hogy én örüljek neki?????????? ha nincs Cech-n fejvédő kitudja megint mi lett volna vele!!! Drogba 2 éve a barca ellene azért kapott sárgát mert oda ment valdes elé... giggs meg... tekésett játszott (tarolás) és még mi örüljünk hogy nem adták meg a golt?????? nah mind1 a fő hogy a sors igazságot szolgáltatott...