Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

Re: Premier League

#6461 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Másik topicból áthozom ide a beszélgetést.
Mustafi-t én sem tartom akkora ásznak, mint aminek kikiáltják, szerintem egy megbízható, jó védő, de semmi extra. Kellett nekik, a vételára még az elfogadható kategória, de nem ő tőle lesznek bajnokok.

Nekem Sissoko átigazolása volt érhetetlen, hogy megadta érte a Sp*rs a 30 milliót. Szimpatikus játékos, végigrobotolja a meccseket, de ezen kívül tök átlagos. A mai árakat tekintve még úgy sem ér 15-nél többet, nem csodálom, hogy ennyiért nem kellett senkinek rajtuk meg az Evertonon kívül.
6+8+5+4+1+1+2+1

Chester
Moderátor
Moderátor

#6462 Hozzászólás Szerző: Chester »

Wilsheret meg elviszi a Bournemouth, ami mondjuk Aké szempontjából nem jön jól.

laczze
Kedvenc exjátékos: Drogba

#6463 Hozzászólás Szerző: laczze »

Николаевич írta:
bNc írta: Guardiolat ismerve fiatalokkal fogja feltölteni a keretet. Nem biztos hogy olyan rosszul járnak...

A Barcelonánál meg a Bayern-nél ez működött, mert ott ki lehetett állni a kisebb csapatok ellen buta kezdővel is és úgy is simán nyertkék a meccseket. Azért azt megnézem hogy fog tartalékolni egy fontos BL-meccsre egy Stoke, WBA vagy Hull ellen.

Bony meg szerintem amennyire nem illett a City-be annyira passzolni fog a Stoke-ba.
Szerintem ezen túl kéne lépni, semmivel sem erősebb a hull city mint egy malaga, szerintem a Barca a hull vagy wba ellen is ugyan ugy tudna tartalékolni mint a malga vagy a sociedad ellen.
Drogba,Lampard,Terry <3

Николаевич

#6464 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

bNc írta: Guardiolat ismerve fiatalokkal fogja feltölteni a keretet. Nem biztos hogy olyan rosszul járnak...

A Barcelonánál meg a Bayern-nél ez működött, mert ott ki lehetett állni a kisebb csapatok ellen buta kezdővel is és úgy is simán nyertkék a meccseket. Azért azt megnézem hogy fog tartalékolni egy fontos BL-meccsre egy Stoke, WBA vagy Hull ellen.

Bony meg szerintem amennyire nem illett a City-be annyira passzolni fog a Stoke-ba.

bNc
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Makelele

#6465 Hozzászólás Szerző: bNc »

kecske01 írta:
Chester írta:City meg szórja kölcsönbe a selejtjeit a felnőtt csapatból, Bony (Stoke), Nasri (Sevilla), Hart (Torino) után Mangala (Valencia) lehet a következő.
Senki nem marad a padon... :) Ezt megfogják szívni.
Guardiolat ismerve fiatalokkal fogja feltölteni a keretet. Nem biztos hogy olyan rosszul járnak...

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#6466 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Chester írta:City meg szórja kölcsönbe a selejtjeit a felnőtt csapatból, Bony (Stoke), Nasri (Sevilla), Hart (Torino) után Mangala (Valencia) lehet a következő.
Senki nem marad a padon... :) Ezt megfogják szívni.

Chester
Moderátor
Moderátor

#6467 Hozzászólás Szerző: Chester »

City meg szórja kölcsönbe a selejtjeit a felnőtt csapatból, Bony (Stoke), Nasri (Sevilla), Hart (Torino) után Mangala (Valencia) lehet a következő.

kazomester

#6468 Hozzászólás Szerző: kazomester »

royston
Kedvenc játékos: Lampard

#6469 Hozzászólás Szerző: royston »

Bohóc Hart oda is való,egy középszer kapus,soha nem tartottam top kapusnak.Sajnos nála Bravo csak jobb lesz...
KEEP CALM and FOLLOW CHELSEA

adrian1989
Kedvenc játékos: Hazard

#6470 Hozzászólás Szerző: adrian1989 »

Pityee írta:
Chester írta:Hartot úgy néz ki a Torino fogja megvenni, nem kicsit árazza be a szintjét. :D :D :D
Ha minden igaz, csak kölcsönbe megy oda, gondolom reménykedik, hogy Guardiolát kivágják a szezon végén :lol: Időközben a szarzi kölcsönbe akarja küldeni Wilsheret.
Wilshere jobb lenne nekünk mint Brozovic.
de erre nagyon nagyon kevés esély lenne még ha be is jelentkezne érte Conte.

laczze

#6471 Hozzászólás Szerző: laczze »

Még hogy Costát nem érdemes erőltetni? Ne haragudj nem akarok megbántani senkit, de kétségbevonható az ép elméje annak aki így gondolja.
Top 5 befejező csatár, hozza a gólokat, számíthat rá a csapat, az idegösszeomlásait lehet kezelni, ez nem olyan gond ami miatt dobni kéne, az nagy luxus lenne amit nem engedhetünk meg.
Drogba,Lampard,Terry <3

Pityee
Kedvenc játékos: James-Silva-Kanté
Kedvenc exjátékos: Drogba-Terry-Lampard

#6472 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Chester írta:Hartot úgy néz ki a Torino fogja megvenni, nem kicsit árazza be a szintjét. :D :D :D
Ha minden igaz, csak kölcsönbe megy oda, gondolom reménykedik, hogy Guardiolát kivágják a szezon végén :lol: Időközben a szarzi kölcsönbe akarja küldeni Wilsheret.
2012.05.19
2021.05.29 - Champions of Europe

Chester
Moderátor
Moderátor

#6473 Hozzászólás Szerző: Chester »

Hartot úgy néz ki a Torino fogja megvenni, nem kicsit árazza be a szintjét. :D :D :D

Pityee

#6474 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Николаевич írta:
szogi írta:Mit szóltok Agüero könyököséhez ?
A bíró nem vette észre ,ezért utólag eltiltható lenne. Costa ezért kapna legalább 5 mecset !
Vajon mit fog kapni Agüero?

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/t2uh.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;

Agüero akkor sem kapott semmit amikor megtaposta David Luiz csúnyáját:

https://www.youtube.com/watch?v=LDDOxa_0PG0" onclick="window.open(this.href);return false;

Ezért 5 meccs minimum járt volna. Egyértelműen elborult az agya, itt nem labdaszerzési kísérletről volt szó. Costa ezért kövezést kapott volna az tuti, persze saját magának köszönheti. Az eredeti témától elkanyarodva én ezért szurkolok nagyon Michy-nek és ezért nem bánnám Lukaku-t, szerintem Costát nem érdemes annyira erőltetni. Vagy értelmetlen módon kiszóratja magát valami tahósággal több meccsre, vagy a bírók szórják ki ártatlanul mert ki vannak rá hegyezve, vagy éppen sérült.. Nem lehet számítani rá.
Vagy épp eldönt az ő góljával egy meccset, mint ahogy tette az első két fordulóban. Egyetértek veled, hogy nagy barom tud lenni és a folyamatos balhéi nem kellenek a pályára, de nagyon nehezen találnánk még egy ilyen jó befejező csatárt mint Costa.
2012.05.19

Николаевич

#6475 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

A bíró nem vette észre ,ezért utólag eltiltható lenne. Costa ezért kapna legalább 5 mecset !

https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/t2uh.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;

Agüero akkor sem kapott semmit amikor megtaposta David Luiz csúnyáját:

https://www.youtube.com/watch?v=LDDOxa_0PG0" onclick="window.open(this.href);return false;

Ezért 5 meccs minimum járt volna. Egyértelműen elborult az agya, itt nem labdaszerzési kísérletről volt szó. Costa ezért kövezést kapott volna az tuti, persze saját magának köszönheti. Az eredeti témától elkanyarodva én ezért szurkolok nagyon Michy-nek és ezért nem bánnám Lukaku-t, szerintem Costát nem érdemes annyira erőltetni. Vagy értelmetlen módon kiszóratja magát valami tahósággal több meccsre, vagy a bírók szórják ki ártatlanul mert ki vannak rá hegyezve, vagy éppen sérült.. Nem lehet számítani rá.

kazomester

#6476 Hozzászólás Szerző: kazomester »

Nyilvánvaló eset, nagyon nincs is miről beszélni. ha nem kap érte semmit, akkor már igen.

szogi
Kedvenc játékos: Ashley Cole
Kedvenc exjátékos: Joe Cole

#6477 Hozzászólás Szerző: szogi »

Mit szóltok Agüero könyököséhez ?

hundave83
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Lampard

#6478 Hozzászólás Szerző: hundave83 »

Chester írta:
Dante írta:
Chester írta:Nem voltam netközelben, jó meccs volt a tegnapi?
Hamar megszereztük a vezetést és végig lehetett érezni hogy esélye sincs a Burnley-nek. Hazard és Kante nagyon jól ment, matic nem volt nettó emberhátrány (inkább semleges, néha zavarta az ellenfelet), Terry nagyon magabiztos volt hátul, őt is jó volt nézni és egy kicsi átragadt Cahill-re is. Costa 2-3 ordító ziccert kihagyott, lehetett volna nagyobb győzelem is. ivanovicot nem tudom objektíven megítélni, felmegy a képétől a vérnyomásom, ha ő nincs akkor 100%-ig elégedetten állok fel a laptop elől.
Köszi! lehet holnap leszedem majd a meccset ha lesz rá időm.
Mindenkepp. Reg nem latott nagy gala meccs volt.
Kámoncselszí!

Pityee

#6479 Hozzászólás Szerző: Pityee »

Boufal :arrow: Soton
2012.05.19

Chester
Moderátor
Moderátor

#6480 Hozzászólás Szerző: Chester »

Dante írta:
Chester írta:Nem voltam netközelben, jó meccs volt a tegnapi?
Hamar megszereztük a vezetést és végig lehetett érezni hogy esélye sincs a Burnley-nek. Hazard és Kante nagyon jól ment, matic nem volt nettó emberhátrány (inkább semleges, néha zavarta az ellenfelet), Terry nagyon magabiztos volt hátul, őt is jó volt nézni és egy kicsi átragadt Cahill-re is. Costa 2-3 ordító ziccert kihagyott, lehetett volna nagyobb győzelem is. ivanovicot nem tudom objektíven megítélni, felmegy a képétől a vérnyomásom, ha ő nincs akkor 100%-ig elégedetten állok fel a laptop elől.
Köszi! lehet holnap leszedem majd a meccset ha lesz rá időm.

Válasz küldése