Tudom, nem az én pénzem, meg miegymás, de jó lenne a földön maradni, mert ha azt látják, hogy nekünk nem számít az ár, akkor erre a későbbiekben nagyon rá fogunk b*szni, amikor egy cserejátékost sem tudunk elhozni 30 millió font alatt. Moratáról 40 millió fontot olvastam, annyit azért egy cserecsatárért csak nem kéne fizetni (főleg úgy, hogy a védelmünk még mindig lyukas).rafanadal írta:Úgy beszéltek erről a 30 millióról mintha az mai pénzben sok lenne. Manapság egy 18 éves tehetséges fiatal annyiba kerül. Lehet nem egy szupersztár, de 30-ért nem is olyan nagyon drága.
Premier League
Re: Premier League
Azért tartom soknak mert nincs szükségünk rá. Costa is itt van még, Traore is van olyan jó (vagy legalábbis lehet olyan jó ha lehetőséget kap), szóval ebből a szempontból sok a 30 millió. Ha nem tudunk klasszist igazolni, akkor inkább ne jöjjön senki, inkább Costa fejében tegyen rendet Conte és akkor úgyis ő lesz az első számú csatár. Ráadásul heti 1 meccset fogunk játszani idén szóval nem is lesz szükségünk olyan bő keretre.rafanadal írta:Úgy beszéltek erről a 30 millióról mintha az mai pénzben sok lenne. Manapság egy 18 éves tehetséges fiatal annyiba kerül. Lehet nem egy szupersztár, de 30-ért nem is olyan nagyon drága.
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Úgy beszéltek erről a 30 millióról mintha az mai pénzben sok lenne. Manapság egy 18 éves tehetséges fiatal annyiba kerül. Lehet nem egy szupersztár, de 30-ért nem is olyan nagyon drága.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
Én sem vagyok nagy rajongója, főleg nem ilyen árért, de azt nem lehet elvenni tőle, hogy a fontos pillanatokban rendre eredményes tudott lenni a Juvéban, nekünk meg pont ilyen játékosra lenne szükségünk (ebben például köröket ver Lukakura).Bandi írta:Soha nem értettem hogy Morata-ban mit látnak, teljesen átlagos csatár. Rúgott 1-2 fontosabb gólt a BL-ben és azóta ebből él, de a legjobb szezonjában 46 meccsen 15-ször talált be, ezt kb egy középpályás is hozni tudja. Ráadásul 30-35 milliókat írnak róla, ami teljesen abszurd... Első számú csatárnak közel sem jó, tartaléknak meg ott van Traore, aki semmivel sem rosszabb plusz fiatalabb is, szóval nem ő kell nekünk...
Soha nem értettem hogy Morata-ban mit látnak, teljesen átlagos csatár. Rúgott 1-2 fontosabb gólt a BL-ben és azóta ebből él, de a legjobb szezonjában 46 meccsen 15-ször talált be, ezt kb egy középpályás is hozni tudja. Ráadásul 30-35 milliókat írnak róla, ami teljesen abszurd... Első számú csatárnak közel sem jó, tartaléknak meg ott van Traore, aki semmivel sem rosszabb plusz fiatalabb is, szóval nem ő kell nekünk...mikel12 írta:Vardy menjen csak az arsenalba, hozzank meg johet szepen Alvaro Morata.
- mikel12
- Kedvenc játékos: Nincs
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Vardy menjen csak az arsenalba, hozzank meg johet szepen Alvaro Morata.
Ohh Chelsea we love you..
Vardy-t meg az Arsenal vinné a BBC meg a Sky szerint, a marhák.Zsolti írta:Szinte biztos hogy Zlatan a Mu-ba megy 1 évre.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ky-sources" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zsolti
- Kedvenc játékos: Terry Drogba
- Kedvenc exjátékos: Robben Zola
Szinte biztos hogy Zlatan a Mu-ba megy 1 évre.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ky-sources" onclick="window.open(this.href);return false;
Odébb van az még, legutóbb azt olvastam hogy a stadion melletti vasúti sínek vannak útban és arról megy még a vita, hogy hogy oldják meg az építkezést amellett. Hivatalos tervek sincsenek még, úgyhogy szerintem két szezont még minimum maradunk...kecske01 írta:Most mikortól játszunk a wembleyben? Mikortól kezdődik a stadion felújítás?
- Николаевич
A Burnley után hogy a Hull is rögtön visszajutott a PL-be. Hurrá, nagyon hiányoztak. Sheffield Wed-nek jobban örültem volna, lenne egy kis változatosság.
A Sheffield-ben kezdőként 76 percet játszott Sam Hutchinson.
A Sheffield-ben kezdőként 76 percet játszott Sam Hutchinson.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Most mikortól játszunk a wembleyben? Mikortól kezdődik a stadion felújítás?
- Gereb
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
A Fifa adatbázisa egy borzalom. Nevetséges értékelések, pontatlanságok, stb.Sheenka írta:Egyébként valószínűleg a FIFA komolyabb adatbázissal rendelkezhet, mint a legtöbb klub, szóval nem biztos hogy ez rossz ötletSzabi írta:Természetesen ez nem egy gyakori eset a mai modern világban, de előfordul azért. Én már olyat is hallottam, hogy valakit az alapján igazolt le egy klub, hogy fifában megnézték a ratingjeit.
Ha már adatbázis, akkor Football Manager. Hivatalos bejelentés is volt kb. egy éve, hogy azt az adatbázist, amit az FM scout rendszere(1500 scout) felépített, azt idéntől, már Premier League csapatok is használhatják/használják.
RIP Mister
gerebkoppany@yahoo.com
gerebkoppany@yahoo.com
- Sheenka
- Kedvenc játékos: Kante
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Egyébként valószínűleg a FIFA komolyabb adatbázissal rendelkezhet, mint a legtöbb klub, szóval nem biztos hogy ez rossz ötletSzabi írta:Természetesen ez nem egy gyakori eset a mai modern világban, de előfordul azért. Én már olyat is hallottam, hogy valakit az alapján igazolt le egy klub, hogy fifában megnézték a ratingjeit.
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nyilván tényleg elképesztő scout-rendszere van már manapság a legtöbb klubnak, de azért még az utóbbi esetre is van példa, mikor kiülnek a lelátóra és onnan szúrnak ki valakit, akit még soha korábban nem láttak. A legjobb példa erre Mahrez, akit úgy szúrt ki a Leicester scoutja, Steve Walsh, hogy eredetileg Ryan Mendes miatt ment ki egy talán Lille - Le Havre kupameccsre, Mendes nem tetszett neki, a másodosztályú kiscsapatból viszont kiszúrta Mahrezt, akit ezután még párszor megnézett és potom összegért a rókákhoz vitt azon a nyáron.
Természetesen ez nem egy gyakori eset a mai modern világban, de előfordul azért. Én már olyat is hallottam, hogy valakit az alapján igazolt le egy klub, hogy fifában megnézték a ratingjeit.
Természetesen ez nem egy gyakori eset a mai modern világban, de előfordul azért. Én már olyat is hallottam, hogy valakit az alapján igazolt le egy klub, hogy fifában megnézték a ratingjeit.
6+8+5+4+1+1+2+1
- Zsolti_6
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola-Didier Drogba
Teljesen egyetértek azzal, amit mondtál, és én is így látom hogy az EB-VB nem számít főleg az idősebb játékosoknál se olyan jelentős összeget, de ezzel a résszel nem értek egyet. Példának KisKokót mondanám, két éves eset amikor a Manchester City figyelte, és le akarták igazolni mert ígéretes, és az egyik U21-es válogatott meccset nézték meg miatta, és 45-perc után azt mondták hogy felejtsük el mert fizikai illetve taktikai hiányosságai vannak.Николаевич írta:Honvéd meg Vasas ifi csapatokból néznek ki és visznek próbajátékra srácokat olyan csapatok mint a City vagy a Galatasaray. Félelmetes scout-rendszere van már a csapatoknak, nincs olyan hogy kiülnek ketten az EB-re a lelátón és egy csomó játékos van akit most látnak először.
WE ARE THE CHAMPIONS! 2012.05.19. München
-
- Kedvenc játékos: Petr Cech
Mint már le lett írva, a vb előtt is bőven 50milliós játékos volt.... csak a felületes focinèzők nem tudták milyen játékos..
- makraemil
- Kedvenc játékos: Ivanovic
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Nem kell olyan messze menni. James Rodriguez? 2 éve is volt már internet meg transfermarkt, mégis az akkori teljesítménye nélkül fele annyit nem csengettek volna ki érte.Николаевич írta:mikel12 írta:Az Arsenal is megvette az EB elott Csákát. Nainggolan ugyeben is lepni kene, nem vagyunk olyan helyzetben, hogy kivarjunk.
Szvsz kicsit túlgondoljátok ezt az EB dolgoz. Persze, egy fiatal, keveset bizonyított játékos értékét megdobhatja egy jó EB, de Nainggolan 28 éves, több száz olasz bajnoki van a háta mögött, BL- és EL-tapasztalata is van, midnenki tisztában van a képességeivel. Hacsak nem lesz 15 góllal gólkirály az EB-n vagy szakad le a jobb lába akkor nem hiszem hogy túl sokat változna az értéke.
Két éve a VB kapcsán már beszéltünk erről, továbbra is azt gondolom hogy mára már nincs olyan nagy jelentőssége ezeknek a tornáknak, nem nagyon tűnik fel a semmiből egy világsztár. Ma már egy afrikai kisgyerek két követ arrébrúg az úton és rögtön rájuk tapadnak a scout-ok. Az utazás gyorsasága, korszerűsödése, az internet, a technika fejlődésével ma már nincs ismeretlen játékos. A legutóbbi VB-n sem robbant be komolyabban senki, de én az azelőtti EB-n se emlékszem ilyesmire. Csak hogy magyar példákat nézzünk. Honvéd meg Vasas ifi csapatokból néznek ki és visznek próbajátékra srácokat olyan csapatok mint a City vagy a Galatasaray. Félelmetes scout-rendszere van már a csapatoknak, nincs olyan hogy kiülnek ketten az EB-re a lelátón és egy csomó játékos van akit most látnak először. Még így, mezei szurkolóként is bármelyik EB-kerettagról megtudhatunk minden infót.. Csapatok, képzés, sérülések, erősségek, riportok..
Manapság, meg már szerintem egy jó ideje bele kell egszerűen venni az árba a hype-faktort is.
Pedig nagyon is lehet beleszólása, lásd Mourinho, aki kirúgatta a feje fölül Valdanot a Realnál. Nem tudom milyen feltétellel írt alá Conte, de csak remélni tudom, hogy az új sportigazgató is közte volt.bNc írta:Nagyon kétlem, hogy ebbe beleszólhatna Conte. Szerintem ebben a kérdésben csak Abra dönthet. De még pletyka szinten se hallani mostanában, hogy le akarnák váltani őt. Vagy nagyon csendben intézzük a dolgokat, vagy fogalmunk sincs, hogy kit kellene igazolni, vagy nem akarunk senkit remélem a legelső...
- bNc
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Makelele
Nagyon kétlem, hogy ebbe beleszólhatna Conte. Szerintem ebben a kérdésben csak Abra dönthet. De még pletyka szinten se hallani mostanában, hogy le akarnák váltani őt. Vagy nagyon csendben intézzük a dolgokat, vagy fogalmunk sincs, hogy kit kellene igazolni, vagy nem akarunk senkit remélem a legelső...Chester írta:Szerintem addig nem fogunk igazolni amíg nem tisztázódik ez a sportigazgatósdi. Ha nem Emenaloval képzeli el Conte a közös munkát (amit nagyon remélek), akkor biztos nem fogunk addig igazolni amíg az általa kért ember el nem foglalja azt a pozíciót. Nagyon reménykedek benne, hogy emiatt várunk még az igazolásokkal.mikel12 írta:Az Arsenal is megvette az EB elott Csákát. Nainggolan ugyeben is lepni kene, nem vagyunk olyan helyzetben, hogy kivarjunk.