Játékosok
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Re: Játékosok
Abszolút iva és matic gólja
- szogi
- Kedvenc játékos: Ashley Cole
- Kedvenc exjátékos: Joe Cole
Szépen átalakultunk premier ligás középcsapattá , mert ennyi lassú (Iva,Fabre,Terry,Mikel) , ügyetlen (Matic,Iva) , ügyetlen de lelkes (Pedro,Azpi) játékosaink vannak. Van egy védőnk a tehetséges Zouma akiért jó pénzt adnának nagy klubok , és majd vehetünk belőle 3-4 új embert. És persze ott van még a medvedisznó ember akiről regény lehetne írni . Sajnos Hiddink sem meri egyenlőre kitenni a selejteket , DE MI A FASZRA VÁR B@ASSZA MEG !!!! Abra a világ legnagyobb hülyéje lesz ha Ivának meghosszabbítja a papírját !!!
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Komolyan mondom, egy magyar megye kettes meccsen 10 ügyesebb játékost tudnék mutatni Maticnál, fájóan béna... Pedro szintén borzalom, remélem Hazard jövő héten már tud kezdeni, és nem kell őt nézni. Iva helyére pedig Babát be kéne hozni, mert rémesen lassú és fogalmatlan. Ezt a 3 embert szó nélkül lekapnám, jöjjön RLC meg Kenedy, csak jobb lehet.
6+8+5+4+1+1+2+1
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Matic is fos maAwayRoller írta:Btw, Pedrinnyo ma is egy halom sz*r. Remélem többet más csapatok kukázott embereiből nem szerződtetünk...
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Btw, Pedrinnyo ma is egy halom sz*r. Remélem többet más csapatok kukázott embereiből nem szerződtetünk...
- Dante
Talán DL első chelsea-s hónapja óta nem láttam ilyen erős egyéni védekezést (nálunk). Tényleg három ember munkáját végzi, ha kell blokkol, ha kell 1:1-ben szedi le az embert, körbe se tudják futni.
Stones-szal rohadt jók lennének, szerintem a palacsinta arcút se bánnánk meg.
Stones-szal rohadt jók lennének, szerintem a palacsinta arcút se bánnánk meg.
- Николаевич
Chucky írta:Meccsről meccsre bizonyítja Zouma, hogy egy zseni és hogy minden fontot megért.
Ez a kijelentés akkor is helytálló lenne ha 40 misit köhögtünk volna ki érte, de 12-ért óriási bargain volt. Hosszú évekre bebetonozhatja magát a csapatba ha így tolja.
(Pedro mi a búnbánatos úristent csinált? )
- Dízel
- Kedvenc játékos: Joe cole
- Kedvenc exjátékos: Robben
Örülök, hogy nem csak engem zavar ez...béla írta:De örülnék neki,ha nem 3 ember munkáját kellene végeznie.Chucky írta:Meccsről meccsre bizonyítja Zouma, hogy egy zseni és hogy minden fontot megért.
- béla
De örülnék neki,ha nem 3 ember munkáját kellene végeznie.Chucky írta:Meccsről meccsre bizonyítja Zouma, hogy egy zseni és hogy minden fontot megért.
- Chucky
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola
Meccsről meccsre bizonyítja Zouma, hogy egy zseni és hogy minden fontot megért.
Ebből látszik, hogy mekkora önbizalma van most, hogy ilyet meg mer tenni. Emlékszem amikor az elején még keveset játszott és néha kicsit ügyetlennek tűnt és a labdái sem voltak pontosak, szóval tényleg ennyit tesz az önbizalom, hogy a csk helyettest is le mered baszni. Én remélem, hogy ő lesz Terry után a csk, mert a teljesítményével rá szolgál és úgy néz ki lassan a tekintélye is meg van/lesz az öltözőn belül.Dante írta:Zouma lebaszta ivát
- Dante
Zouma lebaszta ivát
- Dante
Ha már ilyen abszurd dolgokat kívánunk, inkább Mata-t írogassuk, ne a németetrafanadal írta:Végül is Özil idén kifejezetten szemét.Dante írta:Flamini is, meg Tuskó, nem? Van itt elég szemét, nem kell az övéké is...Zalán írta:És nyugodtan jöhetne Özil is
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Nem tudom mennyire hiteles, de egy török lap (AMK) szerint a Galatasaray képviselői Londonban vannak és tárgyalnak Remy kölcsönvételéről, akit a féléves loan után nyáron egy vételi opcióval 9 millió fontért végleg elvihetnének.
Ha ez igaz, könnyen lehet, hogy jön Bacca, mert nem a Costa-Falcao-(Bamford) sorral fogunk nekivágni a tavasznak, az tuti.
http://talksport.com/football/chelsea-t ... 0112180854" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha ez igaz, könnyen lehet, hogy jön Bacca, mert nem a Costa-Falcao-(Bamford) sorral fogunk nekivágni a tavasznak, az tuti.
http://talksport.com/football/chelsea-t ... 0112180854" onclick="window.open(this.href);return false;
6+8+5+4+1+1+2+1
- Dízel
Én sem tudom, hogy zajlanak, de logikusan végigvezete, az nem tárgyalás, ha megakarom szerezni mondjuk Sanchez-t és ajánlok érte 150m fontot. Azon nincs mit tárgyalni. Holnap aláírna, holnap utan meg már az új csapattal edzene kb. Akkor húzodnak el a tárgyalások, ha az érdekek nem egyeznek.Chester írta:Nem tudom hogy zajlik egy átigazolás menete, de lehet egy hét alatt is tárgyalni. Teixeirát már november óta folyamatosan hozzák velünk szóba, gondolom már azóta meg a puhatolózás a háttérben. Csak nehogy úgy járjunk mint nyáron, amikor Pedro és Baba megvétele egy laza két hónapot csúszott...
Nem tudom hogy zajlik egy átigazolás menete, de lehet egy hét alatt is tárgyalni. Teixeirát már november óta folyamatosan hozzák velünk szóba, gondolom már azóta meg a puhatolózás a háttérben. Csak nehogy úgy járjunk mint nyáron, amikor Pedro és Baba megvétele egy laza két hónapot csúszott...
- Dízel
Nem fog horror fizut kapni, szvsz azért tart nálunk minden igazolás hetekig (hónapokig) mert mostanság nem adunk ki fejetlenül nagy összegeket játékosokért, hanem tárgyalunk. (máskérdés, hogy ez megéri e vagy sem). Nyilván a nagyobb sztárokért ki kell nyitni a pénztárcát, de hát nagy csapat vagyunk, vagy mi.
- béla
Csak RLC ne kapjon horrorfizetést. Bár már most se csóróНиколаевич írta:A The Times szerint Ivanovic egy éves, Loftus-Cheek pedig hosszú távú szerződést ír alá hamarosan.
Én a magam részéről támogatom mindkettőt.
-
- Kedvenc játékos: Cesc Fabregas
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Amig teljesen ki nem oregszik, vagy nem tavozik innen, szinte biztos, hogy mindig tuzkozelben lesz. Valahogy minden edzo elsiklik a hibai felett. Birjuk ki meg azt a par evet.Dante írta:Iva tapasztalata jól jön, de könyörgöm, valaki vegye már észre hogy szerencsétlen felett annyira eljárt az idő, hogy csak az nem futja meg aki akarja. Egyszerűen nem tud sprintelni. Harmadik CB-nek, meg tartalék RB-nek oké lenne.Николаевич írta:A The Times szerint Ivanovic egy éves, Loftus-Cheek pedig hosszú távú szerződést ír alá hamarosan.
- Dante
Iva tapasztalata jól jön, de könyörgöm, valaki vegye már észre hogy szerencsétlen felett annyira eljárt az idő, hogy csak az nem futja meg aki akarja. Egyszerűen nem tud sprintelni. Harmadik CB-nek, meg tartalék RB-nek oké lenne.Николаевич írta:A The Times szerint Ivanovic egy éves, Loftus-Cheek pedig hosszú távú szerződést ír alá hamarosan.