José Mourinho
-
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Re: José Mourinho
nagyon durva hogy ide jotuttunk / jutott...
mármint hogy bajnokság kupa győzelem után a menesztéséről szólnak a hírek, nagyon kíváncsi vagyok hogy mi történt igazából, vagy mi ez az egész
Klopp ugyanígy volt tavaly a Dortmundban nem? kieső helyen is voltak
mármint hogy bajnokság kupa győzelem után a menesztéséről szólnak a hírek, nagyon kíváncsi vagyok hogy mi történt igazából, vagy mi ez az egész
Klopp ugyanígy volt tavaly a Dortmundban nem? kieső helyen is voltak
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Badarság lenne leváltani Jardimot, nagyon-nagyon jó munkát végez Monacoban. Tavaly nyáron nevezték ki, akkor kapcsoltak rá mégjobban csapat eladogatásában, mégis abban a szezonban voltak talán a legjobbak (BL-ben óriásit mentek, a bajnokságban is bronzot szereztek). Idén megint eladtak egy halom fontos játékost, de alakul a csapat, megint jók lesznek.kecske01 írta:Dmitry Rybolovlev a Monaco elnöke:
"Bár még nagyon korán van,felkerestük Jorge Mendes-t (Mourinho ügynöke- a szerk),hogy egy ajánlatot tegyünk neki ha esetleg úgy alakulnak a dolgok,hogy megválna tőle a Chelsea. Mr.Mendes azt mondta, térjünk erre vissza később."
Semmi értelme nem lenne odavinni Mourinhot. Ha odamenne akkor vagy megint több száz millát kéne Rybolovlevnek a keret megerősítésére költenie, vagy mindössze a 2-3-4. legerősebb kerete lenne JM-nek a bajnoságban, és az az elmúlt 5 éves munkáját látva, biztos, hogy az kevés lenne a PSG legyőzésére. Na meg persze a BL-ben se jutna legjobb 8 közé, mint Jardim. Mourinho az olyan csapatokat szereti, meg csak olyan munkát vállal el, ahol övé a bajnokság legjobb (vagy "holtversenyben" legjobb) kerete (és ez eddig mindenhol így is volt; Porto, Chelsea, Inter, Real, Chelsea másodszor...).
Undorító. Mondjuk Abra is jó nagy barom volt, hogy nyáron meghosszabbította a szerződését...Amazing24 írta:http://www.espnfc.com/chelsea/story/268 ... a-decision
Ennyit muorol. Igenyt tart az osszes penzre... Hiddink papa mar a kuszobon.
HAZARD = Messi+Ronaldo
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Dmitry Rybolovlev a Monaco elnöke:
"Bár még nagyon korán van,felkerestük Jorge Mendes-t (Mourinho ügynöke- a szerk),hogy egy ajánlatot tegyünk neki ha esetleg úgy alakulnak a dolgok,hogy megválna tőle a Chelsea. Mr.Mendes azt mondta, térjünk erre vissza később."
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
http://www.espnfc.com/chelsea/story/268 ... a-decision" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николаевич
s_bala30 írta:Valóban egyre kevesebb embert érdekel az itteni huszonéves korosztály nyavajgása és fikázása. Bár az is lehet hogy a divatréteg kezd lekopni. Mostanában valószínű már nem lehet menő a suliban a Chelsea-vel villogni. Akinek nem inge ne vegye magára.langidave írta:Úgy látom van egy két menthetetlen ember itt a fórumon, többek között ezért nem jár már ide fele annyi ember se szerintem mint régebben. Olyan az egész, mint egy negatív fekete lyuk
Nektek csinálhat JM már bármit az úgyse lesz jó
Bocs de szerintem ez most kapufa. A Chelsea-vel soha nem lehetett "villogni", soha nem volt menő, nem nagyon vannak divatszurkolóink. Ellenkezőleg, minket ekézni divat.
- AwayRoller
- Kedvenc játékos: -
- Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola
Már nagyon off, de itt van Kurti, Azpi, Zouma, RLC, akik potenciális csk-k. Na meg egy épkézláb edző Wiliből és Oscarból is többet kihozna. Emellett még Christensen, Aké és jópár fiatal tehetségünk van, akik meghatározó karakterek lehetnek, ha megkapják a lehetőséget.Spring írta:Nagyon pedzegetik már, hogy ez lehet mou utolsó hete. Ha telleg kirúgják és Terry elmegy a szezon végén akkor számomra ott szűnt meg létezni a klub, ilyen hazardokkal cahilekkel meg a többi idiotaval már rég nem azok vagyunk, mint régen. Nem is tudom, hogy hol olvastam, de vki nyilatkozta, hogy régen azért voltunk olyan erősek, mert 5-6 nemzet csapatkapitanya volt a pályán állandóan. Most talán Cahill csak, de őt meg ki nem allhatom és neki nem szabadna ilyen szinten focizni sajnos, talán még rossz pályát is választott..... istenem ha januárban kölcsön kérnénk lampardot és Drogbat, de szép is lenne...
-
Pontosan annyit is ér az a belga csapat.Szabi írta:Hazard is csk, ha adott esetben nincs Kompany.Spring írta:Nagyon pedzegetik már, hogy ez lehet mou utolsó hete. Ha telleg kirúgják és Terry elmegy a szezon végén akkor számomra ott szűnt meg létezni a klub, ilyen hazardokkal cahilekkel meg a többi idiotaval már rég nem azok vagyunk, mint régen. Nem is tudom, hogy hol olvastam, de vki nyilatkozta, hogy régen azért voltunk olyan erősek, mert 5-6 nemzet csapatkapitanya volt a pályán állandóan. Most talán Cahill csak, de őt meg ki nem allhatom és neki nem szabadna ilyen szinten focizni sajnos, talán még rossz pályát is választott..... istenem ha januárban kölcsön kérnénk lampardot és Drogbat, de szép is lenne...
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
- Szabi
- Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
- Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard
Hazard is csk, ha adott esetben nincs Kompany.Spring írta:Nagyon pedzegetik már, hogy ez lehet mou utolsó hete. Ha telleg kirúgják és Terry elmegy a szezon végén akkor számomra ott szűnt meg létezni a klub, ilyen hazardokkal cahilekkel meg a többi idiotaval már rég nem azok vagyunk, mint régen. Nem is tudom, hogy hol olvastam, de vki nyilatkozta, hogy régen azért voltunk olyan erősek, mert 5-6 nemzet csapatkapitanya volt a pályán állandóan. Most talán Cahill csak, de őt meg ki nem allhatom és neki nem szabadna ilyen szinten focizni sajnos, talán még rossz pályát is választott..... istenem ha januárban kölcsön kérnénk lampardot és Drogbat, de szép is lenne...
6+8+5+4+1+1+2+1
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
Nagyon pedzegetik már, hogy ez lehet mou utolsó hete. Ha telleg kirúgják és Terry elmegy a szezon végén akkor számomra ott szűnt meg létezni a klub, ilyen hazardokkal cahilekkel meg a többi idiotaval már rég nem azok vagyunk, mint régen. Nem is tudom, hogy hol olvastam, de vki nyilatkozta, hogy régen azért voltunk olyan erősek, mert 5-6 nemzet csapatkapitanya volt a pályán állandóan. Most talán Cahill csak, de őt meg ki nem allhatom és neki nem szabadna ilyen szinten focizni sajnos, talán még rossz pályát is választott..... istenem ha januárban kölcsön kérnénk lampardot és Drogbat, de szép is lenne...
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012
- Norbertoo
- Kedvenc játékos: Timo Werner
- Kedvenc exjátékos: Frank Lampard
Most lenézheted itt a fórumozók nagy részét azért, mert nem született olyan korán, hogy élőben lássa (persze TV-n keresztül is ér) Kerry Dixont, vagy akár Zolát. Erről nem mi tehetünk. Már Zola idejében is sikeres volt a csapat, Abramovic óta meg aztán főleg, és ez nagyon jó. Olyan érzésem van, mintha te ennek nem is örülnél: de jó lenne, ha megint csak egy középcsapat, az úgyse menő, lehet szeretgetni, tök cuki és nem szurkol nekik ChesterB, vagy Mr Robot, vagy tudom is én . Igen, jó lenne a Chelseanek az a szint, ha nem egy milliárdos lenne a tulajdonos, akinek vannak elvárásai. Vagy megfelelne, ha nem produkált volna ilyen 10-15 évet, mint amilyet tett.s_bala30 írta:Valóban egyre kevesebb embert érdekel az itteni huszonéves korosztály nyavajgása és fikázása. Bár az is lehet hogy a divatréteg kezd lekopni. Mostanában valószínű már nem lehet menő a suliban a Chelsea-vel villogni. Akinek nem inge ne vegye magára.langidave írta:Úgy látom van egy két menthetetlen ember itt a fórumon, többek között ezért nem jár már ide fele annyi ember se szerintem mint régebben. Olyan az egész, mint egy negatív fekete lyuk
Emellett természetesen a szurkolóknak (főként ha nem élte meg az ínséges időket, mikor a másodosztályban rugdosták a bőrt a fiúk) is megnőttek az elvárásai, de több indokból: eurómilliókból összevásárolt keret, sztáredző, minden feltétel megadva, hogy sikeresek legyünk. Ennek ellenére senkinek sem elvárása (remélem), hogy minden évben bajnokság+kupagyőzelem+BL serleg (+Európa Liga, ha már maximalisták akarunk lenni ).
Annyit szeretnénk (szerintem a fórumozók többsége), hogy ebből az alapanyagból ne értékelhetetlen "focit" játszó, rinyáló, szarul buszozó és szenvedő "csapatot" lássunk, főleg, mert szeretjük (ergo érdekel mi van vele, ha baja van, meg akarjuk oldani, stb.). Emellé jönnek csak az olyan gyöngyszemek, amikor a szurkolóknak (nekünk?) a szájukba szarnak olyan nyilatkozatokkal, hogy "nincs semmi baj, amúgy is minden király, főleg én, de az is jó lenne, ha a csapatorvos leszarná a sérült játékost és megértené a foci lényegét, hogy 90 percig nem kell semmit se csinálni (mert miért is kéne, a foci nem a nézők szórakoztatására van), hanem a 94. percben esetleg egy felívelésből hátha, ismétlem, hátha lesz valami".
(elnézését kérem abban az esetben, amennyiben zavarja az, hogy tegezem önt)
s_bala30 írta:Valóban egyre kevesebb embert érdekel az itteni huszonéves korosztály nyavajgása és fikázása. Bár az is lehet hogy a divatréteg kezd lekopni. Mostanában valószínű már nem lehet menő a suliban a Chelsea-vel villogni. Akinek nem inge ne vegye magára.
-
miért volt olyan amikor lehetett ? az nem a barca és a real , vagy a mu amivel lehett arcoskodni ,illetve még lehet ? a Chelseat mindenhol utálták, legalább is az Én ismerősi körömbens_bala30 írta:Valóban egyre kevesebb embert érdekel az itteni huszonéves korosztály nyavajgása és fikázása. Bár az is lehet hogy a divatréteg kezd lekopni. Mostanában valószínű már nem lehet menő a suliban a Chelsea-vel villogni. Akinek nem inge ne vegye magára.langidave írta:Úgy látom van egy két menthetetlen ember itt a fórumon, többek között ezért nem jár már ide fele annyi ember se szerintem mint régebben. Olyan az egész, mint egy negatív fekete lyuk
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Valóban egyre kevesebb embert érdekel az itteni huszonéves korosztály nyavajgása és fikázása. Bár az is lehet hogy a divatréteg kezd lekopni. Mostanában valószínű már nem lehet menő a suliban a Chelsea-vel villogni. Akinek nem inge ne vegye magára.langidave írta:Úgy látom van egy két menthetetlen ember itt a fórumon, többek között ezért nem jár már ide fele annyi ember se szerintem mint régebben. Olyan az egész, mint egy negatív fekete lyuk
- kecske01
Jogos.gerawba írta:Hiteltelen?kecske01 írta:teljesen hitetlen fiatalembertől
- kecske01
Ez egy teljesen hiteltelen fiatalembertől jön a Twitteren szóval nem kell komolyan venni,de elméletileg ennyi volt Josénak,a buszon hazafelé megkapta hogy kirúgták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kecske01 2015. október 24., szombat 20:27-kor.
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Csak hogy ne legyen emiatt egy uj topic: http://strawpoll.me/5819678" onclick="window.open(this.href);return false;szogi írta:Esetleg valaki tudna készíteni egy szavazós topikot Mourinhoról ?
- ideje edzőt váltani
- elég lenne nyáron új edző
- a jelenlegi edző a megfelelő
Mindenesetre a jelenlegi helyzet több mint kiábrándító!
- bNc
- Kedvenc játékos: Terry
- Kedvenc exjátékos: Makelele
Szerintem szavazást bármelyik regisztrált felhasználó tud csinálni.szogi írta:Esetleg valaki tudna készíteni egy szavazós topikot Mourinhoról ?
- ideje edzőt váltani
- szogi
- Kedvenc játékos: Ashley Cole
- Kedvenc exjátékos: Joe Cole
Esetleg valaki tudna készíteni egy szavazós topikot Mourinhoról ?
- ideje edzőt váltani
- ideje edzőt váltani
- easy
Az a 'mákja', hogy nagyon nincs normális elérhető edző momentán, Kloppért nagyon kár.