furcsa, hogy problemazol az unalmas jatekunkon, de pont azt a csatart imadod, akit ha meglatnak a tarsak a palyan mar ivelik is neki hosszan felfele a labdakat... kulonosen igaz ez, amikor a valogatottban jatszik.ToreAndre írta:Érdekes. Crouch lőtte a legkevesebb idő alatt a legtöbb gólt a BL-ben!:)
http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... index.html
Remélem a válogatottban is folytattja a remeklést! Egyre inkább imádom!!
Bajnokok Ligája
- undertow
- Site Admin
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
A Valencia ellen végig olyan érzésem volt még hátrányban is, hogy kézben van a meccs. Gondoltam egyet biztos szerzünk, legfeljebb hosszabbítás lesz, de szerencsére még kedvezőbben alakult.
Londonban szerintem jobb volt nálunk az ellenfél, de most vagy "eltaktikázták" vagy ekkorát javultunk.
Úgy érzem, hogy a BL-t tekintve az utóbbi évek egyik legjobb idegen-beli teljesítményét hozta a csapat. A játékunk továbbra sem volt szép, de szenzációs érzés volt az a magabiztosság és "tartás", ami a csapatot jellemezte.
Londonban szerintem jobb volt nálunk az ellenfél, de most vagy "eltaktikázták" vagy ekkorát javultunk.
Úgy érzem, hogy a BL-t tekintve az utóbbi évek egyik legjobb idegen-beli teljesítményét hozta a csapat. A játékunk továbbra sem volt szép, de szenzációs érzés volt az a magabiztosság és "tartás", ami a csapatot jellemezte.
- s-h-i-n-e.com
- Kedvenc játékos: shine
- Kedvenc exjátékos: GZ25
Gattuso-nak pont az a feladata többnyire, hogy "undorító" legyen és ezt remekül megoldja. (mármint rendkívül kellemetlen ellenfél)ToreAndre írta:Ez tény! Fantasztikus munkabírású, csupaszív játékos. De tegnap undorító volt...Nesta-val együtt.zirkonium írta:Gattuso akkor színészkedett focipályán, amikor megnyerték az olaszokkal a VB-t és a társai lerángatták a gatyáját. Csupaszív játékos.
Nekem (meglepő módon) Kaká jön be és persze Seedorf az "emberem". Szenzációs technikai tudású játékosok és az utóbbi fizikailag sem gyenge.
- ToreAndre
Érdekes. Crouch lőtte a legkevesebb idő alatt a legtöbb gólt a BL-ben!:)
Only one Di Matteo!
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Ja hát az első bekezdésen én is nagyot néztem...nandorfipeti írta:Igen, én is olvastam. Tökéletes cikk lenne, ha az első bekezdés nem lenne, de így... Megmondom őszintén eléggé fájt, hogy ilyet írt (gondolom, aki meg nagyon régóta CFC-drukker annak meg mégjobban), attól, hogy nincs minden második emberen Chelsea-s mez attól még igenis vannak Chelsea-drukkerek Magyarországon is, bármennyire hihetetlen még ha ő nem is látott ilyet.pat1994 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138710
Végre egy ember aki nem Chelsea szurkoló és belátja, hogy a meccs végén rúgott gól nem szerencse és hogy a pénz nem minden.Ez az első normális cikk az NSO-n a Chelsea-ről.
Remélem, hogy az utolsó mondata meg igaz lesz.
Egyébként honnan a francból tudja, hogy olyan sok MU-drukker van??!!
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Igen, én is olvastam. Tökéletes cikk lenne, ha az első bekezdés nem lenne, de így... Megmondom őszintén eléggé fájt, hogy ilyet írt (gondolom, aki meg nagyon régóta CFC-drukker annak meg mégjobban), attól, hogy nincs minden második emberen Chelsea-s mez attól még igenis vannak Chelsea-drukkerek Magyarországon is, bármennyire hihetetlen még ha ő nem is látott ilyet.pat1994 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138710
Végre egy ember aki nem Chelsea szurkoló és belátja, hogy a meccs végén rúgott gól nem szerencse és hogy a pénz nem minden.Ez az első normális cikk az NSO-n a Chelsea-ről.
Egyébként honnan a francból tudja, hogy olyan sok MU-drukker van??!!
-
- Kapcsolat:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138710
Hajrá Chelsea FC!!!!!
-
Én is remélem, hogy odapakolnak párszor annak a kis nyálas krisztiánónak.-))) [/quote]Steffi írta:Nem követik el azt a hibát, mint a Roma: támadójátékkal kezdeni az old traffordon. visszaállnak: 1, kapus, 9 védő, és Kaká. Gattuso odapakol párszor Cigány roninak, majd nem szaladgál annyit. egy hiba: marha lassú a védelem.
pedig ő is ronaldo....
- Steffi
- Kedvenc játékos: Drogba
- Kapcsolat:
Nem követik el azt a hibát, mint a Roma: támadójátékkal kezdeni az old traffordon. visszaállnak: 1, kapus, 9 védő, és Kaká. Gattuso odapakol párszor Cigány roninak, majd nem szaladgál annyit. egy hiba: marha lassú a védelem.[/quote]
Én is remélem, hogy odapakolnak párszor annak a kis nyálas krisztiánónak.-)))
Én is remélem, hogy odapakolnak párszor annak a kis nyálas krisztiánónak.-)))
Hajrá Kékek!
-
egy a baj a milan-nal..öreg....ha a MU felpörgeti( vagy netán mi a döntőben...adja az ég) a játékot akkor elég nagy szarban lesz a milan....kdako írta:Ha Inzaghit és Gilardinót mondod, azt elfogadom. De pont a két legkeményebbre azt mondani, hogy primadonna??? én még Gattusót egyszer sem láttam színészkedni.ToreAndre írta:Rohadt, undorító, gusztustalan csapat ez a Milan!!! Hímringyó primadonnák! Nestával és Gattuso-val az élen.
Nagyon egyben van ez a milan, és nehezebb dolgunk lenne velük a döntőben, mint a Mu-val.
- ToreAndre
Akkor nem láttad a tegnapi meccset. Valamelyik német véletlenül megfogta a mellkasát, ő meg az arcához kapva rogyott össze...kdako írta:Ha Inzaghit és Gilardinót mondod, azt elfogadom. De pont a két legkeményebbre azt mondani, hogy primadonna??? én még Gattusót egyszer sem láttam színészkedni.ToreAndre írta:Rohadt, undorító, gusztustalan csapat ez a Milan!!! Hímringyó primadonnák! Nestával és Gattuso-val az élen.
Only one Di Matteo!
-
- Site Admin
Nem követik el azt a hibát, mint a Roma: támadójátékkal kezdeni az old traffordon. visszaállnak: 1, kapus, 9 védő, és Kaká. Gattuso odapakol párszor Cigány roninak, majd nem szaladgál annyit. egy hiba: marha lassú a védelem.szpecnaz írta:a milan van annaiyra tapasztalt csapat hogy kiverje a MU-t...és most azért mert 7-t lőtt a MU a romának még nem fogok tőlük hanyat esni..kdako írta:Ezt már nem tudjuk meg, de ebben a milanban látok lehetőséget arra, hogy megállítja - még előttünk - a mu-t.Steffi írta: A Bayernt szerintem nem kéne még leírni, minden reményem bennük van. Szerintem a MU-t is megverhetik.
GO BLUES!
-
- Site Admin
Ha Inzaghit és Gilardinót mondod, azt elfogadom. De pont a két legkeményebbre azt mondani, hogy primadonna??? én még Gattusót egyszer sem láttam színészkedni.ToreAndre írta:Rohadt, undorító, gusztustalan csapat ez a Milan!!! Hímringyó primadonnák! Nestával és Gattuso-val az élen.
Nagyon egyben van ez a milan, és nehezebb dolgunk lenne velük a döntőben, mint a Mu-val.
GO BLUES!
-
a milan van annaiyra tapasztalt csapat hogy kiverje a MU-t...és most azért mert 7-t lőtt a MU a romának még nem fogok tőlük hanyat esni..kdako írta:Ezt már nem tudjuk meg, de ebben a milanban látok lehetőséget arra, hogy megállítja - még előttünk - a mu-t.Steffi írta:A Bayernt szerintem nem kéne még leírni, minden reményem bennük van. Szerintem a MU-t is megverhetik.bules írta:Mostmár biztos, a pool-al játszuk az elődöntőt, sajna itthon kezdünk, megisméltlődik a 2005-os bl elődöntő, csak nehogy megint úgy végződjön... Amúgy sztem a MU ott lesz a döntőben, mert a milan és a bayern is k*rva szar... muszáj lesz eljutnunk a döntőbe!