Premier League

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Dante
Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
Kedvenc exjátékos: Hazard

Re: Premier League

#9221 Hozzászólás Szerző: Dante »

Николаевич írta:Azért ez elég erős.. Összesen három PL-meccset játszott Kevin. Egyszer gólpasszt adott és MOTM lett, egyszer az United elleni bekkelős meccsen 60 percet kapott, egyszer meg öt percre állt be. Ez alapján nem lehet véleményt alkotni.

Ennyi erővel Matic is megbukott elsőre..
+1, meg se kapta itt az esélyt, simán beválhat.
És statikusnak sem nevezném, mert a Genk-ben, a Werder-ben és a Wolfsburgban is nyomta a szélen, nem lassú és nem is lusta játékos (Silva-nál meg ezerszer gyorsabb és többet is fut)
Az ára viszont tényleg abszurd, csak úgy mint Bale-é, Di Mariaé, Pogba-é, vagy Stones-é.

gerawba
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard

#9222 Hozzászólás Szerző: gerawba »

A Sp*rs megvette Sont 21 milláért a Leverkusentől :shock: :shock: Óriási fogás.
HAZARD = Messi+Ronaldo

Николаевич

#9223 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

szogi írta:. a premier ligába már belebukott egyszer kevin!
Ez a srác egy középszerű játékos...
Azért ez elég erős.. Összesen három PL-meccset játszott Kevin. Egyszer gólpasszt adott és MOTM lett, egyszer az United elleni bekkelős meccsen 60 percet kapott, egyszer meg öt percre állt be. Ez alapján nem lehet véleményt alkotni.

Ennyi erővel Matic is megbukott elsőre..

Norbertoo
Kedvenc játékos: Timo Werner
Kedvenc exjátékos: Frank Lampard

#9224 Hozzászólás Szerző: Norbertoo »

szogi írta:
marknagy írta:
Szabi írta:Én sose csíptem De Bruyne-t, ettől függetlenül is szerintem baromira túlárazzák, nálam ő egy 35-40 millió eurós játékos maximum, de adjanak neki csak ennyit, elég nevetségesek. :D
Bőven nem ér ennyit szerintem sem, könnyen úgy járhatnak vele mint tavaly a MU Di Maríaval, Silvanak most nagyon megy középen, erre meg odavinnék a "statikusabb" De Bruyne-t és Silva megint kiszorul a szélre.
Csak vegyék meg bátran :lol: :lol: :lol:
Aztán majd rájönnek , hogy zsákbamacskát vettek !
Ez nem a wolfsburg meg a bundásliga szintje... a premier ligába már belebukott egyszer kevin!
Annak azért bőven nem nevezném. Maximum nem illett be ide, vagy az "angol" fociba. Ha annyira szabadon hagyják játszani, mint Bale-t anno a Spursben, akkor meg szokta mutatni a zsenialitását. Nem mellesleg Hazarddal ellentétben ő jól szokta nyomni a válogatottjukban is.

szogi
Kedvenc játékos: Ashley Cole
Kedvenc exjátékos: Joe Cole

#9225 Hozzászólás Szerző: szogi »

marknagy írta:
Szabi írta:Én sose csíptem De Bruyne-t, ettől függetlenül is szerintem baromira túlárazzák, nálam ő egy 35-40 millió eurós játékos maximum, de adjanak neki csak ennyit, elég nevetségesek. :D
Bőven nem ér ennyit szerintem sem, könnyen úgy járhatnak vele mint tavaly a MU Di Maríaval, Silvanak most nagyon megy középen, erre meg odavinnék a "statikusabb" De Bruyne-t és Silva megint kiszorul a szélre.
Csak vegyék meg bátran :lol: :lol: :lol:
Aztán majd rájönnek , hogy zsákbamacskát vettek !
Ez nem a wolfsburg meg a bundásliga szintje... a premier ligába már belebukott egyszer kevin!

AwayRoller
Kedvenc játékos: -
Kedvenc exjátékos: Azpi Kanté Lamps Zola

#9226 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

andrewm93 írta: Jogos, eddig is az az érzésem volt csupán, hogy ezzel csak a Real-t meg a Barcat védik, nekik van annyi divatszurkolójuk világszerte, hogy 1 hét alatt visszanyerik a Hámesz átigazolási díját, így őket nem érinti a dolog, ha meg tényleg igaz amit mondtál, vicc az egész. 5 év és lassan az ilyen csapatok miatt, mint a City, akik megveszik a játékosokat kilóra, 50millió alatt csak a férgesét lehet majd leigazolni....
http://www.independent.ie/incoming/uefa ... 39043.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ez a cikk is lassan 2 hónapos már. Szegények be kellett vezessék, hogy támogatókat vonzzanak be a fociba, mert jelenleg kevés van és alig fizet :roll: :mrgreen:

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#9227 Hozzászólás Szerző: marknagy »

We are the famous, the famous Chelsea!

andrewm93
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#9228 Hozzászólás Szerző: andrewm93 »

AwayRoller írta:
Hawaii írta:
andrewm93 írta:Na ez frankó. Bár nem vágom 200 millió fontnyi igazolást hogyan tudnak elszámoltatni az FFP-vel :D
http://index.hu/sport/futball/2015/06/1 ... a_mancity/
Komolytalan az FFP, ennél fogva kijátszani sem nehéz (pl a Citynél az arab sejk cégei szponzorálják a Cityt). Arról nem is beszélve, hogy a az eddig kiosztott büntetések nincsenek összhangban a 'csalás' súlyosságával...
Ahogy Hawaii is írta, bullsh*t az egész. Nemhogy a szankciókon súlyosbítanának, idéntől behoznak egy valami voluntary hülyeséget, ami szép parasztosan lefordítva kb. annyit tesz, hogy mostantól a támogatók 'adakozhatnak' az FFP elszámolásba. Na tippelj Andrew, mennyire fog fájni a szíve a sejknek, amikor 200 millát beadakozik a Citeh FFP elszámolásába :lol: :roll:
Jogos, eddig is az az érzésem volt csupán, hogy ezzel csak a Real-t meg a Barcat védik, nekik van annyi divatszurkolójuk világszerte, hogy 1 hét alatt visszanyerik a Hámesz átigazolási díját, így őket nem érinti a dolog, ha meg tényleg igaz amit mondtál, vicc az egész. 5 év és lassan az ilyen csapatok miatt, mint a City, akik megveszik a játékosokat kilóra, 50millió alatt csak a férgesét lehet majd leigazolni....

Mr-Moss
Kedvenc játékos: JT
Kedvenc exjátékos: Drogba

#9229 Hozzászólás Szerző: Mr-Moss »

Dízel írta:
hetente 395 ezer euró ütné a markát – azaz 124 millió forint.
mi a ...?! :shock:
Ezek látnak a jövőbe és tudjak hogy ő lesz az új Zindane és azért akarjak ennyire De Bruyne-t? Ez azért marhára nem reális ár érte jelenleg egy jó idénye után...
már Bale sem ért anno annyit (és most sem ér), de ez tényleg nonszenz.
Amúgy meg az az érzésem saját magukat licitaljak túl, mert olyan 40-45 misiért simán odaadta volna a Wolfsburg a srácot. :DD
Nem akarom elhinni, hogy egy De Bruyne lesz a PL legjobban kereső játékosa és még Messinél is többet fog kapni :D
Ugyan már, 200 ezerért is aláírna, biztos vagyok benne, talán kevesebbért is. Ha le is igazolják 100% hogy nem fog ennyit zsebre tenni :lol:

Szabi
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Moderátor + Tippverseny győztese 2014/15
Kedvenc játékos: Hazard_Mertens
Kedvenc exjátékos: Lampard_Hazard

#9230 Hozzászólás Szerző: Szabi »

Én sose csíptem De Bruyne-t, ettől függetlenül is szerintem baromira túlárazzák, nálam ő egy 35-40 millió eurós játékos maximum, de adjanak neki csak ennyit, elég nevetségesek. :D
6+8+5+4+1+1+2+1

AwayRoller

#9231 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Hawaii írta:
andrewm93 írta:Na ez frankó. Bár nem vágom 200 millió fontnyi igazolást hogyan tudnak elszámoltatni az FFP-vel :D
Komolytalan az FFP, ennél fogva kijátszani sem nehéz (pl a Citynél az arab sejk cégei szponzorálják a Cityt). Arról nem is beszélve, hogy a az eddig kiosztott büntetések nincsenek összhangban a 'csalás' súlyosságával...
Ahogy Hawaii is írta, bullsh*t az egész. Nemhogy a szankciókon súlyosbítanának, idéntől behoznak egy valami voluntary hülyeséget, ami szép parasztosan lefordítva kb. annyit tesz, hogy mostantól a támogatók 'adakozhatnak' az FFP elszámolásba. Na tippelj Andrew, mennyire fog fájni a szíve a sejknek, amikor 200 millát beadakozik a Citeh FFP elszámolásába :lol: :roll:

Dízel
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

#9232 Hozzászólás Szerző: Dízel »

hetente 395 ezer euró ütné a markát – azaz 124 millió forint.
mi a ...?! :shock:
Ezek látnak a jövőbe és tudjak hogy ő lesz az új Zidane és azért akarjak ennyire De Bruyne-t? Ez azért marhára nem reális ár érte jelenleg egy jó idénye után...
már Bale sem ért anno annyit (és most sem ér), de ez tényleg nonszenz.
Amúgy meg az az érzésem saját magukat licitaljak túl, mert olyan 40-45 misiért simán odaadta volna a Wolfsburg a srácot. :DD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dízel 2015. augusztus 27., csütörtök 19:55-kor.

Daniel
Kedvenc játékos: Kante
Kedvenc exjátékos: Zola

#9233 Hozzászólás Szerző: Daniel »

Ez azért már tényleg nonszensz....

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2434681" onclick="window.open(this.href);return false;
*knock, and it shall be opened unto you*

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#9234 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

bNc írta:
rafanadal írta:
Most mar komolyabb oldalak is kezdik lehozni. Csak annyit tudok mondani, hogy ezek a focivilag legsotetebb csapata. Egy olyan tamado kozeppalyara ahol meg Nasri is csak csere vettek egy Sterlinget es De Bruyne-t holott mas posztokon sokkal rosszabbul allnak. Kivancsi vagyok ezek utan ki fog a padra kerulni.
Ettől függetlenül meg lennék lepve ha nem ők nyernék a bajnokságot. Persze van még esélyünk behozni a hátrányt, de ahoz nagyon gyorsan kellene változtatni 1-2 dolgon.
Veszitenek meg ok is es mi is pontokat mint ahogy mindenki mas. Enyhe lepeselonyben vannak, de hosszu meg a szezon, jon a teli hajtas, a kupak, a sorozatterheles, a serulesek, szoval ez meg sok valtozos jatek. En azt mondom, hogy amig 6 ponton kivul nem kerultunk addig barmi benne van a pakliban. Onnantol kezd sulyos lenni a hatrany.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Hawaii
Moderátor
Moderátor
Kedvenc játékos: Reece James
Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10

#9235 Hozzászólás Szerző: Hawaii »

bNc
Kedvenc játékos: Terry
Kedvenc exjátékos: Makelele

#9236 Hozzászólás Szerző: bNc »

rafanadal írta:
Most mar komolyabb oldalak is kezdik lehozni. Csak annyit tudok mondani, hogy ezek a focivilag legsotetebb csapata. Egy olyan tamado kozeppalyara ahol meg Nasri is csak csere vettek egy Sterlinget es De Bruyne-t holott mas posztokon sokkal rosszabbul allnak. Kivancsi vagyok ezek utan ki fog a padra kerulni.
Ettől függetlenül meg lennék lepve ha nem ők nyernék a bajnokságot. Persze van még esélyünk behozni a hátrányt, de ahoz nagyon gyorsan kellene változtatni 1-2 dolgon.

rafanadal
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata

#9237 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

andrewm93
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#9238 Hozzászólás Szerző: andrewm93 »

Na ez frankó. Bár nem vágom 200 millió fontnyi igazolást hogyan tudnak elszámoltatni az FFP-vel :D

marknagy
Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba

#9239 Hozzászólás Szerző: marknagy »

AwayRoller írta:
Szabi írta:Wenger meg rájött,e egy szem Coquelinnel és egy vkp-nak kinevezett szélsővel (Ox) nem lehet lehozni a szezont, ezért vinnék Krychowiakot a Sevillától, aki egy nagyon hasznos és jó játékos, ha jól tudom, a legutóbbi EL-szezonban az ő nevéhez fűződött a legtöbb szerelés, vele azért rendesen combosodna a középpályás védekezésük. Én szívesen látnám nálunk is (Mikel + kis pénzért szerintem simán belemennének), főleg, hogy tud középhátvédet is játszani, ha kell.

Sevilla midfielder Grzegorz Krychowiak is continuing to be linked to a move to Arsenal with The Independent writing the Gunners are ready to activate the Poland international’s release clause.

Arsene Wenger will have to pay £21.2m if he wants to add to his defensive midfield options.
Szerződtethet 51546434646 vkpt is, ha ragaszkodik a 4-1-4-1-hez... abban a formációban pedig csak egy vkpnak van hely. Jelenleg is van egy Artetajuk(meg talán Flamini is még?) és Ramsey is tud azon a poszton játszani elég hatékonyan, de amíg az öreg ilyen zizi, addig úgyse lesz ott változás. A 4-1-4-1-e pedig minden nagyfalatba beledöglött eddig.
Az Arsenal Coquelin-Cazorla pivottal szokott játszani, eddig rangadokon nem kaptak ki ha ebben az összeállítasban kezdtek. Azt nemtudom hogy a lengyel kezdő lenne-e vagy sem, gondolom Wenger Cazorlat nem tenné padra.
We are the famous, the famous Chelsea!

AwayRoller

#9240 Hozzászólás Szerző: AwayRoller »

Szabi írta:Wenger meg rájött, hogy egy szem Coquelinnel és egy vkp-nak kinevezett szélsővel (Ox) nem lehet lehozni a szezont, ezért vinnék Krychowiakot a Sevillától, aki egy nagyon hasznos és jó játékos, ha jól tudom, a legutóbbi EL-szezonban az ő nevéhez fűződött a legtöbb szerelés, vele azért rendesen combosodna a középpályás védekezésük. Én szívesen látnám nálunk is (Mikel + kis pénzért szerintem simán belemennének), főleg, hogy tud középhátvédet is játszani, ha kell.

Sevilla midfielder Grzegorz Krychowiak is continuing to be linked to a move to Arsenal with The Independent writing the Gunners are ready to activate the Poland international’s release clause.

Arsene Wenger will have to pay £21.2m if he wants to add to his defensive midfield options.
Szerződtethet 51546434646 vkpt is, ha ragaszkodik a 4-1-4-1-hez... abban a formációban pedig csak egy vkpnak van hely. Jelenleg is van egy Artetajuk(meg talán Flamini is még?) és Ramsey is tud azon a poszton játszani elég hatékonyan, de amíg az öreg ilyen zizi, addig úgyse lesz ott változás. A 4-1-4-1-e pedig minden nagyfalatba beledöglött eddig.

Válasz küldése