Ugyan már... féltik mi? köpködnek Mourinhora mert nem tetszik a rendszer. Ha eredményeket nem hozza kibaszhatják ezt én is aláírom. Garancia meg semmire sincs, de nem kéne károgni szerintem amikor tavaly 2 kupát is bezsebeltünk, és az idei szezon még el sem kezdődött.ChesterB írta:Az, hogy ha nem vigyaz akkor kibasszak miert jelentene azt, hohy valaki el akarja ot kuldeni a klubtol? Pont hogy az ilyen kommentek utalnak arra, hogy feltik mourinhot a sajat hulyesege miatt.
Megnyertuk a bajnoksagot tavaly, orulunky de ez semmit nem jelent, di matteo vagy ancsa is ki lett innen baszva ha nem jonnek az eredmenyek, marpedig semmi garancia nincs arra, hogy a tavalyi foshalmazzal megint veretlenek leszunk tavasszal.
Felkészülési meccsek
- Didier90
- Kedvenc játékos: Petr Cech
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Re: Felkészülési meccsek
WE ARE ALL CHELSEA
Az, hogy ha nem vigyaz akkor kibasszak miert jelentene azt, hohy valaki el akarja ot kuldeni a klubtol? Pont hogy az ilyen kommentek utalnak arra, hogy feltik mourinhot a sajat hulyesege miatt.
Megnyertuk a bajnoksagot tavaly, orulunky de ez semmit nem jelent, di matteo vagy ancsa is ki lett innen baszva ha nem jonnek az eredmenyek, marpedig semmi garancia nincs arra, hogy a tavalyi foshalmazzal megint veretlenek leszunk tavasszal.
- Didier90
Szerintem meg igenis elküldenék, már nem egy, nem 2 fennhéjázó hangvételü hozzászólást lehetett olvasni, hogy "ha ezen nem változtat, hamar kibasszák" meg hasonlók... azt még el se kezdődött a szezon Ami a játékot illeti arról is elmondtam a véleményemet. Ha egy QPR szintű csapat ellen nem megy a támadójáték azért nem biztos, hogy JM-t kell elővenni... nem ő van a pályán.
WE ARE ALL CHELSEA
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
OFF, de milyen fura ez a magyar nyelv, egy mondat elso 3 szava ugyanaz es megis van ertelme.Dante írta:Az az az ev volt aminek a vegen elzavarták ot meg a szemöldökét is, ugye?ChesterB írta:Ancsának is volt egy olyan pre seasonje, ahol nem nyertünk meccseket, aztán 22-1-es gólkülönbségünk volt 5 vagy 6 meccs után... Semmit nem jelent, a mutatott játék aggaszt csak.
Talan azt nem kene Josenak megvarnia...
Hogy a temahoz is hozzaszoljak:
Szerintem senki nem kuldi el Mourinhot vagy sirja vissza Benitezt. Mindenki csak annyit ker, hogy az eredmenyek melle egy kis foci is tarsuljon.Didier90 írta:Az a vicc, hogy sokan már elküldenétek Mourinhot azok után, hogy Bajnoki címhez juttata a csapatot. Egyébként Benítez kerete mennyivel volt gyengébb a mostaninál?? nem sokkal... max egy Matical. A rangadókon aláírom, hogy védekezőbb felfogásban játszunk, de csak meg kell nézni az eredményeket. Nem buktunk rangadót a PL-ben amióta itt van José. Ezért kritizálni nevetséges. A másik, hogy bolond aki azt hiszi, hogy JM megtiltja a csapatnak a látványos, kreatív focit ilyen Stoke féle csapatok ellen. Egyszerűen nem ment a srácoknak úgy a játék mint tavaly év elején. Csak Hazard hozott kiegyensúlyozott teljesítményt, de ő is az egyetlen szuper-klasszis a keretben, szóval én inkább igazolnék valaki klasszis félét inkább. A pofám leszakad mindjárt, hogy egyesek már lassan Benítezt sírják vissza, akivel egy pillanatig nem voltunk versenyben a bajnoki címért, az elavult united kerettel Fergie ránkvert vagy 20 pontot... nevetségesek vagytok.Tomi26 írta:lehet itt magyarazkodni de felesleges. 3. evet kezdte meg es eddig egy fel evet leszamitva siralmas a csapat jateka. nekem nincs bajom mourinhoval de ha nem valtoztat a felfogasan hamar az oltozon kivul talalja magat. aztan johetnek a csolatasuak mint emsanya hogy mit csinalt 2004be leszarom. ez itt a chelsea a vilag top5 klubjaba benne van es nincs mentseg semmire. ha benitez csinalna mar mindenki maglyan egetne csak a vicc a nyomorusagba hogy o ennel sokkal gyengebb kerettel is tamado focit jatszott. es azt kene megerteni hogy nem azzal van a baj hohy kiesunk a blbol peldaul mert ki lehet esni hanem hogy hogyan esunk ki. egy chelsea szintu csapatnak nem ugy kene elmenni peldaul stokeba vagy sunderlandba hogy 10 emberrel vedekezik. ez taktika? nem, ez egy nagy nulla.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- Didier90
Az a vicc, hogy sokan már elküldenétek Mourinhot azok után, hogy Bajnoki címhez juttata a csapatot. Egyébként Benítez kerete mennyivel volt gyengébb a mostaninál?? nem sokkal... max egy Matical. A rangadókon aláírom, hogy védekezőbb felfogásban játszunk, de csak meg kell nézni az eredményeket. Nem buktunk rangadót a PL-ben amióta itt van José. Ezért kritizálni nevetséges. A másik, hogy bolond aki azt hiszi, hogy JM megtiltja a csapatnak a látványos, kreatív focit ilyen Stoke féle csapatok ellen. Egyszerűen nem ment a srácoknak úgy a játék mint tavaly év elején. Csak Hazard hozott kiegyensúlyozott teljesítményt, de ő is az egyetlen szuper-klasszis a keretben, szóval én inkább igazolnék valaki klasszis félét inkább. A pofám leszakad mindjárt, hogy egyesek már lassan Benítezt sírják vissza, akivel egy pillanatig nem voltunk versenyben a bajnoki címért, az elavult united kerettel Fergie ránkvert vagy 20 pontot... nevetségesek vagytok.Tomi26 írta:lehet itt magyarazkodni de felesleges. 3. evet kezdte meg es eddig egy fel evet leszamitva siralmas a csapat jateka. nekem nincs bajom mourinhoval de ha nem valtoztat a felfogasan hamar az oltozon kivul talalja magat. aztan johetnek a csolatasuak mint emsanya hogy mit csinalt 2004be leszarom. ez itt a chelsea a vilag top5 klubjaba benne van es nincs mentseg semmire. ha benitez csinalna mar mindenki maglyan egetne csak a vicc a nyomorusagba hogy o ennel sokkal gyengebb kerettel is tamado focit jatszott. es azt kene megerteni hogy nem azzal van a baj hohy kiesunk a blbol peldaul mert ki lehet esni hanem hogy hogyan esunk ki. egy chelsea szintu csapatnak nem ugy kene elmenni peldaul stokeba vagy sunderlandba hogy 10 emberrel vedekezik. ez taktika? nem, ez egy nagy nulla.
WE ARE ALL CHELSEA
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Azért ott a lejtmenet a masszív középpályás sérüléshullámmal és Wilkins menesztésével indult meg, a csapnivaló pre-seasonhöz édeskevés köze volt - teljesen igaza van Chesternek. Nem az eredményekkel van baj, hanem azzal, hogy láthatóan végigszenvedtük ezeket a 90 perceket, semmi olyan jel nem volt, hogy a brilliáns taktikánkat és támadójátékunkat polírozzuk ezeken a sörmeccseken.Dante írta:Az az az ev volt aminek a vegen elzavarták ot meg a szemöldökét is, ugye?ChesterB írta:Ancsának is volt egy olyan pre seasonje, ahol nem nyertünk meccseket, aztán 22-1-es gólkülönbségünk volt 5 vagy 6 meccs után... Semmit nem jelent, a mutatott játék aggaszt csak.
They do now.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Az az az ev volt aminek a vegen elzavarták ot meg a szemöldökét is, ugye?ChesterB írta:Ancsának is volt egy olyan pre seasonje, ahol nem nyertünk meccseket, aztán 22-1-es gólkülönbségünk volt 5 vagy 6 meccs után... Semmit nem jelent, a mutatott játék aggaszt csak.
-
Amikor meg "támadunk", mint a lassított felvétel, szépen felállunk a tizenhatos köré, körbeadogatjuk 432x, aztán valaki úgyis eladja, kezdődhet minden elölről. Kézilabdázunk, nevetséges. Távoli lövés nincs, ha van, az olyan is, ha a tizenhatoson belülre ér valaki, ő sem vállalja el, csak mindig eggyel továbbtolja, stb, nézhetetlen egyszerűen.Tomi26 írta:lehet itt magyarazkodni de felesleges. 3. evet kezdte meg es eddig egy fel evet leszamitva siralmas a csapat jateka. nekem nincs bajom mourinhoval de ha nem valtoztat a felfogasan hamar az oltozon kivul talalja magat. aztan johetnek a csolatasuak mint emsanya hogy mit csinalt 2004be leszarom. ez itt a chelsea a vilag top5 klubjaba benne van es nincs mentseg semmire. ha benitez csinalna mar mindenki maglyan egetne csak a vicc a nyomorusagba hogy o ennel sokkal gyengebb kerettel is tamado focit jatszott. es azt kene megerteni hogy nem azzal van a baj hohy kiesunk a blbol peldaul mert ki lehet esni hanem hogy hogyan esunk ki. egy chelsea szintu csapatnak nem ugy kene elmenni peldaul stokeba vagy sunderlandba hogy 10 emberrel vedekezik. ez taktika? nem, ez egy nagy nulla.
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
-
- Kedvenc játékos: Matic
- Kedvenc exjátékos: Mata-Ballack
lehet itt magyarazkodni de felesleges. 3. evet kezdte meg es eddig egy fel evet leszamitva siralmas a csapat jateka. nekem nincs bajom mourinhoval de ha nem valtoztat a felfogasan hamar az oltozon kivul talalja magat. aztan johetnek a csolatasuak mint emsanya hogy mit csinalt 2004be leszarom. ez itt a chelsea a vilag top5 klubjaba benne van es nincs mentseg semmire. ha benitez csinalna mar mindenki maglyan egetne csak a vicc a nyomorusagba hogy o ennel sokkal gyengebb kerettel is tamado focit jatszott. es azt kene megerteni hogy nem azzal van a baj hohy kiesunk a blbol peldaul mert ki lehet esni hanem hogy hogyan esunk ki. egy chelsea szintu csapatnak nem ugy kene elmenni peldaul stokeba vagy sunderlandba hogy 10 emberrel vedekezik. ez taktika? nem, ez egy nagy nulla.
Ancsának is volt egy olyan pre seasonje, ahol nem nyertünk meccseket, aztán 22-1-es gólkülönbségünk volt 5 vagy 6 meccs után... Semmit nem jelent, a mutatott játék aggaszt csak.kecske01 írta:
- Николаевич
Zouma a végén gyönyörűt ütközött, ilyenekkel az NFL-ben is nagy jövője lenne.
Traoré balbunkóban nagyon beteg ötlet, mintha Pep találta volna ki. Ennek ellenére látszott hogy nagyon akar bizonyítani a srác. Aina tetszett nekem tegnap és az ausztráliai meccseken is, remélem hogy a Ligakupában vagy esetleg a BL-ben kap pár meccset.
Traoré balbunkóban nagyon beteg ötlet, mintha Pep találta volna ki. Ennek ellenére látszott hogy nagyon akar bizonyítani a srác. Aina tetszett nekem tegnap és az ausztráliai meccseken is, remélem hogy a Ligakupában vagy esetleg a BL-ben kap pár meccset.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Aina mindenképpen egy pozitív csalódás volt ma. Egész jól lehozta.Dante írta:Egyébként nem akarok átesni a ló túloldalára, meg semmi komoly következtetés, de Aina se volt rossz, benne is lenne fantázia, és biztos vagyok benne hogy Traoré is megállná a helyét, de nagy csoda kell ahhoz hogy akár csak az egyikőjükből legyen itt valaki, pedig bőven megvan az alapanyag. Sokkal jobb lenne ezeket a srácokat nézni a következő években mint bármilyen sztárt máshonnan, nagy pénzen idehozva. Kár hogy ezek nem mi vagyunk.
- Dante
- Kedvenc játékos: James Mount Chilwell
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Egyébként nem akarok átesni a ló túloldalára, meg semmi komoly következtetés, de Aina se volt rossz, benne is lenne fantázia, és biztos vagyok benne hogy Traoré is megállná a helyét, de nagy csoda kell ahhoz hogy akár csak az egyikőjükből legyen itt valaki, pedig bőven megvan az alapanyag. Sokkal jobb lenne ezeket a srácokat nézni a következő években mint bármilyen sztárt máshonnan, nagy pénzen idehozva. Kár hogy ezek nem mi vagyunk.
-
- Kedvenc játékos: foszcar
- Kedvenc exjátékos: foszcar
Tenyleg piszok nagy tehetseg es a vilag marhai lennenk,ha hagynank elkallodni
Tartsa meg Mikelt, engem nem zavar, de ezt a gyereket be kell építeni. Pogbáért fizetnénk 80 millió fontokat, mikor itt ez a gyerek, aki nem olyan jól, de ugyanazt tudja mint ő, és ki tudja mi lesz vele 22 évesen, amennyi idős most Pogba. Világ balf*szai lennénk, ha hagynánk lezülleni, ordít a gyerekről hogy minőségi javulás lehet a középpályánkon, tök ingyen.
-
- Kedvenc játékos: foszcar
- Kedvenc exjátékos: foszcar
Tok felesleges volt megtartani mikel-t,amikor mogotte sorakozik egy fiatal angol sajatnevelesu tehetsegChesterB írta:Ha Loftus-Cheeket nem építi be, akkor egy igazi f*sz.
es rlc semmivel se lenne rosszabb mint a nigeriai sooot ma is olyat rugott ballal a labdaba,h segeny bogyo konnyezve gurult stem bedobasra
Ha Loftus-Cheeket nem építi be, akkor egy igazi f*sz.
- ParanoidAndroid
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Makalele
Hat. Élőben volt szerencsém megnézni ezt a meccset. Bár ne tettem volna. Egyrészt egy nagy fos volt. Másrészt tube sztrajk van , s kb 2 óra busz út var ránk, hogy haza érjünk.
Nagyon nem ment a játék, kissé el vagyok keseredve a látottak alapján.
Nagyon nem ment a játék, kissé el vagyok keseredve a látottak alapján.
agggyatok munkát!!!!
- andrewm93
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Hát ez jó volt. Ja nem. Zouma azért rendesen odatette magát, csak nagy volt a ping, kicsit elkésett...