Roman Abramovics
- ZenZo
Egész használható cikk, kdako. De ettől én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy azért nem járt mostanában Abra meccsen és az öltözőben, mert rossz lenne a viszonya Joséval. Arra nem gondolt még senki, hogy vált, ami egyrészt elvesz egy kis időt minden ember életéből, hát még egy ilyen pénzeséből... főként, ha ő nem is akarta azt a válást, öt gyermek és egy feleség elvesztése után nem biztos, hogy meccsnézésre támad kedve. Na meg persze nem elfelejteni, hogy amellett, hogy exférj, milliérdos és klubtulajdonos, otthonában kormányzó is, és haverja vagy sem, Putyin mostanában b@szogtatja nem kicsit. És azért egy Putyinnal jobb nem újat húzni, s ha szól, menni... (ettől függetlenül persze lehet minden igaz, én azt sem hittem el egy percig sem, hogy válik, amíg be nem jelentették, hogy elvált. )
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- ZenZo
Ja, erős cikk, már a túlzásokat tekintve. Inkább az lehetett ott, (illetőleg én azt tartom valószínűnek) hogy - mint kiderült, Abra tényleg elvált - már folyhattak a tárgyalások a váló felek közt, és zároltatta a bíróság Abra személyes vagyonát. Ha pedig így volt, szerintem ha JM nem is, a vezetőségnek tudni kellett róla. Egyébként arra a nyílt kritizálásra én nem emlékszem, arra igen, hogy JM szóvá tette (ill. azt nyilatkozta), hogy szeretett volna egy, max két játékost vásárolni, de Abra nemet mondott. De a fikázásra nem...
Mindegy, lényegtelen. Nem hinném, hogy megválnánk JM-től. Remélem, hogy nem válunk meg JM-től. Azt parancsolom, hogy ne váljunk meg JM-től. Akármennyire is különc, vitathatatlanul edzőzseni.
Mindegy, lényegtelen. Nem hinném, hogy megválnánk JM-től. Remélem, hogy nem válunk meg JM-től. Azt parancsolom, hogy ne váljunk meg JM-től. Akármennyire is különc, vitathatatlanul edzőzseni.
- Norbert
Egy hír Roman és José találkozóról. José a napokban nyilatkozta, hogy a válás állhatot a januári igazolási stop mögött, mely ilyenformán sújtotta a Chelsea-t.
Abramovics kibékül Mourinhóval
Abramovics és Mourinho rendezhetik a kényes ügyeket
Ma, 08:14, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 08:16
A Chelsea tulajdonosa Roman Abramovics és a csapat edzője, José Mourinho megpróbálják rendezni feszült viszonyukat.
Abramovics és Mourinho karácsony óta nem beszéltek egymással, ám a Chelsea tulajdonosa most beleegyezett egy találkozóba. Az egészet a klub vezetője, Peter Kenyon szorgalmazta, egyelőre úgy tűnik március 26-án sikerül egymás mellé ültetni a feleket. A helyszín Monaco lehet, Abramovics egyik jachtján beszélhetik át a nézetbeli különbségeket.
Mourinhót 2010-ig szerződés köti a Chelsea-hez, de az utóbbi hetekben szóba került a neve a Real Madridnál, sőt menedzsere már tárgyalt a spanyol klub vezetőivel. Abramovics egyelőre nem döntött arról, hogy Mourinhóval, avagy nélküle képzeli el a jövőt.
Mourinho januárban nyiltan kritizálta Abramovicsot, amiért a tulajdonos nem erősítette meg a csapatot az idei átigazolási időszakban. Az edzőnek az sem tetszet, hogy az orosz milliárdos a megkérdezése nélkül szerette volna átalakítani az edzői stábot.
Magyarán lesz miről beszélgetniük...
Abramovics kibékül Mourinhóval
Abramovics és Mourinho rendezhetik a kényes ügyeket
Ma, 08:14, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 08:16
A Chelsea tulajdonosa Roman Abramovics és a csapat edzője, José Mourinho megpróbálják rendezni feszült viszonyukat.
Abramovics és Mourinho karácsony óta nem beszéltek egymással, ám a Chelsea tulajdonosa most beleegyezett egy találkozóba. Az egészet a klub vezetője, Peter Kenyon szorgalmazta, egyelőre úgy tűnik március 26-án sikerül egymás mellé ültetni a feleket. A helyszín Monaco lehet, Abramovics egyik jachtján beszélhetik át a nézetbeli különbségeket.
Mourinhót 2010-ig szerződés köti a Chelsea-hez, de az utóbbi hetekben szóba került a neve a Real Madridnál, sőt menedzsere már tárgyalt a spanyol klub vezetőivel. Abramovics egyelőre nem döntött arról, hogy Mourinhóval, avagy nélküle képzeli el a jövőt.
Mourinho januárban nyiltan kritizálta Abramovicsot, amiért a tulajdonos nem erősítette meg a csapatot az idei átigazolási időszakban. Az edzőnek az sem tetszet, hogy az orosz milliárdos a megkérdezése nélkül szerette volna átalakítani az edzői stábot.
Magyarán lesz miről beszélgetniük...
IN CHELSEA WE TRUST!
-
- Site Admin
Ja, azon én is röhögtem.ZenZo írta:Azért az esküvői kép nem gyenge... Abranak rendes terrorista feje vankdako írta:http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007120509,00.html
tudom, hogy sun, nem is a hírérték miatt tettem be, csak érdekesség gyanánt.
GO BLUES!
- ZenZo
Azért az esküvői kép nem gyenge... Abranak rendes terrorista feje vankdako írta:http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007120509,00.html
-
- Site Admin
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007120509,00.html
GO BLUES!
-
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnssen
Most olvastam az M1 teletextjén,hogy Putyin orosz elnök üzent Abramovicsnak,ugyanis nem nézi jó szemmel,hogy a Chelsea tulaja egy 25 éves orosz modellel jött össze a válása után
Köztudott,hogy Putyin és Abramovics igen jó kapcsolatban vannak egymással,oly mértékben, hogy Putyin jelképesen "gyermekének" tekinti a Chelsea tulajdonosát...
Hogy mik vannak?
Hajrá CHELSEA!!!!!
Köztudott,hogy Putyin és Abramovics igen jó kapcsolatban vannak egymással,oly mértékben, hogy Putyin jelképesen "gyermekének" tekinti a Chelsea tulajdonosát...
Hogy mik vannak?
Hajrá CHELSEA!!!!!
Roman Abramovics elvált feleségétől, Irinától. Egy közleményben nyilvánosságra hozták, hogy Oroszországban váltak el közös megegyezéssel. Gyermekeik és az anyagiak tekintetében is megállapodtak. A felek magánéletük tiszteletben tartását kérték. Irina Abramovics második felesége volt, öt gyermekük van. Abramovics üzleti érdekeltségeit, így a klubot sem érinti a válás.
- ZenZo
Na azért én Ecclestone-t sem félteném. Azért ha a végsőkig nem is, Abraval is bírta volna a versenyt bőven. Inkább nem akart ennyi pénzt feccelni más sportágba. De a 140 millát fontban ő is egész nyugodtan kiégette volna. Az már más kérdés, hogy annyit biztosan nem ver bele a Chelseabe, mint Abra.
- undertow
- Site Admin
ezt azert lehetett tudni mar akkor is, bates es az ecclestone vezette befektetok targyalasai mar elegge elorehaladott allapotban voltak, amikor feltunt abra. ecclestone rogton felreallt, nem nagyon tudott volna vele versenyezniNorbert írta:Meglepő érdekesség a klub múltjából...
Ecclestone elől happolta el a Chelsea-t Abramovics
a lenyeg annyi volt, hogy bates 1-2 even belul tuti eladta volna klubot igyis-ugyis. illetve az, hogy abra nelkul se mentunk volna csodbe, barmennyire szeretnek is ezt elhitetni egyesek.
egyebkent emlekeim szerint ecclestonekon kivul is volt meg erdeklodo, bar kevesbe vastag penztarcaval.
- Norbert
Meglepő érdekesség a klub múltjából...
Bernie Ecclestone a Forma-1 elsőszámú vezetője néhány évvel ezelőtt kísérletet tett, hogy megszerezze a Chelsea labdarúgócsapatát. A száguldó cirkusz teljhatalmú ura állítólag Flavio Briatore-val a Renault istálló csapatfőnökével tett közös ajánlatot a londoni gárdára, de Roman Abramovics megelőzte őket – írja a Eurosport.com. Bernie Ecclestone a Bild című német napilapnak elmondta: ajánlatuk túl alacsony volt, esélyük sem volt versenyezni az orosz milliárdossal.
Roman Abramovics 2003 júniusában vásárolta meg a Chelseat. A klub közel 140 millió fontjába kerül az orosz üzletembernek, aki amellett, hogy 59,3 millió fontot fizetett a londoni gárdáért, átvállalta annak mintegy 80 millió fontos adósságát is. Abramovics becslések szerint eddig mintegy fél milliárd fontot költött a Chelseare.
(forrás: VGO)
Bernie Ecclestone a Forma-1 elsőszámú vezetője néhány évvel ezelőtt kísérletet tett, hogy megszerezze a Chelsea labdarúgócsapatát. A száguldó cirkusz teljhatalmú ura állítólag Flavio Briatore-val a Renault istálló csapatfőnökével tett közös ajánlatot a londoni gárdára, de Roman Abramovics megelőzte őket – írja a Eurosport.com. Bernie Ecclestone a Bild című német napilapnak elmondta: ajánlatuk túl alacsony volt, esélyük sem volt versenyezni az orosz milliárdossal.
Roman Abramovics 2003 júniusában vásárolta meg a Chelseat. A klub közel 140 millió fontjába kerül az orosz üzletembernek, aki amellett, hogy 59,3 millió fontot fizetett a londoni gárdáért, átvállalta annak mintegy 80 millió fontos adósságát is. Abramovics becslések szerint eddig mintegy fél milliárd fontot költött a Chelseare.
(forrás: VGO)
IN CHELSEA WE TRUST!
- Norbert
Aki ismeri a klubot (és a komoly lapok újságírói ilyenek) azok tudják hogy egy bejáratott feladatmegosztás van az Abramovics-Kenyon-Mourinho hármas között, melynek része az egymás ügyeibe történő bele nem szólás. (lásd José nyilatkozata a pénzügyi és edzői ismeretekről) Nyilván ahogy egy befektetőtől várni lehet pénzéért eredményeket akar (lásd Abramovics legutóbbi sajtóinterjúja) de ezek az eredmények (ahogy a mai döntő is igazolja) lassan beérnek... türelem!pat1994 írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 88&nyelv=0.
Ez ugye nem igaz?
Tehát nyugi a hír kacsa...
IN CHELSEA WE TRUST!
- Norbert
Roman továbbra is Csukcsföld élén:
Akarata ellenére kormányzó marad
2007. 02. 09. 22.08
Roman Abramovics milliárdos, a Chelsea futballklub tulajdonosa továbbra is az orosz távol-keleti Csukotka autonóm terület kormányzója marad, miután Vlagyimir Putyin elnök nem fogadta el a lemondását - közölte pénteken a Kreml sajtószolgálata.
Mint Abramovics újságíróknak nyilatkozva elmondta, Csukotkában számos fontos szociális programot már megvalósítottak, de sok infrastrukturális feladat még megoldásra vár. A Németországnál kétszerte nagyobb hatalmas terület ásványkincsekben gazdag, de csak 55 ezer lakosa van, akiknek többsége halászatból és vadászatból él. Az ásványkincsek nagy része mélyen a vastag jégréteg alatt helyezkedik el, ami rendkívül megdrágítja kiaknázásukat.
Az olajbáró, akinek a brit bulvársajtó minden rezdülését közelről követi, amióta Londonban telepedett le, 2000 óta a távol-keleti tartomány kormányzója is. 2006-ban nyújtotta be lemondását.
Abramovics több százmillió dollárt fektetett be Csukotka infrastruktúrájába. 2005 végén, mandátuma lejártával már távozni kívánt tisztjéről, de Putyin elnök meghosszabbította a kinevezését.
A Forbes magazin becslése szerint Abramovics vagyona közel 15 milliárd euró, s ezzel ő Oroszország leggazdagabb és a világ 11. leggazdagabb embere.
STOP/MTI
Akarata ellenére kormányzó marad
2007. 02. 09. 22.08
Roman Abramovics milliárdos, a Chelsea futballklub tulajdonosa továbbra is az orosz távol-keleti Csukotka autonóm terület kormányzója marad, miután Vlagyimir Putyin elnök nem fogadta el a lemondását - közölte pénteken a Kreml sajtószolgálata.
Mint Abramovics újságíróknak nyilatkozva elmondta, Csukotkában számos fontos szociális programot már megvalósítottak, de sok infrastrukturális feladat még megoldásra vár. A Németországnál kétszerte nagyobb hatalmas terület ásványkincsekben gazdag, de csak 55 ezer lakosa van, akiknek többsége halászatból és vadászatból él. Az ásványkincsek nagy része mélyen a vastag jégréteg alatt helyezkedik el, ami rendkívül megdrágítja kiaknázásukat.
Az olajbáró, akinek a brit bulvársajtó minden rezdülését közelről követi, amióta Londonban telepedett le, 2000 óta a távol-keleti tartomány kormányzója is. 2006-ban nyújtotta be lemondását.
Abramovics több százmillió dollárt fektetett be Csukotka infrastruktúrájába. 2005 végén, mandátuma lejártával már távozni kívánt tisztjéről, de Putyin elnök meghosszabbította a kinevezését.
A Forbes magazin becslése szerint Abramovics vagyona közel 15 milliárd euró, s ezzel ő Oroszország leggazdagabb és a világ 11. leggazdagabb embere.
STOP/MTI
IN CHELSEA WE TRUST!