Keret, kezdőcsapat
- easy
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Re: Keret, kezdőcsapat
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Mikel; Hazard, Mata, Schurrle; Torres
cserék: Schwarzer, Cole, Essien, Lampard, De Bruyne, Ba, Eto’o
cserék: Schwarzer, Cole, Essien, Lampard, De Bruyne, Ba, Eto’o
Igen.kecske01 írta:Am ha Mou fölakarna valakit hozni az U-21-ből azt bármikor megteheti bármelyik meccsre nevezheti hirtelen?
A MU drukkerek sem örülnek ha Giggs zsinórban két meccsen kezdő, viszont a MU-nál még mindig ő a legjobb szélső... Én év elején azt hittem hogy Lamps megkapja a nagyobb és fontosabb meccseket, a többin meg megoldja MvG-vel, Mikellel stb, hát nem így lett, és ez sem egészséges, mert nem tud tartósan jó formát mutatni. Most a legutóbbi két meccsén nagyon jól játszott, kíváncsi vagyok ma az orkok ellen hogy fog menni neki, már ha kezd, nem tartanám kizártnak hogy ha ma Mikel kezdene a sok izomagy mellett, Lamps meg majd a szőröstalpúak ellen.galferenc írta:Nem értem. Itt folyamatosan Lampard, Cole temetése megy. MU-nál Giggs! éves. Minden 2. meccsen játszik kb. Szó van szerződése hosszabbitásáról. Itt meg a Negativumok nagyitóval való keresése, világgá való kűrtőlése megy.
- kecske01
- Kedvenc játékos: Enzo
- Kedvenc exjátékos: Hazard
Am ha Mou fölakarna valakit hozni az U-21-ből azt bármikor megteheti bármelyik meccsre nevezheti hirtelen?
- Bubi
- Kedvenc játékos: Mason Mount
- Kedvenc exjátékos: Robben
Biosz kérdése, Giggs egy állat.galferenc írta:Nem értem. Itt folyamatosan Lampard, Cole temetése megy. MU-nál Giggs! éves. Minden 2. meccsen játszik kb. Szó van szerződése hosszabbitásáról. Itt meg a Negativumok nagyitóval való keresése, világgá való kűrtőlése megy.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;
Nem értem. Itt folyamatosan Lampard, Cole temetése megy. MU-nál Giggs! éves. Minden 2. meccsen játszik kb. Szó van szerződése hosszabbitásáról. Itt meg a Negativumok nagyitóval való keresése, világgá való kűrtőlése megy.
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
Nekem is, csak az a baj , hogy sem a fiatalság szérumát, sem az időgépet nem fedezték fel.Blueflag írta:Persze, jól játszik Azpi (bár némelyikőtök már úgy nyilatkozik róla, mintha extraklasszist nyújtana ott, közben csak hozta a szintet középcsapatok ellen), de azért nekem hiányzik Cole...
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Igazából semmi különös csak SH-n meccs előzetes...
"Amivel azonban a mester sem tud mit kezdeni, az a csatárkérdés, miután Fernando Torres az ő érkezése után sem tanult meg gólt szerezni és folyamatosan megbízhatóan játszani (idén eddig 10 bajnoki, 1 gól), a tapasztalt Samuel Eto'o nem biztos, hogy felépül sérüléséből, Demba Ba pedig nem élvezi a menedzser bizalmát, aki talán még Juan Matának is több lehetőséget ad. Nem csoda, hogy Mourinho csatárt akar igazolni januárban."
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... dnek-80155" onclick="window.open(this.href);return false;
"Amivel azonban a mester sem tud mit kezdeni, az a csatárkérdés, miután Fernando Torres az ő érkezése után sem tanult meg gólt szerezni és folyamatosan megbízhatóan játszani (idén eddig 10 bajnoki, 1 gól), a tapasztalt Samuel Eto'o nem biztos, hogy felépül sérüléséből, Demba Ba pedig nem élvezi a menedzser bizalmát, aki talán még Juan Matának is több lehetőséget ad. Nem csoda, hogy Mourinho csatárt akar igazolni januárban."
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... dnek-80155" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blueflag
Persze, jól játszik Azpi (bár némelyikőtök már úgy nyilatkozik róla, mintha extraklasszist nyújtana ott, közben csak hozta a szintet középcsapatok ellen), de azért nekem hiányzik Cole...
Rátapintottál a lényegre. Csak ezt nem használjuk ki, aminek az lesz a vége hogyha jön a decemberi hajtás és a Boxing Day - amire kizárt hogy háromszor ugyan azt a kezdőt felpakolja úgy hogy nem fáradnak el - akkor az agyonjátszottakat pihenteti, ha pihenteti, és az a De Bruyne vagy Schürrle fog játszani akik nincsenek játékban. Ezért kéne egy béla által felvázolt séma szerint egészségesen rotálni, mert szerintem bőven mindegy, hogy egy Sunderland ellen egy Hazard vagy Schürrle kezd.California Max írta:Persze nem pontos a hasonlat, mert most a cserepadunk erősebb mint tavaly.
-
Most nem azért, de emlékszem, amikor tavaly Rafa az ilyen meccsekre a ritkán játszó játékosokat rakta be, és egy QPR elkente a szánkat, akkor mindenki savazta, hogy az erősekkel kell kezdeni, és 2:0-nál lehozni őket pihenni. Persze nem pontos a hasonlat, mert most a cserepadunk erősebb mint tavaly.ChesterB írta:Én ezt akkor sem tudom elfogadni. Tudom hogy nagyon egomán, mindig a legerősebb kezdpt pakolja fel a gyengék ellen is, hogy még több győzelme legyen, de ez már nem az a keret, ahol Kalou, Malouda vagy Anelka között kellett vacilálni, vagy hogy akkor Benayoun kezdjen most.California Max írta:Az ő helyzetét is meg lehet érteni. Nyilván Abra oldaláról folyamatos győzelmi kényszerben van. Alig jobb a statisztikánk mint tavaly mikor diMatteot elzavarták. És amilyen hullámzó teljesítmények vannak, így még mindig keresi az optimális összetételt. Annyival vagyunk jobbak a BL-ben, amennyivel gyengébb csoportban vagyunk mint tavaly. Nyilván erősebb lett a PL meg hasonlók, kérdés Abrát ez mennyire hatja meg.
Nem, itt megteheti azt a luxust hogy egy Mata kaliberű játékost jegeljen a padon, hát akkor egye meg magának amit főzött. Az Arsenal ellen láthattuk hogy milyen a B csapatunk, nekem jobban tetszett mint az "A"...
Én ezt akkor sem tudom elfogadni. Tudom hogy nagyon egomán, mindig a legerősebb kezdpt pakolja fel a gyengék ellen is, hogy még több győzelme legyen, de ez már nem az a keret, ahol Kalou, Malouda vagy Anelka között kellett vacilálni, vagy hogy akkor Benayoun kezdjen most.California Max írta:Az ő helyzetét is meg lehet érteni. Nyilván Abra oldaláról folyamatos győzelmi kényszerben van. Alig jobb a statisztikánk mint tavaly mikor diMatteot elzavarták. És amilyen hullámzó teljesítmények vannak, így még mindig keresi az optimális összetételt. Annyival vagyunk jobbak a BL-ben, amennyivel gyengébb csoportban vagyunk mint tavaly. Nyilván erősebb lett a PL meg hasonlók, kérdés Abrát ez mennyire hatja meg.
Nem, itt megteheti azt a luxust hogy egy Mata kaliberű játékost jegeljen a padon, hát akkor egye meg magának amit főzött. Az Arsenal ellen láthattuk hogy milyen a B csapatunk, nekem jobban tetszett mint az "A"...
-
Az ő helyzetét is meg lehet érteni. Nyilván Abra oldaláról folyamatos győzelmi kényszerben van. Alig jobb a statisztikánk mint tavaly mikor diMatteot elzavarták. És amilyen hullámzó teljesítmények vannak, így még mindig keresi az optimális összetételt. Annyival vagyunk jobbak a BL-ben, amennyivel gyengébb csoportban vagyunk mint tavaly. Nyilván erősebb lett a PL meg hasonlók, kérdés Abrát ez mennyire hatja meg.ChesterB írta: De, az is szembetűnő hogy nagyon pofára rakja ki a kezdőket, ami hosszútávon egy ilyen keretre nem vet jó fényt, Schürrle ezer éve nem játszott, előtte Mata ugyanez, De Bruyne sem kap sok esélyt, ennek így nem lesz jó vége, holott előre tudhatta volna hogy egy ekkora keretet játékban kell tartani, főleg VB előtti évben akar mindenki játszani. Ezt vagy ő, vagy a vezetőség, vagy kézenfogva de elrontották. Talán most a decemberi nagy rohanásban változni fog, bár most is csak két helyen változott a kezdő, amiből az egyik sérülés miatt kellett, szóval nem reménykedek...
Remek kezdő, kiakartam hagyni a mai meccset, mert 2-kor kellni kell, de nagyon kíváncsi vagyok a Willian-Mata-Hazard trióra.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Mondjuk bőven jó lehetne,ha mindig csak 2-3 helyen változna a kezdő. Persze csak akkor,ha nem mindig ugyan az lenne,hogy Oscar helyére Mata,Hazard helyére meg Willian,aztán vissza. Éppen meg lehetne oldani,mindig másokat becserélni, és 3 meccsből legalább egyen mindenki játszana kezdőként. Mindig változtatni kéne,hogy éppen ki pihen.ChesterB írta:Ivanovic-nál jobban védekező jobbhátvéd nincs talán a TOP futballban ez tény, ilyen szempontból aranyat ér. A hozzáállásával sincs gond, ami különösen Mourinhonál fő szempont, a pontrúgásoknál plusz egy célpont ami szintén döntő fontosságú lehet, valamint azt vettem észre hogy baromi jól helyezkedik támadásoknál, elképesztő hogy mindig meg lehet találni üresen, a bajok csak ezután következnek, ugyanis a beadási kritikán aluliak.
Hozzátartozik ugyan, hogy nem értem miért erőltetjük még mindig az íveléseket, mikor a földön járatásban Európa krémjének tagjai vannak nálunk, még Ivanovic is tud úgy összjátszani hogy leesik az állam, erre jobb esetben Torres-re, rosszabb esetben Mata-ra vagy Hazard-ra érkeznek a MAGASlabdák, de ez még mindig az elképzelés nélküli játékunk hátulütője.
Ashley Cole az dettó Iva2, csak ő nem jó a levegőben, földön annál inkább. Úgy tűnik végleg eláshatta magát Mourinho-nál, pedig talán 2 olyan meccse volt csak idén amikor fogtuk a fejünket vagy a fejét követeltük annyira értékelhetetlen volt.
De, az is szembetűnő hogy nagyon pofára rakja ki a kezdőket, ami hosszútávon egy ilyen keretre nem vet jó fényt, Schürrle ezer éve nem játszott, előtte Mata ugyanez, De Bruyne sem kap sok esélyt, ennek így nem lesz jó vége, holott előre tudhatta volna hogy egy ekkora keretet játékban kell tartani, főleg VB előtti évben akar mindenki játszani. Ezt vagy ő, vagy a vezetőség, vagy kézenfogva de elrontották. Talán most a decemberi nagy rohanásban változni fog, bár most is csak két helyen változott a kezdő, amiből az egyik sérülés miatt kellett, szóval nem reménykedek...
Ivanovic-nál jobban védekező jobbhátvéd nincs talán a TOP futballban ez tény, ilyen szempontból aranyat ér. A hozzáállásával sincs gond, ami különösen Mourinhonál fő szempont, a pontrúgásoknál plusz egy célpont ami szintén döntő fontosságú lehet, valamint azt vettem észre hogy baromi jól helyezkedik támadásoknál, elképesztő hogy mindig meg lehet találni üresen, a bajok csak ezután következnek, ugyanis a beadási kritikán aluliak.
Hozzátartozik ugyan, hogy nem értem miért erőltetjük még mindig az íveléseket, mikor a földön járatásban Európa krémjének tagjai vannak nálunk, még Ivanovic is tud úgy összjátszani hogy leesik az állam, erre jobb esetben Torres-re, rosszabb esetben Mata-ra vagy Hazard-ra érkeznek a MAGASlabdák, de ez még mindig az elképzelés nélküli játékunk hátulütője.
Ashley Cole az dettó Iva2, csak ő nem jó a levegőben, földön annál inkább. Úgy tűnik végleg eláshatta magát Mourinho-nál, pedig talán 2 olyan meccse volt csak idén amikor fogtuk a fejünket vagy a fejét követeltük annyira értékelhetetlen volt.
De, az is szembetűnő hogy nagyon pofára rakja ki a kezdőket, ami hosszútávon egy ilyen keretre nem vet jó fényt, Schürrle ezer éve nem játszott, előtte Mata ugyanez, De Bruyne sem kap sok esélyt, ennek így nem lesz jó vége, holott előre tudhatta volna hogy egy ekkora keretet játékban kell tartani, főleg VB előtti évben akar mindenki játszani. Ezt vagy ő, vagy a vezetőség, vagy kézenfogva de elrontották. Talán most a decemberi nagy rohanásban változni fog, bár most is csak két helyen változott a kezdő, amiből az egyik sérülés miatt kellett, szóval nem reménykedek...
- zzzzz
- Kedvenc exjátékos: Mata
Két változtatás van csak, nagyon remélem, hogy ezúttal nem egy Basel 2-t láthatunk. Lampardot szerintem pihentetni kellene, és Ba-t is megnéztem volna kezdőként, lenyűgöző volt vasárnap.
- cfclegend2
- Kedvenc játékos: Hazard_Terry
- Kedvenc exjátékos: Sturridge_Robben_Makelele
Úgy tűnik Mou-t lenyűgözte Ivanovics játéka, mert szó szerint kirobbanthatatlan a kezdőből. Mondjuk voltak is hírek még pár éve, hogy a Real szeretné vinni Ivát.Николаевич írta:ChesterB írta:Chelsea FC @chelseafc 56 mp Fordítás megtekintése
Chelsea team to face @SAFCofficial: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; Willian, Mata, Hazard; Torres. #CFC
Kibeb*szott jó lesz az a Willian-Mata-Hazard trió elől.
Jó kezdő, de nekem hiányzik Ashley a bal, Azpi meg a jobb oldalról.
Why always me?
Egy JÓ Ash nekem is hiányzik, de egyelőre Dave több mint jó a bal oldalon, és Ivanovic sem zárt rossz meccset a S'ton ellen. Más kérdés, hogy pihentetni is kéne valamikor...Николаевич írta:Jó kezdő, de nekem hiányzik Ashley a bal, Azpi meg a jobb oldalról.
- makraemil
- Kedvenc játékos: Ivanovic
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Kösz JoséChesterB írta:Chelsea FC @chelseafc 56 mp Fordítás megtekintése
Chelsea team to face @SAFCofficial: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Lampard; Willian, Mata, Hazard; Torres. #CFC
Kibeb*szott jó lesz az a Willian-Mata-Hazard trió elől.
Talán csak Hazardba tudnák belekötni, de csak ha nagyon kötekedni szeretnék. Matától elvárom, hogy ma megszilárdítsa a helyét a kezdőben. Oscar sérülésével talán megnyílt előtte a kapu.
Ami meg Colet illeti, nekem inkább csak a neve hiányzik. Azpi eddig meggyőző.