Biztos szórakoztatóbb volt mint az első félidő.Anti írta:Bakker, nem vagyok babonas, de akkor forditottuk meg a meccset, amikor behoztam a felidobe a kislanyom...
Premier League
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
Re: Premier League
Magabiztos győzelem, esélye sem volt a Szenteknek a győzelemre, hiába az a korai gól (azt is Essien adta ajándékba).
Kilógni lefelé csak Essien lógott ki, ez egyértelmű, Hazard jól kezdett aztán kicsit visszaesett, viszont a védelem + Mata, Ramires, Torres és Ba nagyon jól játszottak, teljesen megérdemelten nyertünk.
Remélem ez a meccs megmutatja Josénak hogy kit érdemes játszatni. Oscar sérülése remélem nem súlyos, noha van pótlása bőven.
Kilógni lefelé csak Essien lógott ki, ez egyértelmű, Hazard jól kezdett aztán kicsit visszaesett, viszont a védelem + Mata, Ramires, Torres és Ba nagyon jól játszottak, teljesen megérdemelten nyertünk.
Remélem ez a meccs megmutatja Josénak hogy kit érdemes játszatni. Oscar sérülése remélem nem súlyos, noha van pótlása bőven.
- Anti
- Kapcsolat:
Bakker, nem vagyok babonas, de akkor forditottuk meg a meccset, amikor behoztam a felidobe a kislanyom...
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC
We're the famous CFC
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Szerintem nettó ez lesz a végeredmény, nem hinném, hogy Essien kifutna a második félidőre. Sípszó előtt pár perccel meg védhető, hogy inkább a középpályát stabilizálta Mou.ChesterB írta:A cserét én sem értem, de ez van. Én Essien helyére hoztam volna Lamps-ot, Oscar helyére meg az egyik szélsőt. De lehet jól sül el Lamps behozatala, majd kiderül.
They do now.
-
Hihetetlen, de mindenről egy centivel maradunk le...
-
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Reece James
- Kedvenc exjátékos: JT26 FL08 MB13 EH10
Én szerintem meg nagyon nem, vagyis csak bízom benne, hogy ez még nem az a várva várt szép és jó játék. Komoly helyzetünk talán 2 volt 45 perc alatt (Oscar és Torres fejese). Taktikának a pályán nyoma sincs, komolyan nem értem, hogy mi a taktikánk... Szinte folyamatosan eladjuk a labdákat, 3 jó passz nincs egymás után, ötlettelenek vagyunk elöl, na meg rohadtul nem viselkedünk csapatként, mindenki egyedül akarja megoldani, holott szétszopathatnánk simán ezt a Soton védelmet. A középpályásaink is össze-vissza futkároznak a pályán, ugyanúgy ahogy a legtöbben ők sem tudják a feladatukat. Na meg ezt a 4-3-3-at se vágom, hogy mi akar lenni. Szerintem Mou, ha nyerni akar ma, akkor kockáztatnia kell, akár lehozhatna egy védőt is, plusz ezt a 4-3-3-at nagyon gyorsan felejtse el, másképp max egy x lehet a realitás...ChesterB írta:Kövezzetek meg de szerintem k*rvajól játszunk, valószínűleg ehez kellett az a korai gól, de nagyon szép akciókat vezetünk, többek között Matanak hála. Ha folytatjuk ezt a játékot simán fordítunk, a védelmünk nagyon jó ma is, és a támadóink is végre akarnak játszani, ülnek a cselek meg a kényszerítők, Torres meg egy állat. Ha ki is kapunk ezért a félidőért már megérte, ez egy jól összerakott Chelsea képét mutatja játékban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hawaii 2013. december 1., vasárnap 19:10-kor.
A cserét én sem értem, de ez van. Én Essien helyére hoztam volna Lamps-ot, Oscar helyére meg az egyik szélsőt. De lehet jól sül el Lamps behozatala, majd kiderül.
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
És akkor az árnyoldal: mi a francért Lamps váltotta Oscart? Ott van Willian és Schurrle a padon, erre bejön ő. Erre úgy, hogy hátrányban vagyunk, vagy átálltunk egy defenzívebb 4-3-3-ra, vagy Rami van a szélen...ChesterB írta:Kövezzetek meg de szerintem k*rvajól játszunk, valószínűleg ehez kellett az a korai gól, de nagyon szép akciókat vezetünk, többek között Matanak hála. Ha folytatjuk ezt a játékot simán fordítunk, a védelmünk nagyon jó ma is, és a támadóink is végre akarnak játszani, ülnek a cselek meg a kényszerítők, Torres meg egy állat. Ha ki is kapunk ezért a félidőért már megérte, ez egy jól összerakott Chelsea képét mutatja játékban.
211! NEW RECORD!
- Николаевич
ChesterB írta:Kövezzetek meg de szerintem k*rvajól játszunk, valószínűleg ehez kellett az a korai gól, de nagyon szép akciókat vezetünk, többek között Matanak hála. Ha folytatjuk ezt a játékot simán fordítunk, a védelmünk nagyon jó ma is, és a támadóink is végre akarnak játszani, ülnek a cselek meg a kényszerítők, Torres meg egy állat. Ha ki is kapunk ezért a félidőért már megérte, ez egy jól összerakott Chelsea képét mutatja játékban.
Szépen játszunk, de igazi helyzetünk csak egy volt, így nehéz lesz fordítani.. Essien katasztrófa amit művel, rossz passzok, színészkedés, ajándék gól..
A cserét sem nagyon értettem. Minek állunk át 4-3-3-ra? Jöhetett volna Vili vagy Schürrle.
Kövezzetek meg de szerintem k*rvajól játszunk, valószínűleg ehez kellett az a korai gól, de nagyon szép akciókat vezetünk, többek között Matanak hála. Ha folytatjuk ezt a játékot simán fordítunk, a védelmünk nagyon jó ma is, és a támadóink is végre akarnak játszani, ülnek a cselek meg a kényszerítők, Torres meg egy állat. Ha ki is kapunk ezért a félidőért már megérte, ez egy jól összerakott Chelsea képét mutatja játékban.
- blackjack04
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Deco
Nah, van időm kivinni a szemetet, megsétáltatni a kutyát etc.
One ball to rule them all!
- Николаевич
putthelime írta:How about 3? - said Skrtel.Николаевич írta:Nagyon jól jöhetünk ki ebből a fordulóból. Újabb két pontra húzhatunk el a Sp*rs-től és az United-től, a Liverpool-t meg 2 vagy 3 ponttal előzhetjük. Remélem legalább egy döntetlennel kihúzza a Hull.
MOTM-gyanús:
20. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Vezet a Hull City! Victor Moses akar indulni, de eladja, és a megszerzett labdával egy kényszerítő után Jake Livermore lő kapura 22 méterről. A lövés megpattan a védő Martin Skrtel vádliján, így a már elvetődő Simon Mignolet nem éri el. 1-0
87. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Újabb gólt szerez a Hull City. Yannick Sagbo keverget a 16-os sarkán, majd az érkező Tom Huddlestone elé tálal, aki egy ütem késéssel kapura pöccinti. A labda mellé menne, de a felszabadítani akaró Martin Skrtel még belefejel, a labda szerencsétlenségére pedig pont a kapu közpébe esik. 3-1
Amúgy az a poén hogy le sem játszottuk még a meccset de már megelőztük a Liverpool-t. Azonos pontszámmal álltunk, de nekik jobb volt a gólkülönbségük.
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
How about 3? - said Skrtel.Николаевич írta:Nagyon jól jöhetünk ki ebből a fordulóból. Újabb két pontra húzhatunk el a Sp*rs-től és az United-től, a Liverpool-t meg 2 vagy 3 ponttal előzhetjük. Remélem legalább egy döntetlennel kihúzza a Hull.
They do now.
- Николаевич
Nagyon jól jöhetünk ki ebből a fordulóból. Újabb két pontra húzhatunk el a Sp*rs-től és az United-től, a Liverpool-t meg 2 vagy 3 ponttal előzhetjük. Remélem legalább egy döntetlennel kihúzza a Hull.
- Hunor96
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Én is a Poolra tettem, de én örülnék ha most szpnának egyet legalább ha megverjük a sotont akkor meglesz a 2. helyChesterB írta:Én nem mert a Liverpoolra fogadtam.Atthilleus írta:Közben 1-1, de sztem a legtöbben még ennek is örülnénk.
Én nem mert a Liverpoolra fogadtam.Atthilleus írta:Közben 1-1, de sztem a legtöbben még ennek is örülnénk.
-
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Joe Cole
Vezet a Hull City a Liverpool ellen!
Csak így tovább Hull!
Közben 1-1, de sztem a legtöbben még ennek is örülnénk.
Csak így tovább Hull!
Közben 1-1, de sztem a legtöbben még ennek is örülnénk.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
fontos lenne nyerni, picit megléphetnénk az üldözőktől
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
nem tartott sokáig, tiziből 2:2