ChesterB írta:Ez a Cahill-Terry kettős egyre jobb, Luiznak fel kell kötnie a gatyáját, jelenleg max a középpályán kezdhet Lamps helyén, talán nem is állna neki rosszul, de ezt a kettőst most nem szabad megbontani.
Azért jó hogy visszatér Luiz. Terry-nek több súlyos sérülése is volt az elmúlt években(térd és boka), ráadásul nem is fiatal már. Néha ki kell hogy maradjon. Jövő héten szerdán és szombaton is bajnokit játszunk idegenben, utána hétközben megint BL, hétvégén megint bajnoki, majd a karácsonyi-újévi nagyüzem. Iszonyú sok meccsünk lesz decemberben(7 bajnoki, egy BL és egy Ligakupa), remélhetőleg elkerülik a csapatot a sérülések.
ChesterB írta:Ez a Cahill-Terry kettős egyre jobb, Luiznak fel kell kötnie a gatyáját, jelenleg max a középpályán kezdhet Lamps helyén, talán nem is állna neki rosszul, de ezt a kettőst most nem szabad megbontani.
Miben jobb? Labdakihozatalban pl. a liga leggyengébb védői.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bela2 2013. december 1., vasárnap 20:24-kor.
Ez a Cahill-Terry kettős egyre jobb, Luiznak fel kell kötnie a gatyáját, jelenleg max a középpályán kezdhet Lamps helyén, talán nem is állna neki rosszul, de ezt a kettőst most nem szabad megbontani.
koni0725 írta:Most vagyok úgy, hogy bár eddig vakon bíztam Joséban, de ha a Soton ellen nem kezd Mata, akkor előttem megkérdőjeleződik az épelméjűsége.
Az égvilágon SEMMI nem indokolja, hogy ne kezdjen, remélem ezt ő is belátja.
-mivel azzal indokolta, hogy a Basel ellen fáradt volt a kezdő, ezért most rotálnia kell
-Oscar aki mostanában a spanyol posztján játszik egy kalap szar volt legutóbb,
-Mata amúgy is régen játszott és muszáj formában tartania
Kíváncsian várom a kezdőt.
Ha most fáradt a csapat, mi lesz egy hónap múlva.?
Most vagyok úgy, hogy bár eddig vakon bíztam Joséban, de ha a Soton ellen nem kezd Mata, akkor előttem megkérdőjeleződik az épelméjűsége.
Az égvilágon SEMMI nem indokolja, hogy ne kezdjen, remélem ezt ő is belátja.
-mivel azzal indokolta, hogy a Basel ellen fáradt volt a kezdő, ezért most rotálnia kell
-Oscar aki mostanában a spanyol posztján játszik egy kalap szar volt legutóbb,
-Mata amúgy is régen játszott és muszáj formában tartania
Chelsea FC @chelseafc 6 perc
Mourinho: 'I can't change the rules, I can't start the match with 12, 13 or 14 players. Juan deserves to play. I have to leave players out because I can't start with 15 players. It's a good problem because I have so many good options.' #CFC
Vagyis vélhetően Mata kezdőként kap holnap szerepet Baselben. További hír még hogy Torres és Bertrand is ott van az utazókeretben, előbbi már játékra kész, úgyhogy akár kezdhet is. Luiz viszont a térde miatt nem lesz a keretben sem.
Csehország 2-0-ra nyert Kanada ellen, amihez nagyban hozzájárult Cech is, egy hatalmas tizenegyes hárítással: http://www.youtube.com/watch?v=_tCE3NtMYdU" onclick="window.open(this.href);return false;