Bajnokok Ligája

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
szabolevente
Kedvenc játékos: Drogba
Kedvenc exjátékos: Peter Bonetti

Re: Bajnokok Ligája

#5321 Hozzászólás Szerző: szabolevente »

Akkor most a Videoton jobb, mint a Manchester United meg a Chelsea?

Николаевич

#5322 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

Amazing24 írta:Én nem sírom vissza Benit, de sokkal jobb volt a csapat az ő írányítása alatt. Meg amúgy teljesen felesleges vitatkozni. Én Abramovics véleményére lennék kíváncsi, nem ártana elbeszélgetnie a játékosokkal és Mourinhoval vagy nem adni nekik fizetést. Azt meg senki ne higyje, hogyha folytatódik ez a semmi, akkor Abra nem fog kitenni valakit. Ha most nem Mourinho lenne az edző, már rég kitette volna az orosz a szűrét!

Nekem csak az a csalódás hogy kirúgták Di Matteo-t, Benitez és Mourinho viszont nem igazán hoztak semmi újat, folytatják az ő munkáját. Bobby idején jött ide Hazard, Oscar, Azpi, ő kezdte el a 4-2-3-1-et is(Boas 4-3-3-at nyomott). A Mourinho-féle csapatban kb. annyi újítás van hogy kirakta Mata-t(változtassunk azon ami működik), helyette Rami, Schürrle vagy Willy játszik. Nem rúgunk több gólt, nem kapunk kevesebbet, nem is állunk jobban a bajnokságban mint tavaly amikor kirúgák Di Matteot.

Hunor96
Kedvenc játékos: Frank Lampard
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#5323 Hozzászólás Szerző: Hunor96 »

Amazing24 írta:Én nem sírom vissza Benit, de sokkal jobb volt a csapat az ő írányítása alatt. Meg amúgy teljesen felesleges vitatkozni. Én Abramovics véleményére lennék kíváncsi, nem ártana elbeszélgetnie a játékosokkal és Mourinhoval vagy nem adni nekik fizetést. Azt meg senki ne higyje, hogyha folytatódik ez a semmi, akkor Abra nem fog kitenni valakit. Ha most nem Mourinho lenne az edző, már rég kitette volna az orosz a szűrét!
Biztos vagyok benne hogy ha idén nem lesz meg legalább a 2. hely meg egy kupa, akkor Mourinho már nem sokáig lesz Happy One (bár én őszintén remélem hogy ez nem fog megtörténni)

Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

#5324 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Én nem sírom vissza Benit, de sokkal jobb volt a csapat az ő írányítása alatt. Meg amúgy teljesen felesleges vitatkozni. Én Abramovics véleményére lennék kíváncsi, nem ártana elbeszélgetnie a játékosokkal és Mourinhoval vagy nem adni nekik fizetést. Azt meg senki ne higyje, hogyha folytatódik ez a semmi, akkor Abra nem fog kitenni valakit. Ha most nem Mourinho lenne az edző, már rég kitette volna az orosz a szűrét!

Chester
Moderátor
Moderátor

#5325 Hozzászólás Szerző: Chester »

Azért abba a túlzásokba sem kellene esni, hogy Benitezt sírjuk vissza, mert hogy nála jobban ment a foci, itt nem kéne tartani.

Az viszont tény, hogy José eddig tényleg nem azt mutatja amit vártunk tőle. Van egy bombaerős keretünk, talán a BL mezőnyében is TOP3-as, főleg a cserepadot nézve. Egy ilyen kerettel - akármennyire is építkezünk - nem azt várná az ember, hogy kaput eltaláló lövés nélkül hozunk le egy Basel - nem Dortmund, Real, barca vagy Bayern - ellen, Ramiressel a jobbszélen, mikor a padon ül Schürrle, De Bruyne, Hazard vagy Mata.

De ez az építkezés is egy nettó baromság, a kezdőnk az csak egy helyen tér el, hogy kivette Matat és helyette Schürrle vagy Willian játszik, még Torrest és Eto'ot szokta rotálni, de ennyi, a többi hely a kezdőben be van betonozva.

Akinek itt mostanában építkeznie kellet az Di Matteo és Benitez, mert náluk lett meg ez az új hármas a csatár mögött. Még ha fiatalokat is építene be José az is más lenne, de erről sincs szó, ráadásul annyira a jövő csapatát építjük, hogy egy Mata vagy De Bruyne már távozni szeretne, akikre még 5-6 év múlva is bőven kulcsjátékosok lennének nálunk.

Nem akarom a fejét venni amiért nem vezetjük 10 ponttal a bajnokságot, de az hiszem egy ennél sz*rabb kerettel is elvárható lenne egy ilyen BL csoport megnyerése, vagy az hogy ne focizzon le minket egy West Brom hazai pályán.

Amazing24
Kedvenc játékos: John Obi Mikel

#5326 Hozzászólás Szerző: Amazing24 »

Tavaly csak nehezen vertük meg a Baselt Benitezzel 2-1-re de akkor ő a nyereség ellenére is milyen oltást kapott. Aztán a Stamford Bridge-n lefociztuk őket. Be kell látni, Benítez egy gyengébb kerettel jobban muzsikált mint Mou.

Basel - Chelsea 1-2 (Benítez)
Chelsea - Basel 3-1 (Benítez)

Chelsea - Basel 1-2 (Mourinho)
Basel - Chelsea 1-0 (Mourinho)

edeskeves
Kedvenc játékos: Cesc Fabregas

#5327 Hozzászólás Szerző: edeskeves »

emsanya írta:A kutyát nem érdekli a mai eredmény, erre már senki nem fog emlékezni. Akik ezen kiakadnak, meg puffognak, azok nem tudják hogy a tyúkokat este számolják...
A tökéletes példája vagy annak, hogy szimpátia alapján beszélsz emberekről, nem pedig korrekten és szemellenző nélkül.
Az előző edzőnknél egy ilyen szégyen után miket irkáltál (volna), emlékszel még? Az meg, hogy nem érdekel, hogy egy Basel!!!! ellen egy db kapuralövésünk se volt, illetve, hogy oda-vissza kikaptunk egy ilyen közép(?)csapattól, az minden, csak nem normális dolog.
Eddig a pontig, semmi értelme és eredménye annak, hogy visszajött Mourinho, ezt ha nem látod be, akkor sajnállak, de sem a mutatott játék, sem az eredmények, sem a játékosokkal való bánásmód nem igazolja azt, amiért vártuk őt.
Remélem megváltozik a későbbiekben ez a véleményem, mint pl. Schürrle esetében.

Николаевич

#5328 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

chiedis írta:
emsanya írta:A kutyát nem érdekli a mai eredmény, erre már senki nem fog emlékezni. Akik ezen kiakadnak, meg puffognak, azok nem tudják hogy a tyúkokat este számolják...
Csoportelsokent tovabbmegyunk es ennyi. A kiesesesben meg mas lesz a jatek termeszetesen. Mindenki elfelejtette h a Basel bivalyeros csapat es ennek regebben a MU mar megitta a levet bosegesen

A Videotonhoz képest lehet hogy bivalyerős csapat, de nekünk illett volna simán ütni őket. 5 meccsen 8 pontot szereztek, ebből 6-ot ellenünk.. Taval félgőzzel is oda-vissza vertük őket. Oké, hogy így is lehetünk csoportelsők, de ahelyett hogy játszanánk egy laza meccset a szőröstalpúakkal megint izgulni kell.

Mourinho meg nagyon inkorrekt, hogy arra fogjaa vereséget hogy fáradtak a játékosok a válogatott meccsek után. Ehhez képest kemény egy helyen változtatott a WHU elleni csapathoz képest. Cole, Bertrand, Mata és Ba egy percet sem játszottak, Schürrle meg Kevin kb 10-et.

Horváth Ádám

#5329 Hozzászólás Szerző: Horváth Ádám »

chiedis írta:
Csoportelsokent tovabbmegyunk es ennyi. A kiesesesben meg mas lesz a jatek termeszetesen. Mindenki elfelejtette h a Basel bivalyeros csapat es ennek regebben a MU mar megitta a levet bosegesen

Annyira erős, hogy a kapujukig se sikerüljön eljutnia egy Eto'o-t, Oscart, Williant, vagy Hazardot a soraiban tudó csapatnak?

chiedis
Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
Kapcsolat:

#5330 Hozzászólás Szerző: chiedis »

Nyugodj bekeben Mister !

Horváth Ádám

#5331 Hozzászólás Szerző: Horváth Ádám »

Azt nem értem, ha valóban annyira fáradtak a játékosok, akkor miért nem ők kezdtek?

Cech-Bertrand, Cahill, Luiz, Azpi- Mikel, Essien- Schürrle, Mata, Willian- Ba?

Én hülye azt gondoltam, azért van ilyen bő keret, hogy ha az alapemberek fáradtak/sérültek, legyen kivel pótolni őket. Ezt a 0 teljesítményt alulmúlni úgysem tudta volna még a tartalékcsapat sem.

kecske01
Kedvenc játékos: Enzo
Kedvenc exjátékos: Hazard

#5332 Hozzászólás Szerző: kecske01 »

Nem valami meggyőző a játékunk idén nem sok esélyünk lesz a sorozat megnyerésére.Egy Bayern vagy egy Madrid még a Barca is lazán ver egy 3-ast nekünk.

kiskacsa08
Kedvenc exjátékos: Petr Cech

#5333 Hozzászólás Szerző: kiskacsa08 »

Szerintem senki sem az eredményen van felháborodva (bár még egy x-szel is biztos csoportelsők lettünk volna...), hanem azon, hogy egy BASEL (lehet, hogy ők is FCB, de azért nem Bayern vagy Barca szintűek) oda-vissza elvert bennünket, ráadásul ma este EGYSZER lőttünk kapu felé, és EGYSZERSEM találtuk el. Na, ez a felháborító, és ezt kérjük számon José-n, mert ebben vastagon benne volt.
Chelsea FC - Making history, not living off it.

emsanya

#5334 Hozzászólás Szerző: emsanya »

A kutyát nem érdekli a mai eredmény, erre már senki nem fog emlékezni. Akik ezen kiakadnak, meg puffognak, azok nem tudják hogy a tyúkokat este számolják...

galferenc

#5335 Hozzászólás Szerző: galferenc »

A lényeg:továbbjutottunk! Személyszerint leszámolok azzal a várakozással,hogy nyerünk,sokat, szép játékkal. Jólesz ha 5-ből 3-at hozunk,meg pár kiszenvedett döntetlent.Lesz cumi is! Delesz izgalom,idegeskedés,stb. Unalmas is lett v veretlenül nyerni a PLt BLt! :lol:

bela2
Kedvenc játékos: hazard
Kedvenc exjátékos: drogba

#5336 Hozzászólás Szerző: bela2 »

gerawba írta:
putthelime írta:Ramires meg miért nem tudja kinőni, hogy havonta-kéthavonta egy teljes meccsen át saját maga karikatúráját nyújtja. A végén már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek...

Amúgymeg:
stat
Mi a baj vele?! A fő mutatókban, mint a les és a szabálytalanság simán vertük őket. Jó lesz az!

Röhej bzmeg, hogy ezután is lesz képük felvenni a több tízmilliót erre a hétre.
Az edzőjük meg a dupláját.

gerawba
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard

#5337 Hozzászólás Szerző: gerawba »

putthelime írta:Ramires meg miért nem tudja kinőni, hogy havonta-kéthavonta egy teljes meccsen át saját maga karikatúráját nyújtja. A végén már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek...

Amúgymeg:
stat
Mi a baj vele?! A fő mutatókban, mint a les és a szabálytalanság simán vertük őket. Jó lesz az!

Röhej bzmeg, hogy ezután is lesz képük felvenni a több tízmilliót erre a hétre.
HAZARD = Messi+Ronaldo

paliczandras
Kedvenc játékos: lampard
Kedvenc exjátékos: ballack

#5338 Hozzászólás Szerző: paliczandras »

Hát ez teljesítményre nulla volt... a legfájóbb az hogy még kis csapatok ellen se tudjuk uralni a meccset....de öröm az ürömben megvan a továbbjutás :D

California Max

#5339 Hozzászólás Szerző: California Max »

Amúgymeg:
Kép
Úristen ez végtelenül kínos. :(

putthelime
Moderátor
Moderátor
Kedvenc játékos: JT + Schurrle
Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
Kapcsolat:

#5340 Hozzászólás Szerző: putthelime »

Ramires meg miért nem tudja kinőni, hogy havonta-kéthavonta egy teljes meccsen át saját maga karikatúráját nyújtja. A végén már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek...

Amúgymeg:
Kép
They do now.

Válasz küldése